Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.07.28. 18:37:26 / # 330374
Csumi azt mondja, hogy hibázunk, rossz a rendszer...ezzel semmi baj, nem volt olyan cégnél, ahol lenne ez irányú tapasztalata. Dodi piszkál, tudja nagyon jól, hogy mi a helyzet. Rita lány, egy civil olvasó. Torzsutas167 elfelejtette, vagy elvesztette az "Okatási emlékeztetőt", amiben benne van fehéren-feketén, amin most itt előbb Rita is lovagol. De TE(!) azt állítottad, hogy megvettek, hogy eladtam magam, hogy inkorrekt vagyok, hogy a taxisok ellen vagyok....miközben azt állítottad, hogy a barátom vagy...na erre fel írtam, amit írtam. Szeretném befejezni a témát, mert ma ismét egy kemény nap lesz....és tegnap is nagyon nehéz volt az egyik kollégának mentességet kérnem a Vezetőségtől, miközben hibázott...úgy, hogy a számban az az íz volt, amit itt kaptam tőletek. Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy miért is teszem azt, amit teszek... Régi haverok belém rúgnak, megvetnek...az újak kihasználnak, felhasználnak, majd ha valami nem tetszik nekik, akkor odadobnak koncnak....azok, akiknek csak egy telefonjukba kerül, egy kérésükbe és már segítek is, szintén löknek rajtam. Azt amikor kijön belőlem a düh, a feszültség, még Ők pislognak értetlenül. Sz@r ez, úgy ahogy van.
Karaj 2012.07.28. 18:26:46 / # 330373
Előszőr jellemtelen vagyok,aztán buta,meg hozzá nemértő meg ilyesmiket irkálsz rám...Csumi is már sokadszorra irja le:Hogy lehet egy nemlétező hiba miatt hatvanezerre büntetni?Az isten áldjon már meg!nem érted hogy mi a bajom????Mind ugyan azt mondjuk!Hogy lehet hogy engem már mindennek elhordtál de Csumi,Dodi,mind öreg taxisok,ha ők is ezt gondolják csak nem bennem van a hiba!Az az egy hibám lehet hogy szókimondó vagyok,de a többiben igazam van!Nem haragszom az etikásokra habár egy külön kasztba tartoznak az tuti.Neked az a bajod hogy meg mertem szólalni,mert megszoktad már magad körül a sok bologatzó jánost,de ebben nyilván nem én vagyok az embered.Sajnálom az embert akiről irtál,ha ez az eset így történt akkor le a kalappal előttetek!Viszont akkor hogy kaphatott ez a szerencsétlen kishölgy egy semmiért ekkora büntit he?
Rita 2012.07.28. 18:23:57 / # 330371
Ej-ej Ricsi! Téged én eddig nem emlegettelek, én csupán a 606-os nicken író személlyel szembeni etikátlan és jogszerűtlen eljárással kapcsolatban emeltem szót. De ha már meg lettem szólítva: Csatlakozom a többiekhez, akik szerint folyamatosan mellébeszélsz, amikor azt a bizonyos szabályzatot firtatják és egyenes válaszokat várnak. A másik dolog: Azt állítod, hogy ugyanazért a "bűnért" más-más szankció jár, nem mindenkit húztok le hatvanezerrel, meg hogy vannak enyhítő körülmények. A 606-os esetében ilyen nem volt? Túl azon, hogy kezdő, én nem feltételezem, hogy bárkit is tudatosan akart volna megkárosítani egy pontatlanul belőtt ajánlattal. Tudod, elég baj, hogy akiken élősködik a Max, nemhogy nem becsüli meg őket, de szándékos rosszhiszeműséget feltételez róluk. Szép egy família.

GyulaBP 2012.07.28. 18:22:46 / # 330370
/ Akkor a Gyula az valakinek a valakijének a valakije? / NEM !!!! SŐT..... olyannyira nem, hogy azt elhinni sem tudnád! Te megfogalmazásod: "Kollégákkal való tiszteletlen magatartás" Számos esetben szólítottak fel engem, hogy változtassak a stílusomon!!! Köztük többször Csogu is! Hogy spicli lennék ??? Mert ellenőr vagyok???? Alelölülö szerint! Rocktaxi véleménye szerint behajtó... Sőt hogy az ellenőr prémiumot kapna vagy jutalékot???? Hát közlöm a tisztelt urakkal nem, nincs semmi féle anyagi vonzata annak, hogy valaki ellenőr. Vagy, hogy kivételt képezne! Mint ahogy az e heti általánost meghallgatva kitűnik, hogy jó magam is szőnyeg szélén álltam a 606 kolleginával együtt ( más ügyben ) és én is megkaptam a büntetésem, hiszen hibáztam! Az általatok szapult ellenőrök ( behajtók, spiclik, wamzerok ) az etikásokkal egyetemben szigorúbb büntetésekkel vannak szankcionálva! Így én is.
