Hozzászólások száma: 4330
Oldalszám: 217
Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Fox 2007.11.02. 19:57:10 / # 98647
BMW-s alapszabályok Vezetés: - csakis mobil telefonnal a kézben kezet kilógatva - előzni csak záróvonalon - index használata felesleges - gyalogos nem számít (úgyis reflexből elugrik) - min 50km/h járdán - min 80km/h városban - min 140km/h főúton - min 260km/h autópályán. Parkolás: - zebrán - járdán - úttest közepén - parkoló elválasztó csíkon - mozgássérült parkolóban - keresztben - vagy ezek tetszőleges variációjában. Zenehallgatás: (sofőr függő) - Jimy - LL Junior - Ganxta - de minimum 120 decibel. Frizura: (bőrszín függő) - tar kopasz - igénytelen. Testékszer: minimum 3 kg fux és egyéb „színesfém” nyakba akasztása a jobb felületi tapadás elősegítése érdekében. Barátnő: csakis 17 életévet be nem töltött 45 IQ pont alatti szilikon rásegítéses, legfőképpen „Annácska” felépítésű hölgy ajánlott. Figyelem 1 hónap/1 pozitív terhességi teszt után cserélendő. A fentiekben említett szabályok megszívlelendők a társadalmi hovatartozás kimutatása végett.
Fox 2007.11.02. 19:56:38 / # 98646
Gyorshajtás Egy autó túl gyorsan megy, megállítja a rendőr. - Nem látja, hogy csak 30 km/órával lehet menni? - Micsoda? Ilyen sebesség mellett nem lehet olvasni!

cbtaxi 2007.11.02. 14:49:46 / # 98644
Egy nőnek van egy macskája, akit imád. Egyszer a cég, ahol dolgozik, külföldre küldi pár napra. Ahogy odaér, fölhívja telefonon a férjét. - Mi újság otthon, drágám? - Megdöglött a macskád. - Te lelketlen!Mondhattad volna szebben is,kíméletesebben is! Például hogy a Mircike fölmászott a tetőre, és beszorult az ereszbe, de már nem tudtátok megmenteni, mert mire felértetek, a Mircikében már nem volt élet... Néhány hónap múlva a nő megint elutazik, és hazatelefonál. - Mi újság otthon, drágám? - Háát....anyád felmászott a tetőre...

MCCCXCII 2007.11.02. 10:02:50 / # 98643
Ameriai kém Szibériában. Hogy beilleszkedjen, befogadják elmegy a helyi ivóba. Furcsán néznek rá, hát kér egy vodkát, lehajtja, körülnéz, még mindig furcsán néznek. Kér még kettőt, hangosan, tökéletes helyi kiejtéssel, lehajtja. Mellette szóváteszik, hogy valami csak nem stimmel a sráccal. Megszólal a zene, eljárja a hagyományos néptánc helyi elemekkel fűszerezett verzióját, majd diadalmasan körülnéz. - oké, úgy beszélsz, mint egy orosz, iszol, mint egy orosz, táncolsz, mint egy orosz, de b@zzeg errefelé akkor is ritka a néggger.

attus 2007.10.31. 20:09:54 / # 98642
Így nem működik,akkor talán így! A jobb oldalt találjátok a kérdést amire lehet szavazni! Durva az eredmény!
attus 2007.10.31. 20:03:58 / # 98641

elégedetlen 2007.10.31. 11:23:27 / # 98640
http://www.indavideo.hu/video/Gyere_az_egerrel_az_arcom_kozepeig

cbtaxi 2007.10.31. 11:08:16 / # 98639
- A feleségem fantasztikus viccmesélő. - Tanúsítom!Tegnap is egy olyan viccet mondott, hogy a röhögéstől majd kiestünk az ágyból!

attus 2007.10.30. 15:50:02 / # 98636
Járókelő kérdezi egy másiktól: - Meg tudná nekem mondani, melyik a legrövidebb út a vasútállomásra? - Nem tudom. - Miért, nem idevalósi? - De igen, csak én taxisofőr vagyok. :DDD

cbtaxi 2007.10.30. 09:42:27 / # 98635
Vannak nők, akik marha gyorsan szerelembe esnek, akár egy 10 perces taxi út alatt! Múltkor is azt mondja az egyik: - „Beléd szerettem, hozzád akarok menni feleségül, gyerekeket szülni neked, veled akarom leélni az életemet!”. Erre mindig azt válaszolom: - Asszonyom, csak adja ide azt az 1300 forintot a fuvarért, és már itt se vagyok!

