Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2006.08.01. 22:24:13 / # 71550
Jó estét! Nem akartam de megint elkapott a harci düh! Azt gondolom ez a topik csak azért létezik mert olyan emberek irogatnak bele akiknek szinte semmi köze a Rádiotaxihoz és az ott dolgozó kollegákhoz! Irnak kajánúl össze vissza sértve ezzel egyéni és csoportos érdekeket vájkálnak emberek lekivilágába és cikiznek céget felelőtlenűl kívülről! Két három ember -5-6 fika nick név mőgé bújva gátlástalanúl hazudoznak és megmomdják mindíg a frankót! Sajnos vannak ismert irók is akik alázenélnek meg bebólogatnak mert hát a folyik a vér akkor pörög a dolog és hát az a feladat kerül amibe kerül hogy meg ne álljon egy másodpercre sem! Annyi tisztesség azért van bennük , hogy nem Ők gerjesztik a helyzeteket hanem megvárják amig a demokrácia a szólásszabadság nomeg a jól félre értelemezett sajtószabadság híres névtelen bajnokai kirukkolnak valami szaftos dologgal! Mindenkinek lelke rajta ! Azonban most sem a jövőben sem nem fogom engedni hogy a kollegáimat az itt tisztességesen dolgozó belső és külső munkatársaimat névtelen hazúg senkik tisztességükben emberi mivoltukban úri hobortból megalázzák sértegessék! Csak érdekességként jegyezném meg hogy sem itt sem sehol más cégtől eltávozott kiebrudalt vagy csak elsunnyogott Taxis vissza sehol nem köpköd sem állnéven sem sehogyan - ezen el kell és lehet gondolkodni! / azért lehet nem mindenhol van kolbászból a kerítés és talán mindenhol akad akadozgat egy kis hiba!- mégse!/ Talán mert tudják ahonnan zabáltam oda nem szarok , fényesítem az uj helyet végignyalom az uj embereket abból baj még nem lehet de vissza nem böfögök! Namár most az uj sztoriról! A kollega csütörtökön visszalépett a Főtaxiból hozzánk! Befízette a tagdiját semmi mást! Majd pénteken felhívott hogy beugrott a régi munkahelye kiszeretné venni a pénzét! Renben van de csak hétfőn! Tudnillik 20-éve nincs pénteken iroda! Hétfőn bejött és le lett rendezve a dolog! Egyébbként olyan még nem volt hogy a Taxis ne kapja meg a pénzét ! Lehet kicsit várni kell de nem napokat heteket csak perceket esetleg órát is! Megjelent egy beírás tuti forrásra hívatkozva ami nem tetszett sőt ami utána leírodotta beírótól az sem tetszett hiszen még a legautentikusabb személyt az álltala kárvalottat is felülübereltee nem mond igazat mert ő tuti fülesből tudja! Persze hogy kiborúlt a bili! Ki lehet tutibb a személynél ? Ezt döntsétek el Ti!! Ekkor telefonáltam a Tomajernek hallgassa meg az embert nehogy az legyen én regisztrálok és védem a szaros becsületem így történt! Tomajer köszönöm! Egy hazugsággal legalább kevesebb és ha másr csak egyel is akkor már megérte , hogy ezután a beírás után jönnek a régen nem látott nickesek mega folymatosak - LELKÜK RAJTA! Én akkor is itt vagyok leszek Ők meg ott a nagy fa mögött lógó nyujtogatott nyelvekkel!- de a nyáluk nekik csorog! Akkor egy kicsit az autóról! Senkire nem tartozik csak rám és a kocsit elnyert kollegára én adok érte közel négy millió forintot nem a Félekhogy félék!!!! Örülök neki hogy egy ilyen rendes talpig becsületes régi Taxisunk kapta meg még egy két hét és utcán lesz vele ! Azért ilyen soká mert fő állásában fontos halaszthatattlan munkája akadt és nem volt ideje ezzel foglalkozni hiszen mellette 15-éve egy mozgássérűlt gyermejket is szálítgat iskolától korházig! Sajnálom hogy még Őt is kikezdik ezek a felelőtlen emberek Sajnos az élet ilyen! Most nyaralni vitte családját ezért a további csúszás! Fogtok róla tudni amikor a hívatalos átadás lesz mert nagy csindarattát csinálok belöle!! Hát ennyi jöhetnek a az igazmondok a megmondomafrankoténjobbantudommegdönthetettleninformátorok hada! RÁDIOTAXI VOLT 20-évig - VAN MA IS - ÉS LESZ 20-év múlva is csak én és Ti kedves lóditók akkor már nem lesztek sehol!!! Góré001

tomajer 2006.08.01. 22:10:58 / # 71549
