Hozzászólások száma: 530
Ugrás a hírhez Oldalszám: 27
Témakörök > Hírek fórumai > Alig volt magánál a részeg taxis A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2008.11.01. 10:24:52 / # 60022
Tehát mégegyszer...Ezek a cégek,magánkézben lévő fuvarszervező irodák,amelyek mint külsős(!)vállalkozóval szerződést kötnek az álltala szervezett fuvarok elszállítására,amiért mi fizetünk.A lényeg,hogy nincs ilyen jogköre,mert ez nem tartozik a kettőnk szerződésébe!Innentől kezdve lehetne gumimélységet mérni,téligumit ellenőrizni és CO-t mérni a környezetvédelem érdekében!Erre is megvan a hivatalos szerv! Kihangsúlyoznám én is..Gyűlölöm a piás,játékgépes seggfejeket!!!Mivel nem piázom,megfújom a szondát bármikor...a rendőrnek!!!Ha nem tetszik az etikásnak,hívjon rendőrt,neki megfújom!!! Ha ezért kirúg,olyan pert akasztok a cégtulaj nyakába,hogy beszarik!!! Ennyi!

attus 2008.11.01. 03:56:04 / # 60020
Először is nincs mit!:-) Én 12 évig voltam T5-ös ezalatt összesen egy ittas kollégával találkoztam, szerintem nem rossz arány! és, hogy mit mondanék a Sanyinak, ha elém rakná a szondát? Először is, hogy törölje ki a csipát a szeméből!:-) Utána pedig elmagyaráznám neki amit a Ricsinek is... Neduddgi egy mondatban összefoglalta az egészet, az alkesz 60ezre is ugyanannyit ér, kár emiatt itt görcsölni. Ma kirúgják az egyik helyről, holnap felveszik a másikra, pont.:-( Ez fuvarszervező iroda és nem rendőrség, ha valakiről bebizonyosodik, hogy ivott fel kell nyomni a yardnál, és szerződést kell vele bontani!!! Ehhez nem kell szonda! Nekem az a bajom, hogy a Ricsi felfújta ezt az egészet és ezáltal a kívülállóban olyan benyomás keletkezik(bocs már meg is történt!), mintha telelennénk alkoholistákkal, akik részegen taxiznak!:-( Pedig aki tud a sorok között olvasni, az látja a cikkből is, és egyébként is,hogy miről van szó: Egy-két gyökérről aki a szabadjelző védelme mögé bújva haza vezet a kocsmából piásan!!!
Neduddgi 2008.11.01. 00:09:41 / # 60019
Attusnak megnyugtatásul, tényleg volt szonda az ellenőröknél. Mondjuk, annak nem örültem volna, ha a Hápi fújja meg helyettem:-) És, hogy mi van, ha tudják a delikvensról, hogy alkesz? Semmi. Az ő 60 000 forintja sem büdösebb mint másé:-(
rpolgar 2008.10.31. 23:41:54 / # 60018
Én mint utas, és mint sofőr, és mint a te... na de ne személyeskedjünk:) Nálunk minden héten, de 2 hetente tutira, van véletlenszerü szondázás. Nem szól senki semmit, kezembenyomják, és beszéljek bele. Pedig nem is vagyok riporter:)Ha egyszer is nemet mondok, aznap munkába se állhatok!! Tudom, hogy más a helyzetem, hiszen én alkalmazott vagyok, és ezt nem lehet megcsinálni nálatok, hiszen nem rohangálhatnak utánnatok a városba. Én egy pohár sör után se ülök kocsiba, főleg nem akkorába amivel én járok. Nemhogy akkor amikor seggrészeg vagyok. (ezért van a feleségemnek jogsija:) ) Amikor kiderül egy taxisról,(vagy bármilyen sofőrről) hogy ittasan vezetett, miért nem lehet továbbadni a többi társaságnak az adatait, hogy ők se alkalmazzák?? (tudom én, személyiségi jogok már megint).
