Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
baupexim1 2012.05.04. 08:56:35 / # 329752
vigyétek el Őt:)
csogu 2012.05.03. 22:31:17 / # 329751
Köszi...az eső már itt is van...
baupexim1 2012.05.03. 18:44:24 / # 329750
sok sikert mindenesetre:))
csogu 2012.05.03. 17:59:53 / # 329749
Látszik, hogy régen dolgoztál már taxisként:-)) Nem rossz az, és már a ZP sem az az igazi tarisznyás volt csak...:-)) Vonzza a kedves külföldieket:-) Igen, már tudunk róla, hogy a mai debütálás részben elmarad, de ennyi szerencsénk nekünk is lehet...sőt, ha az eső lecsap Budapestre, így is annyi lesz nekünk:-)) A szerencse is velünk van, mert így lesz időnk felkészülni, kialakítani a dolgokat. ...és ne feledd, nekünk ez most nem azt jelentette, hogy húúúúú végre lesz meló, hanem azt, hogy Istenem, ezt hogy oldjuk meg...:-)) Szóval ez a pár nap nem jön rosszul:-))
baupexim1 2012.05.03. 17:04:42 / # 329748
konténerdiszkó tarisznyásoknak?:) nagyon ne készüljetek a mai napi "ömlésre", elmarad a papírpoharas buli:)
csogu 2012.05.03. 09:18:40 / # 329747
Nehezményezed, hogy megpróbáltál valakinek a vállalkozásába beleszólni, ezzel azt a tanácsot adva neki, hogy ne az extra profitot vegye figyelembe, hanem azt a sok"barátját", aki hirtelen lett neki?...és nem hallgatott rád, mire jobban gyarapodott, családjának mindent meg tudott adni? Aha...tényleg buta, hogy nem rád hallgatott:-))...pedig ha rád hallgat, akkor még most is jól élhetnél...Te:-))) Azon mosolygok, hogy ezt még komolyan is gondolod:-)) Na jó éjt, további kellemes napot:-)
csogu 2012.05.03. 09:13:16 / # 329746
Azt oktatom nekik, hogy ne szégyelljenek kérdezni...mert akkor nem maradnak tudatlanok. Hasznos tanács, fogadd meg:-))
Csaholó 2012.05.03. 09:02:58 / # 329745
Már a taxisok,süllyesztésében! Pedig ott voltam,Bakucnál,míg csak a saját flottája volt!!!!Halálra kerestem magam!Akkor mondtam neki ha kitárja a kaput,vége a dalnak!!Nem érdekelte,csak a saját zsebe,ill.az asszony szava!!!Erre mondjuk IJÉ!!!!!! Voltak barátai,lett Audi,Szivar,Iroda,Műköröm,-lettek utálói,ellenségei!Így biztos jobban érzi magát! Az Oláh úr?ugyan ez zöldbe!!Ha Ti is ebbe szaladtok,csak a "szerződéses"helyek maradnak,telefonos nem!!!Márpedig a droszt is úgy müködne jól,ha onnan kivisznek v.merre-v.lenne mit felvenni,ne üresen rohanjak vissza u.o.-ez kályházás,mint a tutiba való vissza menet-ingyé-!!!!!
Csaholó 2012.05.03. 08:45:02 / # 329744
Éllovasok!!!!!!!
Csaholó 2012.05.03. 08:43:08 / # 329743
"Élvezd a nyarat" Össz:65000:204=318/fő Ahhoz hogy ezt elérje,látom gátlástalanul előzgetik egymást a kollégák,égő -leoltott szab.jelzővel 100m-re a droszt elött!!!/József A._Erzsébet-híd,stb./Gondolom siet ne Ő legyen az utolsó,ne ŐT küldjétek az elnem adható cimre!!!Korrekt!!!! A másik miért kell ez a forgalmazó csatornán-kiszállok kávézni-tankolni-büfizni-ne írjál, be-akko MINEK BEJELENTENI???Nehogy a forgalmazással tudjon foglalkozni szegény diszpi???!!!!!! Mész Oktatni?Az URH-kezelés szabályait ne felejtsd el,a kezdő kollégáknál!!Oktasd ki őket!A kezdő taxizás nem szégyen,de ha város legnagyobb szállodáját sem ismerem,akkor ég az arcom,de nem a forgalmazó csatin kérdezem,hanem a másikon!!Ugyanis ha nem lehet halkítani mert büntetés jár érte,akkor meglévő utasaitok hallják,netalán rossz következtetésre jutnak a társasággal kapcsolatban!!!!!De gondolom ezeket el mondod az oktatáson csak nem tartják be!??!!??

