Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Yuri 2009.02.08. 12:03:34 / # 157084
Figyi, Rics'! Nem lehet a topik nevét megváltoztatni? Mondjuk "Hatszorhatosok (ex-teleötösök) kuckójá"-ra? :DDD

Fox 2009.02.08. 11:01:10 / # 157083
Korrekt válasz, viszont az utolsó két sorod fogott meg, szerinted a gyapi az a gyapi akire te gondolsz? Mert szerintem valami nem stimm?:)
mármegint 2009.02.08. 10:43:23 / # 157082
"Sajnos egyetlen dolog amivel kiszűrheted a gusztustalan mások zsebéből pénz kilopására alkalmas eszközöket az a droszt." Szerintem meg az ellenőrzés. "Hál'Istennek sok januárt és februárt éltem meg.... ez a sírások rívások időszaka" Igazad van,ez mindíg így szokott lenni.De elmúlik magától,nem kell belenyúlni fentről. "Építő jellegű javaslat, ötlet még senkitől sem hangzott el." Íme egy:Csinálni kell egy taxitársaságot,pl.józsibácsi taxi néven,és aki drosztról akar dolgozni,az menjen oda olgozni. "Egy vállalkozói engedély egy taxi gépjármű! " Ezt gondold át mégegyszer(de ne csak a saját szemszögedből)

Frankó 2009.02.08. 10:06:52 / # 157080
A Kakukk utcai Jenőt ismered? Mert amit itt leírtál azok szerint nagyon nem. Az átjátszós történetbe 100.000Ft a beugró keresd meg a megfelelő emberkéket aztán lépjél be persze ha van ekkora pénzösszeged. Azt már nem merném állítani hogy ezek után címeket is kapsz majd. Nagyon remélem! A Tele5-nél régebben nem hallottad ezeket a dolgokat? Sokat állsz a Bécsi kapunál és nem figyelsz:))))

Frankó 2009.02.08. 09:57:07 / # 157112
Ebből a válaszodból látszik hogy karon ülő vagy még nagyon.1997-98 környékén a Budataxinál volt nagy zuhanás a szimplex rádióval.Emlékezetem szerint 9 ember kapott 1 hónap tiltást miatta, amiben benne volt a nálunk 3-4 hónapja felvett batyuval kirúgott (ez mostanában volt) 925"roppant szimpatikus" nagy pályás is.Tehát ez már megtörtént 10-11 éve. Az arányok mások amiket leírtál a drosztosok tekintetében. Én speciel nem vettem soha és nem is lesz se batyum se szimplexem semmilyen gusztustalan eszközöm. Látod te is csak fújod a magadét....azt nem írtad le mi a megoldás. Sajnos egyetlen dolog amivel kiszűrheted a gusztustalan mások zsebéből pénz kilopására alkalmas eszközöket az a droszt. Fox: "Az meg hogy valaki hangosan hallgatja a zenét, a magánügye. Senkinek semmi köze hozzá. Majd a rendőr intézkedik ha úgy akarja, ennyi." Teljesen igazad van amennyiben felségjelzés nélküli autóban történik. Azt hiszem eléggé látszik, melyik cégnél taxizik a versenyző. Ettől kezdve nem magánügye a hangos zenehallgatás. Hál'Istennek sok januárt és februárt éltem meg.... ez a sírások rívások időszaka.Akinek nincsen tartaléka annak vége de ez minden évben így szokott lenni.Az egy adalék gazdasági válság van...az országot meg kik és hogyan.....de ez egy másik mese. Építő jellegű javaslat, ötlet még senkitől sem hangzott el. Továbbra is: Egy vállalkozói engedély egy taxi gépjármű!

Fox 2009.02.08. 08:20:36 / # 157109
Lehet tépni a szánkat, írhatunk mi bármit. A két drosztos (városligeti fasor – lurdy ház) „szavazásnál” bebizonyítottuk hogy mi vagyunk többségbe (taxizni tudó nyomkodások nem kiszállva a droszton jaj beül mindjárt az első taxisok C. fejezet) ennyit erről, akkor úgy tűnt nyert ügy, ha már mi voltunk többségbe, na most erre szarnak nagy ívbe. Mekkora nagy baromság minden olyan kerületbe drosztot rakni ahol egy bizonyos (7-8k) címmennyiség van. Magyarán, takarodjak nyomkodni Csepelre vagy Lőrincre, egyébként meg álljak be a drosztra a gányba és vigyem a mari nénit, király lesz. Legalább a nappalt és az éjszakát különböztetnék meg egy kicsit.. beállsz a pólus drosztra éjjel 1kor (van rá sansz))) és már nem tudsz átnyomkodni sehova mert még térerő is alig van.. ahelyett hogy állnál a kerület peremén és indulhatnál 4felé amerre dobják a címet.. Az meg hogy valaki hangosan hallgatja a zenét, a magánügye. Senkinek semmi köze hozzá. Majd a rendőr intézkedik ha úgy akarja, ennyi.

