Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Fox | 2007.11.02. 19:57:10 / # 98647 |
|
BMW-s alapszabályok
Vezetés:
- csakis mobil telefonnal a kézben kezet kilógatva
- előzni csak záróvonalon
- index használata felesleges
- gyalogos nem számít (úgyis reflexből elugrik)
- min 50km/h járdán
- min 80km/h városban
- min 140km/h főúton
- min 260km/h autópályán.
Parkolás:
- zebrán
- járdán
- úttest közepén
- parkoló elválasztó csíkon
- mozgássérült parkolóban
- keresztben
- vagy ezek tetszőleges variációjában.
Zenehallgatás: (sofőr függő)
- Jimy
- LL Junior
- Ganxta
- de minimum 120 decibel.
Frizura: (bőrszín függő)
- tar kopasz
- igénytelen.
Testékszer: minimum 3 kg fux és egyéb „színesfém” nyakba akasztása a jobb felületi tapadás elősegítése érdekében.
Barátnő: csakis 17 életévet be nem töltött 45 IQ pont alatti szilikon rásegítéses, legfőképpen „Annácska” felépítésű hölgy ajánlott. Figyelem 1 hónap/1 pozitív terhességi teszt után cserélendő.
A fentiekben említett szabályok megszívlelendők a társadalmi hovatartozás kimutatása végett.
Előzmény: #98646 Fox 2007.11.02. 19:56:38 |
Fox | 2007.11.02. 19:56:38 / # 98646 |
|
Gyorshajtás
Egy autó túl gyorsan megy, megállítja a rendőr.
- Nem látja, hogy csak 30 km/órával lehet menni?
- Micsoda? Ilyen sebesség mellett nem lehet olvasni!
|
cbtaxi | 2007.11.02. 14:49:46 / # 98644 |
|
Egy nőnek van egy macskája, akit imád. Egyszer a cég, ahol dolgozik, külföldre küldi pár napra. Ahogy odaér, fölhívja telefonon a férjét.
- Mi újság otthon, drágám?
- Megdöglött a macskád.
- Te lelketlen!Mondhattad volna szebben is,kíméletesebben is! Például hogy a Mircike fölmászott a tetőre, és beszorult az ereszbe, de már nem tudtátok megmenteni, mert mire felértetek, a Mircikében már nem volt élet...
Néhány hónap múlva a nő megint elutazik, és hazatelefonál.
- Mi újság otthon, drágám?
- Háát....anyád felmászott a tetőre...
|
MCCCXCII | 2007.11.02. 10:02:50 / # 98643 |
Ameriai kém Szibériában.
Hogy beilleszkedjen, befogadják elmegy a helyi ivóba.
Furcsán néznek rá, hát kér egy vodkát, lehajtja, körülnéz, még mindig
furcsán néznek.
Kér még kettőt, hangosan, tökéletes helyi kiejtéssel, lehajtja.
Mellette szóváteszik, hogy valami csak nem stimmel a sráccal.
Megszólal a zene, eljárja a hagyományos néptánc helyi elemekkel
fűszerezett verzióját, majd diadalmasan körülnéz.
- oké, úgy beszélsz, mint egy orosz, iszol, mint egy orosz, táncolsz, mint
egy orosz, de b@zzeg errefelé akkor is ritka a néggger.
|
|
attus | 2007.10.31. 20:09:54 / # 98642 |
|
Így nem működik,akkor talán így!
A jobb oldalt találjátok a kérdést amire lehet szavazni! Durva az eredmény!
Előzmény: #98641 attus 2007.10.31. 20:03:58 |
attus | 2007.10.31. 20:03:58 / # 98641 |
|
|
elégedetlen | 2007.10.31. 11:23:27 / # 98640 |
|
http://www.indavideo.hu/video/Gyere_az_egerrel_az_arcom_kozepeig
|
cbtaxi | 2007.10.31. 11:08:16 / # 98639 |
|
- A feleségem fantasztikus viccmesélő.