Nem vihog:-)
tomajer 2006.08.01. 22:10:19 / # 71548
Nna tomajer hazahajózott!:-) Köszönöm urak, nem kellett volna! De azért jólesett!:-) (Riccs! Szó sincs megingásról:-))) Sz'al, félekhogy kollega! Félekhogy szövegértésből kicsit még van mit gyakorolnod. Kérlek olvasd el az ominózus hozzászólást, mégegyszer, kétszer, háromszor! Talán sikerülni fog megfejteni, mi a lényege. Nem írnám ide neked, hiszen pont azért fogalmaztam így, mert így láttam jónak! Nincs mit írnom a történetről hiszen pontosan laírtam mi történt. Felhívott a Pali, odaadta a kollegát, mert nem akarta, hogy megint az a vád érje, hogy ő ír ezen a nicken is. Erre igértem meg neki, ha gép közelbe kerülök, beírom, ezen ne múljon. A sztorit elolvasni is csak akkor tudtam, amikor írtam, és bevallom jókat kuncogtam magamban, mi körül tört már ki megint a vihar a biliben:-) Mellékesen én örülök a kriikának, csak bátran csak bátran. De hogy az én véleményem mi, azt kérlek bízd rám! Te meg nyugodtan fogalmazd meg a tiedet. tomajer

Csumi 2006.08.01. 22:06:30 / # 71547
Köszönjük a felvilágosítást! :-))
Bbetyár 2006.08.01. 21:17:07 / # 71546
A csúnya az, hogy a kizsákmányoló felhív, és te rögtön leírod úgy, hogy neki tetsszen! T. félekhogy Topic társ! Meglehet, hogy engem nem ismersz, mert a fórumokban igen ritkán szoktam hozzászólni. Bemutatkozom Neked: Medgyesi György vagyok a hallotaxi alapítója, és Tomajer és Csogu barátaimmal szerkesztője és tulajdonosa ennek az oldalnak. A fent idézett hozzászólásod késztetett írásra, röviden fogok rá válaszolni: Visszautasítom. Ezen az oldalon eddig nem született olyan írás egyikünktől sem, amiben hármunk közül legalább kettőnek nem egyezett meg véleménye arról ami az írásban szerepelt. Nem született megrendelésre egyetlen betű sem. Inkább elég sokat konfrontálódtunk különféle emberekkel az írások, és a fórumok bejegyzései miatt. Ha születik megrendelésre írás valakinek vagy valaminek a fényezésére azt a cikk végén elhelyezett, a hazai és nemzetközi sajtóban, és gondolom általad is jól ismert és elfogadott (X)- jellel fogjuk jelezni. Egyébként ránk férne!! Még annyit szeretnék mondani napi sok-sok órai munka (taxizás) mellett épitjük az oldalt. Mert szeretjük, ez a hobbink. Sem jövedelmet, sem megélhetést nem biztosít egyikünknek sem. Számtalan riport, és cikk ötlet lapul a fejünkben, és a számitógépünkön, de nincs időnk elkésziteni. De bárkinek így Neked is lehetőséged van például : NYEREMÉNY AUTO sorsáról riportot elkészíteni és elküldeni a címünkre, garantálom, hogy megjelentetjük, amennyiben a nyilatkozatot tevők elérhetőségét is elküldöd a cikk végén, hogy egyeztessük velük, hogy ezt és ezt mondták. Ezeket az írásoknak a végén szerzőként természetesen Te nevedet, vagy ha azt nem szeretnéd nyilvánosságra hozni a fórumban használatos nickedet fogjuk elhelyezni. Remélem több ilyet is tudunk majd nyilvánosságra hozni, fáradozásodat előre is köszönöm. Tisztelettel Medgyesi György/Bbetyár
törölt felh. 2006.08.01. 20:58:04 / # 71545
Meg interjuvoltam tomajert. A délutáni megingásának az oka, állítása szerint, hogy a Pali kényszerítette a volt 163-ast, hogy beszéljen tomajerrel, aki olyan idegállapotban volt már, hogy megesett rajta a szíve, és ez miatt írta, amit írt. Különben meg ő sem írt mást, mint JWT. Pénteken nem volt pénz, majd hétfőn megkapta. A kocsi: Azt mondja tomajer, hogy ami nincs arról mit írjon?? Meg nagy segítség lenne a kolléga telefonszáma, de gyanítható, hogy ő nem fog nyilatkozni, hiszen akkor ugrott neki még a lehetőség. Két dolgot szeretnék megjegyezni. 1, Én ezt azét írtam be, mert tomajer épp az utcán küzd az árvízzel, mert spanolnia kellene. 2, Én a nyeremény autóról annyit tudok, hogy átépítés alatt van. És én az egészel nem kívánok többet foglakozni, mivel én tudom az egész sztorit és inkább nem minősíteném. Köszönöm!
