Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
vazze 2006.11.09. 16:33:48 / # 72053
JWT! A taxizás az egy sajátos szakma,foglalkozás. A gyárban eléd teszik a munkát és ha végeztél vele kapsz X ft-ot! Ellenben a taxival kiállsz az utcára és saját magad keresed meg a munkadarabot(utast). A cég csak a lehetőséget biztositja a rádión való cimfelvételre,de nem garantálja,hogy a leggyorsabb,legközelebbi autó kapja a cimet. Régebben ez nem volt próbléma mert az utcáról is lehetett dolgozni és voltak bejáratott ,ismert helyek drosztok stb.
vazze 2006.11.09. 16:28:29 / # 72042
Szia csogu! Sajnos ma már nem a cégek szolgálják ki a taxist,hanem pont forditva!

csogu 2006.11.09. 14:51:51 / # 72052
Palival az a baj, hogy csak személyeskedik. Pedig nem erről szól a dolog. Ha te leírod, hogy rossz napod volt ma, és miért nincs fuvar, akkor jön azzal, hogy tessék, menj ki Amerikába, végezz el 5 diplomát és csináld utánam. Meg különben is neked nagy a fejed és fika nick vagy. Az helyet, hogy ennyit írna: Vannak ilyen napok is.
csogu 2006.11.09. 14:43:44 / # 72051
Ez az oldal arról szól, hogy minden itt van, ami a taxizással kapcsolatos. Fia született, meghalt, lerobbant, utas reklamál, letiltották, berúgtak. Vagyis, az életünk...reggeltől -estig és egész éjjel:-)) Vagyis, minden idetartozik.
törölt felh. 2006.11.09. 14:41:37 / # 72050
Vevő-kereskedő. De ez lehet,hogy még nem tisztult le. Ez esteben a Taxi cég a kereskedő a taxis a vevő.A vevőnek jogában áll tudni mit kap a pénzéért a kereskedőtől(Cimek).A kereskedőnek jogában áll hamis adatokat szolgáltatni a vevő felé és azt aki mást állit fröcsögö nicnek beállitani.Igaz ehhez lehet,hogy 2diploma kell.De józan paraszti észel hadd döntsék ell a leendő kollégák melyik kereskedötöl vásárolnak cimeket. Ha jól vagyok informálva ez az oldal arról szól,hogy a taxisok tájékoztatják egymást hol mi történik.
csogu 2006.11.09. 14:16:11 / # 72049
Majdnem azt írtam, így barátilag, hogy te hülye vagy:-)) De rájöttem, hogy te most nem vagy valami nagy barátkozós hangulatban és így nem írom ezt. Ki beszél itt rólam már megint és ki beszél itt CSAK rólad? Elmondom. TE Én itt etikásokról beszéltem, akik a szabályokat meghozzák, cégvezetőkről (árúkról), akik meg mondják mennyiért vehetem meg őket és hogy ezért hogy használhatom a terméket. Nem beszéltem én itt rólad, nem beszéltem hatalomról. Itt egy szakmáról beszélünk (TAXISOK) és az őket kiszolgáló egységről (CÉGEK). De azért írjuk le, hogy mindenki lássa, azt beszéljünk (ha akarsz vagy tudsz róla), amiről én írok... A PALI az egyetlen cégvezető, akinek 2 (azaz) kettő) diplomája van. Na Pali, ez az, amiből a taxisaid nem vesznek kenyeret...vagyis pont nem érdekli őket:-))) Azt próbálj már leereszkedni a mi szintünkre és megérteni amit írunk, mert így marha rossz kommunikálni, hogy te ennyivel okosabb vagy, csak azt nem érted amit mondunk...ezért meg hagy ne végezzek már el egy főiskolát:-)) Na, ne hülyéskedj már, nem vagy te sem haragtartó, sem buta:-)))
törölt felh. 2006.11.09. 14:04:14 / # 72047
YES.
góré001 2006.11.09. 14:03:38 / # 72046
Hát Csogu én megfogadtam nem foglalkozom Veled mert nem érdemes , de amit itt most leírtál az felháborít ! Senki sogha nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy Taxizzál senki soha nem mondta hogy hajtsd "igába" a fejedet , senki soha semmire nem kényszerített! Lehetnél ma szoba festő mázoló vagy esztergályos vagy gyári dolgozó vagy portás vagy biztonsági őr! De nem Te megtörten leígázva 10-éve a taxizásból élsz tartod el családodat! SZEGÉNY!! Tíz év alatt nem találtál egy olyan munka helyet ahol Te főnök lehetsz ahol Te alakíthatod a szabályokat stb. Te mondod ,ghogy nevetséges emberek írányítanak? Nos nem tudok egyetlen egy társasági vezetőről sem aki ne egy vagy két diplomás lenne! Nosza TANULJ légy főnök ! - Mutasd meg de ezt az írásodat KIKÉREM magamnak- még tőled is!!!!