- Tanúsítom!Tegnap is egy olyan viccet mondott, hogy a röhögéstől majd kiestünk az ágyból!
|
attus | 2007.10.30. 15:50:02 / # 98636 |
|
Járókelő kérdezi egy másiktól:
- Meg tudná nekem mondani, melyik a legrövidebb út a vasútállomásra?
- Nem tudom.
- Miért, nem idevalósi?
- De igen, csak én taxisofőr vagyok.
:DDD
|
cbtaxi | 2007.10.30. 09:42:27 / # 98635 |
|
Vannak nők, akik marha gyorsan szerelembe esnek, akár egy 10 perces taxi út alatt! Múltkor is azt mondja az egyik:
- „Beléd szerettem, hozzád akarok menni feleségül, gyerekeket szülni neked, veled akarom leélni az életemet!”.
Erre mindig azt válaszolom:
- Asszonyom, csak adja ide azt az 1300 forintot a fuvarért, és már itt se vagyok!
|
MCCCXCII | 2007.10.29. 09:43:53 / # 98633 |
Visszatérve az e-mailes témára.
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben az évben is megörvendeztettek a számtalan körlevéllel és a "küldd tovább" típusú e-mailekkel.
Sokat változtattatok az életemen!
* Azóta nem iszom Colát, amióta megtudtam, hogy az wc tisztításra is alkalmas.
* Azóta nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS-el fertőzött tűbe.
* Azóta nem használok izzadásgátlót, mert rákot okoz.
* Azóta nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak.
* Azóta a gyerekeimet egyetlen másodpercre sem tévesztem szem elől, nehogy pedofilok áldozataivá váljanak.
* Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoztam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 70. szervének átültetésére vár, és aki nem öregszik, hiszen 1995 óta egyfolytában 7 éves!
* Lelkesen feliratkoztam a mellé a 30 milló ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak, de sajnos még nem kaptam meg a beígért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandbe szóló ingyen belépőket sem!
* Hála nektek, már én is tudom, hogy kell megfelelő partnert találni.
* Hála nektek, hogy immáron 700-adszor is megtudhattam, hogy a www.freemail.hu azonnali hatállyal törli az összes mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, de ez azóta sem történt meg.
* Várakozásaim ellenére nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát!
* Sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül, amikor azonnal 15-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed vagy a Dalai Láma életbölcsességekkel átitatott gondolatait!
* Viszont megúsztam mind az 5000 szerencsétlenséget, ami kellett volna hogy érjen, és még mindig élek, holott minimum 100-szor kellett volna már meghalnom!
Szóval menjetek Ti a bús p........ba!!! De nagyon vigyázzatok, mert ha nem külditek tovább ezt a levelet 10 percen belül legalább 555 embernek, akkor holnap kaptok postán egy három hónapos c…..gyereket, akit ha du. 2-ig nem vesztek át, másnap postázzák az egész családot!
|
|
Bao, a FŐNÖK! | 2007.10.29. 09:29:24 / # 98632 |
|
Csogu nyaral??
Ott is elkapták...
Hmm,hmm...
No commnet!
Előzmény: #98631 cbtaxi 2007.10.29. 09:27:50 |
cbtaxi | 2007.10.29. 09:27:50 / # 98631 |
|
Radar kontroll!
|
cbtaxi | 2007.10.29. 08:34:15 / # 98630 |
|
Nesze nektek Szerencse – mail !!
Lehet, elsőre kételkedni fogsz,de beválik! Hidd el!
Íme, néhány példa:
1: Géza fejedelem idejében nem voltak számítógépek,így nem tudta továbbküldeni ezt a mailt,ezért 997-ben agyvérzést kapott,és jól meg is halt!
2: Unokája, Imre herceg sem tanult a hibájából,ő sem küldte tovább. Jól meg is halt fiatalon egy vadászat alkalmával.
