Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2012.07.28. 19:13:13 / # 330390
Mert, mi a baj Vele? Nálunk meg Ő a főetikás a Kerepesi-oldalon. :-D
606 2012.07.28. 19:10:08 / # 330389
Jaj:)))
csogu 2012.07.28. 19:08:10 / # 330388
Na, ez már így elképzelhető, hogy Te nem kaptál, mert régen voltál oktatáson, de ez nem azt jelenti, hogy hazudok...
torzsutas167 2012.07.28. 19:06:20 / # 330387
Ismét egy olyan irományra hivatkozol ami állítólag létezik. Még az is lehet, hogy van. Egyet biztosan állíthatok, amikor anno én oktatáson jártam, ez még vagy nem létezett vagy nem adtál. Ha hiszed ha nem. Másodlagos.
csogu 2012.07.28. 19:05:59 / # 330386
Igen, szar a szabály, nem lehet az utast lepattintani, nem lehet irreális árajánlatot adni, mert büntetés jár érte. Béla, pont neked, mint szintén etikásnak, kellene tudnod, hogy vannak olyan "kiskapuk", amit ha nem csuksz be, akkor olyat rombolnak páran, hogy azt veszed észre, hogy vesznek el a címek. Na ez is egy olyan szabály.
606 2012.07.28. 19:02:58 / # 330385
KÖSZÖNÖM SZÉPEN.VÉGRE VALAKI ÉSZRE VETTE,HOGY MIRŐL NYITOTTAM VITÁT.VÉGRE VÉGRE
606 2012.07.28. 19:02:01 / # 330384
Nem értesz engem.Mielőtt még bárki pálfordulással gyanúsít.Én nagyon össze vesztem Csoguval sőt most sem vagyunk jóban.DE NEM MIATTA TÖRTÉNT EZ AZ EGÉSZ.De amitől nem tartok:1 hogy kirúgnak mondjuk hétfőn vagy kedden.2 a beírásomat valamilyen módon szankcionálják.Tudod miért?1.Mert nem bántottam a céget.2 Mert szólás szabadság van. Értelek persze de ne a Maxot meg csogut rugdosd hanem a szabályról mondj egy véleményt mindössze ennyit kértem.Pl így.Rossz a szabály mert veszélyezteti a taxis létét vagy jó mert legalább megtanulja ha a saját kárán is stb......
csogu 2012.07.28. 19:01:23 / # 330383
Új kolléga, 742...tegnap csövön bemondta, hogy volt oktatáson, és Ő nem tud arról, hogy droszton, amennyiben telefonos megrendelő ül be, akkor a nevet a diszpécsernek be kell mondania.... Picit kiakasztott, majd a Creolnál pont elém állt be....kiszálltam és kértem, hogy mutassa meg azt, amit úgy adtam neki oda, hogy úgy forgassa, mint öregasszony vasárnaponként a bibliát...azt mondta: Ő olyat nem kapott...nem picit borított ki...majd helyesbített...lehet, a táskájában maradt... Mit tegyek veletek? Rátok szegecseljem?
luxbela 2012.07.28. 19:00:38 / # 330352
Ezt még mindig nem tudom értelmezni.

luxbela 2012.07.28. 18:59:16 / # 330351
Lassan írom: S Z A R A S Z A B Á L Y !! És Ő ezt védi, ezért basztatják.

csogu 2012.07.28. 18:56:24 / # 330382
Más cégeknél volt hányingerem Béla és nem csak nekem...és azt szeretném, ha a többség itt nem így járna...így értettem.
csogu 2012.07.28. 18:55:07 / # 330372
Azt, amelyikben az 5. oldalon, az utolsó előtti bejegyzés így van leírva: - A Max Taxinál a helytelen árajánlatadás túlszámlázásnak minősül. Amennyiben nem vagy biztos magadban, akkor GPS/droszton ellenőr/kollégák segítségét kell igénybe venni.

