Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.07.15. 06:23:46 / # 145189
Jani nevű diszpécsernek üzenném, hogy mostantól a barátomnak tekintem:-))) Épp suhanok az Árpád hídon, amikor csipog a telefonom, hogy sms érkezett. Pirosnál gyorsan elolvastam. Az üzenet így hangzott: Tomajer kedd 14 óra oktatás:-DDD A kínok-kínját álltam ki, hogy ne nyerítsek fel. Vörös volt a fejem, és már levegőt is alig kaptam amikor az utasok kiszálltak. Végre kitörhetett belőlem a röhögés:-)))) Persze azonnal hívtam tomajert és megkérdeztem, hogy ráér-e jövő héten…mondjuk kedden…mondjuk 14 órakor:-)))) Ekkor levágta, hogy jól informált vagyok és elmesélte, hogy mi is történt. Most döbbenten olvasom, hogy mit hordott itt össze, de gondolom azóta lehiggadt, és még sem akarta leírni a valóságot….sebaj, majd én leírom:-)))) Persze azt nem tudhatom, hogy nekem lódított, vagy itt fogalmazott másként, ezt majd mindenki maga döntse el:-))) Csak előbb megreggelizek, mert egész összeestem itt a sok melóba:-)))
csogu 2007.07.15. 06:20:45 / # 145188
Erről a Lakatos Sanyit kérdezd...szegény egész beleőszült a Tamás gyerekbe:-))
törölt felh. 2007.07.15. 06:18:43 / # 145187
Mondd, veled a haccorhatnál is ennyi baj volt?? :-))
törölt felh. 2007.07.15. 06:16:57 / # 145186
Úgy megy, hogy attól kódulunk.
tomajer 2007.07.15. 04:24:05 / # 145185
És most menek haza aludni! Amit a Zöldpardonos sztoriról kiderítettem, bosszúból, csak holnap osztom meg veletek:-)
tomajer 2007.07.15. 04:19:09 / # 145184
Ezekkel a tanulócsoportosokkal mindig baj van:-) Mehetek be kedden oktatásra:-( Elnézést kérek, a 721 től, (ha olvassa) hogy elvittem a fuvarját! Meg voltam győződve, hogy én kaptam. A történet annyi, hogy felvettem egy címet, vissza is igazoltam, oda is mentem érte. Ez a kishölgy természetesen már ott állt a sarkon, pedig ma mindenkire várnom kellett tíz tizenöt percet. Alig volt címem, amin nem kellett reklamálnom:-( Ült be a kisasszony, amikor kontrázott mögöttem, egy másik Taxi 4-es autó. Gondoltam meg akart mérni (naponta többször előfordul velem ilyesmi) de elkésett szegény:-) Így hát, mint aki jól végezte dolgát, elindultam az utassal. Láttam a tükörben, hogy az "időmérő" még mindig ott áll, és nem mozdul. Nem értettem, de gyanus volt. Jól éreztem, mert pár perc múlva hallom, hogy felháborodottan kérdezi, hogy nem ő kapta-e a címet, mert egy kolléga elvitte előle, pedig ő villogott is, hogy jön. A diszpécser fiú mondta neki, hogy de igen, ő kapta. Na ekkor kicsit levert a víz, lekaptam a mikrofont, és elnézést kértem. Mondtam, hogy 1000%-ig meg voltam győződve arról, hogy én kaptam. Még valami olyasmit is dadogtam, hogy ezekszerint biztos valami nagyon hasonló a kódod, ha félrehallottam. A Jani erre, higgadtan, megkérte, a 721-est, hogy bocsi haladjon tovább, és mondta a 711-esnek, (nekem) hogy vigye az utast, és kedden oktatás. Nna most persze én szívesen elbeszélgetek a Bélával bármikor, de érdekelne, hogy a nagyothalláson, miként tud segíteni?:-) És persze mellékesen minden kötözködési nélkül megkérdezném, ha egy diszpécser látja, hogy összenyomnak a címre, és azt is látja, hogy mindkettő visszaigazol, (ráadásul, két ennyire hasonló kód) akkor miért nem segít, és konkretizálja, hogy ki is kapta a címet? Ha nem látta, mert szegény kis rádióm, annyira nyeszlett, hogy sem a címrenyomáskor, sem a visszaigazoláskor nem jött ki belőlem egy nyikk sem, akkor amikor kiderül a baki, miért az oktatásra rendelés az első reakciója? Nem volt hihető, hogy a két számot tényleg el lehet hallani??? Kár! Jobban kéne hinni a taxistának, még ha kezdő is a lelkem!

