Témakörök > Hírek fórumai > Taxisok Egyesülete A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
bubic01 | 2010.05.11. 15:37:29 / # 151601 |
|
Sziasztok!
Én Úgy gondoltam, hogy nem nagyon szólalok meg, hisz vannak ehhez nálam sokkal jobban értők, de most mégis:
Tisztelt Kollégák!
Szeretnék néhány kérdést tisztázni!
A TE értetek jött létre, vannak kérdések, melyek még kidolgozásra várnak, vannak ellentmondások, de ezeket hamarosan, remélhetőleg néhány napon belül letisztázzuk, kidolgozzuk!( hisz mint tudjátok minden ember más, minden vélemény eltér) Addig kérem a türelmeteket, és megértéseteket!
Természetesen a nyílt napra minden taxis kollégát várunk, regisztrációtól függetlenül, aki úgy érzi, hogy tenni tud az ügy érdekében, és úgy érzi, hogy van fény az alagút végén!
Ami biztos: Nincs szükség bekiabálásokra, indulatokra, "ti hülyék vagytok" megnyílvánulásokra.
Amit mi tenni akarunk, azt veletek, csak veletek szeretnénk tenni!
Remélem minden alapító egyet ért!
Köszönöm:
Berzeviczy Péter
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 15:24:43 / # 151599 |
|
Még 1 fontos dolog!
Azzal, hogy itt elismertétek, hogy össze kell mülnötök átbeszélni a dolgokat,
hogy nem vettetek minden eshetőséget számba,
hogy hhibáztatok, elismeritek, hogy ALKALMATLANOK vagytos a feladatra!
Előszőr le kell tennem a voksomat mellettetek, ki kell töltenem 1 szádéknyilatkozatot, ( adataim alapján ) hogy elmehessek?
Minek? Hogy ha úgy döntök, hogy Á, ez 1 csőcselék, ( mint a borza sanyi barátom monddá ) gittegylet, akkor jól megtaláljátokm a taxist?
Eddig az volt, hogy szívesen láttok és majd ott vaéaszoltok a kérdésekre. Most meg töltögessek???
Hülyék vagytok!
Megmondom, hogy mi van!!
Azt gondoltátok, hogy ezeket a hülyéket 1,2 szép és hangzatos szóval meg lehet vezetni. De ráfaragtatok, hogy Tomajer felszólított, hogy legyen 1 kis vita. Idejöttünk cca 3 -an és kikészítettünk 20 embert! Hihetetlen!!
És, tudjátok, hogy miért!!???
Mert élvezem, hogy igazam van! Ezért nem támadnak a többiek, igaz, nem is állnak mellém nyílvánosan, mert tartanak a megvetésetektől, de inkább attól, hogy a BÁNTELKI mellé álljanak! Nem 1 tiltakozó taxis mellé, hanem a Bántelki mellé!
Na, menjetek gyűlni, okoskodjatok aztán magyarázzátok meg, hogy a hóembernek jó a meleg!
Most jön a gyerekem. Ő fontosabb, mint ez a szerencsétlen bagázs!!
Basszus, 1 ember kicsinálja őketz!
Mi lesz,ha 8 véresszmű fuvarszervezővel, a gazdasági versenyhivatatllal és az utasok érdekét védő önkormányzattal ültök szemben
Azt mondta ma tomajer, hogy majd a málna tárgyal :))))
Esküszöm, hgy nem hiszem el!!!!
És igen apuka! Ülök a gép előtt és nagyon nevetek rajtatok! De tudod, mi a legnagyobb baj!!!
Hogy ezzel nem vagyok egyedül!
Jó meló!
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 15:13:43 / # 151596 |
|
Nagyon nagy a pofád! Lehetnél 1 kicsit alázatosabb is. Így leégeted azon tagokat, akiket ( esetleg ) még elfogadnánk.
Egyébként, tényleg nézegesd a kocsidat, nehogy leöntsék a köcsög stílusod miatt!! Én már hallottam ilyenről
Előzmény: #151592 hiénakutya 2010.05.11. 15:02:16 |
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 15:11:11 / # 151595 |
|
Nyudodj meg! Ha ilyen pozícióra áhítoznék ez nem lehetne kérdés!
Előzmény: #151593 Dodi 2010.05.11. 15:05:07 |
speed | 2010.05.11. 15:05:13 / # 151594 |
|
Ez most válasz egy normális hangnemben feltett kérdésre? Megdöbbentő, ahogy kezelitek a taxisokat.
Viszlát.