3: István király sem küldte tovább, ő is meghalt,de csak később.
4: Ha jobban végiggondoljuk, azért halt ki az Árpád ház,mert senki sem küldte tovább a szerencse e-mailt! Az összes Árpád házi királyunk halott emiatt!
5: A részeges Lajos bá'nak sincs számítógépe Alsó-bivalyb..sznádon,el is ütötte hazafelé egy tehervonat!
6: Egy barátom barátjának a barátja, akinek nem tudom a nevét, csak hallottam, hogy mesélték előttem 23-an, állítólag továbbküldte, és erre 10 perc múlva megcsörrent a telefonja, és vezérigazgatói állást kapott, vagy valami ilyesmi. Ez minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy működik!
7: Egyik barátom barátjának az ismerősének a testvérének az anyjának az ismerősének a nagybátyjának a fiát elhagyta a barátnője, mert nem küldte tovább a szerencselevelet. A következőképpen történt a dolog: Józsi hazajött a munkából, a barátnője otthon ordibálva fogadta:
- Tudom, hogy ma kaptál egy szerencse e-mailt, és nem küldted tovább, ezért elhagylak!- Azzal fogta magát, összecsomagolt, és többé nem is jött vissza.
8: Pista bácsi halálos beteg lett, mert nem küldte tovább. A dolog úgy történt, hogy másnap 8: 16 perckor nagy fájdalmai voltak, ezért elment az orvoshoz. Az megvizsgálta, majd így szólt: - Pista bácsi, maga továbbküldte a szerencse e-mailt?
- Nem fiam.
- Akkor isten nyugosztalja a Pista bácsi.-
Oszt azzal úgy meg is halt az öreg, hogy visszakérdezni sem volt ideje.
9: Az egyik kollégám tegnap megkapta a szerencse e-mailt, és tovább is küldte, és nem halt meg az éjszaka!! Tehát működik!! Igaz, hogy Ő azt kívánta, hogy bárcsak megkettyinthetné a szomszédja 18 éves lányát, -ami ugyan nem jött össze,- de legalább nem halt meg!
Nosza, te se tétlenkedj, küldd tovább annyi példányban ezt a levelet, hogy lefagyjon a cég rendszere, különben úgy jársz, mint a Pista bácsi!
|
Nevem senki | 2007.10.28. 11:16:18 / # 98628 |
|
Egy férfi egy hotel bárjában megismerkedik egy idősebb, de elég csinos
nővel. Iszogatnak, beszélgetnek, kiderül, hogy a nő már 55 is elmúlt.
Úgy 3-4 pohár ital után közelebb hajol a nő a férfihoz, és a fülébe súgja:
- Próbáltad már hármasban? Mit szólnál egy anya-lánya pároshoz?
- Még soha, de nem volna ellenemre a dolog! - feleli izgatottan a férfi.
- Nos, akkor ma este szerencséd van. Gyere velem!
Felmennek a nő szobájába. Belépnek az előszobába, a nő felkapcsolja
a villanyt és beszól:
- Mama, nézd csak, kit hoztam!
|
cbtaxi | 2007.10.27. 11:40:22 / # 98622 |
|
Kovács új esernyőt vesz, és fél, hogy ellopják. Ezért egy cédulát tesz rá a ruhatárban:
- Ez az esernyő a középsúlyú ökölvivó bajnoké, aki három perc múlva visszajön.-
Mikor indul haza, az esernyő hűlt helyén csak egy cédulát talál, amin ez áll:
-Az esernyőt egy hosszútávfutó bajnok vitte el, aki viszont soha nem jön vissza.
|
grincs | 2007.10.27. 11:21:48 / # 98621 |
|
-Első kérdés:Mi az??? Két kereke van és pedálozik.
-Bicikli.
-Nem rossz, de én konkrétan a Montembaykra gondoltam.
-Második kérdés:Mi az??? Négy kereke, motorja és kormánya van.
