Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tizedes 2006.02.21. 14:46:27 / # 69007
ÍRÁSBAN A NAGYBETŰ A KIABÁLÁS JELE! NEM AZ IRODÁDBAN VAGY, ITT EGYENLŐEK VAGYUNK. Fogd vissza magad és próbálj meg emberként viselkedni.Valld be, pengeélen táncol a cég. Az etikásaid nemtörődömsége juttatta ide. Mikor nevezel ki új gárdát?
tizedes 2006.02.21. 14:41:00 / # 69006
Mi a kínod velem? Rám szálltatok én meg kiosztottalak benneteket. Odajöttél 3 barátoddal, hogy jól elverjetek. Ez hiányzik az örömödhöz? Egy szókimondó gyerek vagy, nem egy bugris, akkor meg mit akarsz még? Vért, ennyire fontos neked ez?
tizedes 2006.02.21. 14:38:30 / # 69005
Olvad el a te írásod. Te sértegetsz, te vádaskodsz, mi csak kérdezünk. Arról nem tehetek, hogy ezek a kérdések kellemetlenek. Azt tudjuk amit az etikásaid kihoznak az utcára. Ők azt állítják, mindenért te vagy a hibás, mert semmire sem adsz pénzt. De neked nem ez a fontos, neked arcok kellenek. Nézz körül magad mellett, ott vannak arcok, jó vastagok.
góré001 2006.02.21. 14:38:15 / # 69004
Kovács Zoltán mikor léptél ki!

góré001 2006.02.21. 14:37:38 / # 69003
Vissza kaptad? - VISSZA -_ SOK SZERENCSÉT! Nézz előre ne vissza azt hagyd meg nekem!
tizedes 2006.02.21. 14:35:20 / # 69002
Te szenilis hazug ember. Nem olvastad lejjebb? Aki ilyet állít az hazug.
góré001 2006.02.21. 14:35:16 / # 69001
Már kivel mikor ,hogyan kell megmérettetnem magamat- Veled ugyan már! Ami a kérdés érdemi részét illeti EGYENLŐRE ÉS MÉG SOKÁIG ÍGY IS LESZ ÉN GYAKOROLOM A MUNKÁLTATÓI JOGOKAT! ÍGY MAJD ÉN ELDÖNTÖM MIKOR KI KERÜL CSŐRE! EZT NEKED VAGY ÍGY VAGY ÚGY TUDOMÁSÚL KELL VENNED! És most tényleg BEFEJEZTEM! - ez a stílus csak a tietek!
törölt felh. 2006.02.21. 14:32:03 / # 69000
Te beszélsz pondro hol voltál a kis találkozonkról.Vagy csak itt mersz nagylégény lenni.
törölt felh. 2006.02.21. 14:30:31 / # 68999
Utosló forintjaimat is odaadom meg 500eft van a kaszában.3órát vártam hogy visszakapjam a kaukciomat,de értesüléseim szerint még szerencsés vagyok hogy visszakaptam mert vannak akik még a mai napig sem juttotak hozzá.
tizedes 2006.02.21. 14:24:19 / # 68998
Ez vagy te , nyíltan sosem merted vállalni a megmérettetést. Tanúk nélkül , az irodádban, az a te világod.Légy férfi és elő a farbával. Ne a levegőbe mocskolódj, válaszolj a kérdésekre, érdekvédő cégvezető taxisok legtaxisabbja. Félsz mert tudod, hogy itt ízekre szedik hamis állításaidat. Mikor jönnek a hiper-szuper diszpécserek? Dátumot ide Pali! Tisztelettel NÉVTELEN-ARCTALAN tizedes
tizedes 2006.02.21. 14:11:11 / # 68997
Eszednél légy ember! Oda taxisokat meghívni ahol taxizásról van szó? Kellemetlenül is éreznéd ott magad egyedüli taxisként.
tizedes 2006.02.21. 13:50:20 / # 68996
Kommandós diszpécserek mikor kerülnek bevetésre? Lassan 3 hete képzik őket egy titkos bunkerban.
góré001 2006.02.21. 13:39:56 / # 68995
Kedves Zoltán! Továbbra sem kívánok itt írogatni mert nem tartom érdemlegesnek ebben a formában a kommunikációt! Csak azért írok mert azt gondolom valami tévedésről írsz vagy valamire nem jól emlékezel! Amikor Te elmentél nem lehetett több kaució mint 20-30 ezer Forint ugye ezt nem mondod komolyan , hogy másfél hónapig ezt nem tudtuk a rendelkezésedre bocsájtani? Ez most és itt jól hangzik csak nem igaz! Már csak a mértéke miatt sem valamint ennél jóval több pénzt is kifizettűnk most is meg bármikor is innen még nem ment el úgy senki ,hogy bármilyen járandósága volt azt ne vitte volna el! Aki ezt állítja az nem mond igazat! Még akkor is kifizettük ha nem volt meg az ellenpéldánya és nálunk regisztrálva / számla/ volt a befizetéséről akkor ezt egy átvételi elismervény formájában át is adtuk neki! Erről ennyit! A többiről olvashatsz a WWW.Fodesz.hu-n!
