Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2006.11.14. 10:32:47 / # 72074
Figyelj, én akár ingyen is elvállalnám, hogy vigyen egy kört az egyik kormánypárti miniszter. Készítenék képeket Baonak:-)) Mi volt azzal a gond, ami miatt nem fogadtad el az állást, hogy egy miniszter furikázzon téged, te meg csak üldögélsz a jobb1-ben?:-))) Pedig nem megsértésképen de te a feléért is elválaltad volna. Nem sértés, hanem egyszerű ismeret. Tudod jól a véleményem:-)) Én túl csöves vagyok ahhoz, hogy elveim legyenek:-) Nem is tudom melyik híres (na meg persze) gazdag ember mondta ezt. Most már elég gazdag vagyok ahhoz, hogy elveim lehessenek. Na én ettől jelenleg olyan messze vagyok, mint te a szépségkirálynői cím elnyerésétől:-))
Kovács Zoltán 2006.11.14. 10:19:14 / # 72073
Nagyon "komály tudásod" lehet, ha Angliából is kapsz miniszteri felkéréseket! :)
törölt felh. 2006.11.14. 10:05:19 / # 72072
Tévedsz öveg bavátom. Mint tudod elégé jó ajánló levéllel rendelkezek és nem,hogy egy Horváth Pált nem vinnék a hátamon.De hidd el jó pénzt ajánlotak azért is,hogy az egyik kormánypárti miniszternek üljek a jobb egyébe.Pedig nem megsértésképen de te a feléért is elválaltad volna.Na jó én is vacciláltam de inkább maradok a Csörszben és taxizgatok.Ez legalább nyugisabb és nem kell egyfolytában készenlétben lenni elég volt 6év.
csogu 2006.11.13. 17:06:36 / # 72068
Erre írtam azt, hogy gondolom az ott dolgozó kollégák, a fizető versenyzők, pontossan tájékoztatva vannak a dolgokról. Hiszen róluk van szó, hiszen az ő megélhetésük a tét.
csogu 2006.11.13. 17:05:07 / # 72067
Húúúúúúúúú, az volt a tervem, hogy alszok, de félek, kiröppent az álom a szememből:-)))) Hagyjuk:-))
zrt 2006.11.13. 16:49:27 / # 72066
Azt hiszem tényleg többet kéne írkálnom, végül is rólunk van szó v. mi nem???
zrt 2006.11.13. 16:46:58 / # 72065
Ne bántsd a Palit kedves Csogu mert nagyon sokat köszönhetsz neki, sokat segített neked, hamar felejtessz és ez nem jó, mégis tévednék akkor megírod remélem. Nagyon jó munkát kívánok mindenkinek.:)
zrt 2006.11.13. 16:39:45 / # 72064
Köszi tényleg ritkán szólok hozzá, inkább cak olvasom! Sok sikert kívánok a régi új kollegáknak.(új seprű...)hajrá :)))
csogu 2006.11.13. 16:33:19 / # 72063
Ebben a sok színűben azért nem értünk ám egyet! Gondolom lenne az az összeg, amiért a Palit a nyakadba kapnád és úgy vinnéd körbe a városban, miközben hangosan kiabálnád hogy éljen a király!!!?:-))) Én csak azon csodálkozom, hogy a Bufi nem ment még vissza...akkor sok kollégának fájna a feje és főleg azoké, akik eljöttek onnan, mert ő tuti megállítaná a mélyrepülést...bár az éjszakai 20 perces urh csenddel mit tudna kezdeni, azt nem tudom:-(
csogu 2006.11.13. 16:12:33 / # 72062
Arra gondolt, hogy látta a 600-ast és a 120-as Mikit Rádiós színekben. Gondolom mindenki hallgatott (ahogy én is:-D), mert várjuk a fejleményeket:-)) Mondjuk a Tele5-ösök közül páran meglepődtek, mert azt mondták a Tomi dolgozott rendesen. Az, hogy visszamentek (részemről) nem hír, hogy miért mentek vissza, na és abból mi valósul meg....mi valósulhat meg, na az a hír:-)) De gondolom az ott lévő kollégák mindenről tájékoztatva vannak.
törölt felh. 2006.11.13. 15:55:53 / # 72061
Úgy látszik ritkán olvasód a lapot. Hmmm nocoment egyértelmű. True colour=sok szinű.
zrt 2006.11.13. 15:44:46 / # 72060
Szia, megosztod velünk vagy megmarad neked a látvány?
törölt felh. 2006.11.13. 14:03:11 / # 72059
Érkedes autót láttam tegnap.Nem is az autó volt az érdekes hanem a matrica. Hmmmmm. No comment. True colour.

