Hozzászólások száma: 477
Oldalszám: 24
Témakörök > Droszt Híradó > Horváth Pál mindenfórumú tiltakozó topicja A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2012.01.24. 16:38:43 / # 74642
Nem jól olvasod el amit leírok felajzott aggyal nem is könnyű ! Csak a példa kedvéért: Nyílt számítógépes verseny hangsúlyozom VERSENY tárgyalás 5 meghívott és a feltételeknek megfelelő cég szállt harcba köztük az is aki már 4 éve közmegelégedésre végzi! A 3. fordulóra 3 -an maradnak majd a negyedikben 2 és láss csodát a kihívó megnyomja a bűvös gombot és az eddigi cég kiesik!Ebben a percben X mennyiségű TAXIS borzasztó boldog míg Y teljesen elkeseredett mi lesz most vele! Az egyik cég vezető borzalmas pipa a másikra a cégre mert nem volt vele baj mindent teljesített stb stb a másik meg baromi boldog pénzt hozott a TAXISAINAK !!!Nem biztos hogy tisztességes nem biztos hogy fair de ŐT avval bízta meg a tagdíjával a Taxis hogy minden áron mindent hangsúlyozom MINDENT tegyen meg annak érdekében , hogy neki minél több címe legyen!!
666666 2012.01.24. 16:24:25 / # 74641
Ne röhögtess Pál. Ki a francot érdekelne a sok Szar szerződéses fuvar?Szerinted,ha egyszerre mundenki 240 és 336ft-al fuvarozna,akkor minden multi meg tv és az összes szar BKV-al járna? Ugyan már ezt te sem gondolod komolyan. Menjenek a Q..rva anyjukba szerződést kötni,ha úgysincs más óccsó. Aki ma taxival utazik az azzal is fog még 240ft vagy 336ft-al is. Jelenleg azt mondják az utasok,idézem:"Miért ne mennék olcsón,ha egyszer megtehetem és teleszájjal röhögnek a Taxis arcába. Ugye mindenkinek ismerős szitu? Csogunak van igaza.Egy nap,egy kibaszott kúrva nap és sok minden másképp lehetne,de nem mi mazoista faszok mi faszagyerekek már,csak azért sem. Jó ötlete adtál Pali. Gondolkodok egy új cégen. Pld: SzocpólTaxi névvel és 99ft/km díjjal. Szerintetek mennyi idő alatt lehetne 300 000 címünk és vagy 800 befizető taxisunk? Mert,hogy menne az biztos. 666666
góré001 2012.01.24. 16:22:28 / # 74639
Ez azért biztos nem így van csak te a dühösebb a lázadóbb fajtából vagy neked ez a matek nem jön ki! Bár ha ott vagy és valószínű akkor azért a rezsijeidet csak tudod fizetni nem ? Én sok sok plusszossal beszélgettem nem olyan jó mint az elején de kétszerese annak amit ott csinált ahonnan oda ment!( tudok számokat de itt nem!)Nos azért a fejenkénti 300 cím az iszonyat nagy szám ám!!( magadba osszál - szorozzál) Egy orvos ma vezető osztályos 90-150 eFt keres 30 év tanulással iszonyat felelősséggel!!) Lehet én inkább azt mondom az lett volna jó ha nincs!! De most hogy van és jól nagyon jól prosperál nem lehet megállítani !
hiénakutya 2012.01.24. 16:14:10 / # 74638
A faszomat piaci verseny, Pali bácsi! Azt! Tetszik már itt beszélni butaságokat a Pali bácsinak... Egymás alá ígérgetés, megvesztegetés (vagy ahogy Pali bácsiék hívják: visszapörgetés); ezeknek semmi köze a piaci versenyhez. Ugyan tessék már elárulni a Pali bácsinak, hogy a pályázók itt mely szereplői a piacnak! Kereslet? Kínálat? Ők fognak szolgáltatni? Nekik vannak a szolgáltatás előállításával kapcsolatos költségeik, melyek racionalizálásával előnyt érhetnek el a többi versenyzővel szemben? Ők végzik a szolgáltatást jól/rosszul, valamilyen színvonalon? Lófaszt, Pali bácsi! Maguk tesznek valami ajánlatot; aláígérnek a többieknek, vagy többet ajánlanak a falatért, aztán majd a taxis megoldja, ahogy akarja. Rátologat, átbassza a beülőst, törli az órát, nem költ a kocsira. Az Ő dolga. Maguk nem versenyeznek, Pali bácsi. Bennünket versenyeztetnek, miközben bárhogy alakul, maguk nyernek és mi vesztünk. A fuvarkereskedők a taxis felé szolgáltatnak, Pali bácsi. Érdekes módon azonban itt semmiféle verseny nincsen. Néhány kivételtől eltekintve mindegyik ugyanazt a szart kínálja, ugyanannyiért.