Kovács Zoltán 2006.02.21. 13:12:38 / # 68994
Kedves Pali! Ha hiszed, ha nem, engem tényleg Kovács Zoltánnak hívnak! Tényleg nagyra tartalak amiatt, hogy te nem pörgetsz vissza pénzt a multiknak. Amikor eljöttem a cégedtől, másfél hónapot kellet várnom a kauciós pénzemre. Teljesen igazad van abban, hogy ezeket a problémákat meg kellene vitatni kultúrált módon. Én már kértem, hívjatok meg azokra a megbeszélésekre ahol a döntések születnek. Addig is itt van két kérdés, esetleg válaszolhatnál rá! 1. Érint-e minket a négyes rendezési elv / droszt,tarifa,ellenőrzés,létszám/ 2. Ha érint, van-e beleszólási jogunk ebbe a négy kérdésbe? Ahogy te írtad, te vagy a legautantikusabb személy ezek megválaszolására. Várom válaszod.
góré001 2006.02.21. 12:08:39 / # 68990
Szép jó napot mindenkinek! Kényszer hatása alatt írok, hiszen megint van egy - két jól értesült kollega, vagy volt kollega, aki itt írogat össze - vissza mindent! Sajnálom, hogy az alkotói, írói, publikálási szabadság "DEMOKRÁCIA" ilyesmikre ragadtat néhány embert! Nézzük csak kik is ŐK, akik itt hétről - hétre megmondják a "tutit" a "frankót" és vigyorogva várják, na most oda tettem, na MI LESZ a REAKCIÓ! Először is, nézzük hány emberről is van szó hát, ahogyan én a fika nick neveket összeszámolom talán 3-4, hiszen van közöttük olyan is, aki magától magának írogat és van olyan is akinek "kedvese" folytat vele párbeszédet! Kiderül mind ez mikor az ember elkezd visszaolvasni és érdekes módon, mindig akkor van az írásra reagálás, amikor íródik ott akkor és azonnal! Azon kívül is, megkérdezem milyen emberek is ezek? Ha igazuk van, ha tényleg, muszáj nekik mindezt így és ide leírni, ha tudják, ha bizonyosak benne, hogy az igazat, a szín tiszta igazat írják, vajon miért nem vállalják fel nevüket, önmagukat! Vajon miért nincs egy email címük! Vajon miért nem azonosítható módon írogatnak? - vagy nekik nem szükséges csak annak kell névvel "felismerhetőséggel" megjelenni ennek a lapnak hasábjain, akit lejáratok, akit mocskolok, akit folyton folyvást szarral kenegetek! Miért éri meg ezeknek a "jól értesült embereknek" időt, pénzt nem kímélve hazugságokat elferdített híreket szolgálni arról a cégről és annak vezetőjéről akinek égisze alatt végzi áldásos tevékenységét! Ha meg már nem ennek a cégnek és vezetőnek mindenapjainak résztvevője, akkor meg minek, kinek, miért köpköd vissza, miért szarik vissza, oda ahol eddig ette a kenyeret és tartotta el önmagát és családját? Hát erre a választ talán önmagának kellene feltennie önmagának miközben a tükörben, nézegeti önelégült képét! Mindent és mindenkit kifiguráz félre, magyaráz, belemászik legbensőbb magánszférájába, becsületekben vájkál és sért tényleg ez az írói demokrácia? Tényleg csak ezt és csak így lehet? Tényleg ennek a szaklapnak ennek az ELEKTRONIKUS ÚJSÁGNAK a 21. század nagy vívmányának csak erre kell korlátozódnia? Tényleg írói szabadságba tartozik a lejáratás a szarkenegetés az arctalan köpködés a ferdítések, a cég a vezető a dolgozói nyílt színi lejáratása- és tényleg KELL, hogy ehhez néhány ember még tapsoljon is? Mindenki döntse el, hogy nem lenne e jobb ezeket a "szakmai beszélgetéseket" olyan mederben tartani ahol a szakma irányítói, vezetői és résztvevői "első kézből" kérdezz feleleket produkálhassanak, anélkül, hogy bárkit bántani önérzetében sértegetni kellene? Ezt kellene minden igaz és felelősen végiggondoló embernek eldönteni! És most szűkebb pátriámról! 20-éve vezetem a Rádiotaxit, hol fent voltunk, hol lent de mindig az enyém volt mindig felelősséget éreztem iránta és mindig, nap, mint nap élesben felügyeltem rá! Engem régmúltban is, a jelenben is el lehetett érni és akkor, amikor valaki segítséget kért tőlem mindig segítséget kapott akkor is, ha az utolsó forintomat is kellett odaadnom! Sok ember sok mindent köszönhet - köszönhetne nekem, de ez valahogy mindig elmarad!