Előzmény: #151592 hiénakutya 2010.05.11. 15:02:16 |
Dodi | 2010.05.11. 15:05:07 / # 151593 |
|
Lajos,hagy már ezt az önéletrajzot!!
Akárhányszor felemlegeted,nem tudok másra gondolni mint a Te önéletrajzodra.Vajon fel tennéd-e mindenféle finomitgatások nélkül?
|
hiénakutya | 2010.05.11. 15:02:16 / # 151592 |
Ez most érdekel?
Vagy fogást keresel?
Biztos ne menjek le megnézni, hogy milyen matrica van a kocsim oldalán? :-D
Uraim, a sajtótájékoztatónak vége!
Köszönjük a részvételt!
Előzmény: #151591 speed 2010.05.11. 14:53:04 |
|
Bántelki Lajos | 2010.05.11. 14:59:22 / # 151598 |
|
Apuka!
Lássuk....
Alakult 1 egyesület. A taxisok érdekét védő egyesület.
A bemutetkozóban az van, hogytagja lehet minden taxis.
Ki a taxis >>
Taxis, minden, pályaalkalmassági vizsgával, B kat jogosítvánnyl, "minimum" kis sárgával, eü igazolással, és a közlekedési felügyelet által kiboscájtott "fényképes" igazolvánnyal rendelkez gépkocsi vezető.
Gondolom ezzel egyetérthetük.
A bemutatkozó kitér arra is, hogy nem lehet tagja FUVARSZERVEZŐ..
A mai köztudatban, ki a fuvarszervező?
Olyan vállakozás, mely alvállalkozókat vagy alkalmazottakat foglalkoztat és a fuvarvállaó irodához beérkező megrendeléseket ELLENSZOLGÁLTATÁSÉRT ( tagdíj ) értékesíti.
Namost!
Én a szükséges dokumentumokkal rendelkezem!
Fuvarszervező >>
Én fuvarokat szervezek. Igen! De! Nem adom el alvállakozóknak, hanem a saját gépkocsiaimnak adom ki, akik ezeket FIZETÉSÉRT teljesítik! Tehát: NEM KÉREK PÉNZT, hanem fizetést adok azért, mert dolgoznak!
Nem kérek belépési díjat, nem kérek kauciót. Tehát, azt hiszem, ezt is letisztáztuk.
Ami nem volt benne, de természetesenek tartanék, hogy:
NEM LÉPHET TAGJAINK SORÁBA AZ, AKIRŐR KÉTSÉGET KIZÁRÓAN BEBIZONYOSODI, HOGY ELLENÉRDEKŰ.
Ez nem volt benne, én beletenném, beletettem volna.
Nézzük ezt is >>
Nem tartom magam ellenérdekű félnek, mert magam szervezem a fuvarokat ( amiért ti fizettek másnak ) a bevétel az enyém ( ugyanúgy, mint nálatok ) és a nyereségből fizetem a dolgokat ( ugyanúgy mint Ti)
Számomra is fontos az, hogy az alkalmazottaink jól keressenek, több megrendelésünk legyen és ha lehet, magasabb tarifával dolgozzunk. Miért? Mert akkor több a pénzem ( mint nektek )
Akkor, mi is itt a gond? >>
Segítek rávilágítani!
Engedd meg, hogy hadd ne menjek részletesen vissza az időban, csak nagy vonalakban...
A stadion taxiállomás hosszú éveken keresztül az enyém és az autóimé volt. Kölcsönöket adtam kamatra amit napi, 2, 3 Ft al kellett törleszteni. Aki nem hozta, meghúztuk a fülét.
Senkit nek kényszerítettünk, hogy felvegyen kölcsönt és mindent, pontosan tisztáztunk.
2009 -ben, zsarolás miatt letartóztattak. 2 évig voltam előzetesben. 2 év után JOGERŐSEN A MAGYAR FÜGGETLEN BÍRÓSÁG FELMENTETT a zsarolások alól, viszont elitélt JOGOSULATLAN PÉNZÜGYI TEVÉKENYSÉGÉRT.
Mikor kijöttem ( nem hazudok ) számtalan ember keresett meg, hogy visszaadják a pénzt. Bevallom, volt akitől elfogadtam, mert le voltam égve.
Ezután, eladtam a házamat és taxizni szerettem volna. Nem vettek fel sehol.
Mit volt mit tenni, néhány kollégával megalakítottuk a Barát-Taxit. Reptéri transzferekre specializálódtunk.
Igen, hogy érvényesülhessünk, alámentünk az áraknak ( úgy, mint most ti, elmentek olcsóbb céghez, hogy keressetek ) és beindult. Időközben én kiszálltam, mert más vállalkozásba kezdte. Majd, cca 1 év után visszajöttem, autókat vásároltam és fizetést adok.