góré001 2012.01.24. 16:13:43 / # 74637
Csogu - Csogu Te ennél értelmesebb vagy! Tudod ezek nagyon komoly szerződések! Ezek vérprofi jogászok hada dolgozik rajta nem nagyon találsz rajta fogást! Ők viszont IGEN!! Először élnek szerződéses jogaikkal a cég felé majd a cég mivel ennyi pénz a földön nincs ami a perérték perbe hívja a vele szerződött partnereit azaz a TAXISOKAT!Máris életed végéig cipelheted a végrehajtókat! Nem csogu TE soha nem kerülnél tárgyalási pozícióba mert nem hívnak oda !Minden szerződés végén ami nem himi - humi oda van írva ki miért és mennyire felelős a tartalmáért és ki miért hol felel annak betüszerinti betartásáért betartatásáért! ( úgy tudom a lázítók többet kapnak!:-)) )
666666 2012.01.24. 16:02:39 / # 74636
Egy példa még akkor is ha neked nekem , vagy néhányunknak nem tetszik! "PLUSSZ taxidecemberi cím mennyisége 280.000 !!!!! ennyi a Taxizás történelmében még soha senkinek nem volt!!( szerinted az ott taxizóknak ez rossz volt vagy volt miért lázadniuk??) ugye nem ! No akkor jól csinálnak ott valamit kapnak is adnak is ?? Na hát ez van !" Megmondom én neked,hogy ez a 280000 cím szart sem ért ezzel a tarifával.Vagyunk vagy 8-900-an.Minden cím szükitéssel megy el.Számold ki egy vállalkozó havi kiadását ft és oszd el a címeket 900-al.Átlagos fuvar 1000ft.Na mi jött ki? Szart sem ér már a plus.
góré001 2012.01.24. 15:57:25 / # 74634
Sajnos igen egy hete 30 év után beteg lettem 39 fok láz és szét köhögöm a belemet! Nem eszem nem alszom csak köhögök....köhögök.. ( ne vigyorogj nem halok bele!!)
góré001 2012.01.24. 15:53:33 / # 74633
Csak kiabálsz és nem gondolod át! Annak akinek ez a dolga , hogy mindenáron a saját csapatához vigye a céges , és egyszersmint amint írtam a kiadott fuvarjainak 80%-a meg kell küzdenie a piacon lévő összes a pályázatnak megfelelő cégekkel , no meg a pályázatot kiíró lehetőségei illetve elvárásainak! Ez egy igazi piaci verseny! Itt a piac és a pályázó rugalmasságán ?? múlik ki nyeri ki ki nyeri ki??!!( tudod te oda mész ahol szól a rádió!!)
góré001 2012.01.24. 15:41:00 / # 74632
Te is jól tudod , hogy ez nem így van! Hogy minek mikor van vége azt előre senki sem tudja attól hogy te így gondolod attól még nem biztos , hogy így is van! Senki nem véd semmit csak működteti mert megbízták őket azzal , hogy aki oda fizet az ott azért kapjon is valamit!Mindenki teszi a dolgát vannak kiugró és vannak gyengébben prosperáló de prosperál az utcán alig alig ülnek be a rádiónak szólnia kell!Mint írtam egyes cégek cím állományának 80% csekkes!( pályázat stb) oda nem jutsz el!Nem ez a megoldás és még csak az sem lehet , hogy össze döntesz valamit ami jól megy! Egy példa még akkor is ha neked nekem , vagy néhányunknak nem tetszik! PLUSSZ taxidecemberi cím mennyisége 280.000 !!!!! ennyi a Taxizás történelmében még soha senkinek nem volt!!( szerinted az ott taxizóknak ez rossz volt vagy volt miért lázadniuk??) ugye nem ! No akkor jól csinálnak ott valamit kapnak is adnak is ?? Na hát ez van !
góré001 2012.01.24. 15:23:11 / # 74631
KI KEZDI ????KI??? KIKEZDI?? KI?? , KIKEZDI??KI?? (eső ember!)
jomeo! 2012.01.24. 15:15:37 / # 74630

csogu 2012.01.24. 15:01:57 / # 74629
Erre írtam, hogy ha egyszer megértenék...de nem fogják:-)
tomajer 2012.01.24. 15:00:08 / # 74628
Te is tudod, hogy ha belevágnánk egy ilyen akcióba, csak jól leszívatnánk azokat akik támogatják, mert a többi "végre tudna dógozni" :-(
csogu 2012.01.24. 14:50:44 / # 74627
Tudom...tudom...szervezkedjünk, toborozzunk, vonuljunk...meg mit tudom én még mit találnak ki egyesek...helyette csak kellene 1 nap pihi...azt annyi.
Kovács Zoltán 2012.01.24. 14:43:52 / # 74626
Ne álmodozz! Soha nem fogják megérteni!
csogu 2012.01.24. 14:33:06 / # 74625
Az a nyaralás, és azt nehéz lenne összeegyeztetni ennyi emberrel:-)
smokie09 2012.01.24. 14:27:20 / # 74624
Inkább fogalmazz 1 darab ÉVI pihenőnappal:)
csogu 2012.01.24. 14:04:43 / # 74623
ami számomra teljesen elfogadható érv az az , hogy a céges és pályázati árak bizony kemény feltételekhez vannak kötve kötbérek és egyéb fékek vannak beépítve és minek után a taxis cégeknél a céges csekkes fuvarok a címek 80% ezért érthető , hogy ezt nem lehet csak úgy ripsz-ropsz megoldani! Vagyis,ha egyszer a büdös életben megértenék a taxisok, hogy 1 nap alatt olyan tárgyalási pozícióba tudnának kerülni, amiről minden szakszervezet csak álmodozik és ehhez nem kellene más, csak az, hogy az összes céges taxis egyugyanazon a napon vegye ki a rendes 1db havi pihenőnapját...hiszen a cégek szerződésébe: kötbérek és egyéb fékek vannak beépítve A helyzetünk megoldása: 1 napig szervezetten ne menj ki dolgozni....1 átkozott napig...
zodiákus 2012.01.24. 13:55:03 / # 74622
:DD
zodiákus 2012.01.24. 13:54:15 / # 74621
te beteg vagy!
Oldalszám: 24