/ neveket nem mondok, de olvassa az, akit ez mélységesen érint, de védelmemre soha sem kelt pedig százezrekben és mástól soha nem kapható segítségeket nyújtottam neki, nekik!/Az élet már csak ilyen! Csak kár hogy mi tesszük ilyenné pontosabban az ilyen emberek! Tehát: 1: Nem igaz, hogy eladó a cég! 2: Nem igaz, hogy nem váltjuk be a csekkeket napközben / természetesen nálunk is van néha fennakadás, de ez elsősorban a szállítói fizetések csúszásából ered! A pénztár 500eFT vél, rendelkezik mindig a csekkek beváltására még soha a másfél év alatt, nem vitték ki a legtöbb/ pontos statisztika van róla/230-eFT volt!- de volt olyan, hogy senki egyáltalán nem kívánt beváltani! Olyan meg még nem fordult elő sohasem a 20-év alatt, hogy a tagdíjnál ne fizettük volna ki az összes csekket! 3: Mi csak 16mFT-ból gazdálkodunk és nem 40-50-60mFT-ból, mint az úgynevezett nagyok és mégis még ebben a nagyon vacak januárban is az egy főre eső cím 143-volt! 4: Nekünk minden cím cím, de nem tudunk és nem is, akarunk 1-2-3-mFT visszapörgetni a multinak, /én a 16mFt-ből nem tudok és nem is akarok 1-2-3mFt - visszaadni, mert ezért mi dolgozunk, mi szolgáltatunk Ők meg fizessék meg!/ és nem akarunk 110-meg 120 Forintos szerződéseket aláírogatni! Egy 95-óta velünk dolgozó és a mai napig nem felmondott szerződéses partnert ahol állandó drosztunk is volt 25%visszapörgetéssel sem tudtunk megtartani pedig a szolgáltatásunkat dicsérő levelekkel rendelkezem! Egyébként is ez a mi, az én belügyem, ezért, hogy ez így megy ma az nem az én szégyenem! Egyetlen helyre nem kell visszapörgetnem csak a 10-20-eft VIP utalvány a mi visszapörgetésünk!- Erre meg büszke is vagyok! 5: Mindig mi emeltünk elsőre és mindig el is mentek a taxisok az olcsóbb cég irányába, mert ott ettől pörgősebbé vált a dolog! 6: Nekünk a nagy discok csak mérhetetlenül nagy pénzekbe kerültek, de csak a hiénázás alakult ki ezeken a helyeken és nem a normális szolgáltatás, pedig ennek kivédésére rendkívül sokat tettünk! Nem kell! Az az ember, aki most hátsó fertályt nyalogat annak a cégnek, aki ezeket most elvitte a végesetlen végig, ezt hirdette itt nálam! Operabál szintúgy 2.7mFT, na került egyetlen nap csak azért ,hogy 20-30 ember elmondhassa szilveszter, van!Volt olyan taxis, aki 10-ezer Forintos csalásnál vissza kérdezett a számonkérőnek - Miért a Horváth Palinak ez olyan nagy kiesés!?-tehát nem a csalás ténye izgatta hanem, hogy számít-e vagy nem számít-e nekem!- egyébként erre is azt mondogatta - hülye vagyok, ha ezt csinálom! - most meg- GRATULA- hát így múlik el a világ dicsősége! 7: Valóban voltak nehézségeim a fizetések pontos és időben való kifizetése miatt de sziszi-fuszi munkával ledolgoztam! De az a sok-sok pénz, amiért perben állok, az hiányzik és sajnos ez a négyszáz ember, ezeket a kieséseket nem tudja pótolni! 8: Etikások: Azok az emberek támadják Őket, akik még egy forint segítséget nem tettek saját cégük üzletmenetében ezek az emberek, akik nem szorulnak a védelmemre, mert ha akarják, megvédik magukat, de azért csak a tény kedvéért soha, mióta itt vannak és tevékenykednek, nem tudnak, tudtak folyamatosa dolgozni, mert valami mindig közbe jön és Ők is pénzből élnek! Hol itt, hol ott kell ácsorogniuk, várakozniuk, hol meg a központban teljesítenek különféle szolgáltatásokat! Nem bántani, támogatni kellene Őket, hogy könnyebb dolguk legyen a rendtevés rögös útjain, mert a rend további pénzeket tesz, tehet bele a taxisok zsebeibe! Nos hát tulajdonképpen ennyi a tárgyilagosság miatt és bár