Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
rigorigi 2006.07.29. 18:41:55 / # 71511
Szia Góré! Emlékszel arra a-úgy a '90-es évek második felében-tett javaslatodra a taxitársaságok felé,hogy költözzetek egy nagy székházba,s kezeljétek közösen az egész címállományt?
törölt felh. 2006.07.29. 18:36:03 / # 71508
10-ből 4x nincs gond, de az a 6, az több mint idegesítő.
rigorigi 2006.07.29. 18:34:15 / # 71503
Megsértődtél?

rigorigi 2006.07.29. 18:33:04 / # 71507
Szabolcs utca "kis számai".Mikor felvettem,akkor ugrott be,hogy mit írtál tegnap.
törölt felh. 2006.07.29. 18:27:33 / # 71504
Hello! No, miért?:-)

rigorigi 2006.07.29. 18:26:54 / # 71510
Szia Ricsi! Nem csuklottál reggel? Emlegettelek.
rigorigi 2006.07.29. 18:11:30 / # 71506
Helló!

BUFI 2006.07.29. 17:43:32 / # 71509
Szia. Döbbenten olvastam a válaszodat és azt,hogy Nekem cimezted. Ismét támadsz,vádaskodsz és bántasz.Nem csak engem hanem volt kollégáimat is. ISMÉTELTEN LEIROM,HOGY A TOPICON SOHA EGYETLEN EGY SZÓVAL NEM BÁNTOTTALAK SEM TÉGED SEM A CÉGET. Mikor irtam Én olyat hogy korruptak a diszik? Mikor irtam olyat,hogy kiváltságosak az etikásaid? Mikor irtam olyat,hogy kirúgott disziket veszel fel? Mikor volt olyan,hogy belerúgtam a diszikbe? Ha ilyen nem volt akkor áruld már el Nekem mi a büdös picsáért engem baszogatsz????!!! Én jó pár évet lehúztam Nálad de mégsem érdemeltem ki,hogy bármikor is higy Nekem. Emlékszel arra az esetre amikor karácsonykor kirúgtál? Miért is? A mai napig tudod,hogy nem volt igazad de Te ezt SOHA nem fogod elismerni. Azok az emberek akik 2-3 éve taxikáznak azokra meg hallgatsz! Soha nem fogom elfelejteni a RT-it mert életem része volt.Ezért a topicra is feljövök ha kedvem tartja és azt irogatok amit akarok.Mint már irtam soha nem irtam hazugságokat ide és hellyel-közzel a kollégák kényes kérdéseire is tudtam válaszolni! Egy mondatodba viszont ha tetszik ha nem belekötök! A TELEFONOSOKAT ÉS DISZIKET MI RÉGIEK NEVELTÜK KI MAGUNK KÖZÜL!!!!!!!/MÁRTI,JANKÓ,BÖBE,BÉLA,ÉVA,BUFI/Mi láttuk,hogy ki,hogy dolgozik,mennyit ér a munkája mégis egy más beosztásban lévő egyén próbálta a fizetéseket kalkulálni!!! Sajnálom,hogy felidegesitettelek a játékunkkal de változatlanul úgy érzem semmi negativum nem volt benne!! Üdv egy valós nick BUFI
Joker 2006.07.29. 17:25:34 / # 71505
Ezek szerint nem fog úszni a csogu ! DDDDDD
fejvadász 2006.07.29. 15:24:31 / # 71386
Bár én pártatlan vagyok,nem köpködök senkire NAGY voltál apám.Korrekt válálasz.