csogu 2012.05.03. 08:15:10 / # 329742
Szerinted érdekelné őket? Szerintem nem...nem az Ő gondjuk.
Csaholó 2012.05.03. 08:07:07 / # 329741
Legalább át küldted,Oláhéknak?????Esetleg Dr.Bakucnak????
csogu 2012.05.02. 13:51:31 / # 329740
Bocsika, de kitakarítottam a nem ebbe a topikba illő hsz.-ket. Így sokkal szebb lett:-)) Mentem oktatni, további kellemes napot nektek:-))

Csaholó 2012.05.02. 08:44:52 / # 329738
Előre ídézek-KÉREM A PARK ELSŐ TÍZ KOCSIT?MENJEN A NAGYMEZŐ UTCÁT VISSZA FOGLALNI-IDEGEN ÁLL AZ OPERÁNÁL MENJEN ODA VALAKI-ROM ALSÓ-FELSŐ,MENJEN KÖZÉPRE!!!! Tényleg azt hiszed ennyi és ilyen emberrel müködni fog???Nem bántás hanem komoly kérdés???????? Nemzeti-Robi maradhat,csak a kutyust vigye valaki haza!- Sokszor hallgatlak és nézlek benneteket,ott álltok 8-an a címtől fél percre a mézdroszton,de a személyzetért senki nem mozdul magától,csak ha zavarják!!Ráadásul ha jól bele gondolok,még ígaza is van!Se a napi,se a havi betolt pénzt,ne más mondja meg hogyan csinálja meg!!!!Ha a gazda ezt akarja neki kell adni-FIZETÉST-akkor lehet vezényelni,vagy elfogadni a kevesebb bevételt!!!!!!!! Munka ünnep,amit ajánlottál nekem munkaterületet,8,5-EURÓ/ÓRA-szeretnék fixálni,pedig most is cserélnénk velük!!! Hidd el mennék ha tehetném,nem itt boldogítanálak Téged!!!!!!!!!! NEM BÁNTÁS,ÉRZÉS,HOGY MIÉRT VAGYOK ELÉGEDETLEN,!SZERINTED!????????

Csaholó 2012.05.02. 08:15:35 / # 329739
Most hogyan tovább?A *****taxi lőtte a 167-et!Nektek már csak a 240-meg a csillagos ég maradt!!!Ha müködik most már tényleg megyek!!!!

Amsel 2012.05.02. 00:12:40 / # 329737
Ügyes!
csogu 2012.05.01. 20:07:10 / # 329736
Hello, hallo:-)) Itt a nyár és jön a szezon. Vannak cégek, ahol az uborkaszezon kezdődik el és van(nak) cég(ek), ahol a főszezon:-) Amikor a Vezetőség egyik tagja 2010.04.26.-án írtam...engedelmetekkel, idéznék: [i]Csogu: - Mik a jövőbeni terveitek? Válasz: - Határ a csillagos ég, mi csak Budapestet szeretnénk – érkezett kapásból a válasz, amit lehet humorként is értékelni, de a mosoly ellenére a szemeikben más látszott.[/i] ...és basszus, megcsinálják!!!:-))))))) Komolyan és őszintén elnézést kérek minden kollégától, aki esetleg megorrol rám, de én most kurvára örülök!!! Hirtelen nem is tudtam beazonosítani azt az érzést, ami akkor hatalmába kerített... Többen így voltunk vele...tanakodtunk, tanácskoztunk, hogy mi lehet ez??? Aztán rájöttünk, de a felismeréstől egyből meg is ijedtünk... Ilyen lehet a létbiztonság érzése??? Amikor nem úgy mész ki az utcára melózni, hogy gyomrod görcsben, hanem szinte igyekszel ki, és azért nem tartasz "pihenőnapot" - amikor egyébként is csak az alkoholba fojtod kilátástalanságod -, mert nem tudsz tartani, hanem mert nem akarsz kimaradni semmiből. Nem kierőszakolod magad az utcára, hanem vágyódsz ki...hiszen reggelre eredménye lesz a munkádnak...kézzel fogható, elkölthető... Mondom, bocsánat ...tudom, hogy minden szar, és miért nincs érdekvédelmünk, meg szotyi cég, meg mit tudom én mi a kórság még, amin itt tépitek magatokat más topikokban, de ez most minket nem tud érdekelni, nem tudunk azonosulni a gondokkal...elnézést érte..... Léptem meló....hello:-))

