Hozzászólások száma: 243
Oldalszám: 13
Témakörök > Droszt Híradó > Megdöbbentő,Megalázó transzferárak!Tűrnünk kell? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
muci 2008.02.09. 14:34:10 / # 13435
Ácsi!!!!!!!!!! Engem beleszámoltatok a 10-be? Mert ha nem, akkor jelentkezem 11.-nek:)) Legyen ez egy felhivás, jelentkezzen aki a tizbe szeretne tartozni!! Csináljunk 1 felmérést. Oldalt legyen 1 kérdés, amire lehetne válaszolni. Mondjuk legyen az.............. Résztvennél 1 nagyszabásu utcai megmozduláson, magad és a taxisok érdekében?

szega 2008.02.09. 14:30:02 / # 13434
Szépek ezek a gondolatok! Érdekképviselet a telsztulajokkal szemben! 2-2 ember minden cégtől! (mire az tárgyalóasztalhoz ülne már nem is lenne a cégnél) Kollégám ha össze tudod szedni ezt a 2-2 embert, akik vállalják ezt a szerepet, akkor én déli 12 órakor, dobszó mellett ki....m a s...d Bazilika előtt.
szega 2008.02.09. 14:21:25 / # 13433
Én értem, hogy Te mit írsz! Te Istenátka, csak a miértet másképp látom. Össze kell fogni , tenni kell valamit ezt hajtogatjátok. Aztán a következő hszban Te is azt keresed kivel lehet. ?????? Sajnos nincs kivel Ricsi! A telsztulajok olyan mértékben magukhoz láncolták és megosztották a taxisokat, hogy tíz embert nem tudsz összeverbuválni pedig tíz ember nemsok. Te is ezt mondod, Én is. Akkor hol van a nagy ellentét? Ott, hogy Te ezért a taxisokat okolod mert nem fognak össze, és itt visszajutotunk a kígyó farkához! Én azt mondom a taxisokat mesterségesen tartják elnyomva (alacsony tarifa magas követelmények). Az eredmény ua.
szega 2008.02.09. 14:11:53 / # 13432
Igen tisztelt kollégám! A körösztanyád térdekalácsa a hülye! (csogu te meg ne örülj mert találkozunk az utcán) Nem tudom mióta űzöd az ipart, de az, hogy azónánál vagy sokat elárul Rólad ..."lépni kell"... erre Te beléptél a zónába. Sebaj! Ha elolvastad volna amiket írtam akkor nem próbálsz engem meggyőzni, kioktatni arról amit már régóta szajkózok. Amiről csoguval arról vitatkozunk (anélkül, hogy lehülyéznénk egymást, megütni meg fogom, de az más:))röviden: Ő azt állítja, hogy a taxisok a saját sorsuk kovácsai. Én pedig azt, hogy a kalapács már régen nem a mi kezünkben van. (jól látom szerkesztő úr?) Ez az összefogás duma nagyon jó, de rögtön Te adtad meg a választ: nincs rá sansz! Ebben egyet értünk a Ricsivel. A miértet látom én másként. Beszélgess erről Bbetyárral és a Kovács Zolival, segíteni fognak. Mindenesetre orvossal nézesd meg Magad és máskor mielőtt lehülyézel valakit, próbáld meg értelmezni a leírtakat. Ne csak azt lássd, hogy etikás írta és az alapból nem lehet jó. Fel voltam rá készülve, hogy meg leszek találva, de nem gondoltam, hogy éppen akkor amikor a taxisok mellettemelek szót. De hát az élet már csak ilyen. Én nem a személyedről, hanem az általad leírtakról írom azt, hogy hülyeség. Megteszitek azonban ezt Ti is, mert egyik mondatotokban az összefogásra buzdítotok, aztán fikázzátok a taxist mert nem tesz semmit önmagáért. Amikor pedig leírom miért nem tud a taxis csak a következő óráig előre gondolkodni, akkor én vagyok a hülye. Nehéz eldönteni mi volt előbb a tyúk vagy a tojás!
csogu 2008.02.09. 13:21:14 / # 13431
Mesélj, te tudsz valamit? Hol dolgoznak azok, akikkel öüssze lehet fogni, mert mi aztán nem találtuk meg őket...pedig hidd el, kerestük:-))
csogu 2008.02.09. 13:20:30 / # 13430
Van a f@szt...úgy nyom a megalázó transzferre, mint akinek az élete múlik rajta, majd még rohan is rá...vagy akkor is fogja valaki a kezét és ő püföli helyette?
csogu 2008.02.09. 13:18:17 / # 13429
Hála Isten, végre valaki megértett:-)) Leköteleztél...amit meg Szegára mondtál...na szóval jövök neked egy kávéval, vagy fagyival...:-)))
MCCCXCII 2008.02.09. 12:51:35 / # 13428
"ÖSSZEFOGNI" Na igen. Alig tudsz összefogni 10-20 "tökös" taxist. A többség már régen ki van herélve. Igaz a farkát azért meghagyták neki, hogy más verhesse vele a csalánt.(:-((((
szega 2008.02.09. 12:50:12 / # 13427
Bele bizony!!! EZT POFÁZOM MIÓTA!!!! De én vagyok a hülye! Végre egy ember aki azt olvassa amit írok!