törölt felh. 2006.11.09. 14:00:42 / # 72045
Lehet,hogy nem. Lehet,hogy a spenot mellé eszék egy kis tükörtojást is. Lehet,hogy folyamatosan a taxisok ügyeiről van itt szó. Lehet,hogy én nem vagyok eladósodva. Lehet,hogy te kovács vagy de én magasépitészeti technikumot végeztem. Lehet,hogy örülnél. Lehet,hogy ennek az oldalnak az a neve HALLOTAXI. Lehet,hogy nem is akorom a csendet halgatni és a batyusokkal harconi. Lehet,hogy a goré001 is mások számára csak egy ficka nick név. LEHET.
csogu 2006.11.09. 13:57:27 / # 72044
Ami a közre tartozik arról lehet és kell is vitát tartani nyílvánosan ami belügy azt mmeg tüzzel vassal védenünk kell Neked is meg nekem is! ..és hol a határ? Mi dönti el, hogy mi a belügy és mi nem az? A szép, a jó, az a közre tartozik, a rossz a negatívum meg nem? Majd rájön ha belép, ha ott megtapasztalja és ezt most ne CSAK a te cégedre értsd. Miért nem tájékozódhat előtte? A taxis is, és az utas is!!! Igenis, tudja csak meg a taxis, hogy hova melyik céghez fog menni, hogy milyen cégnek szavaz bizalmat, hiszen Ő ezért fizet? Mi ez? Zsákbamacska? Vedd meg azt megtudod!!! Na nehogy már. Ha meg csak a szépet, a jót írjátok ide, és a végén amikor ennek hatására belép valaki egy céghez és nem az fogadja, amit itt mutattak egy cégről, akkor az nem más, mint megtévesztés...igaz, ezt nevezik manapság reklámnak. Én abban bízom, ellenben veled, hogy végre megértitek, hogy VÉGE a számháborús, aki bújt, akinem emelünk játékotoknak, és egy korrekt hozzáállás veszi kezdetét. Az árú ti vagytok, a vevők mi, ha tetszik, ha nem, és jogunk van tudni, hogy mit kapunk a pénzünkért. Ha a valóság kínos, nem eladható, akkor meg tessék tenni ellene. Na, ez is kijött...szerintem ideje ennem valamit, mert nem birok magammal:-))
csogu 2006.11.09. 13:48:27 / # 72043
...és így a negatívumoknak adsz teret. Volt éjszaka egy érdekes beszélgetésem, de mivel a kolléga anonimitást kért, így úgy voltam vele, hogy tiszteletben tartom kérését...hiszen bizalmat csak így kaphatok. Nagyon érdekes dolgot mondott. [b][i]Mit is kaptam én a taxizástól? Meg tanultam gyűlölni, agresszívnak lenni, utálni és ütni.[/i][/b] De csak engedjük, hogy ez az érzés hatalmasodjon el rajtunk, engedjünk utat az erősebb rossznak. Hagyjuk, hogy elsöpörjön, és amikor már majdnem betemet, akkor kiáltsunk segítségért, és átkozzunk mindent és mindenkit, mert Ők a hibásak. Nem barátom, nem más a hibás, hanem csak te magad, te...aki anno engedted, hogy ez a szakma idáig süllyedjen, mert igenis akkor te voltál fiatal, akkor te tehettél volna ez ellen. De nem, megfutamodtatok a gond elől, kényelmesebb volt...most meg? Most meg görnyedünk az autóban minden nap és fogjuk a fejünk, hogy miként jutottunk idáig, elégedetlenkedünk, meg asszisztálunk ahhoz, hogy komolytalan emberek röhejes szabályokat ránk erőltetve betörjenek, igába hajtsanak minket. Gratulálok!!! De nyugi, nyugi...majd ezt én is a szememre kapom. Még 10 év, és a most felnövő taxisok eljutnak oda, ahol mi "élünk", vagyunk. És majd jönnek, megvádolnak és én mit fogok tudni tenni? Majd mutogatok, mást vádolok, mert ilyenek vagyunk mi...mi, itt ebben az országban, a taxisok. Bocsi, ez kijött.... :-))
góré001 2006.11.09. 13:46:05 / # 72041
Teljes mértékben igazad van - / hopp egy nyalintás!/ Viszont azt szeretném ha pont Te irnál ide meg rendes normális párbeszédre képes Taxis főleg Rádiotaxis írna ide! Ami a közre tartozik arról lehet és kell is vitát tartani nyílvánosan ami belügy azt mmeg tüzzel vassal védenünk kell Neked is meg nekem is! Ne győzzenek le a hurrogok ne gyözzenek le a névtelen mocskolódok!
