Hozzászólások száma: 1764
Oldalszám: 89
Témakörök > Droszt Híradó > CSENDES CÍMKIADÁS 2013! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rita 2013.11.03. 12:38:47 / # 87739
A kutyának már vagy 1 éve lóg egy válasszal, úgyhogy csak várj a sorodra. :-D 27
Apuka 2013.11.03. 12:28:20 / # 87738
Pali! ne merüljünk el a részletekbe, mert amiket leírsz, csak részigazságok! valóban volt 700-as létszám, csak éppen pár évvel előtte. amikor beindult a kék-fehér hanyatlása akkor jöttek az előzőekben említett "ötletek", utasítások! Viszont továbbra is várnám a válaszod arra , hogy Telegdy Gabi milyen törvénytelen dolgokat cselekedett!
Bao 2013.11.03. 12:16:51 / # 87737
A Górét nem illik megkérdőjelezni! Főleg "fika" nicknevekkel nem!

góré001 2013.11.03. 11:58:49 / # 87736
AKKOR NEKED MIÉRT NEM SIKERÜLT SEMMI ??? SE AKKOR SE MOST ????
góré001 2013.11.03. 11:57:46 / # 87735
BÖLCS II. !!!!!!!!.......JAJ SZEGÉNY TAXIS SZAKMA !!!!
nazoli 2013.11.03. 11:51:55 / # 87734
Ez semmit sem ért. Csak ne öregedjen meg az ember. Legalábbis így ne. Lehet, hogy egyszer még meg fogjuk érteni a fiát?
Franky 2013.11.03. 11:41:55 / # 87733
Pál. Valami nem stimmel. Akkor hol van MOST ez a nagyszerű munkahely?????? Felhívom a figyelmet, amikor az általad említett fénykor volt, akkor az egész országban fénykor volt. 35% infláció mellett... Ja igen, akkor ezeket hallottam: csinálJUK! NyomJUK! Együtt! Most meg: csinálTAM! Nyomtam! Egyedül! Kellett gondoskodNOM! Ejnye-bejnye! Véleményem szerint meg pont azok szarnak a taxis fejére, akikből Amerikában tanultak, vették a balatoni villát, stb. NEM a gazdagodással van baj!!!!! A hozzáállással!
góré001 2013.11.03. 11:40:14 / # 87732
Azt vedd észre hogy 6000ből 5-10 írogattok össze vissza, a szőlő savanyú vagy csak így alakult , hogy össz tetted álnév mögé bújva vissza böffenteni a múltad megélhetésére !nekem már nem fáj semmi csináld utánam aztán majd meglátjuk mire is viszed előtted a lehetőség vagy nem ???
góré001 2013.11.03. 11:33:42 / # 87731
nem Zsolt nem vagyok rá képes ! A BÖLCSEK KÖVE A ZSEBETEKBEN VAN !!! a csatlósok meg majd rájönnek !!
góré001 2013.11.03. 11:29:51 / # 87730
Egy pár tárgyi tévedés! A " kiemelt címekre " .." kiemelt" kocsikat kértek ! Versenyhelyzet volt lépni kellett mert ha nem mi akkor a másik! És TE nem örültél volna ha a 26 szállodánkból és mintegy 50 éttermünkből na meg a 72 cégből egyetlen egyet is elvesztettünk volna !EBBŐL ÉLTÉL !! A Törzskártyáimat soha sem az etikások terítették " DIÁKOK " napi 5000 Forinttért !! kedves APUKA csináld mutasd meg jobban tudod ! nem pofázni kell róla akkor nekem 700 TAXISRÓL kellett gondoskodnom ! Sikerült a jelzett időben FÉNYKORUNK VOLT !!!Folyamatosan abba a tálba szartok amiből éltetek jól éltetek sokkal sokkal jobban mint most amit teremtettetek számunkra !!Felelősség nélkül könnyű a ,köpködés vezess egy céget működtesd harcolj a cégedért az embereidért és majd akkor elfogadok bármilyen dumát !!
Apuka 2013.11.03. 11:12:02 / # 87729
ok, ok. megyek kávézni! :D
Apuka 2013.11.03. 11:11:17 / # 87728
"NEM BIRKÁK VAGYUNK HANEM A JÖVŐNKTŐL FÉLŐ EMBEREK !! NAGY , NAGYON NAGY BAJBAN !!!!!!!!" Pali! nekem ez a mondat akkor jutott először eszembe ( úgy 2007 táján) amikor a 4,5 éves kocsimra a szemlén azt mondták az etikásaid, hogy fél év múlva "B" kategóriás leszek mert 5 éves lesz a kocsim! Amikor kérdőre vontam őket , hogy mi ez a baromság akkor nemes egyszerűséggel hozzád irányítottak, hogy veled beszéljem meg, mert ez a te utasításod! Ki(k) volt(ak) már akkor is aki belekergette a taxist az autócserébe? Azt sem felejtettem el, amikor kiadtad az etikásoknak, meg az időmérőknek, hogy a törzsutaskártyákat dobálják be a postaládákba. De nem csak Pesten, hanem a Pest környéki településeken is. Ez volt a fuvarszervezésed! Utána meg csodálkozhattunk, amikor pár cégnél meg bevezették, hogy a kocsiban az utas beszállásakor már a kezébe kell nyomni! Amikor meg tiltakozott érte a taxis akkor rögtön ment a tiltás érte! Ugye, kedves Pali? Mi volt ez, ha nem erőfölénnyel való visszaélés? (vagy hívjuk inkább terrornak?)