tudom, ismét kapok a "NÉVTELEN- ARCTALAN" hősöktől mégis bevállalom, mert mérhetetlen fájdalommal és undorral tölt el néhány. "Tuti biztos", amit írok ember itteni tündöklése és tévelygése! Lehet tovább szapulni, szídni, bemocskolni, ha ez ezzel jár, felvállalom, csak akik olvassák, azok gondolkodjanak el rajta, hogy kinek az arctalanok dicső hadának vagy nekem van-e igazam! Az ajtóm mindig nyitva áll, szemtől szembe egyenesebb - demokratikusabb és talán tisztább is! Velem egyszerűbb a "frankót" megbeszélni, mint azokkal, akik csak a zavarkeltést akarják gerjeszteni! Ezekben a témákban nálam meg autentikusabb személy ma még nincs! Tisztelettel HORVÁTH PÁL - GÓRÉ001

törölt felh. 2006.02.20. 23:18:25 / # 68993
Én nem szeretnék itt érv csatát vívni mert nem célom másokat győzködni. Szíved joga úgy értékelni ahogy Te látod. Én tudom azt hogy aki dolgozik az megtudja keresni amit kell milliomos meg egyik best off-nál sem lesz senki. Ha a régi időkhöz akarjuk hasonlítani a bevételünket akkor az nem helyes dolog mert sokat válltozott minden. És főleg nem helyes dolog szerintem egy telefonszám tulajdonosra fogni, hogy baj van a céggel. Aztán meg az én véleményem erről a csekkes dologrol nagyon sarkallatos azt inkább nem mondom mert sokan megorrolnának rám. Azért én még tudnék említeni az flp-n kívül is céget ami költ taxira rendesen de inkább nem szeretnék a konkurenciának itt ötleteket adni, hogy melyik címeinket támadják meg és ennek következménye képpen meg növekedjen a tagdíj. A kihelyezett rádiók meg nem sokat érnek ha nincs a hotelben vagy az étteremben vendég. 93-ban este nem lehetett rendesen forgalmazni a Margitkert étteremtől mert folyamatosan nyomkodott és kettesével meg hármasával kérte a kocsikat. A rádió azóta is ott van. A vendég meg sehol. De lehet talán ez is az etikások meg a Pali hibája.
R063 2006.02.20. 21:26:05 / # 68992
Szvsz rigorigi Mi bajod van a csekkes fuvarokkal? Az ,hogy 11 ft-al kevesebb a km díj,ami 8-10 km esetén mindössze egy kilóval kevesebb mint a telefonos,vagy az,hogy csak két hetente jutunk a pénzünkhöz? Ha ez,nem tudom miért baj az ha tgdíjfizatésnél beviszel egy rakás papirt de legalább nem kell kp-t vinni.Én meg azt nem szeretem amikor tagdíjnál zsebből kell fizetni.
6ker 2006.02.20. 19:09:10 / # 68991
Gondolnek, de nemvagyok Radios:)) De, hogy ez nalatok ilyen furcsa akkor siman elhiszem.
rigorigi 2006.02.20. 15:37:27 / # 68989
Egyébként,mondj egy"ütős"szerződéskötést az utóbbi 2 évben!Na jó F.L.P.Meg van még?Ja,hogy azt is "nyúlták"? Minden héten beolvasnak 8-10 szerződéskötést.3 nevenincs kocsma,2ügyvédi iroda,stb.Azután sose hallod"Őket"rendelni. Valamikor arról volt híres a cég,hogy a legtöbb kihelyezett rádiója volt Bp.-n. Azután némelyek szerződést bontottak,másoktól"levetették" / na kik??? / a rádiót.Neked ez sem tűnt fel 13 év alatt? De a lényeg:Úgy ne akarjon a Palkó cégeket idehozni,hogy a taxisok csak 2 hetente jutnak a pénzükhöz!Mert-gondolom ebben egyetértünk-ezért "nem vitték" a csekkeseket,s ez volt az oka,hogy nem tudott komoly szerződéseket kötni jó pár éve.
rigorigi 2006.02.20. 15:18:03 / # 68988
Nem szoktam"fröcsögni".Ha Te '93 Óta vagy a Rádiónál,s nem látod a külömbséget,erre nincs mit mondanom.Örülök ennek.Biztosan a "cím mennyiségi romlását"sem vetted észre. A "régi" E.B.-nek a Rádió volt fontos,a "mainak"csak az önnön boldogulása. De nem kell nagyon körbenézned.Nem tudom,hogy a "600"-nak mi a titulusa,de mit vársz egy olyan embertől,aki jelentkezik egy másik céghez /tarsolyában 3"címmel/,mikor "elhajtják",a következő"etikán" ugyan ott ül,és osztja az észt.Egyébként a"sztorival"volt tele az egész város.De gondolom ezt sem vetted észre.
Oldalszám: 202