Hozzászólások száma: 832
Oldalszám: 42
Témakörök > Droszt Híradó > TAXISOK IGAZSÁGA MOZGALOM Taxisok vs Városháza / Szakszervezet ...avagy Dióslaki Gábor mint taxisérdekvédő?!? :-) A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2012.04.13. 06:15:25 / # 46453
Még egyszer, és utoljára elmondom: [b] Élünk egy környezetben. Gazdasági, politikai, erkölcsi. Ennek a környezetnek megvannak a maga korlátai. Ezeket a korlátokat lehet figyelmen kívül hagyni, de akkor nagyon beb@sszuk a fejünket. Jártunk már így... máig is fáj. (jut eszembe, annak a következménye a 159.-/Km-es tarifa) Vagy megpróbálunk a korlátok között lavírozva érvényesülni, és elfogadtatni a mi érveinket, vagy marad minden a régiben. Ez a két lehetőség van. Mindenki eldöntheti, mit szeretne![/b] És én abbafejeztem az észosztást... mert ennyi felesleges nekem sincs:-) További jó tobzódást!

csogu 2012.04.13. 06:01:52 / # 46452
Én anno mondtam, hogy beáldozzuk és felgyújtjuk és lesz belőle mártír, de nem hagyta...erre tessék, mára a szakma ellensége lett...pedig ha akkor rám hallgat...mára már szobrot is emeltek volna neki...és talán utcát is elneveztek volna róla:-))) Tomajer sugárút...igaz, az nem jó, mert az túl hosszú és tomajert ismerve ha 240 felett számoznák, akkor hamvaiból feléledve tiltakozna:-)) Tomajer utca 1-159-ig:-)) Különben meg nyugi Tomi...most ez van...a történelem ismétli önmagát:-(
csogu 2012.04.13. 05:51:35 / # 46451
Pl. a "Szofi" soha nem fog annyit érni, mint mondjuk az Eve. Szerintem. Ez attól függ, hogy mióta nem gyújtottál rá, és hogy milyen lehetőséged van vásárolni cigit:-)))
R005 2012.04.13. 05:31:12 / # 46450
"Erdős Péter jogász, popmenedzser" Igen ez az a Erdős Péter akiről a CPG énekelt, aztán kaptak pár év börtönt utána... Egyébként ki az aki azt meri állítani ,hogy nem zseni ez Dávidka ??? :(
R005 2012.04.13. 05:18:03 / # 46449
Ezt muszáj voltam ideilleszteni !!! Így már minden érthetővé vált!!! Ilyen családfával egyből érthető ,hogyan lett 15 évesen alapító tag!!! :( Csinálhat akármit az ember ha egyszerű emberek gyermeke! 1985-ben született. Édesapja Vitézy László filmrendező, tévés szakember, édesanyja dr. Hankiss Ágnes (szül.: Erdős Ágnes) fideszes európai parlamenti képviselő, pszichológus, író. Anyai nagyapja Erdős Péter jogász, popmenedzser, egyik apai nagybátyja, Vitézy Tamás üzletember, Magyarország 100 leggazdagabb embereinek egyike, másik apai nagybátyja, Vitézy András, Antall József volt miniszterelnök tanácsadója, a BÁV egykori vezetője, az LRI korábbi miniszteri biztosa, jelenleg a Paksi atomerőmű Zrt. Igazgatótanács tagja. Apai ágon féltestvére Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont vezetője, aki anyai ágon Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére. A Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskola kitűnő érettségijét követően 2004-ben kezdte meg tanulmányait az Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Gazdaságtudományi Karán, ahol 2010-ben szerzett közgazdász végzettséget, regionális település- és területfejlesztési szakirányon. 2000-ben, 15 évesen a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület alapító tagja, 2002-től elnökségi tag, a közlekedésfejlesztési munkacsoport vezetője. 2006-tól az egyesület szóvivője. 2007 januárjától 2009 decemberéig a Fidesz delegáltjaként tagja a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) Felügyelő Bizottságának. Az FB tagjaként számos, a későbbi korrupciós botrányok kirobbanásához vezető belső vizsgálat kezdeményezője[5], a büntetőeljárásokhoz vezető vizsgálatok túlnyomó többségét kezdeményezte. A korrupciós ügyek vizsgálata miatt számos támadás érte[6], a VEKE azonban következetesen kiállt mellette. Budapest Főváros Közgyűlése 2010. október 27-én Tarlós István főpolgármester jelölése alapján Vitézy Dávidot a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatójává nevezte ki. Forrás: Wikipédia