törölt felh. 2006.07.29. 13:03:22 / # 71502
Pali, tényleg nem akarok vitázni. Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy Mi ketten a Bufival nem arctalanok vagyunk, és ha nekünk ahhoz van kedvünk, hogy képzeletbeli céget építsünk, akkor ehhez minden jogunk megvan, főleg ha azt olyan stílusban tesszük, ahogy tettük. Ez az egyik, a másik Pali, ami itt velem és még pár taxissal kapcsolatos. Azzal hogy elhagytuk a céget még az emlékeink velünk jöttek, az ott történtekre emlékszünk és elég hülyén jön ki nálam, hogy beszélsz itt hazugságokról, beszélsz itt becstelen emberekről, és ezt nekünk címezve, miközben te is tisztában vagy azzal, hogy mi mindenről tudunk. Az hogy mi ez mellett elsiklunk, az részünkről egy fair dolog, de azt azért ne várd már el, ha te lehazugozol valakit az majd jó arcot vág hozzá. Még akkor is, ha számodra egy nick név mögé bújt senki. Nekem furcsa olvasni tőled cáfolatokat, amit tudom, hogy te is tudod, hogy totál úgy van, ahogy azt valaki itt leírta. Persze véded a céged, de ne úgy tedd, hogy mindig a mi lapon végzett munkánkat minősíted negatívan, mert annak az lesz a következménye, hogy egyszer egy olyan pillanatom kapod el ezzel a hazugságos arctalan búlváros hülye gyerekek játszótere lappal, amikor visszamarok én is. Mert a 374-es András is arra baszott rá, hogy addig feszítette nálam a húrt, amíg az elszakadt, mert tudjátok a húr az ilyen és senkitől sem lehet elvárni, hogy hónapokig felemelt kézzel tűrje, hogy kapjon az arcába. Továbbra is maradok a legnagyobb tisztelettel, csak tudd te is, hogy hol a határ, mert ha te védheted a munkád, ha te védheted a kollégáid, akkor ez az eszköz nekem is a rendelkezésemre áll. Legyen kellemes napod, s ne az ellenségeskedés dominálja.
góré001 2006.07.29. 10:15:43 / # 71497
Szia ! Hát pedig kicsit vissza olvashatnál magadtól! Na ezt sem fogom mínősíteni mert nem rám tartozik ez a Te és családod belügye ! Ha jól megnéznéd még a rúgás elött akkor rájöhetnél csak és kizárólag olyanokkal komunikálok ebben a szellemben akik csak a mocskolódás szintjét ismerik! A nagy fika nickesek elég szűk táborával akik időt nem kimélve két három fika nicknév mőgé elbújva mocskolódnak terjesztenek hazúgságokat! Tudom Nektek ez jó mert pörög a lap! De ne felejtsd szüntek már meg búlvár lapok érdektelenség miatt! Egyszer talán elég felnőtté válik a széles nagyérdemű , hogy csak és kizárólag olyan témákról kell értekezni ami a saját a közösség magán és csoportos ügyeit előre viszi viheti! Addig míg néhány 3-4 embernek csak az a fontos hogy rólam rólunk mocskolódjon hazúgságokat terjesszen addig ezt a véleményemet fenn is tartom! Lehet eltűrni lehet tudomásúl venni vagy sem de attól még ez sajnos így működik! Tudod amióta Főtaxis vagy szinte csak dicshimnuszokat olvasok Tőled amikor meg leírtam hány szállodánk van pedíg Teneked tudnod kellene akkor te pikirten megjegyezted miért az kerületenként 3-darab! Hát lehet hogy ez volt rá a legerkölcsösebb válasz! - de Tőled? Én még soha senkivel nem beszéltem csúnyán vagy főlényeskedve csak azokkal akik arctalanúl itt vicsorognak! S csak egy kérdés nem is kell megválaszolnod! Vajon ide miért nem ír a sok sok társam közül senki vajon a jóérzésű taxisoktól miért nincs itt szinte senki vajon miért viszojog egy jó és tisztességes arcát vállaló taxis megvédeni saját helyzetét !!!??? Ezen kéne elgondolkozni vajon ez e a helyes út helyes irány! Ez az -e amiért ez a lap megnyításra került!??? Tudom a válasz az ez az INTERNET szabadsága! De azért az lehet , hogy ez nekem és még néhány százunknak ezrünknek nem tetszik!???? Nem akarok vitatkozni és most jöhetnek a mocsok áradatok- HAJRÁ!!! Góré 001 / aki itt is meg mindenhol vállalja az arcát véleményét!/

