Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2006.07.28. 22:31:17 / # 71492
Ez sirásig jól esett! - KÖSZÖNÖM!!! És én tudom , hogy most már kire kikre számíthatok!
manofülecske 2006.07.28. 22:30:08 / # 71491
Szia Tom! Jövök-megyek,olvasgatok,osztom az észt pedig nekem is kevés van.Látod milyen jószívü vagyok? De az is lehet,hogy ügyvédnek születtem,csak azok a csudaparipák jól elcsavarták a fejem!:))
tomajer 2006.07.28. 22:19:51 / # 71490
Szijja kedveske! Örülök, hogy visszataláltál, és kicsit rendet tartasz köztünk:-)
tomajer 2006.07.28. 22:16:40 / # 71489
Jajj te Pali! Már megint megsértődtél, egy ártatlan játékon:-( Pedig ők még csak nem is arctalanok! A Bufi, és a Ricsi játszott a gondolattal, hogy felállitson egy "álom" Rádió Taxit. Szerintem érdekes kísérlet. Inkább úgy kellett volna reagálnod, hogy melléteszed te is az általad legjobbnak tartott összeállítást az elmúlt húsz évből. Nembaj, ha álom, ha már nem realis, hiszen a Bufié sem az. (imádom a Jenő bácsit, de már tíz évvel ezelőtt is nyugdíjkorban volt.) Sőt. Miután leírtad a te verziódat, megkérhetted volna a tisztelt kompániát, hogy mondjuk kapnak egy hetet, írja ide mindenki a saját "álom" Rádió Taxiját! Mindannyian tudjuk, hogy te döntesz, de azért még neked sem árt meg, ha tisztában vagy azzal, hogy a kollégák miként vélekednek a munkatársaidról, és nekik se lesz semmi bajuk abból, hogy kiderül bizonyos posztokon ki volt a legnépszerűbb!
manofülecske 2006.07.28. 22:14:51 / # 71488
Szia Pali! Ne feküdj le haraggal a szívedben,két füled van,egyiken be,másikon ki! "Fordítsd az arcod a nap felé és minden árnyék a hátad mögé kerül! Jó éjt,és ne aggódj,vagyunk még jópáran a TE csapatodban!
manofülecske 2006.07.28. 22:09:15 / # 71487
Szia! Ez valószínüleg így van,én inkább a biciklizős mint a taxiba csücsülős voltam,de most itt vagyok,és nem tudok szó nélkül továbbmenni ha igazságtalanul bántanak valakit. A múltal nem kell foglalkozni,aki mindíg hátrafelé néz,az könnyen orra esik. De azt hiszem ebben maximálisan egyetértünk.Szia-szia!Szilvia
góré001 2006.07.28. 21:51:13 / # 71486
Az a baj hogy itt mindenki csak a szavakkal játszijk csak valahogy mindíg szinte mindenki aaz én bőrömre játszik! Ezek az ártatlan játékok valaHOGY MINDÍG CSAK ENGEM OCSÁRÓL CSAK A CÉGEMET SZAPULJA ÉS VALAHOGY MINDÍG TELE VAN HAZÚGSÁGOKKAL ÉS IZLÉSTELENSÉGEKKEL! pERSZE HOGY NÉHA ELDURRAN A FEJEM! Persze mert a nagyon itt dolgozó "kollega" mindíg jól értesült Ő tudja mennyien vagyunk , mennyi címünk van , kivel kivételezek kivel mit teszek kinek engedek nyalni magamnak kivel járok kvartekázni satöbbi! Koporsókat sírokat és mindenfajta gusztustalanséágokat hírdetnek csak úgy játékból! Korruptak a diszieim ittasak és kiváltságosak az etikásaim stb! Igaz nálam soha egyetlen a többi cégből kirugott diszi vagy telefonos nem dolgozott én neveltem ki mindet!!!! Azokkal van tele a többi cég miért azért nem lehet senki feladata ezt elbírálni menni akar menjen ITT SZABADSÁG van én majd kinevelem a következőt! Én soha nem hívtam fel a szomszéd cég diszijét gyere hozzám itt x forinttal többet adok ha kell zsebből is csak gyere míg a többiek ezt napról napra megteszik! Én nem írom a pályázatok végére velem szerzősdjön mert az xy cég csődbe ment egyik Best off ezt nem is rég megtette - csak játékból! Csak hangosan gondolkodott stb! Nos ezért nem tetszenek ezek a csak játékok a szavakkal! ű A BECSÜLETEM az enyém és az is marad! Most majd lehet megint mocskolni a fika nick nevek mögé bújva ! Engem lehet rúgdalni de a CSAJOKAT ÉS A Srácokat odabent nem engedem! A CÉGET NEM HAGYOM ONNAN EL A KEZEKKEL és a csak játékból írt segitő szándékokkal! Aki segíteni akar és segít is az bejön hozzám és elmondja az nem használ álnevet és ismeretlenséget Őneki hiszek Rá ha lehet hallgatok a pletykákra a kisstílű hazúgságokra eddig se és eztán se!GÓré001/ csak úgy magamútogatásból bár ezt a nevet egy TAXIS adta nekem és erre bűszke vagyok!!/
manofülecske 2006.07.28. 21:11:30 / # 71485
KÖSZÖNÖM,A TE TOLLADBÓL EZ SOKKAL TÖBBET JELENT NEKEM,MAJD IGYEKSZEM VIGYÁZNI,BÁR AZ ÓVATOSSÁG NEM AZ ERŐSSÉGEM!JÓ ÉJT
BUFI 2006.07.28. 21:06:25 / # 71484
Te arra vigyázz nehogy kihasználjanak.Még sokra viheted.Üdv
manofülecske 2006.07.28. 21:04:06 / # 71483
JÓ MUNKÁT,JÓ CSILINGELÉST!(TUDOD A KONTÓN A ZSUGA)!VIGYÁZZ MAGADRA,ÉS A KOLLEGÁKRA!
