Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
berci 2011.02.15. 15:06:16 / # 165152
KEDVES GÁBOR!! Sajnos az az igazság,hogy nem csak RÉSZBEN van igazam.Az elmul pár évben megalakult ÚJ csapatok vezetöi 99%-ban elöbb BT.vel foglalkoztak.KIvagy KIK segitették öket?????AZOK A TAXISOK AKIK VALAMIÉRT TÖNKRE MENTEK ÉS BECSŐDÖLT A SAJÁT VÁLLALKOZÁSUK. MIÉRT?????? 1/ Rajtuk kivűlálló probléma miatt.(ezeket az embereket lehet sajnálni) 2/Senkiházi emberek szerencsevadászok és még sorolhatnám akik a végén a BT-be menekülve szartak a becsületes taxisok fejére. MIÉRT NEM TUDTÁK EZEKET (most sem tudják)KISZÜRNI???? MERT NEM IS AKARJÁK:soroljak példákat nevekkel????? Ha csak ezektől lenne mentes a taxis piac és ez rendszeres lenne HOGY ALAKÚLT VOLNA A LÉTSZÁM??? Természetesen abban igazad van,hogy a cégvezetők is ludasak. Természetesen voltak és vannak családi vállalkozások akik azért csináltak BT- CSALÁDON BELÜL (okosan) hogy a kiadás kevesebb legyen.Nem ezekkel volt,van a baj. Sajnos az "OSZD MEG ÉS URALKODJ" ma igy helyes ÖLD MEG ÉS URALKODJ!!!!! Azokon a sok KAMARAI úléseken amikor ezek felvetődtek jó magam és 1-2 embertől lehet,hogy elmaradott gondolkodásuaknak neveztek. KIK?????RUSZNÁK és az ANTAL féle okostojások és a kiszolgálójuk. Természetesen a sok CÉGVEZETŐ azóta is ebbő él és épitkezik.Ahogyan irtam a TAXI-a földszinten ha nem a pincében van. Akiknek ezt az áldatlan helyzetet orvosolni KELLENE azok a tizediken vannak,LIFT MEG NINCS!! Sajnos mennem kell mert várakoznak a gépre.

peti493 2011.02.15. 14:33:24 / # 165151
Na,na,na,na,naaaaa!!!!!! Azért ezt nem mondod komolyan hogy nem a csapatvezetők a hibásak!!! Már megbocsáss EX, de ha jól emlékszem 3-4 évvel ezelőtt a taxiscégek 90%-a 225 és 240 ft között fuvarozott!!!-ugye??? Szerinted pl a t4 esek kérték a kispásztort hogy akciózzon, vagy a 2000 esek a Szencit, hogy hűsítsünk főnök lécci???? nemáá Lajos. tudod nem kellett volna lemenni, a másik nagyokosnak meg alámenni, aztán még újat csinálni szaréhugyé! De erről te biztosan másként gondolkozol hiszen a TE üzleted volt az MTV. Ezúton gratulálok. Szóval, ha csak annyival járnánk mint 3-4 éve nem lenne baj, de ez a -20,30% miközben az élet ennyivel drágul, ez nem nagy okosság. Amúgy nemrég írta valaki, hogy ha mindenki, ismétlem MINDENKI 240 el menne, mi történne????
nazoli 2011.02.15. 14:09:53 / # 165167
Szevasz! Részben igazad van. De az sem lenne egy elvetendő dolog, ha a cégvezetők nem csak a saját zsebükkel törődnének, és nem vennék föl nyakra-főre az embereket. Ha ez így lenne, az már a problémáink nagy részét megoldaná.
döncielemér 2011.02.15. 14:00:48 / # 165150
Komolyan nem hülyéskedtem én sem akartam elhinni. Rosszabb mint a Maléves fuvar.
attus 2011.02.15. 12:59:07 / # 165149
Állítólag nem! Most vagy tudnak valamit, vagy... Meglátjuk!:)
attus 2011.02.15. 12:53:28 / # 165148
Helló Gyuri! Igazából két bajom volt vele, az egyik, hogy lassú a mobil net, a másik, hogy nem találtam az ékezetes betűket!:-( A másodikat segített megfejteni Gyapi kolléga.
zodiákus 2011.02.15. 11:59:50 / # 156460
ez eléggé szomorú! :( szeva! :)
Karaj 2011.02.15. 11:49:28 / # 155867
Mégis azt várja mind.....