Csaholó 2012.04.21. 09:24:27 / # 329733
Ha annak ídején nem a Sto eta kuty-kuruty tanitották volna kényszerből,már ott lennék!! Avval mégse mehetek oda,-Fix prájsz ten tauzend-Förszt korner-!!!!!Az -ih libe dih-még lehet hogy a csajoknál be válna!!!!!! De már ehhez is ahhoz is öreg vagyok!!! Próbáljuk itthon rendbe tenni,vagy azt már nem lehet!!??? Semmi bajom senkivel!!Csak nem értem,nyaljam ki az utazó sejhaj,mert ő fizet! Én fizetni szolgáltatás,nekem nem nyalni senki,megszabni mit csinálni,büntetni, fenyegetni,ha nem így,akkor nem fogadni el pénzem!????? Bármely cégnél addig jó dolgozni,és jól keresni,amig marad elnem adott megrendelés,ha megrendelő az első,a taxis csak második!!! Fizettesünk velük tagdíjat,havi65000-75000Ft-ot,aztán vagy megy a taxi vagy nem!!!!!!!!!!!!! Velünk ez így történik,be fizet,aztán vagy van elegendő megrendelés,vagy nincs,ha nincs nem kapom vissza a lét!!!!De ha betoltam,hallgathatom a csendet is!!!!! Legyen X-összeg tagdíj,aztán felvett címek után ,X-összeg!!!!!!Ne a taxis legyen fuvar kényszerbe,hanem a cég legyen kényszerbe hogy minnél több fuvart szerezzen!!!!!!!! Egyébként az ár érzékeny kedves utas,nem fog elmenni,mert 1x2 nem kap autót!!!!Lásd TAXIPLUSZ-állítólag havi több-ezer lemondott címét!!!Ezért éledt újra a taxi800!!!!!!!!!!! A Jankót keressétek meg és fizessétek meg rendesen,legyen egy KIVÁLÓ diszpitek!!!!! Széles út,tele buksza,Hölgyek Urak!!!!!!!
csogu 2012.04.19. 12:13:02 / # 329731
Szerintem próbáld meg itt.
Csaholó 2012.04.19. 07:42:49 / # 329730
Csogu! Olyan taxis céget szeretnénk ahol- -a diszpécser nem felettesem -ha cégnek van ötlete-megkérdezi taxisait-jó-e kell-e,legyen-e -legyen rend-szigorú-nem megváltható -kedvezményt a taxis adjon ne cég kössön-nem a cég nyeli be a különbözetet-esetleg ha mégis ne kényszerítse a taxisát-/Ha közelbe vok. én elviszem/de ne menjek rá kötelezően 10Km-t a 760Ft-os kanyarért!!! Egyébként ha nem viszi senki-nem a 581-s Pityut,nem 423 Sanyát veszi elő a szerzödött partner,hanem a CÉG-et!!! -Miért adjak kedvezményt-csekk-re kártya lehuzóra/évi kamat napokra bontva/én várok a pénzemre,ami a csekk álltal nem is biztos hogy fedezet is van mögötte tehát nem bizti hogy meg kapom!Ha van kártyád tudod tőled is von a bank,sőt most még jobban fog!!!Dupla veszteség!?? -ha még valami eszembe jut,majd írom!! Mennem kell dolgozni!Pedig nem is vok. vezényelve!?

Oldalszám: 194