Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.02.22. 11:56:41 / # 69027
Szia Bufi! Vmelyik nap kérdezted itt vahol, hogy miként érzem magam a Főtaxinál...csak nem tudom melyik topikon...akkor nyekkent meg a lap 1 órát, és én mentem dolgozni, így nem tudtam válaszolni. No, a lényeg: Sok szokatlan dolog van, amit meg kell tanulnom, főleg a címrenyomkodás. Nagyon elkényelmesedtem az utóbbi időben és most fel kell vennem a fiúkkal a ritmust. Március végéig adtam magamnak határidőt, annyi csak elég lesz. Nem tűnik annyira fel, hogy sokan vagyunk, mert cím az van rendesen. Normálisak a fiúk, igaz tegnap az egyiknek mire megmagyaráztam, hogy kicsit menjen előbbre, azt hittem kihullik a hajam, de ez nem cég függő, hanem emberi tényező. De majd belejövök:-)
törölt felh. 2006.02.22. 11:50:36 / # 69026
Szia Zoli! Jól láttam, hogy lett konkurenciád? Valamilyen többszemélyes Mobilos suhant el mellettem éjszaka.
Kovács Zoltán 2006.02.22. 11:08:02 / # 69025
Kedves Pali! A cégedtől 2004 áprilisában léptem ki, önszántamból. Nem azért mert nem éreztem jól magam, vagy nem kerestem jól. Egyszerűen csak megalakult a Mobiltaxi, engem hívtak a barátaim, én pedig mentem. A kaucióm tényleg csak 30000ft volt, és tényleg másfél hónapig vártam rá. Lehet hogy ez számodra hihetettlen, de így volt.
TOM 2006.02.22. 10:11:47 / # 69024
Sziasztok.Kapkodom a fejem rendesen.Ez már tényleg egyre durvább ami itt van.Üdv

törölt felh. 2006.02.22. 09:41:26 / # 69023
Te voltál már valahol alkalmazot,vagy felső vezető?
partizán 2006.02.22. 09:37:51 / # 69022
Eddig bírtam szó nélkül. Merthogy fekvő emberbe nem szívesen rúgok. Amit a HP művel 20 éve a taxisokkal az szégyen és gyalázat. Már rég ki kellett volna vonni a forgalomból. Ki tudja hanyadik cégnéven próbál újra és újra talpra állni. Én még emlékszem. mikor '96-ban az Üllői úton kikapcsolták a telefonokat meg a villanyt. Akkor is a foci vitte a péntzt. Akkor is menekültek tőle az emberek. Alig maradtak 200-an. Aztán jött a nagy húzás, levitte a tarifát 96 Forintról 80-ra. Agyba főbe reklámozta, hogy ő a legolcsóbb. Igaz a reklámok ellenértékét szinte sehol nem fizette ki. Persze a taxisoktól bekaszálta a tízezreket reklámhozzájárulás címén. Lett is eredménye. A sok éhenkórász gerinctelen féreg pilllanatok alatt 600-ra duzzasztotta a létszámát. Most sincs sok választása. Ne legyen igazam, de szinte biztosra veszem, hogy erről a mélypontról megint valami huszáros árcsökkentéssel fog kimászni a sok gerinctelen éhenkórász senkiházi segítségével. Azon is csodálkozom, hogy az itt nagypofával nyilatkozók között egy sincs, aki végre a hatóságokhoz fordulna ha nem fizetik ki a pénzét. Az alkalmazottain is csodálkozom, mert kussolnak az őket ért sérelmek miatt, az elmaradt fizetések miatt, miközben cinkossá vállnak ebben a mocskos szinjátékban. Azt kapjátok, amit megérdemeltek.

törölt felh. 2006.02.22. 08:49:07 / # 69021
Az egész szakma a te vergődéseden röhög és várják mikor dobod be a törülközőt Gondolkoz micimackó gondolkoz.A Pali már csak azért semm fogja bedobbni a türcsit mert igenis meg akarja mutatni,hogy hiába nincs a taxisok kőzt jó hirneve a cégének hiába ment el jó pár ember hiába várják,hogy kihúljon a gyertyaláng.Ő akor is talpra akarja újból állitanni a cégét ami már többször sikerült is.Lehet hogy most is fog.De ha páran gondolkoznának mint micimackó egy ekkora céget kézben tartani felügyelni irányitani úgy,hogy mindenkinek megfeleljen nem egyszerü.
törölt felh. 2006.02.22. 08:38:21 / # 69020
Hmm....-Igazad van elgondolkoztam,sok érdek barátod van a cégnél.De ezt te is belátod úgye.Mert ha nem te lennél az etikai vezető,marketinges vagy nem tudom mi most a titulusod akor nem foglalkoztatnál ennyi embert.Aki meg az előtérben van arról meg beszélnek.Ki igy ki úgy.
Zaccmester 2006.02.21. 19:12:23 / # 69019
Bocsánat Uraim, hogy beledumálok, de ezt olvasni is szörnyű. :((( Amennyiben sérelmetek, kérdésetek, megbeszélnivalótok van, akkor azt miért ilyen stílusban teszitek? Talán higgadtabban, észérvekkel, korrekt kérdésekkel Ti is kapnátok hasonlóan átgondolt válaszokat, illetve józanabb kérdéseket a másik féltől. :) Borzalmasan hergelitek egymást, és ezzel együtt magatokat is! Így nem juttok sem előbbre, sem a lelki megnyugváshoz nem kerültök közelebb... Nyugibogyót bevenni, aztán inkább előre, mint hátra ;))) Baráti üdvözlettel: Zaccmester