Franky 2013.11.03. 11:03:07 / # 87727
:-D Ez jó! :-DDDDDD
hiénakutya 2013.11.03. 10:59:39 / # 87718
Jól van, nem érdekes. :-D hatvannyolc
Rocktaxi 2013.11.03. 10:55:35 / # 87717
Hát ezt nem értetted! Nem veled van baja és nem a fogalmazásoddal!
Apuka 2013.11.03. 10:52:56 / # 87716
létrehozásához = kialakulásához Ok, hiénakutya! Így rendben van? Bár tőled nem is számítottam másra! :))

fradika 2013.11.03. 10:47:50 / # 87726
Te h...e! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hiénakutya 2013.11.03. 10:40:13 / # 87725
"Szállj magadba és nézd meg, te magad mennyivel járultál hozzá a jelenlegi problémák létrehozásához!" Hát, ööö..., fogamzásgátlás elmulasztása? :-D tizenegy
Apuka 2013.11.03. 10:24:06 / # 87724
egy sor törvénytelen dolgot cselekszel mindent elkövetsz , hogy igazold mind azt a szart amit a nyakunkba zúdíttatál ! Pali! talán jobb lett volna ha most az egyszer csendben maradsz! Csapkodsz, vádaskodsz és mutogatsz mindenkire, de legfőképp a tgfsz-re! Most éppen Gabi-t állítod pellengérre, pedig ő volt (szinte) az egyetlen aki nagyon határozottan tiltakozott a csendes ellen! Ha valamit nem tudsz, először érdeklődj, azután szónokolj! Mint pár hozzászólás előtt leírtam, az egész sz@r jó pár évvel ezelőtt kezdődött. Ti magatok (cégek vezetői, tulajdonosai) voltatok akik leraktátok ehhez az alapot! Fele ennyi bajunk nem lenne, ha nem duzzasztottátok volna fel a létszámot! Megint leírhatnám azokat amiket az előző hsz-ben, de felesleges, mert ha akkor nem értetted meg, most sem fogod! Szállj magadba és nézd meg, te magad mennyivel járultál hozzá a jelenlegi problémák létrehozásához! Ettől függetlenül mi , veled ellentétben, nem felelősöket keresünk mert ami megtörtént azon már változtatni nem tudunk. célunk az, hogy a jelenlegi sz@rt hogyan lehet normális állapotba hozni! Vedd észre, hogy itt a baromságaiddal egyedül vagy! Azok a srácok akik itt dicsérik vagy éppen tiltakoznak a rendszer mellett/ellen, azok veled ellentétben konkrét és életszerű javaslatokkal keresnek meg minket. Visszatérve a kijelentéseidre, ideje lenne kicsit gondolkodnod mielőtt valótlanságokat írsz. Elmagyaráznád milyen törvénytelen dolgot cselekedett Gabi? Ha megkérhetlek, ne kezdj hosszú monológba, csak erre az egyszerű kérdésre válaszolj, már ha képes vagy rá! Üdv Farkas Zsolt
Franky 2013.11.03. 10:20:18 / # 87723
Tisztelt Pál. Most nem Gábor védelmében szólalnék fel, mert nincs szüksége erre. Csupán azt szeretném tisztelettel megjegyezni, hogy néhány passzus hibádzik írásodban. Tehát. Nem gondolom, hogy Neked, vagy bárki másnak joga lenne valakit is elhallgattatni ezen a fórumon. Sőt, az írások majd alapot adnak arra, hogy annak írójáról sokan véleményt formáljanak. Továbbá. A törvénytelen dolgokat nem értem igazán. Jelenleg a fiad az, aki nem bír magával, és újság-hirdetésben villogtatja a törvénytelenségeit. Gratulálok, büszke lehetsz rá, aki még mindig csak az árverseny viharában tud szelet fogni... Idősek. Nos, valóban vannak szép számmal. De mond, máshol nincsenek? Máshol nem kell felvenni a ritmust? De bizony! Az, hogy a taxis szakma posványában most egy jelentős változás történt, történik nem kéne, hogy meglepjen. Anno Te magad is az akkori változások éllovasa voltál. Akkor rendben volt? Most nem? Cégvezetők. Ne is haragudj, de a Te szádból most ez mit is jelent? Fáj, mert az voltál illetve vagy? Fáj, mert bántják a fiacskádat? Vagy egyszerűen már nem tudod felmérni, miért is szapulják őket úgy több ezren? Szóval aki nem olyan véleménye van, ami a Tieddel vagy másokkal nem egyezik, kussoljon? Te, illetve Ti alakítottátok a taxisok életét olyanná, hogy most rettegni kell! Egyre magasabb fuvarszervezési díj, extrém drága "A" kategória a kocsmáknak, büntetések. Úgyhogy ha valakinek itt hallgatni kell, az nem a dolgozó taxis, hanem bármelyik fuvarszervező csíra!
Oldalszám: 89