zodiákus 2011.02.15. 11:07:46 / # 165147
cinikus vagy Bao.:)olyan mint régen.:) ezért akartam kolbászt csinálni belőled.:) :) a sorsotokat magatoknak kell egyengetni,én csak segédletet biztosítok hozzá.ezt nem ússzátok meg..más nem fogja,nem akarja, és nem is tudja kikaparni helyettetek.! :)
Bao 2011.02.15. 10:53:07 / # 165146
Köszönjük az érdeklődést! Mivel anyagi lehetőségeid és legfőképp lelki állapotod megengedi, akkor felkérnénk, hogy képviseld a taxis(ok) ebben benne van az egyéni vállalkozók és a droidok is érdekeit! Tudom ez a vesszőparipád, hiszen te is taxis voltál! :) Tudod ha ... és ez nem vicc... csak egy cég lenne, ami emberséges, mondjuk vágóhíd taxi... :) , lehet ahhoz a céghez menne a 6000 birka. Nos, számítunk rád... :)
berci 2011.02.15. 10:31:26 / # 165145
Elnézést kérek az esetleges hibák miatt,de egy vidéki gépen irtam és azt néztem mikor szakadok le a rendszerről.De a viz az kifogástalan.

berci 2011.02.15. 10:25:32 / # 165144
Ahoz hogy a jelenlegi helyzetet analizálni tudja bárki TUDNI ILLIK A probléma a közel HAT EZER TAXIS!!!!!! Ez 1989-óta RENDEZETLEN!!!!Hány KORMÁNY is volt azóta????? A nagy fene DEMOKRÁCIA ami az OSZTRÁKOKNÁL is a NÉMETEKNÉL is van,de ök máshogy ÉRTÉKELIK. A GAZD.VERSENY H.15-20-éve azt szajkóza "a tisztességes üzleti verseny megfogja oldani" Ki örült volna ha 15-éve vagy az elmult idöbe hoztak volna intézkedéseke ami létszám csökkentést eredményezett volna??? Nem is mertek.A taxi minden kormánynál ezred rangú kérdés volt es AZ IS LESZ!!!!! OSZD MEG ÉS ÚRALKODJ. Három ezer elég lenne IGEN!! ÉS KI FÉRJEN BELE???AKINEK NINCS TARTOZÁSA???AKINEK SAJÁT MEGFELELÖ AUTÓJA VAN??AKI LE TUD TENNI 500 000-vagy 1mill- ft-ot.Lehetne sorolni de nem érdemes. RENGETEG LEHETŐSÉG LENNE A JELENLEGI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁRA.Több mint tiz-tizenőt éve emelkedik a munkanélküliek száma,azóta emelkedik a TAXIZNI VÁGYÓK száma.Jelenleg is.A MEGOLDÁST NEM ITT KELL KERESNI AZT AZ EMELETEN KELLENE MEGOLDANI.KI MERI ELKEZDENI???? TARLÓS ÚR??? SOHA!!DEMSZKI SEM MERTE.DE AKKOR KI??? MI LESSZ A VÉGE?? A CSAPAT VEZETŐK A HIBÁSAK?? NEM!!!!ŐK IS CSAK ÉLNI SZERETNÉNEK.GOMBA MÓDRA SZAPORODTAK AZ ELMÚLT ÉVEKBEN:MIÉRT???? KIKET LEHET EZÉRT OKOLNI??(nem irom le úgy érzem mindenki tudja)SZÓRJUK EGYMÁS SZEMÉBE A PORT.A MALÉV fuvarok szarok volta senki nem vitatja.KELL??? NEM!!!! mondja a többség.MÉG SZARABB ÁRAKKAL ELVISZ MÁS! MIÉRT?????A VÁLASZT MÁSHOL KELL KERESNI. MONDJÁK:CSAK ÉLNI SZERETNÉNK!!!!DE HOGY ÉS MILYEN ÁRON??????

nazoli 2011.02.15. 08:24:50 / # 155758
Köszi.