MCCCXCII 2007.10.29. 09:43:53 / # 98633
Visszatérve az e-mailes témára. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben az évben is megörvendeztettek a számtalan körlevéllel és a "küldd tovább" típusú e-mailekkel. Sokat változtattatok az életemen! * Azóta nem iszom Colát, amióta megtudtam, hogy az wc tisztításra is alkalmas. * Azóta nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS-el fertőzött tűbe. * Azóta nem használok izzadásgátlót, mert rákot okoz. * Azóta nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak. * Azóta a gyerekeimet egyetlen másodpercre sem tévesztem szem elől, nehogy pedofilok áldozataivá váljanak. * Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoztam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 70. szervének átültetésére vár, és aki nem öregszik, hiszen 1995 óta egyfolytában 7 éves! * Lelkesen feliratkoztam a mellé a 30 milló ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak, de sajnos még nem kaptam meg a beígért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandbe szóló ingyen belépőket sem! * Hála nektek, már én is tudom, hogy kell megfelelő partnert találni. * Hála nektek, hogy immáron 700-adszor is megtudhattam, hogy a www.freemail.hu azonnali hatállyal törli az összes mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, de ez azóta sem történt meg. * Várakozásaim ellenére nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát! * Sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül, amikor azonnal 15-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed vagy a Dalai Láma életbölcsességekkel átitatott gondolatait! * Viszont megúsztam mind az 5000 szerencsétlenséget, ami kellett volna hogy érjen, és még mindig élek, holott minimum 100-szor kellett volna már meghalnom! Szóval menjetek Ti a bús p........ba!!! De nagyon vigyázzatok, mert ha nem külditek tovább ezt a levelet 10 percen belül legalább 555 embernek, akkor holnap kaptok postán egy három hónapos c…..gyereket, akit ha du. 2-ig nem vesztek át, másnap postázzák az egész családot!

Bao, a FŐNÖK! 2007.10.29. 09:29:24 / # 98632
Csogu nyaral?? Ott is elkapták... Hmm,hmm... No commnet!
cbtaxi 2007.10.29. 09:27:50 / # 98631
Radar kontroll!

cbtaxi 2007.10.29. 08:34:15 / # 98630
Nesze nektek Szerencse – mail !! Lehet, elsőre kételkedni fogsz,de beválik! Hidd el! Íme, néhány példa: 1: Géza fejedelem idejében nem voltak számítógépek,így nem tudta továbbküldeni ezt a mailt,ezért 997-ben agyvérzést kapott,és jól meg is halt! 2: Unokája, Imre herceg sem tanult a hibájából,ő sem küldte tovább. Jól meg is halt fiatalon egy vadászat alkalmával. 3: István király sem küldte tovább, ő is meghalt,de csak később. 4: Ha jobban végiggondoljuk, azért halt ki az Árpád ház,mert senki sem küldte tovább a szerencse e-mailt! Az összes Árpád házi királyunk halott emiatt! 5: A részeges Lajos bá'nak sincs számítógépe Alsó-bivalyb..sznádon,el is ütötte hazafelé egy tehervonat! 6: Egy barátom barátjának a barátja, akinek nem tudom a nevét, csak hallottam, hogy mesélték előttem 23-an, állítólag továbbküldte, és erre 10 perc múlva megcsörrent a telefonja, és vezérigazgatói állást kapott, vagy valami ilyesmi. Ez minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy működik! 7: Egyik barátom barátjának az ismerősének a testvérének az anyjának az ismerősének a nagybátyjának a fiát elhagyta a barátnője, mert nem küldte tovább a szerencselevelet. A következőképpen történt a dolog: Józsi hazajött a munkából, a barátnője otthon ordibálva fogadta: - Tudom, hogy ma kaptál egy szerencse e-mailt, és nem küldted tovább, ezért elhagylak!- Azzal fogta magát, összecsomagolt, és többé nem is jött vissza. 8: Pista bácsi halálos beteg lett, mert nem küldte tovább. A dolog úgy történt, hogy másnap 8: 16 perckor nagy fájdalmai voltak, ezért elment az orvoshoz. Az megvizsgálta, majd így szólt: - Pista bácsi, maga továbbküldte a szerencse e-mailt? - Nem fiam. - Akkor isten nyugosztalja a Pista bácsi.- Oszt azzal úgy meg is halt az öreg, hogy visszakérdezni sem volt ideje. 9: Az egyik kollégám tegnap megkapta a szerencse e-mailt, és tovább is küldte, és nem halt meg az éjszaka!! Tehát működik!! Igaz, hogy Ő azt kívánta, hogy bárcsak megkettyinthetné a szomszédja 18 éves lányát, -ami ugyan nem jött össze,- de legalább nem halt meg! Nosza, te se tétlenkedj, küldd tovább annyi példányban ezt a levelet, hogy lefagyjon a cég rendszere, különben úgy jársz, mint a Pista bácsi!