Mióta itt vagyok >>>
Kb, 2 éve szerepelek a hallotaxin.
Már csaknem 2 éve hajtogatom, hogy kell 1 taxisokból álló szervezet.
Örömmel vettem, hogy elkezdődött ( bátran állíthatom ) az én vezényletemmel, bíztatásommal 1 tagtoborzás.
Tomajerrel számtalanszor egyeztettünk, vitatkoztunk ( telefonon ) hogy kik, miért, hogyan, míg 1 konfliktus utan megbeszéltük, hogy van valami zárt fórum és ott folytassuk. Személyesen többszőr kértem, hogy mi lesz már, gyűljünk valahol össze. Sokat, nagyon sokat beszélgettünk, és igen, néhány jelentkezőt eleve alkalmatlannak láttunk arra, hogy leüljön tárgyaslni. Ezért, megbeszéltük, hogy leülünk mindenkivel egyszerre és kifaggatunk mindenkit.
Belenézünk az emberek szemébe, meghallgatjuk és eldöntjük, hogy kit tartunk alkalmasnak.
Azt még láttam, hogy valami emailt kell papni, én vártam is cca 1 hétig, majd felhívtam Tomajert, hogy mi van?
Azt mondta rövid beszélgetés után, hogy majd értesítenek ha lesz valami.
Kész. ennyi a történet.
Az elégedetlenségem:
Mikor megjelentem, eleve az volt a reakció, hogy én nem léphetek be.
Milyen szervezet az, amelybe nem léphet be taxis?
Röviden!
Számtalan kérdést feltettem amire legtöbbszőr kitérő válaszokat kaptam. Számtalanszor előfordult, hogy nem tudtak válaszolni és azza magyarázkodtak, hogy még alakulóban van a dolog.
Visszaolvashattál, bevallom, bennem is van nagyon sok hiba! De nem hazudok!
Engem, mint taxist, olyan ember ne képviseljen, akim nem mond igazat!
Olyan ember ne képviseljen, aki éjszakai álmából felkelvén nem tudja, a programját eladni.
Endem olyan ember ne képviseljen, akinek nem az az első dolga, hogy az egyesület oldalán megismerteti velem magát,
Engem olyan ember ne képviseljen, aki számára nem fontos az a taxis, aki vért verítékezve kifizeti hónapról hónapra a jarulékait.
Engem olyan ember ne képviseljen, aki számára Maga, majd kollégái után, nem az utas a legfontosabb! ( a szakmát tekintve )
Tudomásul kell venni!!
A családainknak akkor tudunk enni adni, ha van utas. Az utas pedig ár érzékeny! Aki ezt nem látja be, nincs helye a vezetőségben!
Engem olyan ember ne képviseljen, aki nem tudja tűrtőztatni magát és hagyja, hogy az indulatok vezessék!
Folytathatnám, de meguntam..
Tudom, szerencsére :)
100 szónak is 1 a vége!
Aki taxis igazolvánnyal rendelkezik és aktívan taxizik az taxis!
Nem kell félni, mert 1 demokratikus szervezetben a többség akarata a döntő!
És én ettől félek! Hogy ez nem így lesz!
Számtalan kivetni való van a pénz kezelésekkel, az adatok kezelésével, a szerződéstervezettel kapcsolatban is!
De most, csak ennyi. Mennem kell a gyerekért az oviba.
Köszi, aki elolvassa ezt a hossszzzúúúú... :)
Előzmény: #151571 Apuka 2010.05.11. 14:08:14 |
speed | 2010.05.11. 14:53:04 / # 151591 |
|
Milyen koncepció alapján rekesztetek ki taxisokat?
Belépési szándéknyilatkozat. Nem tudom eldönteni, hogy szeretnék-e belépni. Meg akarom hallgatni személyesen az elképzeléseiteket, megnézni magamnak benneteket, de nem tehetem majd meg, mert kizáró ok, ha nem teszem le mellettetek a voksom. Úgy menjek szavazni, hogy majd a szavazás után megtudom a programot? Nem fordítva szokott ez lenni?
Előzmény: #151590 hiénakutya 2010.05.11. 14:48:25 |
hiénakutya | 2010.05.11. 14:48:25 / # 151590 |
Egy lehetséges tagot
nem
kezelnék így. :-)
Előzmény: #151589 killer 2010.05.11. 14:39:04 |
|
killer | 2010.05.11. 14:39:04 / # 151589 |
|
Szépen kezelsz egy lehetséges tagot, gratulálok.
