Hozzászólások száma: 1465
Oldalszám: 74
Témakörök > Droszt Híradó > A Barát-Taxi javaslata! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bántelki Lajos 2010.01.02. 20:24:18 / # 140160
Ez nagyon egyszerű! Van néhény olyan utasunk, aki ( k ) elvárják, hogy én szállítsam Őket. Tudom, nevetsz most, de van ilyen. Nem azért mert nyakkendős vagyok, vagy olyan különleges szolgáltatást tudok nyújtani. Nem pénzért teszem, hanem udvariasságból. Kb 10 -en x olyan cég veszi igénybe a szolgáltatásunkat, akiknek a vezetőik, menedzsereiket valamelyik vezetőnek kell fogadnia. Ez nem csak udvariasság, henem marketing is. Ha ennyiből érted, akkor jó, ha nem, akkor nem kívánom ezt tovább ecsetelni. Köszönöm!
Bántelki Lajos 2010.01.02. 20:17:22 / # 140159
Jó, próbáljuk meg! Bevallom őszintén, 1 kicsit kezd elegem lenni abból, hogy folyamatosan mást se csinálok, csak magyarázkodom és magam mosdatom. Az a gond, hogy abból indulsz ki, hogy én a magam hasznára kívánom fordítani ezt az egészet. Soha nem mondtam, hogy ez nem így van! Annó azzal kezdtem, hogy pénzt kérek. Ez most sincs másképp. Toborzás..... Hol is lehetne itt toborozni?? Ha lenne legalább 3000 regisztrált és minden nap feljáró 1500 taxis, akkor talán. De mit lehet kezdeni, nem mondom, hogy mit gondolok a számokról, de szerintem tudjuk mindketten. Úgyhogy, ez is kilőve! Ne állítsd be magad jótevőként..... Nem teszem! Nem ajánlottam fel pénzt, nem igértem, szinte semmit! Én köszönöm! :)
alelölülő 2010.01.02. 19:47:39 / # 140157
Látszik, hogy régóta nem dolgozol cégnél, azért írkálsz ilyesmit. Asszem Keletitől egyik cégnél se lehet felvenni 14 perccel a Visegrádit, mert elmegy 2-vel, hárommal. A 4-6 km-es fuvarátlag jelenlegi feltételeknél valóság. Ha bejössz egy (szerintem gazdaságtalan) tarifával, ez nyilván keresletet is generál. Ha valaki hazamehet 700-ért Moszkváról Hűvösvölgybe, lehet, hogy megteszi. Tudod, hogy a 320 ft-os buszjegyhez jár kb. ugyanannyi állami támogatás is. Ilyen sehol a világon nincs, hogy a taxi buszjegyáron fuvarozzon. Tudod, hogy miért? Mert gazdaságilag lehetetlen. Szerintem ez a dolog bukásra van ítélve a számok miatt, pedig számolásban jó vagy. Csak az eszközök felélésével működhet ideig-óráig. Kis trükkökkel lehet ügyeskedni egy ideig, fehér rendszám, meg taxióra is minek, de hosszú távon nem működhet. Sok életet keseríthetsz meg addig, én azt kérem tőled, mielőtt végérvényesen döntesz, számolj át mindent még egyszer.
alelölülő 2010.01.02. 19:38:33 / # 140150
Még egy kérdés: áruld el, hogy mi visz rá téged arra, hogy ilyenkor, újév másnapján elrohanj egy fuvarba. Van akárhány autód-sofőröd, aki párszáz forintért megcsinálná a fuvart. Nézd Bendzsoo, otthon pókerezik a barátaival, pedig sokkal kevesebbet keres, mint te. Lehet, hogy többet él, mint te? Én is kevesebbet keresek még Bendzsoonál is. Kimentem, belehallgattam a forgalmazásba, kikapcsoltam a rádiót és visszajöttem. Franc fog kínlódni pár száz forintért. Megtehetem, pedig nem vagyok gazdag. Téged mi hajt ennyire a pénz után, hogy minden mást maga mögé utasít?