zodiákus 2011.02.15. 08:05:37 / # 165143
természetesen megteszem! de Ő már érdeklődött irántatok,mivel olvasta az oldalon szereplő szerződéseket.csak éppen innen nem mutatott semmilyen érdeklődést senki sem...pedig még pénzt sem kérne tőletek! megkérdezem. :)
nazoli 2011.02.15. 00:43:55 / # 165142
Nem vagyok jogász végzettségű. Nem állítottam ilyet magamról. Csak logikusan próbálom végiggondolni a dolgot, és eljátszom az ördög ügyvédjének szerepét. A múltkorában említetted, hogy van egy jó ügyvéded. Megtennél annyit, hogy megkérdezed őt e tárgyban? Kíváncsi lennék a véleményére.
1Taxis 2011.02.14. 21:10:53 / # 165141
Nem mondod, ezt nem hiszem el !Ez nagyon durva!
zodiákus 2011.02.14. 20:20:37 / # 165140
nincs gond.:)én ilyen vagyok sajnos.:)nehezen viselem azt,amikor csak a száj jár, a kéz nem.elnézést kérek,ha ezzel ellenszenvet váltok ki,de őszinte vagyok. a kártyáról:amikor taxiztam,gyűlöltem még a fogalmát is!törzsutas..mégis kié?a cég számát hívja többször,de Te nem biztos,hogy gyakran viszed.na már most.ha Te adsz egy ilyen nyavalyát jópofiból (bocs,de marketingnek nem hívhatom),azt azért teszed ezek szerint,mert Neked még úgy is megéri.de mi a helyzet azzal,akinek nem annyi a költsége,mint Neked,hanem több..akkor Te most jópofiból,annak a cégnek az érdekében cselekszel ami nem is a tied,anyagilag kijjebb rakod a saját kollégádat?ez gáz,már ne is haragudj! igen,én csak pampogok,élek a szólásszabadság lehetőségével,de ilyenkor nagyon furcsa,hogy a sértődöttség jobban előjön belőletek,mint a tenni akarás,amikor kritikát kaptok..:D :)
Yuri 2011.02.14. 20:01:20 / # 165139
"Semmit nem tudsz arról (és manci sem)..." Boccs, mano10-re gondoltam.
Yuri 2011.02.14. 19:56:56 / # 165138
Nincs kifogás. Mert én - akár mit írok ide - mindig csak az a gyáva kis szarjancsi maradok számodra, aki itt fossa az okosságot, az életben meg "aszisztál" a felsőbb hatalomnak. Semmit nem tudsz arról (és manci sem), hogy tettem-e, teszek-e illetve fogok-e tenni bármit is azért, hogy jobb legyen a 6x6-nak, azon kívül, hogy itt (és más fórumokon) játszom a Brúszviliszt. Ezért is írtam, hogy belülről egészen más megélni ezt. A kártyáról: ma is az a véleményem, hogy új utasoknak, tehát akik eddig más céggel vitették magukat, azoknak bátran lehet osztani bármelyik kedvezményes kártyát, akár a 184 ft-ra jogosítót is. Szerintem ebben semmi rossz nincs. De amiről itt folyik most az írogatás, az egy olyan cég, ami esetenként 80-100 ft-os km-díjjal utazik. Ugye átlátod a kettő közti különbséget? De felmerül bennem egy kérdés. Ha te magad is úgy látod, hogy nem a te feladatod lenne itt "pampogni" - ahogy te fogalmaztál -, akkor miért teszed mégis? Vajon miért alacsonyodsz le annyira, hogy szájhős, de gyáva taxisoknak tartsál továbbképzést taxizásból, ráadásul feleslegesen? Én meg az efféle embereket nem értettem soha... A francba, csak lettek kifogások... :)
zodiákus 2011.02.14. 19:08:48 / # 165136
mindenre találtok kifogást,ez tipikus magyar mentalitás!na jó,inkább leírom..GYÁVASÁGNak tartom! abban igazad van,hogy kívülről minden más,belülről jobban látszik.hát pont ez az!belülről kéne éreznetek a késztetést,hogy változtassatok,nem nekem kéne pampogni erről!ehelyett egy jogász végzettséggel bíró kolléga megmondja a frankót,így ügyvédhez sem kell menni,mert az nem lesz btk-s. egyébként a tűrőképességben és alkalmazkodásban a Te személyed példaértékű szerintem..emlékszem,amikor épp itt tettem szóvá a nekem mint utasnak felajánlott kedvezményes kártyát.te pont kiálltál mellette,hogy ez milyen tök jó,és így tovább!ezért mondom,hogy mivel ti szándékosan szopatjátok magatokat,akkor minek szidni azt,aki csak kihasználja ezt?! egyszer olvasnám már,hogy ami ellen tiltakoztok,az ellen tennétek!nem csak azt kell itt olvasni,hogy az azért nem,meg így sem,hanem el kell menni egy ehhez értő emberhez,össze kell dobni rá a pénzt!ilyen kurva egyszerű! várom a kifogásokat...
Oldalszám: 676