TE szűrő!
Előzmény: #151587 hiénakutya 2010.05.11. 14:36:43 |
killer | 2010.05.11. 14:37:37 / # 151588 |
|
Elolvastam, röhögök rajta rendesen. Ezt normális ember nem találhatta ki:))))))))))))))))))))))))
Ilyen diktatúra, diszkrimináció, baromság, még cégvezető fejéből sem pattant ki eddig.
TE
Taxis Ellenesek szervezete.
Megyek inkább bőrt rúgni, ennek itt semmi értelme.
Előzmény: #151584 hiénakutya 2010.05.11. 14:30:22 |
hiénakutya | 2010.05.11. 14:36:43 / # 151587 |
Éreztem én, hogy nem fogod tudni értelmezni...
Szerintem a nyilvános gyűlés alkalmával inkább maradj otthon és nézd a Mónika-showt! Az valószinüleg nem ennyire bonyolult.
Előzmény: #151586 killer 2010.05.11. 14:34:03 |
|
killer | 2010.05.11. 14:34:03 / # 151586 |
|
Idétlen vagy komám. Nem engeditek be a taxisokat egy bemutatkozó gyűlésre. Metál Zolinál tagok nem lehetünk, itt meg nem mehetünk be a nekünk szervezett gyűlésre. Miközben Apuka szeretettel vár mindenkit. Olyan nevetségesek vagytok, hogy lehet már nem is vagyok rátok kíváncsi.
Tomajer, miért nem válogatjátok meg, hogy kik szólalhatnak meg nyilvánosan a szervezet részéről? Égetitek magatokat ilyen tanulatlan surdi bunkóval.
Mi most az elfogadott egységes vélemény?
Mehetnek taxisok a taxisoknak szervezett bemutatkozó gyűlésre, vagy nem? Mert Nevetségeskutya, egy toborzó gyűlésnek az a lényege, hogy a leendő tagok megismerhessenek benneteket.
Ez jobb mint a Móunika show:))
Előzmény: #151572 hiénakutya 2010.05.11. 14:08:16 |
hiénakutya | 2010.05.11. 14:30:22 / # 151584 |
Akkor most a 766-ot is olvasd el szépen, lassan, nyugodtan! Megvárom, jó?
Előzmény: #151583 killer 2010.05.11. 14:27:28 |
|
killer | 2010.05.11. 14:27:28 / # 151583 |
|
Egy csapatban vagytok Hiénakutyával? Ő azt írta a 751-ben, hogy kötelező kitölteni és csak azok tudhatják, akik ezt megteszik. Te meg itt a totál ellenkezőjét írod.
Előzmény: #151568 Apuka 2010.05.11. 14:02:42 |
Apuka | 2010.05.11. 14:27:22 / # 151582 |
Szia, Lajos!
Amint látom van némi ellentmondás ebben a kérdésben!
Az is lehet, lemaradtam valamiről.
Szeretnék kérni tőled valamit!
Ma hagy egy kicsit pihenni minket. Az elmúlt napokban elég keményen megizzasztottál mindenkit a csapatból!
Ez jó!
Megmutattad, hogy hol hibázik valami!
Teljesen jogos amit most írtál!
Ezt át kell beszélnünk alaposan a többiekkel!
Nekünk az az érdekünk, hogy minden taxishoz eljusson a hírünk!
Hogy a taxisok megismerhessenek minket!
Erre jó alkalom a nyílt nap.
És az hogy ez a dátum/helyszín kivétel nélkül eljusson mindenkihez!
És hogy a jövőben ne legyenek egymással ellentétes nyilatkozatok, ezt is átfogjuk beszélni!
Ha ezért kritizálsz minket, megértem, és igazad van!
Ettől azért egységesebb képet kell mutatnunk.
Én személy szerint köszönöm a kritikáidat, még akkor is, ha az időnként nagyon kemény, sőt néha ellenséges is!
Hozzá segít, hogy ezeket a hibákat ki tudjuk javítani!
Most viszont elköszönnék Tőletek mára mert erős restanciám van az alvásból!
Sziasztok!
|
|
hiénakutya | 2010.05.11. 14:26:36 / # 151581 |
Nem tudom. Én szuszókáltam.
Előzmény: #151579 tomajer 2010.05.11. 14:24:58 |
|
hiénakutya | 2010.05.11. 14:25:37 / # 151580 |
Életrajzot tegyek föl? :-DDD
|
|
tomajer | 2010.05.11. 14:24:58 / # 151579 |