csendes 2006.02.21. 17:26:02 / # 69018
H.P te nem vagy igaz. Komolyan így látod a dolgokat? Ki hitette el veled ezeket a baromságokat? Anyagijellegű vitákba nem mennék bele, az a te dolgod, magadnak kell vele elszámolni. Etikásokra kitérnék. "Azok az emberek támadják Őket, akik még egy forint segítséget nem tettek saját cégük üzletmenetében" Havonta 2x tömöm bele a zsebedbe. Jelenleg havi 46 ezret és vagy 10 ezer pacsipénzt. Mi kell még? Írassam rád a házam? Kössek életbiztosítást és te legyél a kedvezményezett? Az egész szakma a te vergődéseden röhög és várják mikor dobod be a törülközőt, pont ideje lenne, mert autentikusan még ember ennyit nem ártott egy szakmának. Menj Szentendrére és engedd vezetni annak a céget aki ért hozzá. Én a 600-as Tomira szavazok, elvégre már több éve úgyis ő a Goré001. Kapsz havi apanázst és mindenki boldog lesz! Fogadd el ezt az ajánlatot mindenki csak nyerhet vele.
visitor 2006.02.21. 17:06:52 / # 69017
Sziasztok!! Komolyan nem hiszem el,hogy tudtok leírni olyan dolgokat amiről fogalmatok sincs. Nem ismeritek az embereket,olyanokat írtok róluk ami nem valós.Ismerjétek meg őket és aztán írkáljatok össze vissza mindent,akkor is csak azt ami tuti igaz. Ezen gondolkodjon el mindenki aki úgy érzi.

hattomi 2006.02.21. 16:51:41 / # 69016
Hmm....
hattomi 2006.02.21. 16:49:13 / # 69015
OLYAN BOLDOG VAGYOK KEDVES GOLYÓ!!

törölt felh. 2006.02.21. 15:26:38 / # 69014
URAM, kérlek adj nekem értelmet, hogy értsem meg a főnökömet, Szeretetet hogy, megbocsássak neki Türelmet a tettei elviselésére. Mert URAM ha erőt és hatalmat kérek, és meghallgatod az imámat és adsz erőt: Akkor olyat nyomok be neki hogy az életben többet nem jön helyre!!
törölt felh. 2006.02.21. 15:17:39 / # 69013
Te melyik forumót olvasod.A hattomi vagy inkább a sixdubla0 neki csak érdek barátai vannak,leginkább olyanok akik szeretnek a szállodánál állni a 1dublás fuvarokra vagy akik első kézböl szeretnék tudni mikor lesz rádió ellenörzés.Kérdésedre válaszom:NEM
tizedes 2006.02.21. 15:05:48 / # 69012
Neked barátod a 600?
törölt felh. 2006.02.21. 15:01:11 / # 69011
21éves korom óta egyedül intézem a dolgaimat.Egyedül voltam ott még a droszton állt a 85-ős kollegina.Valamit félre érthettél szó sem volt verekedésről csak egy kis eszmecserét akartam folytatni.
tizedes 2006.02.21. 14:56:59 / # 69010
A 600 marad. Jelentkezett mezítlábasnak, de nem vették fel.
törölt felh. 2006.02.21. 14:51:15 / # 69009
Pali, küldtem e-mailt, nézd meg légyszi!!!
törölt felh. 2006.02.21. 14:51:03 / # 69008
Csak az a baj hogy bárhol kiejtem a Rádió taxinál voltam ferdén nézznek rám,és első kérdésük hogy a cucu vissza tudta fizet a kaukciot,te is benne voltál a szigetes csapatban,igaz hogy a szállodáktól dubla tariffával járhatok,a 600 még mindig etikás.Tudom nem maga tehet róla hogy ide jutot a cége de ha jobban megvállogatná azokat az embereket akik körül veszik talán nem itt tartana.Amikor beléptem boldog voltam elújságoltam minden havernak,hogy Rádió taxis lettem.Most igy utólag inkább elhalgatom.Mert elége rossz ajánlólevél.
Oldalszám: 202