Hozzászólások száma: 551
Ugrás a hírhez Oldalszám: 28
Témakörök > Hírek fórumai > Megszüntetik a taxiszolgáltatást Budapesten!?! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szálka 2012.05.17. 12:58:42 / # 51685
Nem kispajtás, majd úgy teszek, mint te. Ülök, és bambán merengek ki a fejemből közben duzzogva mormolom magamban, hogy "azért se megyek, azért se megyek" Aztán amikor felteszem magamnak a kérdést, hogy miért is nem, akkor ott a válasz is "miért nem mentünk hamarabb, miért nem mentünk hamarabb" Jól figyelj kisszívem: felőlem napi rendszerességgel nyalhatod fényesre -önálló vélemény híján- a HiénaGyurikutya" seggét, de arról a csekélységről még véletlen se feledkezz meg, hogy veled ellentétben, Ő -a kritikái mellett is- nagyon sokat segített előrébb lépni. Ráadásul még most sem tolja egyetlen fuvarszervező szekerét sem. Te pedig itt maradtál nekünk, mint egy hülye paprikjancsi. És drága "barátom": én egyelőre segítek megszervezni a tüntetést ötletekkel, a szabadidőm-munkaidőm- beáldozásával, mert nekem fontos. Neked még ez sem fontos. Ha nekem jobb lesz, neked is jobb lesz. Viszont nekem attól is jobb lesz, ha veled semmi se lesz, mert nem releváns a létezésed a számomra. Következésképpen: ha nekem jobb lesz, akkor neked is jobb lesz
baupexim1 2012.05.17. 12:51:08 / # 51684
kint vagy? indulnék...
Rocktaxi 2012.05.17. 12:47:27 / # 51683
Igen! :-) Onnantól hiteltelen az egész, amikor befogadta a TGFSZ az otsz-t. (direkt kisbetű) :-) Olyan valakivel működik együtt, aki aktívan vett részt a szopatás kidolgozásában. ... és ez az aktivitás fertőző, mert elkapta a TGFSZ is. :-(
tom485 2012.05.17. 12:34:29 / # 51682
szálka!! Most inkább ne köss bele! :-D Menj tüntetni, neked még lehet jobb!

tom485 2012.05.17. 12:32:13 / # 51681
"Egyébként én nem hiszem, hogy igazam van. Tudom." Remélhetőleg ezzel vannak még így páran! LIKE Most hirtelen mitől döbbentek rá, hogy az utcára kell menni? Minek kellenek ide most "metálésfarkaszsoltok"? Mitől lettek (lesznek) hirtelen hitelesek? A taxisok többsége amennyiben most nem menne amúgy is az utcára, akkor szerintem már mindegy! Én 1390 cm3 2007 évjárattal sem megyek az Ő vezetésükkel tüntetni, majd megyek magamtól, de nem oda ahová Ők hívnak! A taxisokat "súlytó" problémákat nem most kell megoldaniuk, hanem már az első tárgyaláson erőt kellett volna demonstrálniuk!
hiénakutya 2012.05.17. 12:09:34 / # 51680
Hát ezért kár volt, Amsel, most veled is össze fogok veszni. Ja, hogy hibázott! Na bazzeg, hát ez az, amivel én nem voltam tisztában! Elnézést kívánok, de nekem ez nem jött le! Mondjuk az is igaz, hogy én, mint annak a 3000 taxisnak az egyike, aki az első körben oda lett dobva áldozatként, cserébe a hitvány, fos, és már eleve meglévő 240-es tarifáért, ezt a "hibázást" egy picit másként éltem meg. Nade az azért egy újkeletű dolog, hogy itt valaki hibázott. Eddig nem ez volt. Eddig olyanok voltak, hogy "hadd hulljon a férgese", meg a "többség érdeke". Meg aztán azt is olvashattam, hogy nem az új rendelet miatt fogom elveszíteni a munkámat, hanem azért, mert vállalkozóként hibás döntéseket hoztam, meg egyébként is, lett volna/lesz idő felkészülni. Miért, nem ez ment, nem így volt? Konkrétan le lett írva, hogy sajnos lesznek, akik majd kihullanak, de, ha tovább húzzuk az időt, akkor majd mindenki lehúzhatja a rolót. Úgyhogy ne is tökölődjünk, nyírjuk ki őket mihamarabb! Szó nem volt itt hibázásról, hacsak olyan összefüggésben nem, hogy én hibáztam. Ez nyilván igaz is. Hibáztam, mikor összebasztam három