Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Frankó 2009.02.08. 19:00:35 / # 157048
Ezt a mondatot is tedd hozzá! Persze ha tényleg ismered és nem csak úgy hogy a kosarat leengedi aztán beleteszed a motyódat.
Frankó 2009.02.08. 18:59:15 / # 157043
Valóban nem ismerlek, de nem minősítettelek ezt nagyon félre értetted.Jenőről beszéltem ha őt akarod védeni akkor hibát követtél el nem kicsit nagyot.
Kekec 2009.02.08. 18:46:40 / # 157031
Ha nem ismersz ne minősíts nem tudhatod honnan ismerem és milyen ügybe találkoztam vele.

Frankó 2009.02.08. 18:42:07 / # 157046
Átestél a ló túloldalára. Én elképzelhető hogy ki tudnám fizetni de nem lenne 3000 taxi sem az általad javasolt összeggel.Miért zárnád ki a többi rendes vállalkozó emberkéket? Én reális összeget mondok: 2 millió mondjuk. Kihalásos alapon tovább amikor meg lenne a létszám. Sajnos olyanról beszélgetünk ami 2009 Magyarországon ez nem működne, mivel az állam minél több, járulék, adó és egyéb szennyes dologgal bünteti a nem csak a taxis vállalkozókat hanem mindegyik vállalkozást. Szívesen beszélgetnék erről de meddő vita. SAJNOS!

Frankó 2009.02.08. 18:33:39 / # 157042
Azért örülök hogy belátod hogy igazam lehet.....a kérdés miért basz...tátok el?Akkor valami nem gömbölyű.Az egész rákfenéje az állam hagyta hogy megússzon az akkori vállalkozó és ugrott az engedély. Most kiskapus megoldás van Bt,KFT stb és arról nem beszélve hogy még mik vannak. Letti,Aranka, Hajnalka, Surányi és sorolhatnám kiknek tömitek zsebükbe a nehezen megkeresett pénzeteket. Nem is beszélve arról sokatok 4 órára van bejelentve......gondolom átlátod ennek a következményét is. Ezt most nem taglalnám remélhetőleg messze vannak a nyugdíjas évek. Huszonkettes csapdájának hívnám. Ismered?

Frankó 2009.02.08. 18:26:29 / # 157041
Sajnos nem hülyeség!Ebbe a technikai részbe kár bele menni most. Az öreg Jenőt ismered evvel mindent elmondtál. Persze ha tényleg ismered és nem csak úgy hogy a kosarat leengedi aztán beleteszed a motyódat.

chipmunk 2009.02.08. 17:57:00 / # 157077
Miért zárja ki a kettő egymást? Szobafestő, pincér, stb...ezek is csak vállalkozók lehetnek? Komolyan nem értem...
Gentile 2009.02.08. 17:52:08 / # 157076
akkor én javaslom a licenc kikiálltási árának az 50 millió forintot. innen lehet felfelé licitálni. kiadható mennyiség 3000 db. Mert te ezzel a licenszel a jelenlegi munkatársaidat akarod kizárni, én ezzel az árral pedig téged. Hidd el van akkora üzlet a taxi (természetesen szabályozott keretek között), hogy előkerül a világból, nyugatról vagy keletről néhány pénzeszsák aki ezért a 3000-db-os monopóliumért simán kicsapja akár ez a lóvét is. Te meg mehetsz amerre akarsz, vagy hajthatód azt a kocsit amit alád rak a licenszével. Ennyit a licenszedről.
fáj az igazság 2009.02.08. 17:48:03 / # 157074
Aki nem alkalmas vállalkozónak,az nem alkalmas taxisnak se!:( Szerintem!
mármegint 2009.02.08. 17:31:04 / # 157067
O.K.Lehet hogy igazad van.Azért írtam hogy gondold át,mert sokan vagyunk olyanok,akik már elb...tuk a vállalkozóit,és bt-ben,ill.kft-ben dolgozunk.-Nem valószínű hogy újból kapnánk engedélyt.Persze ez egyéni szoc.probléma.-Úgyhogy a te szemszögedből nézve ez biztos jó megoldás lehet.
Kekec 2009.02.08. 16:24:33 / # 157064
Most megyek dolgozni majd legközelebb folytatjuk. További szép napot mindenkinek.
Kekec 2009.02.08. 16:16:38 / # 157063
Ez egy hülyeség amit most leírtál.Leírom a külön átjátszó működési elvét ha kéred.És arról a kütyüről hogyan kerül a jel az átjátszóra antenna nélkül?Ezért írtam hogy két rádió kell vagy a sajátodban kell módosításokat végezni.Az öreg Jenőt meg ismerem.
Frankó 2009.02.08. 16:11:32 / # 157062
Végig gondoltam! Továbbra is a véleményem egy vállalkozói engedély egy taxi gépjármű. Most te gondold át miért írom. Majd ha Józsi bácsi nem akar taxizni, de az ő engedélyével egy alkalmazottja lehet és akkor jöhettek ti a rakéta taxisok.Természetesen Józsi bácsi otthon ül és nézi a Tv-t vagy emlékeiben turkál.De akkor is egy engedély egy taxi. Biztosan nem jó ötlet? Nyugat Európában bevált a licensz. Nem kevés pénzbe került de megélnek és nincsenek irreálisan rengetegen hogy nem tudnak megélni. Tudom nem kell majmolni őket mi akkor is balkán maradunk. És milyen igazad lenne.