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.09. 11:30:28 / # 13426
Nem azzal a néhány száz megfáradt máshonnan idekerült és mindent megbánt emberrel kellene összefogni! :)
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.09. 11:29:21 / # 13425
Na persze! Folyamatosan tiltakoztál és beléptél a zónába!!! :DDDD
zóna-zóna 2008.02.09. 11:27:42 / # 13424
ÖSSZEFOGNI Úgy mint egyszer nagyon régen a blokád idején! GYORSAN, TELJESEN!! (de ezt a mi kis felhígult szakmánk már nem tudja)

zóna-zóna 2008.02.09. 11:23:11 / # 13423
Mint már itt többször olvashattuk, itt és máshol is: EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT!! Én folyamatosan tiltakozom a nevetséges és megalázó transzfer ellen, csak nem sikerült még 5!!! embert találni magam mellé, hogy lépjünk is ellene!! PEDIG MÁR LÉPNI KELLETT VOLNA RÉGEN!!
MCCCXCII 2008.02.09. 11:01:24 / # 13422
Bevették ők is a "sok fuvar" lesz dumát. Csak először még nem tudták, hogy a "révészt" is nekik kell fizetni.
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.09. 09:52:14 / # 13421
Ti aztán nagyon tiltakoztatok a zóna nevetséges transzferei miatt!! :(
zóna-zóna 2008.02.09. 09:49:03 / # 13420
"Én nem változtam tisztelt kollégám, ahhoz én már öreg vagyok." Te nem öreg vagy hanem hülye (már bocs) ha nem érted meg, amiről a csogu próbál meggyőzni!!!! NEKÜNK TAXISOKNAK KELL ÖSSZEFOGNI, ÉS EGY ERŐS ELLENFÉLNEK LENNI A TEL.SZÁM TULAJOKKAL SZEMBEN!! ÉRTED?????
MCCCXCII 2008.02.09. 09:48:14 / # 13419
Olvasom ezt az írásodat, már vagy 3x végig olvastam. De dombon ülő halványkék vadászkutya legyek rózsaszín pöttyökkel, ha értem mit akarsz vele mondani. Nem ott a baj, hogy az állítólagos "fuvarszervezés" a fasoba sincs. Csak tagfelvétel van, de az rendesen, hiszen ez hozza a bevételt. Közben meg látványosan akciózunk, mert a balga ide jő tagdíjat fizetni, hiszen sok a fuvar. Csak az a baj, hogy a sok fuvarra, ha kétszer-háromszor olyan sokan vagyunk, akkor már megint nem jó. A dédnagyapámtól hallottam, aki még ano nagy paraszt volt (nem jelző, hanem foglalkozás), hogy ha fejni akarom a tehenet, akkor enni is adni kell neki, különben megdöglik szegény pára. Szóval olvasom, olvasom az írásod, de nem értem, hogy mit is akarsz mondani.(:-((
MCCCXCII 2008.02.09. 09:34:13 / # 13418
Szerintem a kapcsolónál lenni a legjobb. (:-))
MCCCXCII 2008.02.09. 09:25:15 / # 13417
Bizony hallottam. De azt is én fizetem. Minden kedvezményt a fejem felett beszélnek meg, azután nekem kell anyagilag hozzájárulni. Ha én adok személyesen kedvezményt az utasnak, akkor meg szankciónálnak, hogy "lenyúltam" a fuvart. Az előbbi nem az? Az utóbbi az! Pedig megkímélem a fuvarszervzőt a kedves visszahívásának költségétől, ha esetleg nem jönne le időben. (:-))
iceman 2008.02.09. 09:03:39 / # 13416
Na azért, mert már féltem, hogy kaptál valami síkosítót...:DD Tudod Csogu, nem kellene itt egységnek lenni csak a fuvarszervezők kartellja ellenében kellene egy ütőképes taxis "tárgyalócsoport". Minden cégből 2 fő megválasztott... Ők lennének az mi érdekképviselőink, nem a Kamara, meg a különböző gitt egyletek. Akkor lenne munkavállalói oldal, nem csak önkény, és hőzöngés: majd én megmutatom, hogy dolgoztatok halálra toplák kínai göncös negyveneseket, ötveneseket, míg én felveszem hétköznap is a Hugo Boss, vagy Armani öltönyt. Ez a "tárgyalócsoport" a sikerén felbuzdulva léphetne majd más ügyekben is. Amíg mi nem szervezzük meg az életünket, addig kibabrálnak velünk, és persze a kedves átlag surmó csak röhög a markába.
Oldalszám: 13