gyereket. Hibáztam, mikor ahelyett, hogy otthont teremtettem Nekik, nem inkább autót vettem, hibáztam, mikor ahelyett, hogy beértem volna egy panelodúval, inkább hitelt vettem föl, és kiköltöztem a pusztába, hogy kertes házban nőhessenek föl és a fáról ehessék a gyümölcsöt. Így váltam sajnálatos, de vállalható áldozattá a 15 éves autómmal, a szakma férgesévé, akinek a hullásától majd a többinek jajj, de kurva jó lesz. Nade, hogy a pincsikutyus hibázott volna??? Ez tök új nekem! Aztán ez mióta van? Mert eddig minden szép és jó volt, a 240 több mint a 159, csináljunk szolgáltatási szabályzatot, javasoljunk benne hiénákra vadászó titkosrendőröket, kommandósokat, azonnali letartóztatást! Nade, hogy valaki hibázott?! Mi történt, mi ez a váratlan felismerés, ez a hirtelen megvilágosodás? Csak nem, hogy közben ti magatok is férgesévé váltatok a kis hengerűrtartalmú, csilivili, fiatal autóitokkal? Oh, hát nagyon sajnálom! Tudom, milyen érzés ez; az ember várná a többiek szolidaritását, hogy fölsorakoznak mögé, mellé, és együtt ordítják, hogy "nem, lófaszt a seggetekbe!". De, ha nem is szolidaritásból, mert a kiesők mindig gépes, alkesz droidok, akikért eleve nem is kár, akkor már csak azért, hogy holnap ne te, vagy én kerüljünk sorra, más szempontok alapján. Mi a feladata egy szakszervezetnek, ha nem ez? A pitiáner alkukötés? Ráadásul a hőn áhított 240 sem jött meg, pedig azért talán még anyut is odaadtuk volna egy dubai sejknek. Így már nem kóser a dolog, ugye? Ha már kurva sokan érintve vagytok, akkor már nincs sajnálatos veszteség, nincs vállalható áldozat, ugye? Akkor már menjünk az utcára, verjük ki a hisztit! Akkor már hibázott a pincsikutyus! Most már hirtelen az is érv, hogy én mekkora szarban vagyok! Hát nagyban, Amsel barátom. És? Hát egy héttel ezelőtt is pont ekkora szarban voltam, meg egy hónappal ezelőtt is! Akkor ez fel sem merült érvként, most egyszeriben mitől lett az? Megmondom, akkora szarban soha nem leszek, hogy olyan tábornokokkal induljak a csatatérre, akik már egyszer játszi könnyedséggel áldoztak föl és dobtak oda vállalható veszteségként a semmiért, miközben azok, akikkel látszólag közös volt a sorsom, a saját túlélésük zálogát vélték fölfedezni az én pusztulásomban és ezért tétlenül, és megkönnyebbülve nézték volna végig azt. Kit hergeltem? Menjetek, verjétek ki a hisztit, de én nem tartozom közétek! Metál és Farkas urak helyeztetek körön kívülre, mikor egész pontosan 240 forint puszta ígéretéért lemondtak rólam, meg mindenki más is, aki ehhez statisztált. És most az egyik próbálja mindezt jóvá tenni? Bereped a szívburkom mindjárt! Oszt hogyan, mivel? Eddig a gödröt ásta, most meg kimegy az utcára jajjgatni, hogy bele leszünk dobva? Nem értitek, hogy ez így nem működik? Nálam biztos nem! Volt már roncsautós tüntetés, fél év múlva meg szájba lett köpve mindenki, aki azon részt vett. A semmiért. Mi a garancia arra, hogy ez most nem így lesz, miközben a vezénylőtábornokok ugyanazok? Ráadásul én még mindig úgy érzem, hogy a semmi fáj nektek leginkább, nem az, hogy hány embert dobnak a gödörbe. Mi a garancia arra, hogy most nem köttetik majd újabb pitiáner alku? De nem is értem az egészet. Mi ellen tüntettek? Minek vettetek kis hengerűrtartalmú autót? Ez egy nyilvánvalóan hibás vállalkozói döntés volt. De lesz idő korrigálni, legfeljebb majd félretesztek havi húszezret. És lehet, hogy nem lesz fix tarifa, de a 700 forintos alapdíj mégis csak több mint a 300! Hát, nem? Hát, dehogy nem! Egyébként én nem hiszem, hogy igazam van. Tudom.