dog 2006.11.09. 13:39:14 / # 72040
Helló Stat! Valamit félreértettél és mások is.Én a Górét közel 20 éve ismerem.Semmiféle haragot,ellenszenvet vele szemben nem érzek.Voltak bíráló beírásaim az igaz.Ezek nem haragról szóltak.Vólt amikor a Pali mérgesen válaszólt és vólt amikor én is.Ettől még nincs harag.A világ így gömbölyű.Lesz aki most úgy fog reagálni,hogy én épp pitizek.Ez sem igaz.Úgy döntöttem,hogy ebbe a topicba én többet nem írok.legfeljebb olvasni fogom.üdvözlettel:dog
góré001 2006.11.09. 07:28:33 / # 72037
Szia! Én igazán már nem foglalkozom a mocskolodókkal! Ez egy ilyen világ Ők így bátrak - lelkük rajta! De a céget azt nem engedem! lehet rossz lehet jó tenni kell a dolgunkat és azért mert itt három négy "névtelen" semmivel sem ért egyet azért én nem esek kétségbe! Vannak már napi heti és hónapos nagyon pontos és vezetett statisztikák mi abból dolgozunk! Mi a többségnek hiszünk nem úgy mint az országos politika! Folyamatos információkkal bírunk sokan " magánlevélben" emailoznak velem és azt a " vezetői"grémium hétfőn és csütörtökön kitárgyaljuk! Nem állnak sokan az ajtom elött ez is csak jól hangzó kacsa! Sajnos azt sem tudják mi a helyzet csak csípőből tüzelnek! Jelenleg három kifejezetten címszerzéssel foglalkozó hölgy dolgozik nálunk és két fiú erősiti a sorokat! Tehát jelenleg egy öt fős címszerző brigád tevékenykedik! Ma 3 pályázatunk van elbírálás alatt egy beadás elött és a jövő hét minden napja két három cím tárgyalással foglalt! aki bent jár nálunk és megnézia naptártáblát az ezt jól látja! Attól nekem nem kell idegesnek lennem hogy ezek a nem is nálunk dolgozó " jól értesültek" hülyeségeket locsi fecsiznek állandóan! Ráadásúl nem is nyílvánosan kell nekünk tevékenykednünk! nekem az többet mond , hogy két hét alatt 23 ember lépett be!és cak egy lett eltávolítva! Remélhetőleg ez a tendencia folytatódik!! Mi mindent megteszünk mindkét növekedésért!
stat 2006.11.08. 21:44:00 / # 72036
Góré és Dog!Nem tudok és nem is akarok beleszólni a már-már személyeskedésbe mélyülő eszmefuttatásotokba. Az egész taxizás történet a címekről és a személyfuvarozásról szólna. Sajnos egyre kevesebb az új de egyáltalán a régi címünk is. Hogy, miért annak nagyon sok tényezője lehet. Nem lehetne (és itt jön egy javaslat) címszerző csapatot megfizetni, hogy legyen minden héten új cég, magánszemély vagy valami? Mondom javaslat. Bemennék én hozzád Góré, csak sokan állnak sorba az ajtód előtt:-)

góré001 2006.11.08. 18:12:55 / # 72035
Kedves gizike! Nos én elhíszem , hogy ebben a szaros átpolitizált sok felé szabdalt országban furcsa arról olvasni , hogy egy vezető meg egy felhasználó egyet ért valamiben! Ha nem durva oda -oda mondogatás van akkor az segg nyalás! Ha Te azt mondod milyen köcsög fasszopó ez a góré és sokan nem helyeselnek / tán csak az üresfejű elvbarátaid!/ akkor azok mind mind seggnyalók de Te meg a nagy odamondogatós bátor hős harcos már már forradalmár!! Nos neked is csak azt tudom mondani nem lenne baj egyszer egy igaz emberrel is beszélgethetnél nomeg egyszer mondjuk tíz percnél tovább velem is elbeszélgethetnél erről arról,hátha rájönnél velem nem is olyan seggnyalós beszélgetni! Lehet találnánk egy két értelmes Taxis mag nem Taxis témát és elmúlna ez az elborúltság a fejedben! soaimat ne sértésnek vedd ja és ne is seggnyalásnak!
tomajer 2006.11.08. 17:44:51 / # 71763
Érdekes irányt vett a társalgás:-)

vazze 2006.11.08. 17:15:57 / # 72034
A szegény taxis meg szétlövi a wc kagylót:-))

csupa2 2006.11.08. 17:00:16 / # 72033
Nagy pangás - sikerül egy címet felvenni - előrendelés - már majd idő - gyomor hirtelen görcsöl egyet - jön az utas és húzza magaután a bőröndjét - reptér - utas halálfélelem a gyorsforgalmin
csogu 2006.11.08. 16:56:19 / # 72032
Vizes tér:-)
Oldalszám: 202