góré001 2006.07.29. 10:00:16 / # 71501
Jó reggelt! Hát Gizike vagy ki vagy egyszer kérdezz meg egy olyan anyát aki sérült gyereket hozott világra mit is tesz hogyan is tesz és mi a célja a gyerekkel! Bizony a legjobbat a legnagyobbat akarja kihozni ha ez már így esett! Én soha nem akartam elismerő titulusú matricákat szerezni vásárolni sok millióért én csak létezni akarok úgy hogy aki ebben a létezésben részt vesz alúl középen vagy felül az találja meg a számítását és érezze jól magát! Ez úgye nem nagy bűn! Tudod ez a szakma eléggé hektikus egyszer lent egyszer fent ! Én is benne vagyok ebben a páternoszterban de én a nagy kapitalista adok kapokban is megpróbálok tisztességes maradni! Nem foglalkoztam és nem foglalkozok más cégekkel nem kelltem semijen hírüket mint piaci részttvevőként tartom őket tiszteletben! Bízony tudnék ennek ellenkezőjéről néhány tanulságos mesét mondani " ellenfeleimről" Mégse! De az engettessék meg nekem , hogy nekem a saját kölköm legyen a legszebb a legjobb! És ahányan ebben résztvesznek azok ezt érezzék is!
gizike01 2006.07.29. 08:33:54 / # 71500
Kedves dog vagy dög! Az én irásom alpári és kritikán aluli? Te egy tanulatlan primitiv ember benyomását kelted! Nem gondolod végig kiről mit írsz,kit mocskolsz be! Olyan embereket emlitesz névvel és számmal akik nem tudják megvédeni magukat! Én soha nem kértem,hogy társalogj velem! Te ezt megteszed magaddal, mert megnéztem az Ip cim alapján és három néven is írogatsz,sokszor magadnak válaszolva!!! Amennyiben gondolod akkor ide írom mindhárom nickedet! Üdv: gizike01 (aki nem gözeke01)
gizike01 2006.07.29. 08:22:21 / # 71499
Szia Pali! Igazad van,hogy véded a cégedet! Egy anyának a nyomorék gyereke a legszebb a világon! Egyet ne felets Te se meg a nyomorék gyereket nevelő anya: NE AKARJATOK VILÁGBAJNOKOT NEVELNI A KIS TORZSZÜLÖTTBŐL!
törölt felh. 2006.07.29. 06:17:16 / # 71498
Nem szokásom senkit sem kioktatni, mert nem érzem magam erre hivatottnak (tomajert kivéve). Most sem teszem, csak 2 dologra szeretném Pali felhívni a figyelmed, természetesen a legnagyobb tisztelettel. 1, Az a 7 év, amit ledolgoztam a cégednél, az enyém. Az onnan merített ismeretanyag, amit megszereztem magamnak, az enyém. A kialakult véleményem dolgokról, még akkor is, ha az a te cégeddel, a "te embereiddel" kapcsolatosak, akkor is az enyém. Ami az enyém, azt azzal és ott osztom meg, ahol akarom. Gondolataimat, attól függetlenül, hogy a te cégedről van szó, leírhatom, és elmondhatom, bárhol, és bárkinek.. 2, Mi a Bufival a saját tulajdonunkkal, ami ebben az esetben szellemi termék, egy képzeletbeli játékba kezdtünk. A magunk szórakoztatására. Sértő, esetleg bántó szó sem volt benne. Egyetlen egy sem Pali, hiszen nem ez volt a célunk. Mi, kulturáltan elálmodoztunk valamin, amivel mi rendelkezünk. Ellenben te nem szerénykedtél a sértő, bántó és hogy a kedvenc szavad használjam, dehonesztáló kifejezésekkel: OCSÁRÓL, SZAPULJA, HAZÚGSÁGOKKAL, IZLÉSTELENSÉGEKKEL, nyalni, gusztustalanságokat, mocskolni, kisstílű hazugságokra, Ti ügyeletes igazmodóitok, hazugsághalmazt, szarkeverés, hazugságok. Igazad van Pali, ehhez valóban még fel kell nőni. Fel kell nőni, hogy megértsd, így nem lehet emberekkel kommunikálni, csak azokkal, akik függnek tőled. Remélem, nem bántottalak meg, mert nem állt szándékomban!
tomajer 2006.07.28. 22:56:25 / # 71496
Hhaaaaajjjj:-( Hogy méé nem vagyok én paripa?!?:-) Lesz mit lecsapnia a csogunak:-)
tomajer 2006.07.28. 22:54:50 / # 71495
De csak úgy lehet felnőni hozzá, ha próbáljuk! Az meg, hogy vaami felelősség nélkül van, még nem biztos, ogy ross! Nem arrl szólt, hogy holnap kit nevezzél ki, hanem, hogy szerinte ki lenne, ki volt rá a legalkalmasabb. Egy vélemény. Sok véleménytől te is okosabb leszel. Tudod, több szem többet lát:-)
góré001 2006.07.28. 22:35:32 / # 71494
Tudod összeállítani felelősség nélkül a másét mindíg könnyebb mint a sajátját ezért nem jó beleszolni más belügyébe! Mert a körülményeket csak az tudja aki benne van kintről kicsit könnyebbnek tűnik minden mint így bent! Azon kívűl majd nézd meg amikor előkerülnek a Ti ügyeletes igazmodóitok akik életben tartják ezt az egész hazúgsághalmazt! Itt nem egy jó ízű tárgyszerű szakmai beszélgetés vélemény ütköztetés folyik hanem szarkeverés hazúgságok hírdetése és emberek cégek jóhírének lejkáratása! Hát ehhez még fel kell nőni!
manofülecske 2006.07.28. 22:34:58 / # 71493
Bármikor,bárhol,bármiért!-és nem csak rám
Oldalszám: 202