tomajer 2008.10.31. 22:36:51 / # 60017
Helló utasok! :-) Még egyszer leírnám: Senki nem veszi természetesnek az ittas vezetést! Van a társaságoknak önkéntes taxisokból verbúválódott ellenörző "szerve". Nna ezek a fiúk nem örvendenek túl nagy népszerűségnek:-) Tehát itt a vita akkörül bontakozott ki, hogy adjanak-e nekik plusz jogot a szondáztatásra. Megnyugtatok mindenkit: Ez a jog ma is minden társaságnál létezik! Azért került a Taxi4 a cikkbe, mert LuxBéla önmagától jelentkezett, hogy ezt elmondja. Bármely céget hívtuk volna föl, mind azt mondta volna, hogy természetesen van szondájuk, és ha felmerül a gyanu valakivel szemben, akkor azt meg is szondáztatják. Attus: Konkrétan a 6x6-ról tudok ezügyben nyilatkozni. Ott a Lakat bizony többször is élt ezzel a jogával. És tényleg megnézném mit mondanál, ha eléd állna, hogy most akkor légyszíves fújd meg, mert.... És akkor a bejelentő úr. Én nem tudom elítélni amit tett. Ő megtette amit tehetett. A többi a társaság dolga. Mint ahogy a rendőrségé is. Gondolom a társaság azonnal kereste rádión, és mivel nem jelentkezett, elkönyvelték, hogy nem dolgozik. Tehát, semmit nem tehetnek, hisz nincs se okuk, se bizonyítékuk. Ha tesznek, az gáz. De arról nem a bejelentő tehet. Mondom, szerintem az azért nem baj, ha tudják róla, hogy oda kell figyelni rá!!! Mert az ittas vezetés olyan bűncselekmény, aminek a lehetőségét is ki kell zárni a mi szakmánkban, és a gyanúja is rettenetesen rossz fényt vet ránk!
tomajer 2008.10.31. 22:23:04 / # 59949
Kössz! :-)

attus 2008.10.31. 21:20:57 / # 60016
Valamit te is félreértesz, senki nem támogatja itt az ittas vezetést! Kijelenthetem, hogy az itt írók mindegyike elitéli! Nyugodj meg kedves Gert a taxisok 99%-a nem iszik vezetés közben, és ez különösen igaz a T5-ösökre is! Bátran hívjad csak őket bizalommal továbbra is! Nem akarlak untatni vele, a vita itt tulajdonképpen arról megy, hogy van e joga egy alvállakozót ily módon ellenőriztetni a fuvarszervezőnek, egy másik ugyanolyan taxissal!
gert12 2008.10.31. 21:14:13 / # 60015
Hello Taxisok! autozz.blog oldalarol kerultem ide es megutkozve olvasom hogy egyesek milyen termeszetesnek veszik az ittas vezetest. Biztos elfelejtik hogy feleloseggel tartoznak azoknak a testi epsegeert akiket fuvaroznak. Kerdeznem a mai cikk irojat, hogy a Tele5 tarsasagnal letezik e olyan ellenorzes mint a Tax4-nel, mert mi oket rendeljuk es szeretnem magamat biztonsagban tudni.

attus 2008.10.31. 20:54:48 / # 60014
Szia! Maximálisan egyetértek veled sok mindenben, de az a baj, hogy szerintem nagyon kihegyezed arra, hogy taxis volt az illető!
rosszqtya 2008.10.31. 20:54:01 / # 60013
"és engem moderálsz." hiába, megvan az előnye, ha valaki "rosszqtya" :))
rosszqtya 2008.10.31. 20:52:54 / # 60012
akkor itt sokan égünk a "nefürgyéle", a "vízbűveszikiaZoxigént" és egyéb beírásainkkal... akár a homározók a "FONTOS", "palkovicsné" és egyéb poénokkal... nem baj túléljük, na én tényleg balra el :) gyk: egyébként a lófaszjóskasenki nekem nem a netről jött és egy másik helyen a nickem, de vállalom... szal valahogy ez se jött be ;)
George Jung 2008.10.31. 20:51:16 / # 60011
Üdv! Azért ez még nem az állat volt belőlem...Ahhoz egy rosszqtyan nekem kevés. Legalábbis remélem...:-) Nincs szükség rá, hogy visszafogjam magam, mert rosszqtya nem érdemel több időt/energiát. Azt mindenesetre nem tartom fair-nek, hogy Ő lófaszjóskázik, és meg akarja velem baszatni anyámat, és engem moderálsz. De hát ez van. Azért jelentkeztem be itt, hogy reagálhassak, de úgy látszik, nem volt rá igény. Talán ez a téma kifújt. Azt hiszem, nem is baj. Bocs, de én igazolva érzem magam.
