Hozzászólások száma: 391
Oldalszám: 20
Témakörök > Droszt Híradó > MIt, miért, hogyan... és tényleg így? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.02.28. 06:52:53 / # 8331
Igen,én kezdtem...tudod miért? Mert tökre idegesít, hogy olyan emberek, akiket különben kedvelek és baromi jó velük, addig a pillanatig amíg ez a szemét politika nem kerük képbe, azok megzavarodnak abban a pillanatban, ahogy az ember nem tetováltatja a homlokára a régi Magyarországot. Az is zavar, hogy mindenért a politikát kiáltják ki felelősnek, elhárítva magukról a felelőséget és ezáltal a cselekvés lehetőségének még a csíráját is kiírtják. Azért, mert nevetséges, hogy ilyen könnyű minket megosztani. Eszembe nem jutna téged megsérteni és talán neked sem engem, de abban a pillanatban, ahogy nem zászlót lengetve robogok az igaz emberek oldalán a nagy hülyeség felé, azonnal ellenség, elpusztítandó lény leszek. Hááát ezért nem érdekel ez az egész engem, mert a politikai kifogáskeresés nem azonos a megoldással... és most megnézem a HírTv-ben a híreket, szidom egy kicsit a kormányt és megyek dolgozni, miközben a Tilos Rádiót halgatom és a Székely himnuszt dudolom magamban....csakhogy megfeleljek az elvárásoknak.
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.28. 06:49:18 / # 8329
Tegyük fel,hogy most fix tarifa lenne,mert megígérték.. De minden más ugyanolyan lenne mint most,fék nélkül a szakadékba száguldás,akkor olyan szuper lenne,hogy azt mondaná 5000 taxis,hogy igen,megérte eladni a lelkünket?!
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.28. 06:47:15 / # 8326
Most te kezdted,én csak tomajernek válaszoltam.
csogu 2008.02.28. 06:46:14 / # 8325
Most elénekeltem a himnuszt, így jó?
csogu 2008.02.28. 06:45:07 / # 8323
Nagyon nem érdekel, hogy mit ígértek Jakab Pistának Záhonyban, az érdekel, hogy nekünk mit ígértek és harcostársaid, na meg a taxisok elárulták a kollégáikat és a szakmát szemenköpték. Na, azt szívjuk a mai napig és fogjuk még sok-sok-sok-sok évig, még akkor is, amikor férfivá válsz te is, és lesz családod és a rezsit sem a jó tündérke fizeti be.
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.28. 06:44:01 / # 8320
Aki rájuk szavazott emiatt az ígéret miatt az bűnrészes lett az ország pusztításában! Erre nem gondoltál?
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.28. 06:35:52 / # 8318
Nem érted a lényeget.. Mindenkinek,mindent beígértek és mi lett meg belőle?? :(
csogu 2008.02.28. 06:32:40 / # 8313
...és be is tartotta az igéretét, ők megszavazták! Csak sajnos erős volt a másik oldal ahhoz, hogy ezt megvétózza... Pedig ha akkor az sikerül, akkor te is ma már naponta 4 sörrel többet ihatnál:-))
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.28. 06:30:49 / # 8310
Arról beszéltünk,mielőtt baloldalimádatoddal elferdíteni próbáltad a témát,hogy: valamelyik régi taxis újságban volt egy cikk amiben a rusnya azt mondta,ígérte,hogy amelyik taxis fix tarifát akar az szavazzon az mszp-re.
csogu 2008.02.28. 06:28:06 / # 8309
Fogalmad sincs mi történt ott, ahhoz ott kellett volna lenni...sajnos erről nem számolt be a HírTv. A bal oldal megszavazta, CSAK az, ők voltak mellettünk, a jobbosok épp valami 3234 éves sérelem miatt vonulgattak.
csogu 2008.02.28. 06:24:47 / # 8306
Na, nesze neked bubic01, itt a válasz arra, hogy hová lett a szolidaritás:-)) Aki nem erre a pályára való, annak tényleg nincs mit keresnie itt. ...és nem fogja senki sem sajnálni, ha vissza megy péknek. Rám nem mondhatja senki sem, hogy nem rendelkezem empátiával, nem segítek a kezdőknek, de aki echte hülye annak a mi, és a saját érdekében, nincs itt keresnivalója. Mint ahogy én sem megyek operaénekesnek.