alelölülő 2010.01.02. 19:30:29 / # 140155
OK, Lajos, kezdjük előről, sértegetések nélkül, meglátjuk, meddig bírjuk. Amit te viccesnek tartasz, az lehet másnak sértegetés, erről ennyit. Úgy indítottál, hogy 100-150 emberre van szükség, akik hónapokig fizessenek pár tízezret, aztán hajrá. Erre gondoltam, hogy más pénzén akarsz nagyra nőni. Valahol a topik közepe táján még keseregtél is, hogy nem igaz, hogy nem akad 100 ember, aki melléd állna. Most nem keresgélem vissza, de emlékszem, hogy volt ilyen. Szóval akármit is mondasz most, te toborozni jöttél ide. Hidd el, te ebben a helyzetben jót nem tudsz tenni (nem is feladatod egyébként) a szakmával. OK, ez a vadkapitalizmus, dolgozz minimális haszonnal, hulljon a gyengébb semmi közöd hozzá, csak a saját érdeked számít. Ez mind rendben van, ilyen az élet itt a west-balkánon. Csak ne állítsd be magad jótevőként, megváltóként, és ne a mi pénzünket használd a megmaradt kevés tönkretételéhez. Köszönöm!
Bántelki Lajos 2010.01.02. 19:10:37 / # 140154
Na, azért ezt is tegyük tisztába.... - Én is elismertem, hogy nem buta, vannak jó ötletei és takarékosan felépítette rendszerét. Köszönöm! - gusztustalan volt, hogy itt egy közös rendszert vázolt fel.... Úgy regisztráltam és jöttem ide, hogy használatba adom a rendszert és kérek címenkénti pénzt. A taxisnak, nem kellett volna semmit finanszíroznia. A rendszer kész. - Csinálja, de reszkírozza a saját pénzét. Azt tettem. És ezért kértem volna azt hiszem címenkét 75 Ft. Azt is, reklámra fordítottuk volna vissza. - A névkiforgatást... Én voltam az, aki humorosra vette ( m ) a figurát. És, még 1! Kritizáltok, gúnyoltok, genyóztok. Én, előálltam 1 ötlettel. De Ti? Tudtok mást is csinálni? Miért nem beszélünk komolyan? Miért jó az, ha cikizzuk, gúnyoljuk egymást? Mindeniki 1 külön egyéniség, vannak erősségei és gyenge oldalai mindenkinek! Gondolkozzatok 1 picit! Én, vevő vagyok minden jó ötletre, de bármibe kKIZÁRÓLAG akkor megyek bele, ha van név, telefonszám. Legyetek emberek, felnőttek és ne bújkáló kiskutyák! A Borza Sanyiról is tudja mindenki, hogy ki! A Bao -ról is! Minek bújkálni, stb! Ha gáz a régi nick, váltsatok! Ne köpködjünk, keressünk megoldást! Köszönöm!
Bántelki Lajos 2010.01.02. 19:00:00 / # 140151
Megjötttteeemmm! Akkor beszéljünk most komolyan 1 picit! Nem tudom, észre vettétek -e, hogy akik annó "ellenségeim" voltak, mevi, bendzsoo, stb, lassan belátták, hogy az én szemszögemből, érthető ( bár néhányotoknak ) nehezen emészthető az üzleti politikám. Állandóan azt szajkóztátok, hogy veszteséges ilyen tarifával dolgozni, stb. És ime! Jött erre is valaki, aki levezette és bebizonyította, hogy igazam van! Beszéljünk a 700 FT -ról.... Lesz 1 cég. hírdetni fogja a 700 FT / kerület. Ebbe, az induló is bele fog számítani. Pl: 7 > 14 = 1400 Akinek nem kell, nem veszi fel. Bár, úgy t5udom, hogy ha bejelentkeztél, akkor fuvarkényszer lesz. Nem lehet nyereséges? Kérdezek valamit? Mi van akkor, ( velem sokszor előfordult ) állsz a keleti pu. Feldobják, hogy Visegrádi 14. 14 perccel felveszed. És láss csodát, elvisznek a dráva 20 -ba. Nyereséges volt? Tudjuk, hogy 1 fuvarra jutó átlag km, 4,5,6. Erre, ki tudja, hogy mennyit gurulsz! Persze, lehet vitatkozni, hogy olcsó, stb! De ez van! Aki jobbat, többet tud, mutassa fel! Akinek nem lesz jó, az nem fog belépni. Nem akarok embereket toborozni! Azt, nem így tenném! Gondolhattok rólam amit akartok, de nem élnék vissza ezzel! Többek között a Bozzay Tamást sem vettem fel! Én ( hiába gondoltok mást ) nem vagyok köcsög! Számtalanszor hírdettünk az expressben és az új céget itt is fogjuk! De! Bárhogy is, sajnos nincs ezen oldalnak akkora ( taxis ) látogatottsága, amilyen kellene! Köszönöm!
