Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
szyli | 2006.12.13. 13:00:58 / # 97653 |
|
Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.
Amunka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit!
Imádni ugyanaz, mint szeretni, de mégsemugyanaz imádkozni, mint szeretkezni !
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerektől kaptam.
Soha többet nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám, eltalál.
Olyan jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevemet kiabálom!
A sportot sose késő elkezdeni, úgyhogy én még várok..
A bánatomat italba akartam folytani, de tud úszni az a bestia.
Nem aggódom az adósságom miatt. Elég nagy ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni.
Ha a 3. napon lett teremtve a Nap, Hold és a csillagok, akkor hogyan mérték az első két napot?
A telefonszex a legtitkosabb vágyaidat is kielégíti, ha elég ügyesen bánsz a kagylóval.
Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg:mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívtáka mentőket!!!
Egy férfinek három életszakasza van: egy amikor hisz a Mikulásban, kettő amikor nem, három amikor ő a Mikulás.
A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevő róka és a rovarevő holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak.
A kisfiúk ugyanazon okból vesznek Kinder tojást, mint amiért a férfiak vásárolnak női fehérneműket. Nem igazán a termékre van szükségük, inkább a meglepetésre, ami bennük van...
Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" címu könyvet,de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét,felismerte az antivírus...
Miért nem olvasni soha az újságokban: "Jósnő nyerte a lottófőnyereményt!"?
A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát megöli.
A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton erről írogat a naplójában.
Mindennap új alsógatyát veszek fel. Vasárnapra már 7 van rajtam.
|
szyli | 2006.12.09. 13:03:59 / # 97651 |
|
A ló fut az erdőben, megállítja a farkas. Erre a ló:
- Farkas koma, most az egyszer ne bánts, fontos üzenet lesz az egész erdőnek, neked is.
- Igazán? És hol van az az üzenet?
- Ide írták a jobb hátsó patámra.
A farkas hátramegy, hogy elolvassa, a ló meg jól fejbe rúgja.
Egy óra múlva kábultan ébred fel a farkas és így szól:
- Nem tudom, minek játszom az eszem, mikor nem is tudok olvasni.
|
szyli | 2006.12.09. 13:00:44 / # 97650 |
|
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL:
Szombat este
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...
Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.
Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álombasírtam magam. Nem tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....
A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL:
Szombat este
A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk...
|
Zoli | 2006.12.08. 16:25:59 / # 97649 |
|
Két buzi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd! Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás.
Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!
|
Zoli | 2006.12.08. 16:21:07 / # 97648 |
|
Az öt éves kislány örömmel újságolja az anyjának::
- Mami, mami! Ma megtudtam, hogyan lesz a gyerek !
- Tényleg?! Na és hogyan?
- Háát az úúgy van, hogy a mami meg a papi levetik a ruhájukat, aztán a papi pisilője kemény lesz, egészen felfelé ágakodik. Akkor aztán a mami letérdel a papi elé, szájába veszi a papi pisilőjét és addig nyalogatja, mikor egyszer csak a papi pisilője felrobban, vagy mi, és ráfröcsköl a mami arcára.
Akkor a mami azt lenyalja és lenyeli, és abból lesz a gyerek a hasában. Hát így lehet kisbabát kapni. Az anyuka mosolyogva a lánya szemébe néz, megsímogatja a fejét:
- Ó, kislányom, ez aranyos, de így nem kisbabát lehet kapni, hanem ékszert, ruhát, vagy autót...
|
szyli | 2006.12.06. 13:57:26 / # 97647 |
|
A szőke nő repülőn utazik. Észre veszi, hogy a mellette lévő ülésen egy jóképű férfi ül. Gondolkozik, hogy miképp szólítsa meg, majd végül felcsillan a szeme és megszólal:
- Elnézést uram, ön is ezen a gépen utazik?
|
szyli | 2006.12.06. 13:51:14 / # 97646 |
|
Egy szöszi kiszáll a taxiból, majd megkérdezi:
- Mennyibe kerül ez a kis furikázás?
A taxis rápillant a taxiórára:
- 2000 Ft lesz, kisasszony.
A szöszi átnyújt egy ezrest, mire a sofőr:
- Dehát ez csak a fele, hölgyem!
- Csak nem képzeli, hogy a maga részét is én fizetem?!
|
Bao, a FŐNÖK! | 2006.12.05. 21:12:12 / # 97645 |
|
gy. reppel azt akartam...
|
Bao, a FŐNÖK! | 2006.12.05. 21:08:42 / # 97644 |
|
Á! :(
nem jó
|
Bao, a FŐNÖK! | 2006.12.05. 21:07:42 / # 97643 |
|
[url]http://video.xfree.hu/?n=krisszta18|520f212071a86a2433fd9a0ce3ec3a77
[/url]
|
utolsó senki | 2006.12.05. 14:24:52 / # 97642 |
|
Matekpélda:ha Jancsinak van 3 almája,Julisnak 2,miért nem kussolnak és zabálják meg az almákat?
|
coffos | 2006.12.05. 07:45:17 / # 97641 |
|
Parasztbácsi odamegy a disznóólhoz, bedob egy szőke parókát a malacok közé és azt mondja nekik : Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj...
|
janchip | 2006.12.02. 14:58:32 / # 97640 |
Érdemes végignézni, ez nem százas az tuti.
Előzmény: #97638 janchip 2006.12.02. 14:57:48 |
|
janchip | 2006.12.02. 14:57:48 / # 97638 |
|
|
utolsó senki | 2006.12.01. 11:58:47 / # 97637 |
|
Taxis támolyog haza a buli után,de nem bírja a gyomra,nekidől 1 oszlopnak.Odarohan 1 qtya csemegézni,taxis lenéz:-sonka,tojás,sör,pálinka ok,de a qtyára nem emlékszem...
|
utolsó senki | 2006.12.01. 11:56:04 / # 97636 |
|
A taxis és neje visszatérnek a színház büféjéből,megkérdezi a sor szélén űlőtől:-elnézést,az ön lábára léptem amikor kijöttünk?-igen-gyere drágám,ebben a sorban ülünk!
|
Zoli | 2006.11.27. 20:25:48 / # 97634 |
|
Egy kórházban odalép a doktor a beteghez.
- Uram, van egy jó és egy rossz hírem. melyikkel kezdjem?
- A rosszal.
- Maga gyógyíthatatlan halálos beteg, még két hete van hátra aztán iszonyú kínok között sokáig szenvedve fog meghalni.
A beteg sír, majd elhaló hangon megkérdezi:
- És mi a jó hír, doktor úr?
- Látja azt a szőke hosszúcombú ápolónőt? Ma reggel megdugtam.
|
Zoli | 2006.11.27. 20:23:44 / # 97633 |
|
Szöke nő jön kifelé a nőgyógyásztól, és ismételgeti: "Darázs, derék, homár, darázs, derék, homár..."
Utána szól a doki:
- Nem, nem, utoljára mondom: Méh nyak rák!
|
Zoli | 2006.11.27. 20:16:30 / # 97630 |
|
Nagypapa beszélget az unokájával:
- Kisunokám, mi lesz, ha kivered a ló farkát?
- Lógeci.
- Mi lesz, ha kivered a majomfarkát?
- Majomgeci.
- Mi lesz, ha kivered a nagypapaferkát?
- Nagypapageci.
- Meg 1 csoki.
|
Zoli | 2006.11.27. 20:03:58 / # 97629 |
|
Beindítom vállalkozásom:
"Mellnagyobbítás kézrátétellel.
Sikertelenség esetén pénzvisszafizetési garancia."