tomajer 2007.07.15. 01:02:29 / # 145183
Ohh! Nem téged védtelek, hanem a lapot:-) Sose derül ki, mi történt a Zöldpardonnál, ha a patkányozással vagyunk elfoglalva:-(
góré001 2007.07.14. 23:44:29 / # 145181
Tudod kettőnk között sok külömbség van én évek óta ide toltam a pofámat a saját országosan velem azonosítható használatos nevemmel! Te és a Te fajtád egy fika nick név mőgé bújva " keménykedik , anyázik, neveket embereket sároz be nagy "bátran"! bebújsz a nyilvánosság és az internet adta " szólás és megnyílvánulás" szabadságának nevezett eléggé egyoldalúlehetőége mögé és onnan nyujtogatod a nyelvedet! Próbáld meg egyszer egyszer FACE to FACE hátha becsületesebb hátha egyenesebb hátha gerincesebb , hátha emberibb! / tomajer FŐSZERKESZTŐ ÚR!! köszönöm a védelmet de én magam is meg tudom magamat védeni saját névvel hívószámmal vagy akár FACE TO FACE!!!!/
tomajer 2007.07.14. 23:30:05 / # 144407
Sajnálom, hogy vitába kell keverednem ilyen témában, de úgy látszik te tényleg nem érted a lényeget:-( Megpróbálom elmagyarázni Remélem nem sértődsz meg! Tehát: Prohit megtámadtad. Olyan stílusban, hogy azt törölni kellett. Arra reagálva már érthető volt, hogy ő is kicsit emeltebb hangon válaszolt. Hozzád képest Úrilány volt! Góré001 folyamatos támadásoknak van kitéve, pont olyan stílusban, ahogy te most itt a Bélának mentél. Ahhoz képest amit elvisel, azt hiszem, nem túl nagy kedvezmény, hogy vele sem vagyunk túl szigorúak. Te viszont minden esetben a támadó fél vagy!!! Én itt most pont egy olyan konfliktus kialakulását szeretném megakadályozni, mint amiben a Góré vergődik. Pont azt szeretném, hogy megtanuld úgy leírni a mondandódat, hogy az nem sértések tömkellegével van tele. Hidd el, pont olyan kemény lehet egy hozzászólás kultúráltan, akár magázódva is. Merthogy a mondandó a lényeg. Viszont az alpári stílus esélyt ad a kérdezettnek, hogy a stílusodra való hivatkozással az érdemi kérdést kikerülje, vagy megsértődjön, és egyáltalán ne válaszoljon. Tehát, magadnak (mindannyiunknak) ártasz azzal, hogy egy fontos hozzászólás végére, marha férfiasan odab@**ol, egy velős káromkodást, néhány ocsmány sértést, és büszkén olvasgatod milyen kemény voltál! Így pont azt éred el, hogy mindenki a stíliusoddal lesz elfoglalva, és nem azzal amit leírtál, amin felháborodtál! :-( Próbálnék segíteni, de olyan vagy mint egy sündisznó. Itt engem,(minket) lehet sértegetni bátran. Semmi gáz. Nem tudom mióta olvasod ezt a lapot. Nem tudom mennyit tudsz rólunk, de biztos igazad van:-) Azért kérnélek, hogy mielőtt újra tollat ragadsz kicsit olvasgass. Jja, és számolj el húszig. Rossz arány, ha egy embernek az első öt hozzászólásából, négy törlendő!

tomajer 2007.07.14. 23:13:32 / # 145180
Nem derült ki! Ebből leginkább az derült ki, hogy nagyon haragszol a Bélára:-( Pont ez a baj. Talán a történet leírására kellett volna több energiát fordtani. Még nem késő!
taxi4.*** 2007.07.14. 22:57:14 / # 145179
Az is érdekes a Tomajert a Góré 001 "kurva " szava sem sérti."jó " etikás lenne belőle a haveroknak /Prohi/ főnököknek /Góré001/mindent lehet a "por "taxisnak semmit.
taxi4.*** 2007.07.14. 22:53:49 / # 145178
Nem felejtem.
taxi4.*** 2007.07.14. 22:51:41 / # 145177
Mindent leírtam az esettel kapcsolatban,ha ebből számodra nem derül ki a lényeg akkor csak sajnálni tudlak.Az ilyen beszari alakok miatt tart ott a taxizás ahol.Na ezek után törölgess csak amit akarsz, helló.
csogu 2007.07.14. 22:36:24 / # 145176
No léptem meló...taxi4.*** tényleg kicsit finomabban a jelzőkkel, mert az erős minősítés...a túl erős, az mindig visszaüt arra, aki megteszi...oksa?:-)

csogu 2007.07.14. 22:18:56 / # 145175
Különben most hogy meg a Taxi4-nél? Pörög a szombat?

csogu 2007.07.14. 22:14:18 / # 145174
Tomi, azt viszont jegyezd meg, nem okos 2 lány vitájába beleavatkozni....mert romlanak az esélyeid utána személyes találkozó alkalmával:-))) Kedves taxi4.*** ne feledd, én mindig védtelek!!!:-))

csogu 2007.07.14. 22:11:44 / # 145173
Jaaah, megpróbálták legalábbis, azt még a törölt hozzászólásokat is visszatették, csak nyugtuk legyen tőlünk:-DDDDDDDD
tomajer 2007.07.14. 22:06:37 / # 145172
Ott is meg lettünk dorgálva érte, ha jól emlékszem:-)
csogu 2007.07.14. 22:04:39 / # 145171
Ok, az írásod alapján és a telefonon folytatott (szétverem a szád csogu) arra világosított meg, hogy igazad van...hiába na, nem mindenki tud olyan kultúráltan vitatkozni mint mi anno az index fórumán:-DDD
tomajer 2007.07.14. 22:03:12 / # 145170
Majd mindjárt jól seggberúglak! :-)
Oldalszám: 179