Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
csogu | 2012.06.28. 04:55:13 / # 329959 |
Szóval - amennyiben jól értelmezem - Joka azt állítja, hogy nem küldözgeted a srácokat eléggé a drosztokról?:-)))
Előzmény: #329958 Ani 2012.06.28. 04:48:22 |
|
Ani | 2012.06.28. 04:48:22 / # 329958 |
|
Kedves Joka!
Ha éjszaka dolgoztál, akkor hallhattad, hogy voltak és vannak küldve az autók. Ma éjszaka is többször kérdeztem állunk e droszton de senki sem jelzett.Csodát én sem tudok tenni.
Ani
Előzmény: #329957 Joka 2012.06.27. 20:32:49 |
Joka | 2012.06.27. 20:32:49 / # 329957 |
|
Csogu!
Végigrágtam magam a topikon, érdekes volt... Volt egy-két kolléga akit rohadtul nem értek, de ez valszeg a fiatal koromnak tehető be.
Sosem dolgoztam taxisként a tejben-vajban időszakban, én itt kezdtem, ezt szoktam meg.
De úgy gondolom véleményem lehet. MAXimálisan igazat adok abban neked, hogy sosem ért hátrány engem mint kezdőt azért mert néha vakon voltam mint Esmeralda. Se a csövön, se a drosztokon. Minden etikás, diszpi próbált segíteni és ez jól esett nagyon. Volt egy etikás akinek a stílusa hagyott kívánnivalót, de nem a dedóban vagyunk, feldolgoztam.
DE!!!
Azért azt ne keljen már elhinnem, hogy azért toborzunk mert nincs autó!!! Drosztok tele, onnan kéne küldözgetni ...
|
Szarok bele | 2012.06.27. 18:18:56 / # 329956 |
|
Sziasztok
Kiadó autót keresek ha lehet a Max Taxinál
gázosat,vagy disel netán ha van mercit
Köszi
jozsi197438@freemail.hu
30 610 7797
|
csogu | 2012.06.27. 15:00:12 / # 329955 |
Volt Ani mellett egy jó, akit az utcán is nagyon kedveltek...és hiányolnak is...csak hirtelen eltűnt...azt hiszem Lászlónak hívták a srácot, vagy valami ilyesmi:-)))
Köszönöm vagyogatunk....és veled mi a helyzet?
|
|
Max Taxi Laca | 2012.06.27. 14:00:55 / # 329954 |
|
Csogu! Ani mellé egy gyorsabb diszpi kellene állandóra. Nem? Hallok néha 1-2 balekot, sajna csak ezt tudom rá írni. Egyébként mi újság veled? Veletek?
Előzmény: #329949 csogu 2012.06.26. 13:47:17 |
MrBadGuy | 2012.06.27. 05:07:47 / # 329953 |
|
Én má' ki is találtam...
VEZÉNYLÉS vaze!
Nem csak a cím-mentes időszakokra, hanem a cím-mentes területekre is lehetne droidokat vezényelni!
Kiültetni Káposztára, oszt ha nem megy el a cím a környéken, mán le is bukott, két nap! A qva anyját, hát azé kapja a fizetését, hogy a Cégnek jó legyen. Há a tulaj kenyerét eszi, vagy nem? :D
Előzmény: #329949 csogu 2012.06.26. 13:47:17 |
csogu | 2012.06.26. 19:10:07 / # 329952 |
Az, de nem úgy, és nem akkor :-))
Előzmény: #329950 Karaj 2012.06.26. 14:54:26 |
|
mano10 | 2012.06.26. 15:20:04 / # 329951 |
Sajnos, a fejedben kezd minden egy őskatyvasszá válni (kevered a szezont a fazonnal),
úgyhogy én hagynám, ha lehet ezt a terméketlen vitát.
Jó egészséget.
Előzmény: #329944 csogu 2012.06.25. 23:07:51 |
|
Karaj | 2012.06.26. 14:54:26 / # 329950 |
|
Várjál már...öö..most azt akarod mondani hogy a tomayer tényleg nem ellenség?
csogu | 2012.06.26. 13:47:17 / # 329949 |
URH-ról nyomom én is szívesebben, szóval hasonló a bosszankodásom oka nekem is, de azt viszont sajna el kell ismernem, hogy még mindig gyorsabban, és biztosabban(!) jutok fuvarhoz, ha visszagangolok a drosztra, mintsem , ha felkapok valamit, ahol várhatok a kedvesre 10-15 percet...a reklama meg már most nagyon telített.