törölt felh. 2012.04.13. 03:42:22 / # 46448
Kihagytam még azt,hogy szerét tajszólassál firkágatnyi.Mert az ollan jópofi.
törölt felh. 2012.04.13. 03:39:25 / # 46447
Vannak értelmes dolgai is pl:khmmmmmmmmmmmmm hümmmmmmmm pöffffffffff DDDDDDDDDDDDDDD vegyél vissza mert kitiltalak.....
törölt felh. 2012.04.13. 02:13:06 / # 46446
Tőle ötleteket...Ő mindenhez ért,mindent jobban tud mindenkinél,mindenkit kioktat,de még jó ötletet nem hallhattál tőle.Sokszor kérdezem tőle,hogy a mostani pol.oldal helyett kik jöjjenek.Erre csak félrebeszél mint máshol.Ugy,hogy ő csak sz.rt kavarni tud.Értelmes dolgot ne várj tőle.
törölt felh. 2012.04.13. 01:56:27 / # 46445
De látod sok ostobát be lehet etetni még ezzel a 240.es fix tarifával.Ez a 240 már 10 éve kevés volt nem manapság amikor 450 a nyál.Egyébként ez a sok okostojás miért nem járt 240-el eddig?És még átfestetik az autód százezrekért,meg korlátozzák az évjáratot.Én ahogy látom a cégvezetői kupaktanács dönti el a sorsát a taxistáknak.a festegetést-autócserét ugyse nekik kell finanszírozni.Legfeljebb még több droid lesz.
Olcsó János 2012.04.13. 01:07:54 / # 46444
2. Csak nem gondolod, hogy fix tarifa bevezetése után nem lenne visszapörgetés? "HOLÉLTEK?" Ez itt Hungary!!!
Olcsó János 2012.04.13. 01:00:21 / # 46443
1. Nem jól láttad! A 30-50 ember a City által meghirdetett tájékoztatón volt! Az OTSZ-TGFSZ előadáson már csak tízen voltak. Na jó, 12-en.
Traveller 2012.04.13. 00:19:31 / # 46442
....milyen kár,hogy a pár ezer oldal megírása helyett,nem tettekkel bizonyítottad,mennyire szeretnéd a változásokat!!.....erről sajna nem olvastam,így ez is csak szócséplés kedves Tamás!
tomajer 2012.04.13. 00:04:13 / # 46441
Sajnos lemaradtál róluk. Olvass vissza úgy tíz évet. Javaslom ha a hallotaxival végeztél, a google segítségét kérd. Írtam párezer oldalt....
tomajer 2012.04.13. 00:02:52 / # 46440
Marhára kezdem unni. Magas tarifát bemondva, el se olvasnák az anyagot, hanem felállnának az asztaltól, és megköszönnék a részvételt. Még egyszer, és utoljára elmondom: [b] Élünk egy környezetben. Gazdasági, politikai, erkölcsi. Ennek a környezetnek megvannak a maga korlátai. Ezeket a korlátokat lehet figyelmen kívül hagyni, de akkor nagyon beb@sszuk a fejünket. Jártunk már így... máig is fáj. (jut eszembe, annak a következménye a 159.-/Km-es tarifa) Vagy megpróbálunk a korlátok között lavírozva érvényesülni, és elfogadtatni a mi érveinket, vagy marad minden a régiben. Ez a két lehetőség van. Mindenki eldöntheti, mit szeretne![/b] És én abbafejeztem az észosztást... mert ennyi felesleges nekem sincs:-) További jó tobzódást!
Traveller 2012.04.12. 23:59:44 / # 46439
...várom a világmegváltó ötleteidet:-))...mert eddig nem igazán remekeltél!!:-)
tomajer 2012.04.12. 23:56:38 / # 46438
Akkor miért jársz annyival? :-)
Traveller 2012.04.12. 23:52:21 / # 46428
Kedves Tomajer! Jó régóta olvasom az oldaladat,és felháborít,amit megengedsz magadnak,mint oldalszerkesztő!!Mindenkit és minden fórumon csak lázítani tudsz,de nincs egy épkézláb ötleted,hogyan is lehetne jobbá tenni a sorsotokat!!IGEN!!!A TIEDET is!!!!...hiszen Te is a fél életed taxikázással töltöd el,mert nem tudsz annyit keresni,hogy abból normálisan megélj!Tudod nyílt itt egy fórum,aminek a címét,te kényed és kedved szerint megváltoztattad......szeretném megtudni,milyen jogon sértesz személyiségi jogokat???Vagy ennyire sok pénzed van,hogy futja kártérítési perre?....először gondolkozz,hiszen már a szajkó is csak tanuló lehetne nálad,annyiszor fújod a 159 Ft-os kilométert!!Nem unod még?.....mert én már nagyon:-)))

törölt felh. 2012.04.12. 23:49:43 / # 46437
Valamit megint nagyon nem úgy látunk. Én úgy gondolnám, hogy a magas tarifát bemondva, ők mit kérnek érte cserébe. Ti viszont nem magas tarifát akartok, hanem valami mást. Nem írom le még egyszer.....
Rita 2012.04.12. 23:12:16 / # 46436
Te cigifüggő... :-) Már megbocsáss, de sántít a példa, amennyiben a cigi itt a taxi analógiája kíván lenni. De ezen logika mentén haladva felhívom a figyelmedet, hogy cigiből is többféle árfekvésű van, mint ahogy a taxiszolgáltatásból is. Hadd ne soroljak konkrét cégeket, de ugyebár mind más-más árat kér a saját felségjelzése alatt zajló szolgáltatásért. (Mert megteheti. Most még.) A cigi is ahány fajta, szinte annyi különböző ár. És ez nem is fog változni egységesre. Az, hogy rögzített áras, az típusonként értendő. Pl. a "Szofi" soha nem fog annyit érni, mint mondjuk az Eve. Szerintem.
tomajer 2012.04.12. 21:55:18 / # 46435
Nna! Alakulsz. Ezért hiszek benne, hogy lehet itt még keresnivalónk.....
Oldalszám: 42