törölt felh. 2012.05.17. 11:48:46 / # 51676
Azért kiváncsi lennék rá,hogy vitézy mennyit kap(valakiktől) ezért a piszkos munkáért, milliós fizetése mellé.És persze anyjának eu.parlamenti fizetése mellé.És jó lenne,ha legalább 1db. taxist tudna mutatni aki le akarná fóliázni például az autóját vagy kidobni 10 éves korában,miközben 40 éves bkv buszok futnak az utakon...

törölt felh. 2012.05.17. 11:37:16 / # 51679
Ez a vizézy képes volt azt hazudni az egyik hiradóban,hogy ez az új rendelet a taxisok kivánsága és érdekei szerint lesz megalkotva.Szóval ettől a gazembertől semmi jóra nem lehet szerintem számítani szép szóval.Ez a magán vélemyényem...

törölt felh. 2012.05.17. 11:33:19 / # 51678
Octavia I. Tengelytáv 2512mm.
törölt felh. 2012.05.17. 11:28:25 / # 51677
Csogu.Ezek a vitézy félék jót fognak röhögni a demonstráción van egy olyan érzésem.Láttam a fejét a tv-ben amikor nyilatkozott.Ez egy feladatot teljesít és teljesen elszánt, mintha az élete függne ettől az új rendelettől.A pali tiszta fanatikus.Ezzel(ezekkel)szép szóval nem fog menni...Ugy,hogy szerintem egy taxis blokádhoz hasonló dologra kéne felkészülni mert különben eláshatjuk magunkat.
Tomcab 2012.05.17. 06:34:41 / # 51675
Lacettik,hybridek hirtelen nem jut eszembe több.
Tomcab 2012.05.17. 06:31:50 / # 51674
Na ezért kell ezt a profi közleményt minden taxicég csatornáján beolvasni és hidd el így lesz jó.
csogu 2012.05.17. 06:30:58 / # 51673
Köszönöm:-))
csogu 2012.05.17. 06:30:41 / # 51672
Oké, meggyőztél, csak akkor egy pár ismertebb típust jelölj meg, hogy egyértelműsítve legyen...szerintem.
Tomcab 2012.05.17. 06:27:56 / # 51671
Na jó akkor már meg is bocsájtottam.
Tomcab 2012.05.17. 06:26:59 / # 51670
Igen pont a tömegével gondolkodom. Légkondi szinte minden autóban van és azt én is előírnám hogy nagy melegbe kötelező lenne használni. A klíma miatt talán 300 autó esne ki(mondjuk utólag beszerelhető)a csomagtartó miatt viszont legalább 2500 kocsi.
tomajer 2012.05.17. 06:26:47 / # 51669

csogu 2012.05.17. 06:25:12 / # 51668
Egyem a szíved, vicc volt. Itt ülök a gép előtt, félig alszom, csak az agyam jár és azon gondolkodom, hogy mi lesz azután, ha bevezetik, amit nem szabadna.
Tomcab 2012.05.17. 06:22:39 / # 51667
Már bocsi de én a tutiban a címeket figyelem sajna nem vagyok szelektív két felé nem tudok figyelni. Ne haragudj de nem az indulat vezérel hanem a tapasztalat.Ha most nem lépünk fel keményen akkor végállomás. Istenem csak ne legyen igazam. Az olvasottsággal kapcsolatban kicsit megsértettél.
csogu 2012.05.17. 06:17:14 / # 51666
Azért írtam a légkondit és annak használatát, mert ha azt mondom valakinek, hogy 430 liter, azt valahogy nem tudja értelmezni. Neki volt anno egy 40 literes akváriuma, annál meg sokkal nagyobb a csomagtartója, szóval semmi gáz. Viszont azt mindenki tudja, hogy van-e, vagy nincs az autójában klíma és ha van, vagy lesz (sok pénzért) akkor annak használata ilyen üzemanyagárak mellett, nem olcsó mulatság. Ne a saját fejeddel gondolkodj, ha nem a tömegével.
Oldalszám: 28