Hozzászólások száma: 477
Oldalszám: 24
Témakörök > Droszt Híradó > Horváth Pál mindenfórumú tiltakozó topicja A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
666666 2012.01.23. 17:55:24 / # 74601
Várjuk a beszámolót és megyünk az óráshoz(már akinek nincs benne a 334).
góré001 2012.01.23. 16:43:23 / # 74600
persze itt a laptopom az asztalon+ ű
warrior 2012.01.23. 16:32:36 / # 74599
Pali Remélem már ott vagy a megbeszélés helyszínén és laptop-ról netezel,mert,ha otthonról akkor megette a fene. Minden telszámtulaj ott toporog és vár téged.
focilabda 2012.01.23. 16:24:33 / # 74598
És az A FIAD elkezdte a kauciónak nevezett pénzeket visszafizetni helyetted!

góré001 2012.01.23. 16:13:19 / # 74597
Én soha senkit nem vittem Bíróságra csak a FIAMAT!!
góré001 2012.01.23. 16:01:18 / # 74596
Az Isten áldjon benneteket legalább esélyt adjatok rá - még a végén elpénecoljátok !!!

Kekec 2012.01.23. 15:40:36 / # 74588
Pár éve még biróságra vitted öket,hogy összefogtak és megakarják szerezni a Rádio taxi címállományát. Volt akit meg is büntettek emiatt. Szerinted ezek után szóba fognak veled állni?

warrior 2012.01.23. 15:31:05 / # 74595
Pali Idézet tőled:"Semmi de semmi köze a GVH-nak baráti beszélgetés amiben még az sem titok a 240 - 336 használatának - kizárólagos használatának engedélyeztetését kérem tőlük!" Amennyiben ez sikerűlne a taxisok valszeg a vállukon vinnének kőrbe a városon.DE! Nem fognak odamenni,mert féltik a koncukat/zsákmányukat/vagyis minket méhecskéket. Amíg a méhecske leadja a mézet,addig ők nem adják fel. Kár.Én látom a sötét jövőt,ahogy egyre gyorsabban fogynak a méhek és csökken a méz. Akkor már tárgyalnának,de nem lesz kivel.Jobb lenne,ha most elmennének. Tájékoztass bennünket,hogy mi tőrtént. Előre is kösz. A szám 666666
góré001 2012.01.23. 14:30:00 / # 74594
Bár én soha nem mondtam mit csinálj mit nem és kritizálni is csak egyszer tettem amikor a kedves beadványt megkritizáltam nem tettem jól hibáztam ! Hagynom kellett volna , hogy a Taxisok maguktól rájöjjenek kaptak a fejükre ! Mivel már minden mindegy hiszen kész a törvény kész a rendelet nincs mit tenni mint felkészülni 2015 re! örülök hogy legalább van 3 éve mindenkinek ! Nos ehhez a maihoz! Semmi de semmi köze a GVH-nak baráti beszélgetés amiben még az sem titok a 240 - 336 használatának - kizárólagos használatának engedélyeztetését kérem tőlük! Azaz járuljanak hozzá hogy a taxisok csak ezt használják! Ez eddig világos!- mert szabályos tudod!! Nos köszönöm , hogy a sok szép no meg bokros teendőid mellett rám értél és kihagyhatatlan vágyat érezzél pleknis beírásodra mindenki tegye a maga dolgát! Mint egyik tagod aki azt írta nézd meg " feljelentettelek a GVH-nál! több vagy nagyobb bajt már úgysem tudsz okozni!
góré001 2012.01.23. 14:25:13 / # 74593
Te így tudod én kicsit másképpen de ez gondolom neked nem okoz sem örömet sem bánatot vagy tévedek??
focilabda 2012.01.23. 14:11:54 / # 74592
Eladtad. 97% Sz.Ferenc 1.5% H. Csaba 1.5% H.Pál Mintha valahogy így történt volna.