luxbela 2012.07.28. 18:52:07 / # 330381
Előre is elnézést kérek, hogy kívülről belepofázok! Itt egy nagyon szép történetet írtál le, magam is megkönnyeztem. Elhiszem, hogy így volt. Az előző beírásodban meg ezt írod: "azért tehetsz, hogy a lehetőségekhez képest(!!!), kialakíts egy olyan körülményt, amibe nem hányingerrel jössz ki dolgozni." Kire gondolsz? Ki az, aki nem hányingerrel jön ki? Az utóbbi 10-15 oldalt olvasva, amennyiben így történt a dolog, a kollégáid nem hányingerrel jönnek ki dolgozni? Biztosan az egészet egyben kellene látnunk (nekünk kívülállóknak), biztosan másként látnánk, ha köztetek lennénk, (nem szeretnék) de az írások alapján ez jön le, ami itt most a kommentelők véleménye.
torzsutas167 2012.07.28. 18:51:45 / # 330380
Uramisten, drága......
torzsutas167 2012.07.28. 18:50:14 / # 330379
Kedves Csogu ! Mivel megszólítottál kénytelen vagyok reagálni. Kár, hogy Te sosem teszed arra kérdésemre amit 5-ször tettem fel. De most egy kissé fel vagyok háborodva. Csogu bazdmeg, milyen " Oktatási emlékeztetőt" adtál Te nekem ??????????????? Menj már a p....ba ! Ha Te tényleg azt állítod, hogy adtál nekem ilyet, akkor kénytelen vagyok azt állítani, hogy h....... ! De még nem teszem, mert lehet, hogy csak rosszul emlékszel. Szeretném hinni. Nagyon nagy a baj veled Csogu, úgy látom a Téged régóta ismerők is látják. Csak Te nem. De hát fától az erdőt.
hiénakutya 2012.07.28. 18:50:00 / # 330378
Persze.
606 2012.07.28. 18:47:12 / # 330377
Akkor te ismered a Szóláth Imrét?:)
606 2012.07.28. 18:46:17 / # 330376
Miért kell a Csogut bántani?Megint csak ismétlem magam de nem tehetett mást.Mindenkinek ez a jutalom jár ezért.Ha velem kivételt tesznek akkor mindenkivel kivételt kell tenni.Ti nem tudjátok de igaz,hogy ő sok embert kihúz a szarból és segít ha baj van.Ha vissza olvastok mindenhol láthatjátok,hogy én sem bántom őt csak és kizárólag a SZABÁLY miatt voltam felháborodva és Csoguról egy rossz szót sem írtam le ti meg őt bántjátok. Higgyétek el,hogy ő ugyan az az ember maradt akit megismertetek.Leírta nekem,hogy a szabály így marad és nem változtatnak rajta ezt kellően meg is indokolta.Én el fogadtam ezt.Pont ezért nem is láttál mást már éjjel a drosztokon mint taxis kollégákat ütni a gpst a helyes árajánlat miatt.Ezért a Maxnál helytelen árajánlat adás biztos nem lesz többet.Ha az én példám miatt tanulják meg akkor amiatt.1000 forintos tévedés is soknak számít ez van.Más cégeknél más a szabály erre ott azt kell betartani.Azt vártam,hogy megindokoljátok,hogy miért jó vagy rossz ez a szabály erre ti Csogut bántjátok.A 484 kolléga senkinek a senkije.Ellenőr és segíti a Max munkáját de ezért semmi féle előnyt nem élvez a cégnél,nincs tagdíj kedvezménye stb. Sokszor negyed annyi pénzel megy haza mint bármelyik kolléga.Itt nincs olyan meghatározott összeg amit le kell húzni a taxisoktól soha nem is hallottam róla.Szigorúság az viszont van láthatjátok.Ha valakinek eddig kételye lett volna,hogy én kilógok a sorból most legalább megbizonyosodhatott róla,hogy nem.Én viszont most fejeztem be.Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat a vitát részemről lezártnak tekintem.
torzsutas167 2012.07.28. 18:40:24 / # 330357
De Gyula van, anyagi vonzata, hogy Te ellenőr vagy. És tudod az a szomorú, hogy felnőtt embernek ezt el kell magyarázzam. De mint előbb írtam, küldetés tudatom van. Nyilván nem akarom ide leírni, hogy milyen módon és mennyivel több jobb fuvarhoz jutsz mint a saját kollégád aki be áll a sorba, tudod az a kolléga akit néhány ellenőr kollégád felnyom. Szándékosan nem Téged írtalak, mert tudtommal eddig Te nem voltál aktív résztvevője ennek a mocskos játéknak.De térjünk vissza a bevételedhez: ugye Ti vagytok az első szűrő a drosztokon. A szűrő az amin keresztül az utas eljut a kollégáid autóihoz. És Ti nyilván szeretitek elválasztani a szart a májtól. Te is Gyula ! Ezt többször tapasztalatam én is anno. És a májat Te is jobban szereted mint a szart. Hát így van neked több bevételed. És ne kérd, hogy részletesebben fejtsem ki. Aki érti érti, aki nem az szépen maradjon csendben.

hiénakutya 2012.07.28. 18:38:34 / # 330375
Már bocsánat, de aki egy mondvacsinált szabály alapján hatvanezerre basz meg valakit, az nem "emberek sorsával, életével játszik, családokat vághat haza egy időre"? És akkor annak mi a büntetése? A történet szebb mint Anyák napja, megkönnyeztem. És ez a történet kioltja az összes többi szemétséget, ami a cégeteknél történik? Ha egyszer teszek valami jót, akkor a többi felejtős, vagy ez hogy van? Ha a rokkantat elviszem tizennyolc ezerért a János kórházba, de utána átsegítek egy idős nénit a zebrán a másik oldalra, akkor frankó vagyok? Mit akarsz ezzel, de tényleg? Kit járattam le? Kit tudok én lejáratni? Kit tud lejáratni egy szutyok keletis hiéna? Csogu! A Karaj BARÁTOD mást sem próbál Veled megértetni, mint azt, hogy TE JÁRATOD LE SAJÁT MAGADAT! Sokadjára kelsz a Max védelmére, sokadjára próbálod védeni a védhetetlent, sokadjára gyártasz ideológiát arra, hogy mi-miért jó úgy, ahogy az nálatok van, és sokadjára nem jössz jól ki belőle. Nem kell lemondani, nem kell kilépni, ezt senki nem várja el tőled, de legalább is én biztosan nem. De, ha Te olyan kibaszott jó ember vagy, akkor ne állj már nyilvánosan egy szar ügy mellé! Vagy állj, mit bánom én! Csak akkor ne lepődj meg, ha egyre kevesebben hiszik el Neked, hogy Te valójában úgy vagy nagyon-nagyon jó ember, hogy közben maradéktalanul kiszolgálsz egy szar ügyet. Azt meg majd keresd már ki légyszíves, hogy én hol hegyeztem ki rád ezt az egész ügyet! Mert szerintem sehol.
Oldalszám: 194