Nevem senki 2007.10.28. 11:16:18 / # 98628
Egy férfi egy hotel bárjában megismerkedik egy idősebb, de elég csinos nővel. Iszogatnak, beszélgetnek, kiderül, hogy a nő már 55 is elmúlt. Úgy 3-4 pohár ital után közelebb hajol a nő a férfihoz, és a fülébe súgja: - Próbáltad már hármasban? Mit szólnál egy anya-lánya pároshoz? - Még soha, de nem volna ellenemre a dolog! - feleli izgatottan a férfi. - Nos, akkor ma este szerencséd van. Gyere velem! Felmennek a nő szobájába. Belépnek az előszobába, a nő felkapcsolja a villanyt és beszól: - Mama, nézd csak, kit hoztam!

cbtaxi 2007.10.27. 11:40:22 / # 98622
Kovács új esernyőt vesz, és fél, hogy ellopják. Ezért egy cédulát tesz rá a ruhatárban: - Ez az esernyő a középsúlyú ökölvivó bajnoké, aki három perc múlva visszajön.- Mikor indul haza, az esernyő hűlt helyén csak egy cédulát talál, amin ez áll: -Az esernyőt egy hosszútávfutó bajnok vitte el, aki viszont soha nem jön vissza.

grincs 2007.10.27. 11:21:48 / # 98621
-Első kérdés:Mi az??? Két kereke van és pedálozik. -Bicikli. -Nem rossz, de én konkrétan a Montembaykra gondoltam. -Második kérdés:Mi az??? Négy kereke, motorja és kormánya van. -Autó. -Nem rossz, de én konkrétan az Audira gondoltam. -Harmadik kérdés, de erre jól kell válaszolnia:Mi az??? Szárnyai vannak, kerozinnal megy és repülni lehet vele. -Repülőgép. -Nem rossz, de én konkrétan Concorde-ra gondoltam. Sajnos most nem sikerült majd legközelebb!!! -Elnézést! Én is kérdezhetek valamit??? -Természetesen!!! -Mi az??? A sarkon áll és pénzért árulja magát? -Kurva. -Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam!!

cbtaxi 2007.10.26. 15:46:47 / # 98619
A második világháborúban bevetésre indul egy bombázórepülő. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak: - Tudod, ez mire való? - Nem, mire? - kérdezi a navigátor. - Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!-mondja pökhendien. Erre a navigátor előhúz egy 45-öst. - Az meg mire való? - lepődik meg a pilóta. - Hogy őszinte legyek, ha esetleg eltévednénk,azt én előbb fogom tudni...

törölt felh. 2007.10.26. 10:24:44 / # 98618
Miniszterek és államtitkárok ellátogatnak az egyik óvodába, megnézik, hogyan élnek a gyerekeink. A látogatás végén a miniszter megjegyzi: - A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is éppen elegendő. A kelleténél jóval több játékuk van, takarékossági szempontból kevesebbet kell játékokra költeni. Másik alkalommal, ugyanez a csapat meglátogat egy általános iskolát. A látogatás végén a kultuszminiszter ismét megjegyzést tesz: - A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is bőségesen elegendő. Fölösleges minden iskolának számítógép, elegendő, ha minden másodikban van. A legközelebbi alkalommal, egy börtönt látogat meg a kis team. Mikor a látogatás végére érnek, miniszterünk megjegyzi: - Itt a raboknak nagyon gyenge a koszt, fel kell javítani, több hús jár nekik. Újabb konditermet kell nyitni nekik, és lehetővé kell tenni, hogy minden szinten legyen Internet-elérés. Mire az egyik társa megkérdezi: - Te viccelsz? Az ovisoknak, meg az iskolásoknak az ételt felére csökkentetted, a játékot, meg a számítógépet elvetted tőlük, itt pedig a raboknak a lehető legnagyobb kedvezményeket akarod adni? - Dehogy is viccelek, óvodába meg iskolába már nem fogunk járni, de ide még bármelyikünk bekerülhet.

cbtaxi 2007.10.26. 10:02:55 / # 98617
Egy férfi egy egzotikus szigetre költözik és ott elvesz feleségül egy gyönyörű nőt. Azonban ahogyan az idő telik, kiderül, hogy a férfinek nem lehet gyereke. Meghívja hát a férfi a testvérét látogatóba, és ezt mondja neki: - Figyelj, ezen a szigeten van egy fontos szokás: amikor vendégül látunk valakit, akkor a feleségünkkel lefekhet. Nagyon szép feleségem van, és már vár téged a hálószobában. A testvér meglepődik, de mikor belép egy valóban csodálatos nőt lát, így kedvére van a dolog. Odakint a férj dörzsöli a tenyerét boldogságában, milyen ügyesen elintézte a gyereket maguknak. Kis idő elteltével kijön a testvér, de a férfi tovább bíztatja: - Ha akarod, újra visszamehetsz hozzá! A testvér még háromszor visszamegy, a férj pedig rendkívül boldogan várakozik odakint, hiszen most már biztosan lesz neki egy kisbabája. Végül vagy öt menet után újra kijön a testvér: - A feleséged nagyon bájos, egyszerűen tökéletes az ágyban! - De ha akarsz, akkor még mindig visszamehetsz hozzá... - Az jó lenne tesó, de sajnos elfogyott az utolsó óvszerem is.

Oldalszám: 217