góré001 2012.01.23. 14:05:28 / # 74591
Elöször neked ! Nos Gáborom bár a fiam elvette a cégemet én azóta is CÉGTULAJ vagyok Az EREDETI RÁDIÓTAXI 1986 az én cégem és köszönöm jól vagyok! A taxisaim a fuvarjainak többségét 240-336 viszik tudod kevesen vagyunk de jól megvagyunk! Ez most vílágos!!!!???
nazoli 2012.01.23. 13:29:39 / # 74590
Kapaszkodik. Megint cégtulaj akar lenni.
Apuka 2012.01.23. 11:34:27 / # 74587
Kedves Pali! Ez a felhívás egyenlő a nagy semmivel! Fogalmam sincs mi volt a célod eredetileg, de egy ilyen találkozó összehívása egy nyílt levélben, egy nyílt fórumon keresztül.. Baromság! Szerinted ki vállalna be ilyet? Ez első rangú felhívás a GVH részere egy "keringőre"! Ezek után mindegyik kétszer is meggondol egy ilyen összejövetelen való részvételt! Szép volt Pali!
góré001 2012.01.22. 20:47:40 / # 74586
TISZTELT TAXI TÁRSASÁGI VEZETŐ URAK ! Nem zavarni akarom köreiteket még csak a gondolataitokat sem , de azt gondolom sürgősen eljött az idő amikor egy kis" együtt gondolkodásra" össze üljünk! Akik ismernek tudják rólam , hogy a 70-es 80-as 90-es és még a 2000 években is szinte mindig én voltam a kezdeményező egy kis együtt gondolkodásra egy kis együtt beszélgetésre! Vagy nálam az irodámban vagy egy étteremben de leültünk beszélgettünk erről arról !De soha sem a KARTELLRÓL !! ( bár kaptunk érte innen - onnan hideget - meleget meg pénz bírságot!) Most azonban az országban - Budapesten a szakmánkban olyan helyzetek álltak elő vagy állhatnak elő amiről sürgősen beszélnünk kell!! Azért vagyunk irányítók hogy mi irányítsunk ne az események irányítsanak minket! Felelősséggel tartozunk magunkért a cégünkért a családunkért a taxisainkért és az ő családjaikért! Most amikor kijött egy ilyen vagy olyan ( megítélés kérdése!) fővárosi rendelet no meg egy parlamenti Törvény és hát mindezek mellé még kaptunk egy lassan 500 Ft -os üzemanyag árat és úgy 400 Ft körüli Eurós árat azt gondolom van bőségesen miről beszélgetnünk a hogyan is továbbról! Tisztelettel kérem mindegyikőtöket tegyetek félre mindenfajta sértődöttséget és a jövő kép kialakítása miatt vegyetek részt ezen az értekezleten! Ne azt nézzétek ki az aki ezt megszervezte ne azt nézzétek kivel miért kell leülni hanem a helyzetet amiben vagyunk és amibe még mélyebbre süllyedhetünk ha nem figyelünk rá! A TALÁLKOZÓ HELYE BUDAPEST 3.KERÜLET NÁNÁSI ÚT 93. - A MONTE-CRISTO ÉTTEREM emeleti különterme !( van parkolóhely bőven és csend nyugalom , békesség!) IDEJE : 2012. január 23.-án hétfőn 17 órakor !!!( van idő bőven felkészülni ) Kérlek BENNETEKET az ügy fontosságára tekintettel mindenki jelenjen meg!!! Horváth Pál

góré001 2012.01.20. 21:36:30 / # 74585
Te ezt nem is tudhatod és ez aaz amiért a legjobban fáj! Összejártunk bejáratosak voltak hozzánk jó barátnők voltak a társammal én meg hetente 2x együtt teniszeztem vele és csak később tudtam meg hogy mit is csinált a hátam mögött amikor meg a szállodáinkban is megláttam a dolgokat -Amit meg a bíróságon csináltak ellenem na - HÁNYNOM kellett! Sajnos ez életem egyik nagy tévedése!!
nagypeti 2012.01.20. 21:25:43 / # 74584
Elég gyenge magyarázat miért nem hallgattad meg, a körülötted lévő embereket ? hisz elég sokan "kritizálták" a kettőst, úgy viselkedtek mint ha ők finták volna a passzát .. Te meg hagytad ebben az egészben az a furcsa hogy mind ezt a orrod előtt csinálták,és TE mint valami kis gyerek kajáltad az egészet, úgy mond hosszú évekig, ráadásul mindenki,előtt azt játszották hogy egymáshoz semmi közük remélem ezt azért nem hited el ugye ? DE sajnos most már eső után köpönyeg.