félekhogy 2006.08.01. 20:10:57 / # 71543
Kedves szerkesztő úr! Te ezt kajolód!? Abban a pénztárban kettő percnél tovább nem volt még nagyobb összeg! A csúnya az, hogy a kizsákmányoló felhív, és te rögtön leírod úgy, hogy neki tetsszen! GRATULÁLÓK! Többen kérték tőletek a NYEREMÉNY AUTO sorsáról készítsetek riportot!? Ennyi én szeretem az EGYENES embereket!

törölt felh. 2006.08.01. 16:54:20 / # 71542
Hihetetlen:DDDDDDD És ha én megkérlek, hogy írd le a frankót, hogy a kollégának miért lett hirtelen más munkája akkor megteszed?:-))) Csak viccelek, nem kell, hiszen tudom, hogy a Jani még ott melózik:-)

tomajer 2006.08.01. 16:40:33 / # 71544
Szia! Urak! Felhívott a Pali, és a kollega kezébe adta a telefont, hogy mondja el nekem is mennyire fel van háborodva, ami itt zajlik, hogy össze vissza hazudoztok , elferdítitek a tényeket stb. Meghallgattam a kollegát, aztán vissza adott a Pálnak. Miután eddig nem voltam gép előtt, elmondattam magamnak, hogy miről is van szó, mert nem értettem. Ekkor kiderült, hogy JWT állításával ellentétben, a kollega amikor először bement a pénzéért, akkor nem volt pénztár, ezért nem kapta meg. Aztán amikor legközelebb bement, akkor sajnos tíz perccel előtte vittek ki rengeteg pénzt a pénztárból, ezért kellett tőle elnézést kérni, hogy menjen másnap. Ma viszont már maradéktalanul megkapta a pénzét! Tehát kéretik, nem elferdíteni a tényeket, amikor azok amúgy is magukért beszélnek! Uff én beszéltem!:-) Jja! És soha többet nem vállalok ilyen feladatot! Ezt is csak azért írtam most le, mert a Pali megkért rá! Tsá!
manofülecske 2006.08.01. 15:00:16 / # 71541
Most olvastam mire írtad alapoztad a névváltoztatási javaslatot,lehet félreértettelek az imént,mégsem leszek manónyelvecske,mert az álmaim miatt elsőként az éles nyelvemet vágnák ki.De azért köszönöm!;-))
manofülecske 2006.08.01. 14:54:31 / # 71540
Sziakedves Ókori! Nos a nagy kék autós kollega nyomot elösször a segítségkérésre,de holnap megkérdzem az illetékes bajbajutott kollegát hogyan történt pontosan,de ha Te voltál ott elsőnek,az szuper dolog,és büszke vagyok Rád,hogy ott voltál amikor kellett,és KÖSZÖNÖM A KOLLEGA ÉS A MAGAM NEVÉBEN IS!
manofülecske 2006.08.01. 14:49:54 / # 71539
Látom nem bírod a kritikát,köszönöm a névjavaslatot,tetszik,megfontolom.:))))Addig is jó munkát,jó egészséget Neked!
törölt felh. 2006.08.01. 14:45:20 / # 71533
Ha nem regisztrálsz nem tudtuk volna kiről van szó.