stat 2006.11.13. 13:57:27 / # 72058
Azon kellene elgondolkodni, hogy melyik témától jutottunk el idáig? Néha, ha nem olvasom vissza elvesztem a fonalat. Szerencsére mindig van aki ujraélessze a lángot. Azzla kéne törődni ami a dolgunk, fuvarozzunk. Aztán a szabályokat ami egy egy cégnél van azt vagy elfogadjuk vagy nem, vagy megfelel vagy nem. Másik, hogy az etikás vagy él a hatalmával vagy visszaél. Nem mindegy. Következetességgel hosszú távon elérhetjük a célunkat. Aki meg nem ezért van itt az menjen máshova, hátha ott viisza lehet kérdezni a 3-on vagy reklamálni az 1-en.

csogu 2006.11.10. 09:15:45 / # 72056
De nincs is ezzel baj, nem értem mi vele a gond. Aki nem tud rendesen taxizni az máshogy próbálja megkeresni a pénzét. Azoknak sosem lesz jó egy normális cég. A Pali azzal hibázna a legnagyobbat, ha egy erős etikai bizottságot állítana fel.
törölt felh. 2006.11.10. 08:26:17 / # 72055
Na ja de a gyárban a gyártulajdonosnak nem én fizetek,hogy dolgozhasak.Én csak annyit szeretnék,hogy tisztában legyenek hol mi várja.Nem utólsó sorban mit kap a pénzéért.Tudok olyan kollégról akinek azért nem jőtt be a Fötaxi mert itt komoly etikai szabályzat van és a hotelektől is telefonossal kell vinni az utast.
vazze 2006.11.09. 17:41:07 / # 72048
Egyről beszélünk:-))

csogu 2006.11.09. 16:45:11 / # 72039
Valaki előbb hívott, hogy: - Jó-jó amit írsz, frankó is, de miért a RádióTaxis topikba írod? Mondtam neki, hogy majd itt válaszolok:-)) Íme a válasz: Mivel a szakszervezeti próbálkozását a taxisoknak ügyesen megsemmisítették, így nem maradt más érdekvédőnk, mint Horváth Pál a FODESZ elnöke! Ő meg itt van, hiszen Ő egyben az, akivel szemben a mi érdekünket védi, mint érdekvédő. Azért írok, hogy hátha magaellen fordul egyszer és minket helyez előtérbe:-)))))))) Jó nagy esélyünk van rá:-DDD

csogu 2006.11.09. 16:40:04 / # 72054
A cég csak a lehetőséget biztositja a rádión való cimfelvételre,de nem garantálja,hogy a leggyorsabb,legközelebbi autó kapja a cimet. Látod, ez a legnagyobb baj...vagyis nem is ez, hanem hogy ezt még természetesnek is vesszük. Ellenben a taxival kiállsz az utcára és saját magad keresed meg a munkadarabot Amit a cégek a mi zsebünk kárára tett kedvezménnyel bekényszerítettek egy telefonos tarifa mögé.
csogu 2006.11.09. 16:37:34 / # 72038
Még ezzel sem lenne bajom. Ha kiszolgálnak. A kiszolgálás azt jelenti mondjuk egy étteremben, hogy elégedetten, jólakottan távozol, még akkor is, ha nincs nálad egy szatyor tele diplomával:-)) Vagyis fizetsz és kiszolgálnak. Ha ez még sem történik meg, akkor reklamálsz és azt, aki a hiányosságról tehet, azt megdorgálják, rosszabb esetben eltávolítják az étteremből. Na most szerinted igaz ez a szakmánkra? A következőről meg nem is beszélve. Te fizetsz egy szolgáltatásért. Ha hibázol, akkor téged szankciónálnak, ha mondjuk a telefonos hibázik...félre hallja a XVIII. kerületet a XIII. helyett (istenem, ember ő is, hibézhat, nincs is ezzel baj), akkor az természetes, hogy te 20 percig mész mint a mérgezett egér. De ha ezt szóváteszed, akkor egyből ellenség lesz belőled...és légy megértő, hiszen ott bent nem könnyű az élet. Miért, nekünk kint az? A sok civil berepülőpilóta között, az öngyilkos jelölt gyalogosok között, a szirénázó mentő-rendőr-tüzoltó között??? Az más. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!??? Igaz, az más.... Persze, hiszen ő a te kiszolgálásodra van ott.... Remélem ezt sokszor érzitek is így:-)))

Oldalszám: 202