-Autó.
-Nem rossz, de én konkrétan az Audira gondoltam.
-Harmadik kérdés, de erre jól kell válaszolnia:Mi az??? Szárnyai vannak, kerozinnal megy és repülni lehet vele.
-Repülőgép.
-Nem rossz, de én konkrétan Concorde-ra gondoltam. Sajnos most nem sikerült majd legközelebb!!!
-Elnézést! Én is kérdezhetek valamit???
-Természetesen!!!
-Mi az??? A sarkon áll és pénzért árulja magát?
-Kurva.
-Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam!!
|
cbtaxi | 2007.10.26. 15:46:47 / # 98619 |
|
A második világháborúban bevetésre indul egy bombázórepülő. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak:
- Tudod, ez mire való?
- Nem, mire? - kérdezi a navigátor.
- Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!-mondja pökhendien.
Erre a navigátor előhúz egy 45-öst.
- Az meg mire való? - lepődik meg a pilóta.
- Hogy őszinte legyek, ha esetleg eltévednénk,azt én előbb fogom tudni...
|
törölt felh. | 2007.10.26. 10:24:44 / # 98618 |
|
Miniszterek és államtitkárok ellátogatnak az egyik óvodába, megnézik, hogyan élnek a gyerekeink. A látogatás végén a miniszter megjegyzi:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is éppen elegendő.
A kelleténél jóval több játékuk van, takarékossági szempontból kevesebbet kell játékokra költeni.
Másik alkalommal, ugyanez a csapat meglátogat egy általános iskolát. A
látogatás végén a kultuszminiszter ismét megjegyzést tesz:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is bőségesen elegendő. Fölösleges minden iskolának számítógép, elegendő, ha minden másodikban van.
A legközelebbi alkalommal, egy börtönt
látogat meg a kis team. Mikor a látogatás végére érnek, miniszterünk megjegyzi:
- Itt a raboknak nagyon gyenge a koszt, fel kell javítani, több hús jár nekik. Újabb konditermet kell nyitni nekik, és lehetővé kell tenni, hogy minden szinten legyen Internet-elérés.
Mire az egyik társa megkérdezi:
- Te viccelsz? Az ovisoknak, meg az iskolásoknak az ételt felére csökkentetted, a játékot, meg a számítógépet elvetted tőlük, itt pedig a raboknak a lehető legnagyobb kedvezményeket akarod adni?
- Dehogy is viccelek, óvodába meg iskolába már nem fogunk járni, de ide még bármelyikünk bekerülhet.
|
cbtaxi | 2007.10.26. 10:02:55 / # 98617 |
|
Egy férfi egy egzotikus szigetre költözik és ott elvesz feleségül egy gyönyörű nőt. Azonban ahogyan az idő telik, kiderül, hogy a férfinek nem lehet gyereke.
Meghívja hát a férfi a testvérét látogatóba, és ezt mondja neki:
- Figyelj, ezen a szigeten van egy fontos szokás: amikor vendégül látunk valakit, akkor a feleségünkkel lefekhet. Nagyon szép feleségem van, és már vár téged a hálószobában.
A testvér meglepődik, de mikor belép egy valóban csodálatos nőt lát, így kedvére van a dolog.
Odakint a férj dörzsöli a tenyerét boldogságában, milyen ügyesen elintézte a gyereket maguknak.
Kis idő elteltével kijön a testvér, de a férfi tovább bíztatja:
- Ha akarod, újra visszamehetsz hozzá!
A testvér még háromszor visszamegy, a férj pedig rendkívül boldogan várakozik odakint, hiszen most már biztosan lesz neki egy kisbabája. Végül vagy öt menet után újra kijön a testvér:
- A feleséged nagyon bájos, egyszerűen tökéletes az ágyban!
- De ha akarsz, akkor még mindig visszamehetsz hozzá...
- Az jó lenne tesó, de sajnos elfogyott az utolsó óvszerem is.
|