gizike01 2006.08.01. 14:44:51 / # 71538
A neved nem igazán találó,változtasd át manónyelvecskére!
fradika 2006.08.01. 14:41:32 / # 71537
Hali RT 163! Neked nem egy SAAB-od van?
törölt felh. 2006.08.01. 14:05:21 / # 71536
Na!!!! Biztos informátoromtól tudom.Nem hazudtam soha és nem is fogok mert nem áll érdekemben. Nem vagyok ismeretlen inkább csak te nem ismersz mint JWT.De te is tuddod mi is a teljes igazság de azt tényleg nem akartam leírni mert akkor tényleg ártottam volna a személyednek.Kérlek javitsd ki magadat,mert én nem állitotam valótlan és nem hazudtam igy te se tedd azt. Az estet meg csak azért írtam meg,hogy a kollégáknak legyenek informácojuk a cégekkel kapcsolatban ha másshol szeretnének elhelyezkedni a közel és távoli jövöbben. 1ébbként sok sikert a külföldi munkádhoz.
RT 163 2006.08.01. 13:46:45 / # 71535
Ismeretlen JWT ! Senki nem hatalmazott fel arra hogy a nevemben hazugságokat nyilatkozzál! Sajnálattal veszem észre , hogy vannak emberek akik hazugságok révén és mások nevében hazug információkkal kivánnak itt kitünni! Nem értem , hogy mi értelme van másoknak értelmetlenül ártani és én azt sem tudom felfogni , hogy neked és a hasonszörüeknek mi haszna van belöle! Talán a saját ügyeitekkel kellene elfoglalni magatokat- nem pedig mások életébe hazúgságokkal belemászni! Az ilyen emberek mint te képezik a társadalom legalját csak sajnálni tudlak!! Én elöször írtam és csak ezért regisztráltam , hogy a hazugságodat megcáfoljam és mindenki megtudja milyen ember is vagy! Nem csak azért nem irok mert külföldön leszek hanem mert ez a színt távol áll tőlem! A volt RT 163!!!!!!
törölt felh. 2006.08.01. 13:03:08 / # 71534
TŰZ LESZ!!!!!!!!!!!! Hallotam egy érdekes dolgot.Történt,hogy egy ismerösöm úgy gondolta visszatér a R.T-hez.El is ment tárt karokkal várták és befizette a 46.000ft-os tagdijat,átálitotta az órát és az urh-át.De szerencséjére pont aznap este kapot egy olyan állás ajánlatott amit nem tudot vissza utasitani.Igy másnap elhatározta nem taxizik tovább és bement a R.T-hez,hogy vissza kérje a tagdíjat amit elöző este fizetet be.Na itt kezd érdekes lenni a dolog mert a pénztár zárva volt.A Palival egyeztetett majd hétfön megkapja.Kolléga hétfön reggel kiment a Kalászira mert elég sok dolga volt aznap,de az éppen felívelő R.T kasszájban nem volt egy kannyi semm.Nossza hivta a Palit ígéretett kapot pénzt nem azt majd esetleg délben.Kollégánk vissza is ment biztos ami biztos alapon egy órá tájban de hát pénz igen kevés volt még a kasszában nem futotta ki belöle a 46.000ft de Pali elöteremtett még egy kicsit és kipotolta a kasszát igy már majdnem sikerült vissza kapnia a tagíjat de a fennt maradó összegre ígéretet kapot másnap megkapja mert még ma jönn egy taxis felvételizni és ha ő befizet akor majd abból megkapja.Azóta nem sikerült tájékozodni vissza kapta-e.Mert a kolléga szerencsés és a leendő munkájára való felkészülés miatt nincs az utcán.

ókori 2006.07.31. 19:09:19 / # 71532
Kedves manofülecske! Eddig csak olvasgattam nagy szerényen, de ez nem igazán így történt - a nagy kék autónak ehez semmi köze nem volt. Igaz volt ott egy kis világoskék de csak a végére ért oda mire a dolog már le volt játszva. Igaz ezis csak két autó, de a semminél több.
rigorigi 2006.07.31. 18:43:31 / # 71531
Helló!A "szilvesztert"kihagytad,pedig az sem rossz!!
Oldalszám: 202