Csumi 2012.07.28. 18:04:21 / # 330369
...és még 1 mondat: Ha már Én is "beszólok" Neked akkor leeshetne, hogy valami nem stimmel...
Csumi 2012.07.28. 17:55:18 / # 330368
Igen Öcsém! Meglepődtem! Természetesen nem ezen az 1 "bűnért" többféle büntetésen! (azt a BTK is ismeri. Ezért van a -tól -ig szankció) Hanem egy hogy 1 ilyen "hibáért" (ami szerintem nem is volt hiba, azért találták ki a taxi órát, hogy az mutassa a frankót. Elárulom Neked, de csak Neked tekintettel a köztünk levő jó kapcsolatra, a GPS NEM TAXIÓRA!!! Nem mindig a legoptimálisabb útvonalat dobja ki, nem tudja hány lámpát fogsz kapni, mennyit várakozol emiatt, és egyéb előre nem látható ok miatt. )ekkora összeget oda vertek, egy egyik napról, a másikra élő taxisra szemrebbenés nélkül, na ez már több mint felháborító! (Neked aztán igazán tudni kell micsoda teher ez!) Ha ekkora presztizs veszteség nálatok, hogy a kollegák téves árajánlatokat adnak, akkor tök egyszerű! meg kell tiltani, hogy adhassanak! Akkor nem fognak szándékosan, vagy véletlenül tévedni! Egy ideje már ki van találva a taxióra nevű szerkezet, aminek használatára több törvény is kötelez! És miután tudom, hogy szereted a szemléletes dolgokat, egy példa: "- Jó estét! Szabad a kocsi? -Jó estét, igen szabad, parancsoljon! -Mennyiért vinne el Kerepesre a Kossuth L. u-ba? -Uram! (Hölgyem!) Nem tudom pontosan hol van, (vagy egyéb "kifogás")de km-enként 184-Ftért (nem tudom mennyi most nálatok) nagyon szívesen elviszem. Erre ugye több verzió létezik, beül a kedves, vagy odasétál a következő autóhoz, ahol UGYAN EZT A VÁLASZT KELL HOGY KAPJA!, netán megsértődik, és hív egy másik céget... Ilyen egyszerű! Szerintem... És akkor nincs "félre tájékoztatás", nincs horibilis büntetés...
csogu 2012.07.28. 17:43:37 / # 330360
Nagyon helyes, hogy az etikások sem kivételek, sőt, rájuk szorzóval hat a hiba...és ha kell, igen, akkor torzsáig, mert emberek sorsával, életével játszik, családokat vághat haza egy időre, amennyiben hibásan dönt, illetve alkalmatlan a feladatra. Igen, Gyula azt írta büszke arra, hogy Max-os. Csumi csodálkozik, hogy nem mindenkire ugyanaz a szankció érvényes. Elmesélek egy sztorit, bár baromira nem vagytok érdemesek rá. Etika, bejön egy 4 gyermekes apa...hibázott...nem kicsit... Viszi is a balhét... Nincs mese...minimum...1 hónap, de inkább szerződésbontás... Meghallgatása után kiküldtük, amíg döntés születik. Csend, kurva nagy csend...mindenki a körmét piszkálja, veszettül a telefonját nézegeti...lopva-lopva felém pillantva. Én meg akkora bajban, hogy csak na... Lopva a Vezetőségi tagra pillantok, aki szintén zavarban... 4 gyermekes, abszolút szerencsétlen, a végtelenségig elfáradt ember az "áldozat".... Abban a pillanatban de szerettem volna Karaj, vagy Hiénakutya lenni...akik csak másokat ítélnek meg és járatnak le...ki butaságból, ki poénból, és nem ott ülni és döntést hozni. - Én nem lehetetleníteném el - indította meg a beszélgetés fonalát a Vezetőségi tag. (a teremben érezni lehetett a megkönnyebbülést) - Mi sem.... - Akkor ezt megbeszéltük, hívd be Csogu... Az ember bejön, megtört, a szemében a belenyugvás...mert úgyis kirúgják, vagy rámérnek annyit, hogy 14 óra helyett majd 17 órát kell kint lennie... - Figyelj ide - fogott bele a Vezetőségi tag...mi meg még egymásra sem mertünk nézni...nem tudtuk mi lesz ebből - nem akarunk mi még lehetetlenebb helyzetbe hozni, van rajtad éppen elég...de amit elkövettél, az messze meghaladja azt, ami mellett elmehetünk. - Tudom - mondta a "bűnös" lehajtott fejjel...és várta az elkerülhetetlent. - A büntetésed, 20 ezer forint...amiből vásárlási utalványt kell venned, valamelyik gyermekruházati boltban, azt bemutatni nekem, majd utána a számlát, hogy mit vettél belőle. Nem vehetsz mást, csak a gyermekeidnek ruhát... Bent ült 12 etikás, mind olyan kategória, akik nem ijednek meg éjszaka a VIII. kerület József utcába...de valahogy még sem néztünk egymásra, mert rohadt buzis lett volna, ha a másik észreveszi, hogy könnyes a szemünk. ...és igen, én ennél a cégnél vagyok EB elnök...és igen Karaj, tükörbe tudok nézni... Mentem kutyázni...az egy őszinte élőlény...