Bao, a FŐNÖK! 2008.02.28. 06:24:24 / # 8304
Nekem elhiheted,az a rusnya volt,jól meg is jegyeztem magamnak! Az archívumban meg nincs benn,mert a 2002-es "választások" előtt volt.
csogu 2008.02.28. 06:19:12 / # 8302
Biztos a "kolléga" dédnagyapja ott volt a Téli palota bevételénél...szemét komcsi....na azéééé volt.
csogu 2008.02.28. 06:18:00 / # 8301
Biztos arról is a Rusznyák tehetett, hogy amikor halad a sor, vonultunk a Városháza elé, akkor a járdáról beintett egy utas és az egyik "kolléga" AZONNAL BEFEJEZETNEK NYÍLVÁNÍTOTTA! Én azonnal elkezdtem kiabálni, hogy monnyon le a kormány, majd rájöttem, hogy az MSZP volt az egyetlen, aki a fix tarifa MELLETT szavazott. Itt teljesen összezavarodtam, mert hirtelen nem tudtam mit kiabálni, de csak egy pillanatig, mert utána kapcsoltam és gyorsan elkezdtem kiabálni, hogy: Kádár a tömeggyilkos…gondoltam abból baj nem lehet.
csogu 2008.02.28. 06:13:33 / # 8300
Attól, hogy a problémákat figyelmen kívül hagyjuk, azok valóban nem oldódnak meg....de itt páran ezen már rég túlléptek...itt már minden CSAK ez miatt van. Különben is, a szemét kormány miatt tegnap este bezabáltam és most fáj a hasam...Monnyon le mindenki!!!! Érted mire célzok finoman?:-)
csogu 2008.02.28. 06:11:16 / # 8298
Te is szereted az álott ... szagot?:-))
Bbetyár 2008.02.28. 04:17:46 / # 8271
Támogatom a hozzászólást! :)
szega 2008.02.28. 04:12:56 / # 8270
Kedves Apuka! Köszönjük szépen, hogy megtisztelted a mi szerény kis topicunkat. Gyere majd máskor is, ha hívunk. Pont a Fredy az, aki a legkevésbé rosszindulatú. Viszont, nem muszály mindenkinek taxisnak lennie. Erre még nem gondoltál? Aki képtelen tájékozódni, az nem biztos, hogy ide való! Ne tiltsuk le, vezessük fel minden egyes címre? Ne röhögtess! Rövid idő alatt kiderül, hogy alkalmas a feladatra valaki, vagy sem! Hulljon a férgese! Így is sokan vagyunk! Apuka! Neked is inkább a Máltai Szeretetsolgálatnál kellene állást keresned! (ez speciel most bók volt) Azért, jó melót Neked!
Apuka 2008.02.28. 03:58:08 / # 8263
"Valamikor réges-régen egy messzi-messzi galaxisban..." :))) "..ha a kolléga eltéved, akkor tiltsuk le, ahelyett, hogy segítenénk odatalálni?.." Erről eszembe jutott egy sztori. Tavaly, egy nagyon amatőr, másodos Rádiós kollégával történt: (szegénykém még navigációval is mindig eltévedt. Volt úgy, hogy több volt a tiltó pénze :( mint a hétvégi bevétele ) Nos, azon este már a harmadik tíltásán van túl. Hajnali fél kettő múlt, munka semmi. Jön a szokásos 2 órás előke. >Ócsai 5. RONDO - az első és a második is aki felveszi 1 perccel (szűkítéssel), Etikás. a harmadik autó 10-el nyom. Kérnek még egyet de senki sem akar kimenni a világ végére, a zsír már úgyis lecsapódott az elején. (Ha valaki nem volt még ott, hát az bele se kezdjen, főleg ne éjjel) Végűl mégis kerül egy bevállalós és az pont a mi kis amatőr barátunk! Na, ebből megint tíltás lesz.. Gondoltam segítek neki, de mivel a Nagy fehér 001 letíltott az ilyenfajta gondoskodásról ezért az urh helyett a telefont vettem a kezembe és tárcsáztam az egyik ETIKÁS-t aki már ott csücsült a zsírban. Megkértem, legyen már olyan jó ehhez a fiúhoz és segítsen neki mert anélkül jövőre sem talál oda és ma már 3-at össze szedett. Ő nagylelkűen válaszolta, hogy gondja lesz rá. Megnyugodtam, ma is sikerült valami jót cselekednem. Gondoltam én.. 2 óra. Prütty-prütty Diszi: 675? 675 : A 2 órás előkéről mennyi még a negyedik kocsinak? Ugye nem kell minősítenem felétek azt a fajta gondoskodást az ETIKÁS ÚR részéről! A kollégának ez 1 hetet vagyis 14 pénzt jelentett. Amikor az etikás elfelejti, hogy neki nem az itélkezés az elsőrendű feladata, amikor az etikás elfelejti, hogy ő is ember, akkor te milyen csodát vársz egy mezei taxistól?
bubic01 2008.02.27. 21:44:28 / # 8259
+ a kollegának gratulálok, szép volt...Remélem ilyen szemszögből ő a kissebség, és nem általános
Oldalszám: 20