Nagyon bízom abban, hogy az új rendszer ezen sokat fog lökni, és akkor újra lehet az URH-t erőltetni...meglátjuk...1-2 hét. Amennyiben nem jön be a hozzáfűzött remény, akkor viszont valamit ki kell találni.
Előzmény: #329946 Csaholó 2012.06.26. 08:41:45 |
|
csogu | 2012.06.26. 13:40:57 / # 329948 |
Hmmmm...látom Te nagyon kavarsz, hogy Oláh úr felfigyeljen a kreativitásodra:-))
Különben az ötlet nem rossz:-))
Előzmény: #329947 hiénakutya 2012.06.26. 12:42:06 |
|
hiénakutya | 2012.06.26. 12:42:06 / # 329947 |
Én kívülállóként azt látom, hogy már kibaszottul rátok férne egy csapatépítő tréning.
Fejenként ötezerért.
:-D
|
|
Csaholó | 2012.06.26. 08:41:45 / # 329946 |
|
Alá írom,még az is lehet hogy gondoltak ránk,onnan,akkor!!!!
De nem látják mi megy a drosztokon,fürtökbe lógnak,és nem megy a cím!!!Ez azért baj,mert ha Ő vissza rohan,nekem is befelé kell tendálnom,mivel ott a több rendelés!!!Mivel kint,hiába kér a megrendelő autót,23perc-l van csak,mivel mindenki rohan vissza,így inkább nem is rendel!Ezért nekem is elkell indulnom befelé,viszont hátam mögé nem veszek fel címet!!!!
De "HA", ismerné cseppet a várost,végzéskor,esetleg pár percig meg állhatna ott ahol végzett!AKKOR ÉN IS,mert lenne rendelés!!!
Szép dolog az etikások,és a kollégák hozzáállása a bajokhoz,ezt nem vitatom!!!!
Viszont a taxisokat is hallgassa valaki!!!!
Olyan taxisok véleményét,észrevételét,aki nem akart soha,a saját céljai megvalósítása érdekében funkciót magának,csak taxis!!!!
"IDŐMÉRŐ-ETIKÁS-NYALÓKA-ilyenek jutnak eszembe leginkább!!!Nem bántás ne vedd magadra,de sok ilyet,ismerek,tudok,tehát nem rátok céloztam!Hoppá ez most lehetne nyalás is,de nem az,mivel nem ismersz,csak én téged!!!!
De az egész szakmára vonatkozik ez,vagyis hogy jelenleg is a vezetők mondják mi lenne jó,nekünk!!!
Gondolom az éttermi levezetésem is megértetted,vagyis ha valami szolgáltatásért hajlandó vagyok pénzt áldozni,az kedvemre való legyen,és ne kényszerűség!!!!!!
Csók özön!Jó melót,tiszta autóval,szalad a szekér nincs ok panaszra!!!!!!!
Azért lenne egy-két ötletem MAX-droszthoz,majd valamelyik nap köz
kinccsé teszem!!!!!
torzsutas167 | 2012.06.26. 07:59:12 / # 329945 |
|
Veled ellentétben nem indulatból írtam. Értem ezt is, hiszen megcáfolni egyik soromat sem akartad, tudtad, tetted. Szép napot !
Bao | 2012.06.25. 23:25:34 / # 329943 |
|
Egy mosás alatt ennyit írni.
Füstöl a billentyűzet...
:)
|
csogu | 2012.06.25. 23:09:10 / # 329942 |
Na igen...olyanok vagyunk, mint az állatok...amíg hasznunkat veszik, addig simogatnak, utána eldobnak...de ezt pont neked mondjam, aki a szakma ellensége lettél?
Előzmény: #329941 tomajer 2012.06.25. 22:55:30 |
|
csogu | 2012.06.25. 23:07:51 / # 329944 |
Figyu, ez itt egy adok-kapok.
Van 3 (?) tábor, akik egymásnak feszülnek.
1, Én
2, Egy olyan, aki idejött a Maxhoz, semmi zsákbamacska sem volt, és most az miatt puffog, mert nem tud élni a lehetőséggel, nem tud taxizni. Sajnálom, nekem a Pali féle Rádió Taxi nagy iskola volt
3, mano10, aki a szakma sírásójának titulál...bár min lepődök meg azok után, hogy tomajert a szakma ellenségének nevezték itt egy páran?