Fox 2009.02.08. 08:11:38 / # 157092
Hm.. én nem szoktam látni hogy a gyapi elégedett mosollyal rám vigyorogna ha leverem a tutiból.. de fordítva se :))

törölt felh. 2009.02.08. 07:36:17 / # 157091
Ja. Szerintem is.Csak nem ide kellett volna, hanem a "vicceskedjünk"-be. Oda való. Vagy a "nem értek a munkámhoz, tartsatok el"-be.Ja bocs, olyan még nincs.Még lehet... Ha a taxizást is úgy keni-vágja, mint ahogy a rádióhoz ért, hát le a kalappal, hogy eddig megélt! Saját átjátsszó stb... El tudod képzelni, ahogy valaki a felhő utcai sulit huzingálja maga mögött??? Tutti beszarás:-DDD

csogu 2009.02.08. 06:56:24 / # 157090
Jah...aszondja nincs szenvedélye...de lemerem fogadni, hogy napi 3...sőt...talán 4 órát is alszik:-))
chipmunk 2009.02.08. 06:46:54 / # 157089
Javasolnám bevezetni a 30 órás munkanapot!:D

rosszqtya 2009.02.08. 06:35:55 / # 157123
naná hogy elmúlt.. aszem neked is elmúlna, egy ilyen zsebbenyúlástól! a mai nap még csakcsak elfog telni valahogy, aztán jön a dugókkal teli 7fő és kint lesz majd mindenki, minden elfog menni 3mmal, az más kérdés, hogy odaér vagy sem! a belvárosban tuti nem fog odaérni!

csogu 2009.02.08. 05:58:58 / # 157134
Na és most mondd, hogy nincs változás:-)))
csogu 2009.02.08. 05:57:45 / # 157132
azt téged ez miért zavar? hadd döntsem már el, hogy 8 vagy 12 órát dolgozok! Engem nem zavar...felőlem ki se gyere:-)) [i] tehát tegyük tönkre azokat, akik mennek a címre km-ereket és pátolygassuk többit! csakhogy a kígyó a saját farkába harap, mert ha ezek az emberek kilépnek, akkor gondolod, hogy józsibácsi majd odabattyog neked!? lóf**t![/i] Nem érted a lényeget. Elmegy 40 taxis és jöhet helyette 120, mert a drosztok eltartják őket és akkor Józsi bácsik tömkelege lesz...:-) [i] kíváncsi leszek a marha nagy egyenlőségben, majd hogy fizeted a számláid, a lakást, a kocsit![/i] Akkor erre már ketten vagyunk kíváncsiak:-)) Elmúlt az a hurrá optimista hangulatod, ami anno volt itt. Na látod...és helyetted máris jöhet 2 másik taxis és az 2xtagdíj. Ez a lényeg.
csogu 2009.02.08. 05:51:54 / # 157120
Most miért? Jót írt szerintem...
csogu 2009.02.08. 05:50:51 / # 157119
Hello-hello gyerekek, én csak elmagyaráztam nektek, hogy miért van az, ami most nálatok van...természetesen szerintem! Nem én vagyok az ellenfél....ség..:-) Bááár jó pénzért...:-)

Yuri 2009.02.08. 01:15:51 / # 157108
A pólus-droszt visszaállításának idejében megkérdezték a taxisokat, és amit a többség akart... ...na az nem lett. Ma meg sem kérdeznek...

Yuri 2009.02.08. 01:11:33 / # 157107
hétfőn megcsináltam a pénzt 12 óra alatt csütörtökön, úgy nem csináltam meg 15(!!) óra alatt, hogy az első 2 órában meglett a 30%a! még az a szerencse hogy 1-1.5 órás állásonként időnként elhangzott 10 perces címeket fel tudtam venni... Hány éves a kalauz? :D

mármegint 2009.02.07. 22:47:57 / # 157093
Fura egy stílusod van,az már biztos.-Ja,(anyád)-Bocs mindenkitől.

törölt felh. 2009.02.07. 22:07:28 / # 157118
A batyu még "frankó". Olyan létezik. A többi totál képzavar!!! Szimpless (ill szimplex) rádió van. Azt jelenti , hogy az adó ill. vevő freki azonos. Ezért van az átjátszó, ami az átfordítást végzi, ( azaz az adófrekit 5M-val eltolja) , hogy a droszton "üllő colega" hallja, hogy miért felesleges a rádió. Elég lenne 1 "simpless" telepített telefon a droszt elején.Ex főtaxi. Az URH-s címkiadást nem erre találták ki! Ha a taxizáshoz is ennyire értesz akkor már értem. Nem a rádión dolgozókban van a hiba, hanem az eltunyult ideológiagyártó drosztmanusokban. Az arányok is fordítottak. Van 50 drosztos, a maradék (szűk 600) pedig dolgozna rádióról, hisz azért van neki.Ill volt eddig! A pólus drosztot is a 35 fős" többség" kérésére állították vissza.Akkor ki van itt szivatóra állítva??? Igaz a régi mondás: "Cipész maradjon a kaptafánál!"

rosszqtya 2009.02.07. 21:07:56 / # 157116
ennyire naiv vagy, vagy csak nem látod a fától az erdőt!? mikor is dolgoztunk 3al? hány cím is volt akkor havonta? van még amit nem értesz!?

Oldalszám: 676