góré001 2012.01.20. 20:45:10 / # 74583
Na ez HIBA volt de nem én adtam Ő lopkodta el! Sajnos erre későn nagyon későn jöttem rá hogy saját zsebre dolgoznak azoknál akikhez én küldtem!EZ HIBA VOLT de barátomnak hittem egy becsületes embernek tudtam nem az volt!! EZT ÍRTAM RÓLA SAJNOS MINDKÉT EMBER AZ ÉN HIBÁM BECSAPTAK Csak én annyira hittem nekik hogy nem vettem észre!Vagy a tudat alattim tíltakzott a valódi tények ellen! EZ VAN !!
nagypeti 2012.01.20. 20:28:19 / # 74582
A 600-ról nem írtál 1 sort sem hová lett a "JÓ" ember? vajon hol rontja a levegőt, meg a barátnőjéről sem ... Miért ülted a nyakunkra ezt gerinctelenen senki házi gusztustalan sehonnai... embert nem tudtad hogy a déli felsőn volt hiéna,sem a viselkedése sem a modora nem változott, ha meg tudtad,miért hagytad?

góré001 2012.01.20. 20:10:13 / # 74581
Nos akkor kezdjük de hát ebből nem sok a " TAXISOK elleni bűn ha az is na nézzük!" 1:Nos úgy , hogy elvégzed a" TESTNEVELÉSI EGYETEM SZAKEDZŐI SZAKÁT !!" ez egy siker karrier NBII bajnoki cím, 2 második hely. NBIII 2 második 2 harmadik hely. 2évíg a FRADI fiók csapata ! Edző :Volán FC. BUDAFOK TATABÁNYA, DOROG,DABAS, FRADI RTFC NBI.- VOLÁN FC. III.KER TTVE Pálya edzőim: EBEDLI ZOLI ,TAKÁCS LACI, PÁL ZOLI, VÁCZI ZOLI DÚRÓ JÓZSI, WUKOVICS LACI,ZSINKA JANI, HATALMAS ÉLMÉNYEK IGAZI BARÁTOK NAGYSZERŰ EREDMÉNYEK!! nos ezek nem ártottak a Taxisoknak hiszen akkor voltunk a csúcson!! 2:Három havonta fizetés?? Nos a másik topikba leírtam de hát itt is szívesen megteszem Szinte minden dolgozóm 25-20-15évíg dolgozott velem! Nem is hiszem hogy van olyan hely akinél Könyvelők , titkárnők és diszpécserek ennyi ideig dolgoznának!( három még ma is a RT5-nél van!!) Nos itt sem látom a kárát a taxisoknak sőt! Imádtak miattuk itt dolgozni! MÁRTI-MAMI- BŐBE-JANKÓ ESZTI -SOPI-ANIKÓ-BÉLA- ZOLI stb.... 3:nA EZT NEM ÉRTEM DE MAJD ELMONDOD! de: Szegény KONYI LACI barátom házát az én hathatós közreműködésével építettük fel sok sok pénzt és anyagot tarháltam össze! Volt kolléga akinek a kórházi kezelését fizettem sajnos 3 kollégám temetését én fizettem 3VIDÉKI temetés autópálya díját én fizettem ! Van aki kemény legényektől váltottam ki ! Szóval én csak segítettem taxisokon! Két nagyon lojális dolgozómnak akiket ma is szeretek kocsit vettem vadi újat! Na majd te elmondod mire gondoltál! Na ez HIBA volt de nem én adtam Ő lopkodta el! Sajnos erre későn nagyon későn jöttem rá hogy saját zsebre dolgoznak azoknál akikhez én küldtem!EZ HIBA VOLT de barátomnak hittem egy becsületes embernek tudtam nem az volt!! 5: Egy teljesen egyszerű 19. mFt ház volt amit miután lebontott a fiam elvett a bank havi 125eFt volt a lízing díj!autót én soha sem zúztam le és egész életemben 2 új nem nagy értékü autóm volt egy POLSKI 125 KIOSZ és 3 éve egy OPEL ZAFIRA amit szintén a bank vitt! Köztes időkben 1,5-2mFt Mercikkel jártam Hát itt sem látom , hogy én ártottam neked vagy a TAXISOKNAK! 6: Étterem hiba volt rossz vállalkozás volt de nem vitt el semmit de nem hozott se annál előbb hagytuk abba !3cm ugyan már azt hogy lehet eltűntetni könyvtechnikailag?? ez egy MESE!!
Oldalszám: 24