Természetesen ilyenkor az ember vérmérsékletétől függően "elhangzanak" olyan dolgok is, amiket azért az ember csak dühből vág oda, mert amíg ez a sírásó, meg a szakma ellensége éveket ölt bele abba, hogy az önmagukért cselekedni képtelen emberek most legalább le tudják írni a véleményüket nyilvánosan, ezzel egy nagyobb réteget ismertetve meg az agymenésükkel, és nem csak a Taxisok Világának fizetett (!!!) bértollnokainak a nézete lehet a bibliájuk, addig ők nyomkorásztak vígan, meg rajtunk röhögtek, amikor például a szakma ellensége, tomajer, az egész várost végig plakátozta, az Ő érdekükben is....meg még anno az ESSO kúton kergették (túlzás nélkül), mert felmerte ragasztani az akkori megmozdulásra gyártott matricákat, majd elcsukló hangon panaszkodott az ETIKÁSNAK, hogy Ő ártatlan.
Csodálod, ha elkap a düh és a vér az agyamba tódul ilyen emberektől és már én is odacsapok?
Én már akkor mondtam, hogy rugdaljuk meg, azt tudni fogja mit szabad neki, mit nem.
Még hogy radikális oldal?? Picsog az etikásnak, hogy védje meg.
A szakma és a férfinem szégyenei.
10(!), érted mano, tíz éve ugatjuk tomajerrel, hogy a szakma a vesztébe rohan, és akkor jössz Te nekem itt a szotyizással?
Hol bujkáltál akkor, hol rettegtél, hol remegett a nemesebbik feled, hogy nehogy összetalálkozzál velünk és az 50 kg-os, 165 cm-es tomajer nehogy ráragassza az autódra, hogy : NEM KELL FÉLNI!
Merre voltál? A T5-nél? Ott örömködtél magadnak és vigyorogva nézted, ahogy mások mindent elhanyagolva próbálnak érted is tenni???
Törzsutas meg a másik fele...bábjátékozik itt nekem, miközben mondjon már még egy olyan EB-t, akik mint pl. tegnap este is, 4-en kiállnak a melóból, hogy egy idétlen, de annál súlyosabb utaspanasz nyomába eredjenek, ezzel is a kollégát védve.
Tudom mano10, úgy is kell az ilyen szemeteknek, akik a szotyikat erősítik, jöjjön is rájuk a kreált utaspanasz, és menjenek a levesbe. Azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen kreált, unalomból, figyelem felkeltésből tett utaspanaszokkal mihez kezdenének nálatok.
De írd csak azt, hogy pr duma a taxisbarát cég, írd, és utána ne értsd kedves Törzsutas kolléga, hogy mire írom, hogy az emberből szép lassan kiölitek a jóindulatot.
Azt majd pislogj bután, amikor a többi céghez hasonlóan pont 3 percet szentelünk Mi is emberek sorsára, mert pont nem fog minket érdekelni. Azt lehet ide jönni, amit megint más épített fel, és zokogni, hogy valaki védjen meg, adjon neked igazat és felháborodni azon, ha még válaszra sem méltatnak.
Szóval kedves Mozinéző, elnézést tőled is, meg mindenkitől, akit akaratlanul megsértettem.
Valóban, igaza van tomajernek...a fenének megyek bele a beszélgetésbe? Minek reagálok, minek érdekel más világszemlélete, miközben kedves mano10 anno 2005-ben minket a taxisok ezrei árultak el, és 99.9999999999%-ig biztos vagyok abban, hogy amennyiben már akkor nyomtad a jobbost, ebbe beletartoztál Te is!
Nagyon vigyáztam mindig is arra, hogy sose írjak le olyat cégekkel kapcsolatban, ahol épp dolgozom, ami jobb színben tünteti fel azt, mint ami valójában. Kényesen ügyeltem erre és amikor Szenci arra kényszerített, hogy nem írhatok rosszat, akkor a jót sem írtam le.
VISZONT, igen, most a Maxhoz kellene autó...bár igaza van Csaholónak, ha mindenki kivenné magától a részét a telefonos megrendelések kiszolgálásában, akkor elegen lennénk...de nem így van.
Igen Törzsutas kolléga, valóban sok a kártyás utas, sok az elküldés a drosztokról, de ez van...senki nem írta itt azt, én biztos nem, hogy a paradicsomba érkezel.