csogu 2012.07.28. 17:25:02 / # 330359
Az alkalmatlanságodat, butaságodat, hozzá nem értésedet, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy azt hiszed, hogy etikásnak lenni karrier, ahonnan (a magasból) nagyot lehet esni. Meg talán még azt, hogy Te ezzel a helyzettel visszaélnél és nem élnél. Nem az lenne előtted a cél, hogy egy olyan cégnél legyél ebben a "státuszban", ahol azért tehetsz, hogy a lehetőségekhez képest(!!!), kialakíts egy olyan körülményt, amibe nem hányingerrel jössz ki dolgozni. Te engem maga a státusz miatt támadsz, mert rossz emlékeid vannak az etikásokkal szemben, és az ott szerzett sérelmeket rajtam vered el, vagyis rajtam szeretnéd....rám vetíted ki. Azok...azok voltak, én meg, én vagyok. Ezt kevered össze. Az, meg hogy kikeltem magamból és egy alpári stílussal éltem, nem más, mint az, amit kihoztatok belőlem, vagyis a Ti eredményetek, amit elértetek. Nem tetszik? Nem kellene butaságokat írni és akkor nem nyalna vissza a fagyi...ennyi. Igen, alkoholista....Ő bocsánat...etikás vagyok, sőt, súlyosbító körülmény: EB elnök. Ráadásul egy olyan cégnél, ami sokaknak a szemét böki. Viszont az elmúlt 27 hónapban éltem ezzel a lehetőséggel és 1000x magam helyeztem hátrányba, mintsem hogy a kollégáknak ártsak. Aki mást állít, az kérem álljon be utánad a sorba...egyszer csak sorra kerül. Gondolod, hogy Borza Sanyi, ha csak egy betűm is valótlan lenne, nem küldene el a francba, a maga sajátos stílusában? Vagy Őt is megvették??? Kapj már magadhoz! Nem én tehetek az etikásokkal szembeni gyűlöletedről...hiszen együtt szenvedtük végig azt az időt.
Karaj 2012.07.28. 17:09:41 / # 330356
Ricsikém most mondom utoljára:Nem vagyok álszent!Amit tettem bevállalom!Viszont én még mindig voltam olyan korrekt hogy nem kezdem kiteregetni a szennyesedet,pedig volna bőven neked is ugye?Na itt a pálya kezd el,ez a te játszótered forgasd a szavakat úgy ahogy neked kedvez,én már nem akarok veled beszélgetni,elfelejtetted honnan jöttél,ki voltál valaha,te már az etikai vezető csogu vagy nem,az a csogu akit együtt vártunk a Szaszával másfél órát egy vicc kedvéért -12 fokban.Változnak a dolgok,te is megváltoztál én ezt elfogadom,az hogy ki a jellemtelen meg majd az idő igazolja komám!Azért így utoljára egy jó tanácsot fogadj el tőlem:magasról lehet nagyot esni!Én ezt már tudom...Volt egyszer egy r069.
csogu 2012.07.28. 16:59:12 / # 330355
A bunkónál jobban csak az álszent embereket nem bírom.
