A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.További információRendben

Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2013.11.04. 16:30:38 / # 131411
Egyet értsetek meg. Ezen túl kell lenni. Kötelező. Aki hamarabb túl van rajta, szerintem jobban jár. A többi cég helyett se szüli meg senki. Mindenhol szívás lesz vele. Tudtommal, csak a H.Cs. féle Budapestnél, és nálunk van majdnem használható állapotban. Szívás volt? Igen. De szerintem egyre jobban működik. És pont arra van helyezve a hangsúly, hogy ne kelljen érteni hozzá. Az én "hozzáértésem" csak annyit számít, hogy értem mi történik, és türelmesebb vagyok a fejlesztőkkel. Amikor a nyáron a Pólya Sanyi ujjongott, hogy milyen jó a rendszer, és mi állunk a legjobban, és fúúdehamar szept. 1-re meglesz, én hűtögettem őt. Pontosan tudtam, hogy amíg élesben nem teszteltük, addig az csak egy játék. Értsétek meg. Én nem ellenetek drukkolok a némának, hanem mindannyiunkért. Drukkolok, hogy egy minél jobb rendszert sikerüljön összeeszkábálni... és igen nyugtatgatlak benneteket, hogy nem lesz mindig ilyen szar. ui: Aki most átmegy emiatt másik céghez, az jó sok pénzért pont annak teszi ki magát, hogy elölről kezdik rajta a kísérletezést, egy másik gyógyszerrel (rendszerrel)....:-(
anyad 2013.11.04. 14:10:41 / # 131410
Szia: nem igazán kötözködés képen írok neked.örülök neki,hogy te értesz a számítógéphez felsoroltad milyen sulit és milyen tapasztalatokat szereztél.Ennek roppantul örülök csak azért vagyunk itt jó párszázan akik nem ebbe nőttünk fel és még hobbiból se nagyon használjuk a számítógépet.Szerintem a programokat ugy kellene megírni,hogy ne csak a profik tudjanak rajta eligazodni.Ez az egyik a másik kísérletezgetni kollégák rovására.A kollégák megélhetését kockáztatni azért ez is felelőtlen dolog szerintem. De lehet,hogy én látom ezt rosszul.Majd most a tagdíjnál kiderül,hogy a kollégákat mennyire viseli meg.Az meg engem nem vigasztal,hogy ebbe más is beledöglik.Egy pár kolléga már megírta,hogy mostanában valahogy másképpen viszonyulsz a dolgokhoz igen én is így látom.
no name 2013.11.04. 13:38:12 / # 131409
URH-n.:D
tomajer 2013.11.04. 12:21:45 / # 131408
De én nem vagyok senki:-) Az én véleményem magánvélemény. Ebben pl. az, hogy igazad van. Tényleg kiforrottabb rendszerrel kellett volna elkezdenünk a tesztelést. De így alakult. Senki nem vette igazán komolyan ezt a feladatot. Azt meg már én magam is írtam, hogy kísérleti nyulak vagyunk. Nincs más akiken teszteljék. Ez van. Túl leszünk rajta. Vígasztaljon a tudat, hogy két hónappal előrébb vagyunk mint sok más cég. Remélhetőleg a karácsonyi hajtás itt már gördülékenyen fog menni.
strikt1 2013.11.04. 11:46:57 / # 131407
Csak úgy mellékesen megjegyzem, olykor te is ekézed saját magad. Tök hülyeség az objektivitásra hivatkozni, amikor minden véleményünk szubjektív. Mint ez is, amit leírók: Ha egy rendszerért fizetünk és az hibás, nem kiforrott, akkor hiába etetsz minket azzal, hogy majd jó lesz. Amíg nem jó kísérleti nyulak vagyunk a saját pénzünkért. Persze hivatkozhatsz a számítástechnika és a programozás komplex problémáira, de attól páran gyomorideget kapnak, miután órákig nem találja el őket a tablet, vagy éppen a helyre frissen érkezőket támogatja. Még ha tudjuk is, hogy egy programnak élesben jönnek ki a hibái, akkor sem értem, miért kell folyamatosan futtatni egy egyértelműen félkész programot a kollégák zsebére és egészségére. Ezt inkább gondolom érzéketlenségnek, mint szakmai kérdésnek. A te véleményed szerint, hogy majd milyen jó lesz nekünk, talán elfogadom, de addig itt sokan ebbe „beledöglünk”. Csak úgy megjegyzem, ha egy cég kiad egy prg-ot, előtte tesztelik, hogy minél kevesebb hiba legyen benne. Ha ez a fent említett megélhetésre és egészségre is befolyással van, akkor sokkal érzékenyebb erre az ember. Nem csodálkozz, ha páran a te jó szándékú véleményed „demagógiának” tartják.
góré001 2013.11.03. 20:39:16 / # 131406
Mit nem értesz? segítek !!!
Vin 2013.11.03. 20:17:59 / # 131405
Pali bá bocsánat,de te magad tudod értelmezni a kommentjeidet?
Vin 2013.11.03. 20:14:49 / # 131404
többek közt én :D
Vin 2013.11.03. 20:09:41 / # 131403
tomajer 2013.11.03. 18:40:54 / # 131402
Rohan az idő:-)
törölt felh. 2013.11.03. 16:55:43 / # 131395
Számolj utána! A betárcsázós régebben volt mint 10 év. :-)

Lukasgumi 2013.11.03. 16:15:01 / # 131401
Így kell parkolni az A38 előtt !