Frankó 2009.02.08. 16:02:38 / # 157061
Úgy hallottam a 925 esetében még át is telefonáltak a Budából meg olyanok is szóltak akik ismerték az embert hogy nem kéne erőltetni az itt létét. Van rá módod nézd meg a kartonját 3 db piros felkiáltó jel van rajta. Ne gondold hogy a szél fújta oda felkiáltani. Surányi a nagy tudású kapzsi ember vette fel minden telefon és személyes ellenérv ellenére is. Erre sommás véleményem No Comment

Frankó 2009.02.08. 15:57:56 / # 157059
Javaslom amit a Kalandor írt olvasd el még egyszer. Nem lehet megfogni őket mivel a rádiójuk patyolat tiszta.A zsebükben lévő (olyan mint egy távirányító) nyomnak címre de a visszaigazolás már a patyolatos rádióval történik. Akkor most az fog jönni ki ajánlotta kinek? Mert ha kell név szerint is leírom! Tudod ki az a kakukk utcai Jenő? Nem úgy néz ki mintha tudnád. A fejeket húzzuk ki a homokból végre! Jó munkát....
Frankó 2009.02.08. 15:52:24 / # 157054
Köszönöm

Kekec 2009.02.08. 15:38:05 / # 157053
Ebben vitatkoznék veled már mint a külön átjátszóról.Ha nem két rádióval dolgozik a taxis akkor bármikor megfogható csak akarni kell.URH szervizben csak egy mérés az egész.Abban igazad van az utcán nem lehet kiszűrni.

törölt felh. 2009.02.08. 15:30:03 / # 157088
Szerintem se. Lehet, hogy kettő vagyok???
kalandor 2009.02.08. 15:14:05 / # 157087
Szerintem meg az ellenőrzés Sajnos a rádióellenőrzés nem ér semmit. A kakukkjenő féle magánátjátszónak pont az a lényege, hogy a rádiód olyan, mint amikor lekerült a gyártósorról. Nem tudod semmivel megfogni. Megfelelő ajánlólevéllel havi 6K-ért tag lehetsz. Az pedig már a vezetőség szégyene, hogy a különböző cégektől, gyanús rádiók és batyuk miatt kirúgott embereket minden szó nélkül felveszik és itt tovább gusztustalankodhatnak. Ha ezeket az embereket a taxistársadalom kiközösítené akkor szép lassan lecsökkenhetne a létszám a megfelelő szintre. Aki arra vetemedik, hogy a saját kollégáját meglopja, az meglopja az utasát is! Tehát a megrendelők előbb, vagy utóbb átpártolnak ahhoz a társasághoz ahol biztonságban érzik magukat. És ahol nincs utas onnan a taxis is elmegy máshová a cég pedig becsukhatja a kapuit. Igaz az már más kérdés, hogy szükség van-e ennyi taxitársaságra.... (lehet, hogy minden nap ki kéne dobni a kakukk jenő ablakát, akkor majd elgondolkozna)
málna 2009.02.08. 14:41:38 / # 157085
Elég szomorú,hogy nem láttad az én javaslatomat.. 1.Egy hét alatt,ha felkérnek rá,megfognám az összes batyus-átjátszóst.Hogy hogyan,az maradjon az én titkom. 2.Két hónap alatt egy megkerülhetetlen rendszert építenék ki,amely egy filléretekbe sem kerülne. 3.Javasolnám,hogy csak az etikások és az ellenőrök mérjék az időket és a rádiókat,előre egyeztetett,határozatlan időkben. 4.Az infón és a reptéri droszton kívűl, javasolnám a többi droszt eltörlését.Persze,csak ha a többség is akarja.. Lottóztam.Ha megnyerem,a feléből ajánlatot tennék a Zengőnek a cég felére.Budapest legjobb cégét csinálnám meg egy éven belül,a Ti beleszólásotokkal!:) Nem rossz ez a cég,ne értsetek félre!Csak egy pici humánusság és centrikusság hiányzik belőle!

Oldalszám: 676