alelölülő 2010.01.02. 15:42:42 / # 140149
Senkinek nem tartozol számadással időbeosztásodat illetően. :-)) Amúgy meg miért lenne kuncsorgás elfogadni egy meghívást?
alelölülő 2010.01.02. 15:41:18 / # 140148
Én is elismertem, hogy nem buta, vannak jó ötletei és takarékosan felépítette rendszerét. Ami -persze szerintem- gusztustalan volt, hogy itt egy közös rendszert vázolt fel, ami simán azt jelentette volna, hogy közös pénzből a taxisok finanszírozzák meg a sírjukat, a 700 forintos körzetesítést. Csinálja, de reszkírozza a saját pénzét. Véletlenül, egy (részeges kolléga beírásából) derült ki, hogy mire készül valójában. Olyan ez, mint "felejthetetlen" volt miniszterelnökünk. Nem buta, de nem mindig jóra használja adottságait. A névkiforgatást ő kezdte, én szembesítettem vele, hogy milyen is az. Az biztos, hogy nagyon vágyik az elismerésre, ez valamilyen szinten gyengeség.
bendzsoo 2010.01.02. 15:37:07 / # 140147
Bocsi megyek fürdeni mert jönnek a barátaim és aszt hiszem,hogy hajnalig fogunk jót pókerozni meg egy jó pár sört benyomunk.Csak azért írom le,hogy ne hogy aszt higgyétek hogy el mentem a Lajoshoz kuncsorogni.Bár el is mehetnék mert nekem nincs semmi bajom vele.Jol meglehet vele vitatni a szakma ügyes bajos dolga itt.Néha felkapja a cukrot de sebaj.

alelölülő 2010.01.02. 15:30:52 / # 140146
Menj el, és megtudod! :-)
alelölülő 2010.01.02. 15:29:49 / # 140145
Nem tudom, hogy mostanra letett-e már róla, de így indult, olvasd (olvassátok) vissza az elejét.
bendzsoo 2010.01.02. 15:27:01 / # 140144
Nem hiszem,hogy ez lenne a terve.Különben is csak az autó az ennyim az emberek nem az én tulajdonaim.Mindenkinek saját maga döntése,hogy hol melyik Taxis társaságnál dolgozik.Én soha nem befolyásoltam egyik kollégámnak sem,hogy hol dolgozzon.
törölt felh. 2010.01.02. 15:23:16 / # 140143
Én is igy gondolom.
mew 2010.01.02. 15:22:04 / # 140142
Nem! Igaz leesett a viteldíj-nyomásom, már 140 egy km, de akko mi van?
bendzsoo 2010.01.02. 15:19:36 / # 140141
Nem hiszem,hogy itt fog tudni magának sok embert toborozni.Nem hiszem,hogy ez a célja.Én elég rég óta ismerem szeret az emberekkel,kollégákkal beszélgetni még akkor is ha baszogatjuk.Megpróbálja az ő véleményét elmondani nektek,nekünk a dolgokról. Azért sajnos vagy nem sajnos van amiben igaza van ha bevalljuk magunknak ha nem.
törölt felh. 2010.01.02. 15:18:52 / # 140140
mewi!! Nem baj,hogy feltettem a csajunk fotóját?
alelölülő 2010.01.02. 15:10:47 / # 140139
Kemény munkával sikerülhet. Először is tanulj meg szemrebbenés nélkül hazudni.
alelölülő 2010.01.02. 15:07:44 / # 140138
Mit gondolsz, miért akar veled találkozni? Hát hogy állj be hozzá 15 autóstul.
mew 2010.01.02. 15:07:29 / # 140120
Én szeretnék Bántelki Lajos lenni. Nem röstellem kimondani. :-)

Oldalszám: 74