Karaj 2012.07.28. 16:57:30 / # 330354
Kedves Rihárd Csak helyesbítenék: Nem voltam retkes,ellenben szegény,ha ez egyenlő a retkessel akkor tényleg az voltam.A segítségedet megköszöntem,az autót levizsgáztattam,használtam vissza adtam,kérdezd meg a Gyurit hogy volt e rám panasza? A felhúzott rádió sosem volt bizonyított,soha nem fogtak meg vele tehát az csak aljas rágalom(neked megsúgom:más volt a trükk) A megtolást egy esetben bizonyították rám,ami teljesen szándékos volt,hiszen egy etikást nem lehet véletlenűl elvinni dupla áron. A teljes sztorit Fox nevű cimborádtól meghalgathatod. Elveim mindig voltak,mint ahogy régen neked is.. Hozzáteszem:Több megbecsülést kapok konténeresként mint taxisként...
csogu 2012.07.28. 16:57:01 / # 330353
Vegyél példát, Neve senkiről...a barát így szól, nem ahogy Te. Mondom, részinformációk alapján ítélkezel és azzal vádolsz, hogy megvettek. ...erre még finoman is reagáltam. De nem menjünk bele, nem kell nekem a Te barátságod, inkább legyél az ellenségem...abban még nem csalódtam. Rádiónál meg tudtak venni? NEM! Nem is voltam, csak 2 hónapig Janival együtt etikás. Akkor miért tudnának most az elképzeléseimmel ellentétes oldalra fordítani? Meg sem próbáltak. Ismersz baszod és mégis megengeded magadnak azt, hogy ilyet feltételezel rólam, akkor meg ez semmi más, mint gyökérség. Ennyi.
Karaj 2012.07.28. 16:47:03 / # 330350
Na mondjuk a kettő nem áll arányban egymással,arról nem is beszélve hogy mikor kértél hogy ne sértegesselek rögtön elnézést kértem.No de akkor: Segítettél rajtam,nem egyszer,százszor,de én úgy gondolom hogy mindig próbáltam neked viszonozni ezt a segítséget.Most is azt mondom amit már mondtam:Ha gondod van szólj,csak egy telefonodba kerül,megyek. A másik: Melyik a barát? Az aki csak bólógat minden baromságra vagy az aki rádszól:Most hülyeséget csinálsz,hagyd abba! Én szerintem a második! Sosem gondoltam volna hogy rámkiabálod a segítséged mint ahogy azt sem hogy miket tudsz rólam.Ami azt illeti én cseppet sem szégyenlem amit akkor tettem,viszont egy taxis-utas-cég harcban mindig a taxis oldalán foglaltam helyet! Amúgy te fasz én nem téged támadtalak hanem a rendszert hogy egy árajánlatért oszt hatvanezer birságot!Legalább háromszor leirtam hogy sajnálom hogy a nevedet adod egy ilyenhez! A jellemtelent visszautasítom,a gyökér meg te vagy!
csogu 2012.07.28. 16:39:18 / # 330349
Szóval helyesbítenék...aki megtalált itt az előbbi 5 oldalon magának, az kaphatja be...de azt fenntartom, hogy Karaj az elvbajnok, 2x is beállhat. Na mentem, lehet egymásnak örömködni.

csogu 2012.07.28. 16:37:47 / # 330348
Rólad! Ahogy Te is rólam, hogy megvettek.
csogu 2012.07.28. 16:36:15 / # 330347
Azt sem tudjátok, hogy mi a faszom történk itt, de jöttök és a humort messze meghaladva beletapostok az emberbe. Amikor Karaj retkesen megjelent a T2000-nél és én vállaltam érte a kezességet, hogy autót kapjon, akkor nem voltak elvei, meg akkor sem, amikor évekig felhúzott URH-val nyomta és minden telefonos megtolt...de most már, mióta konténeres, azóta elvei vannak a szentemnek. Csumika, Te is??? Amennyiben maradok Rita idétlen hasonlatánál, az emberölésnél is csak egy fajta ítélet születhet? Nem baszod, mert vannak enyhítő körülmények (kezdő a kolléga) és vannak minősített esetek (pl. rabolni jött hozzánk a tag). Akkor a válaszom: Igen, jól olvastad baszki, ugyanazért más és más a szankció...meglepődtél?

hiénakutya 2012.07.28. 16:34:33 / # 330346
Nagyon helyes, hogy az etikásokat is lehúzzák! Mindenkit le kell húzni! Torzsáig! :-)))
Karaj 2012.07.28. 16:33:47 / # 330345
Te ezt most komolyan rolam irtad hogy jellemtelen gyökér?
csogu 2012.07.28. 16:32:42 / # 330344
Meg a mostani 805-ös, akivel szemben egy sofőrszolgálatnál 500 forinttal elszámolta magát az etikás és 1 hónapot kapott.
hiénakutya 2012.07.28. 16:30:59 / # 330343
Akkor a Gyula az valakinek a valakijének a valakije? :-D
Oldalszám: 194