góré001 2013.11.03. 16:00:47 / # 131400
Te Franky ! Te az utcán is vagy ?? vagy mi járunk rossz felé és mi beszélgetünk nap mint nap rossz TAXISOKKAL ?? Pénteken beszélgettem egy várbéli HILTONOSSAL másfél éve vette a mercijét most 11 éves még három millió bank van rajta 54 éves !! Mit csinál ?? FOGALMA SINCS !!!! és ilyent nap mint nap hallok áll meg mellettem vagy állok meg mellette de nektek HURRÁ PROPAGANDÁTOK VAN !!! ( ja és valami tévedést írtál 10-20 írogattok és 6000 NEM !! csak megpróbálnak valahogy fenn maradni!)
tomajer 2013.11.03. 15:22:38 / # 131399
Nnahát, viszont erre van a hallotaxi:-) Mellékesen kértem szépen a Gábort, hogy ne égesse magát fölöslegesen, mert az viszont nem tesz jót a TGFSZ alelnökének, de annyira meg van győződve az igazáról, hogy kérlelhetetlen:-(
Franky 2013.11.03. 15:19:25 / # 131398
Tamás. Én nem is tudom, hogy a jó ügyet szolgálja-e kettőtök féligazságokat jócskán tartalmazó harca. Hozzá még a Góré folyamatos "és itt a világvége" megjegyzései is már kezd nagyon röhelyesen hatni :) Mondjuk biztos többen jókat kacagnak rajta :)
tomajer 2013.11.03. 14:54:05 / # 131397
Megint a hozzáértés:-) Nem Gábor. Csak frissítse időnként, (biztos ami biztos) a "szabad" állapotát, mert egy egy leszakadás után nem biztos, hogy a szoftver, jól teszi őt vissza. Hogy miért nem? Nna ezt még a fejlesztők se tudják.... ez egy ilyen szakma. A sz.gép, néha hülyeséget csinál. Kiismerjük és alkalmazkodunk.
góré001 2013.11.03. 14:53:14 / # 131394
SZÉPEN A FEJÜNKRE RÁNTOTTAD !!!!! sose szabadulunk meg tőle !IMÁDJA ÖNMAGÁT !!!
tomajer 2013.11.03. 14:51:31 / # 131393
Máskoriss. Csak figyelj is arra amit mondunk, írunk.
tomajer 2013.11.03. 14:50:56 / # 131396
Éérdekes, hogy te már megint vádaskodol?!? :-) Téged ez nem zavar? Csak ha téged kóstolnak meg? Megpróbálom újra elmagyarázni. Én szeretem a számítástechnikát. Nem mondom hogy értek hozzá, de elvagyok vele. Nem félek tőle és tudom hogy kell hozzá viszonyulni. El tudom fogadni, hogy a büdös életbe nem lesz tökéletes... viszont élvezem amikor fejlődik, és valami úgy működik ahogy kell.... vagy már majdnem. hisz akkor majd kitalálnak rá valami frissítést, és elb@sszák:-))) Ha érted: Én zx 81-el, C64-el ... DOS-al, és norton commanderrel kezdtem a saját gépen való számítógépezést.... ma meg a Win 8-at próbálgatom, ha van időm. Emellett, a telefonom többet tud, mint az öt évvel ezelőtti asztali gépem, és megközelíti a most használt laptopom. Ezek olyan fejlődések, amiket anno elképzelni nem tudtunk. A zx 81-nek 1 Kb memóriája volt. (és számítógépnek hívtuk) Ma egy fénykép, ennek a 4000-szerese. Fel tudod fogni? Az első internetem több mint tíz évvel ezelőtt, betárcsázós modemes volt. Jó esetben 56Kb/sec sebességgel. Aztán az ISDN 128Kb-el száguldott. Ma a mobilnetem, (amit akkor elképzelni se tudtam) ennek majdnem a százszorosával megy, minden extra nélkül, havi 2000.-ért. Szóval ez köztünk a különbség. Én tudom mi történik, neked csak elmesélik. Én ezredszer kínlódom végig valaminek a megszületését, te készen kapod, és valaki elmagyarázza hogy kell használni. Én pontosan tudom, hogy az átmeneti idő.. az élesben való tesztelés nem úszható meg, te meg azt várod, hogy a pénzedért, kész terméket adjanak. Nekem a lányom, akinek a C64-en két évesen mutogattam mit kell megnyomni, hogy elinduljanak a játékok, ma ötödéves programtervező matematikus az Eltén. /ez itten a dicsekvés helye:-)))/ Kinek van igaza? Persze neked. Csak éppen nincs kész termék. A mi "csóró" fuvarközvetítőink nem tudnak, akarnak 100 milliókért kész szoftvert vásárolni... amit persze szintén tesztelni kéne, és honosítani a viszonyainkra.... de az mondjuk tényleg meglenne pár hét alatt. Semmi másról nem beszélünk itt Gábor csak én mondom a realitást... (és természetesnek tartom, mert benne élek harminc éve) te meg mondod, a "civil" elvárásokat... amik nem valósíthatóak meg. Ettől még persze igazad van.... csak hát, nem az a való világ... ezeket a szoftvereket bizony rajtunk fogják tesztelni. Sz'al nem dicsőítem ezt a szoftverkezdeményt amit használunk, hanem próbálok segíteni a kollégáimnak a használatában.
nazoli 2013.11.03. 12:50:05 / # 131392
Magyarra fordítva. Micsinájjá Sanyikám? Hát jelentkezzé be manujálissan. Rutinbó. Bármit is látol magad előtt. De azé nehogymá bekejjen.
Oldalszám: 552