George Jung 2008.10.31. 20:44:48 / # 60010
Na még az a szerencse, hogy elmentél bulizni...;-) Meggyőztél: dunsztod nincs, miről szól ez az egész. Éppen ezért talán Veled nem is foglalkoznék többet. Eszemben sincs ideollózgatnom egy másik blog-ról azokat a kommenteket, amikben velem értenek egyet. Kinek van kedve többször elolvasgatni ugyanazt?! Maradjunk annyiban, hogy vannak egy páran. (Neten fent lévő poénokból lopni nagy égés... Gondolok itt a "lófaszjóskasenki"-re. Sebaj.)
attus 2008.10.31. 20:36:33 / # 60009
Ebben félig egyetértünk. Ahhoz, hogy ráhívja a rendőrt joga van! De ez a betelefonálok a taxitársasághoz? Az a baj, hogy minden ilyen faszsággal tovább erősítjük az emberekben, hogy csak betelefonál és neked már véged is! Ezt nem akarja a Csogu megérteni, és személyszerint haragszom is rá, hogy kiforgatja a mondanivalónkat, mintha mi az alkeszeket védenénk!
attus 2008.10.31. 20:32:13 / # 60008
Én nem tudom, hogy mikor olvastál, vagy hallottál tőlem ilyen érvet?! De azt elmondtam neked a telefonban, csak valahogy ezt elfelejtetted ide írni, hogy az alkoholista tagdíja is ugyanannyit ér mint a másiké, és ha nem a rendőr veszi el a jogsiját, szondáztathatjátok akárhányszor következő héten már úgyis megint dolgozni fog egy másik cégnél!:-( Ugyanúgy mint a kütyüs, a batyus, a lenyúlós stb.-stb.... És ha ezt elhiszed, hogy nem így lenne akkor olyan naív vagy... Pedig a naívitás az utolsó tulajdonság amit rólad feltételeznék!:-)
rosszqtya 2008.10.31. 20:28:54 / # 60007
érdekes a nők nem csak a rendőrök szondáját vállalják :))
rosszqtya 2008.10.31. 20:27:28 / # 60006
az etikás is egy ugyanolyantaxis mint a többi, csak nagyobb a nyelve :) jójó, kell valaki aki rendet tart, de ne legyen kettős mérce! munkaidőben felőlem szondáztathat lexarom, de hogy munkaidőn túl, hogy fetrenged a saját hányásomban, hol parkolok, kivel veszem össze, ahhoz semmi köze! ezt nem értei meg a "jómadár" sem, hogy nem azzal van a gond, hogy nem tetszik neki az ittas vezetés (nekem sem), de játsza itt a rendőrt olyan dolgokban, amihez semmi köze. gondolom biztos ráhívta volna a rendőröket egy sötét A8as audira, vagy mondjuk betelefonált volna egy ételszállítócéghez, hogy ivott a sofőr munka után a háza előtt... kettősmérce innentől hiteltelen a posztíró bármit ír. a céges szondázással meg az a baj, hogy az etika/ellenőrt te nem ellenőrizheted viszont a saját szondájával, márpedig érdekes dolgok derülnének ki aszem!
attus 2008.10.31. 20:24:55 / # 60005
Nem szeretnék stílusban lealacsonyodni hozzád, ezért csak annyit: rágjad csak te is ezt a hülye gumicsontot, de addig álljál fél lábon a Gubacsi-Illatos sarkon amíg engem úgy látsz vezetni, hogy akár csak egy korty alkoholt is fogyasztottam!:-)))))) Én bármikor megfújom azt a szondát szívesen ha azt egy rendőr teszi elém!
attus 2008.10.31. 20:20:35 / # 60004
Most meglepődök jó!:-) Nem beszéltünk erről a dologról egyáltalán, este 7-kor hívott először ma!!! Olybá tűnik ez a saját véleménye volt! Nem szeretnék itt minden hülyeségre válszolni, de ti tényleg azt gondoljátok, hogy ha tovább alázzátok a taxisokat azzal, hogy az etikások kezébe szondát adtok azzal mindent megoldotok?! Ez komoly???
rosszqtya 2008.10.31. 20:03:02 / # 60003
én meg bulizni :) de itt lezártam, aki még saját magát is meghazudtolja azzal nem lehet beszélgetni meg érvelni, mert abszolúte fegyvertelen agyilag :) jó melót neked azért :)
Oldalszám: 27