Megírtam anno 2 terjedelmes cikket a Maxról, annak működési elvéről. El kellett volna olvasnod mielőtt belépsz, azt értelmezni és utána dönteni...de aztán nem elégedetlenkedni, hogy jááááájjj, itt sem kolbászból van a kerítés. Mert nem, itt sem abból van, ez is csak egy budapesti cég, ami próbál boldogulni...hasonlóan a cégvezetéshez, a taxisok is.
Itt Csaholó felhánytorgatta, hogy nehezebb valami, mint a Balcsiról időjárást jelenteni.
Baszki, az meg sem fordult a fejetekben, hogy még ott is a cégen, az itt dolgozókon jár a srácok feje?
Hogy amikor késtek a tagdíjjal és felhívtok engem...ahogy kiderült a szakma sírásóját, hogy tiltva vagy és tegyek valamit, akkor van kit felhívnom....HAJNALI KETTŐKOR!!!!
Próbáld meg ezt másik cégnél, mondjuk Pötyikét a Főtaxinál, vagy anno Révit...ne vicceljetek már!
60-80 autó megy 3asbreakre, ha gondod van, abban segítünk, amiben tudunk.
Valaha a Maxnál le lettetek cseszve, ha bekérdeztetek, vagy a "tudásotok" miatt váltatok nevetség tárgyává? NEM!
Hiszen ennek még a csíráját is írtjuk.
Igen kedves törzsutas kolléga, ez a csapatépítés, ez az, amiről beszélek.
Csak tudod, egy-egy ilyen tüske után az ember elgondolkodik: Minek?
Minek, amikor nektek el sem jut az agyatokig, ami benneteket körül vesz!
Az én agyam is fel lehet húzni, én is tudom azt mondani elég a hülyékből, elég az értetlenekből.
Putty, kapjon 2 napot, 1 hetet és abból ért, mint a ló az ostorból!
De miért kell idáig eljutni?
Miért kell abból is kiölni a jóindulatot, aki nem akar ebbe a sorba beállni?
Még Mozinéző kollégának reagálnék:
A gyűlöleted esetleg nem egy elutasított felvétel miatt/ személyi, tárgyi/ van?
Nem, még sosem utasítottak el egyik cégtől sem, amikor jelentkeztem. Ennek az oka nem más, mint az, hogy tisztában vagyok a képességeimmel és azzal, hogy mi az, amit el is tudok viselni.
Cityhez nem jelentkeztem, mert amikor a tárgyi feltétel adott volt, akkor úgy éreztem, oda még kevés vagyok, majd amikor már talán(!) a tudás a rendelkezésemre állt, akkor már nem is kívánkoztam oda.
T5, addig még az az 5-ös kódú mit tudom én ki, megengedhetett magának egy olyan stílust, amit ember, akinek némi önérzete még maradt,nem tűr el, addig nekem nem volt ott keresni valóm.
...és ez nem gyűlölet, inkább nevezném dühnek, és amint az gondolom Te is tudod, az nem jó tanácsadó....
Na, kész az autó, tiszta lett (Kertészben vagyok), így mennem kell tovább szotyizni...
...és ne haragudjatok, de nem fogok mindenre reagálni, csak arra, amiben az előrelépés szándékát látom....a tudatlansággal, a magyar mentalitással, ami nem más, mint az, hogy akkor vagyok boldog, ha valaki másnak is rossz, nem tudok és nem is akarok mit kezdeni, mert lehetséges, hogy az ezekre az emberekre pazarolt időt ráfordíthatom EGY ARRA érdemes emberre.
Köszönöm
Előzmény: #329938 mozinéző 2012.06.25. 21:30:13 |
|
tomajer | 2012.06.25. 22:55:30 / # 329941 |
Az autója miatt így is ki lett szórva:-(
Előzmény: #329940 csogu 2012.06.25. 22:27:32 |
|
csogu | 2012.06.25. 22:27:32 / # 329940 |
Kinek? Neki, vagy a Pentának?
Mi lett volna ha belép? Segít a felfuttatásában.
1-2 év és úgy szorják ki az autója miatt, hogy mire észreveszi már az utcán van megint.
Ne mondd, hogy nem így van....mindig is így volt. A tagság megszavazta volna, hiába kiabáltatok volna páran. Borítékolható lett volna ez is.
Előzmény: #329937 tomajer 2012.06.25. 20:55:07 |