rigorigi 2006.07.28. 21:02:58 / # 71482
Gondoltam,megérzed a malíciát a megjegyzésemben.Sajnálom! Persze,hogy nem így kéne lennie!De ma még ezt nem mondhatjuk ki.
manofülecske 2006.07.28. 21:00:21 / # 71481
KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,MINDÍG TUDTAM ARI VAGY!
törölt felh. 2006.07.28. 20:58:46 / # 71480
Puszi neked, imádom a tisztaszívű embereket:-) Ne is változz meg, maradj ilyen, neked elnézzük!:-)) Most viszont tényleg megyek:)
manofülecske 2006.07.28. 20:55:25 / # 71479
"Akiknek a nevét nem látod itt, akik jelenleg is teljes védelmedet élvezik, " Kikérem mindenkinek,a Pali nem véd senkit,egyszer rádszól,aztán mehetsz a lecsóba,nem és hajszinre való válogatás nélkül!

törölt felh. 2006.07.28. 20:54:16 / # 71478
Persze:-)...gondolom.
BUFI 2006.07.28. 20:53:12 / # 71477
puff a kirakat! Remélem érted.
törölt felh. 2006.07.28. 20:50:25 / # 71476
Az ideális az lenne, ha nem kellene a droszton ülni, hanem elpostáznák:-))
törölt felh. 2006.07.28. 20:48:49 / # 71475
Most viszont elnézést, de hagy vegyem védelmembe egy picit a manofülecskét:) A "senki álltal nem kedvelt utazóközönség" egy kicsit erős volt.Ilyen nincs.Ma még a megrendelő az,aki a pénzéért válogathat. Van ilyen, mert engem tüzeskorbáccsal sem vennétek rá, hogy a Szabolcs utca kis páratlan számait felvegyem...és ne feledd, ÉN is a pénzemér válogatok...és az életemmel játszok!!!
BUFI 2006.07.28. 20:48:25 / # 71474
Először is Szia.Nem hiszem,hogy bármelyikünk bántott volna Téged.Játék a szavakkal ennyi és nem több. Mindenki tudja,hogy Te döntesz nem kell az orrunk alá dörgölni. Igen valójában nem mondtad soha kire hallgassak! Mentem a saját fejem után és nem láttam a fától az erdőt!!!
manofülecske 2006.07.28. 20:47:56 / # 71473
Nem ültem és nem is fogok.Csak nem tudom miért baj az ,hogyha valaki fogadáskötések és drosztonállások helyett válogatás nélkül azon dolgozik hogy eltartsa a családját,elviszi a részeg etnikai csoporthoz tartozó szerencsejátékost is,akár 3 sarokra ,és közben beesik neki néha a beton is.A Peti (631)akkor is felvette ezeket a címeket,amikor nem kellett előre közölni hová megy az utas.Szerintem megérdemli,mert Ő el is vállalja a munkát,amiért fizet, válogatás nélkül!!A pénz az utcán hever..... Sajnos még nem találták fel az ideális taxicéget,mikor álltok a droszton,az utas odamegy,bedobja a pénzt az ablakon és felül a buszra.Pedig az lenne az igazi!Még nyálra sem kéne költeni,csak dőlne a zsuga!;-)))))) Nem akartalak megbántani,csíplek ugye tudod!De ami jár az jár!
Oldalszám: 202