Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
remix 2012.06.03. 18:49:02 / # 329834
Szia Csogu! Nagy tisztelettel kérdezném Tőled,hogy ezzel a kipontozásos órülettel nem lehetne valamit kezdeni? Nem látom sehol leírva az etikában azt,hogy amikor a diszpi türelmet kér és valaki ezt nem hallotta és nyom kettő szabályosan azt ponttal kellene "jutalmazni" Teljesen életszrű,hogy ha mondjuk alkuban vagy nem a rádiót figyeled ezerrel,s ha épp akkor kérnek türelmet,akkor mikor elindulsz utassal és szabályos akarsz lenni és kijelentkeznél és nyom kettő,kipontoznak... Ez nem túlzás egy picit? Másik,hogy a csövön ülő diszpécser miért kér 20 percenként türelmet? Azért ülnek bent 6-an,hogy neki csak és kizárólag a csőre legyen a figyelme irányítva. Ő nem ide figyel,de a taxis van elkaszálva??? Ugyanez a lehalkítás. Ha beülnek 3-an négyen és mondjuk buliba mennek és beszélgetnek,hacsak nem üvölt az urh-d nem fogod hallani ha keresnek. Ha meg állandóan szólsz hogy lehalkítasz,akkor elvágják a nyakadat... Nem lehet itt rendet tenni ezen a vonalon? (is). A másik ez a droszt utolsó dolog. Ömlésben katona legyen a talpán aki meg tudja mondani a káoszban,hogy Ő volt e az utolsó,amikor már mindenki össze vissza áll (pld:kreaol,nagymező,stb) Nem volna célszerű droszt első inditással? Megszűnne ez az őrület.-Talán-

csogu 2012.06.02. 06:29:29 / # 329832
Az a "baj", hogy néha a drosztokon olyan jó a hangulat, hogy az ember teper vissza dumálni. Bajnak azért baj, mert én is jobban keresek, ha nyomkodok. Viszont mivel szinte 30 (31) napból pontosan annyit is vagyunk kint, néha így lazítunk... Néha kifejezetten "zavaró" tud lenni, amikor egy nagy sztorizást megszakít egy-egy fuvar... Na ekkor van az, hogy utána meg nem győz az ember hajnalban rohangálni címről-címre, hogy hozza a tervet:-))
606 2012.05.31. 15:15:05 / # 329831
Van aki hétvégente a drosztokban bízik azért is láthatod,hogy rohannak vissza a Creolba,Nagymezőbe stb.De hidd el nekem,hogy a címezésből is remekűl ellehet lenni.Egy öreg taxis mondta nekem még anno,hogy majd meglátod vannak jobb és rosszabb napok is de hó végére valahogy mindig egálba billen a mérleg nyelve és tényleg így van.Te+én és még sokan címezünk,a másik fele pedig drosztól és az istennek se mozdul onnan még ha az orra elé is dobják a címet kinek mi a jó.amúgy bizony nekem is vannak beülős 3 tarifásaim és akkor fülig ér a szám mert nem 2 megyek a drosztokról.A 2 szem jegyű kódok pedig akiket írtál drosztolnak de van,hogy a te zsebedben több van a nap végén:)Amúgy én szoktam hallani címezni is őket.
Csaholó 2012.05.31. 08:14:54 / # 329830
Jó magam is nyomkodós vagyok.Tudom senki nem fog elzavarni!Arról van szó hogy nem férsz oda,mert rohan vissza,mint az örült,lehet menet közben pont 7 címet mondtak elé de ő fut vissza!Most ha oda állnék 18.-nak akkor úgyis felvennék valamit a sorból,mint hogy végig álljam!Tehát csak nem férek oda.Tudom én vagyok a "hüje"! De úgy gondoltam az 1-es,tarifát ki tudom majd pótolni néha a 2-3.-l,!! Elég jól elboldogulok a városban,viszont ő nem biztos!Könnyebb megkérdezni mi hol van,mert segítünk szivesen,ennek fejében meg is előz rohanás közben hogy vissza érjen a drosztra! Szóval erről van szó!!!!
Tomcab 2012.05.31. 03:06:32 / # 329829
JÚNIUS 4-ÉN HÉTFŐN 14 ÓRAKOR MINDENKIT VÁRUNK AZ INTEGETŐN.

606 2012.05.28. 14:34:41 / # 329828
Erre csak azt tudom felelni,hogy vannak a nyomkodósok és vannak akik nem nyomkodnak.Mármint a címekre.Te is beállhatsz a méz nevű drosztra hidd el senki nem fog elzavarni.Ritkán de én is megfordulok ott de sokszor másfél óra állás után kerülök sorra ez nekem nem pálya.
baupexim1 2012.05.27. 22:20:58 / # 329827
ja de:)
baupexim1 2012.05.27. 22:20:36 / # 329826
nincs meg:(
csogu 2012.05.27. 22:18:31 / # 329825
gmail-re, ha kérhetem:-)
baupexim1 2012.05.27. 22:17:26 / # 329824
megy egy mail, 2 perc:) thx
csogu 2012.05.27. 22:17:00 / # 329823
Igen.
baupexim1 2012.05.27. 22:15:05 / # 329822
vagy?
csogu 2012.05.27. 21:54:10 / # 329821
Lényeget leszűrted, és egyben választ is adtál Csaholó szaktársnak, hogy mi az oka, hogy nem reagálok az itt leírt felvetésekre. A befektetett munka nem éri meg az eredményt. Amíg egy sötét szobában egy kattintással fényt varázsolok, addig az a fejekben egy igen bonyolult és fáradtságos szellemi munka...és sajnos ez sem garancia arra, hogy sikerülni fog. Rossz talajban csak a gaz él meg...ahhoz meg nem kell kertész:-)
mano10 2012.05.27. 21:23:08 / # 329819
...tehát NEM három, hanem NÉÉÉGY penge van az új dimenziójú fantastico brutáljó zsírcsapatban???? Ez a Csahos nem figyel a részletekre.... ...nnna, de aztán jő csogu bá!!!

csogu 2012.05.27. 13:59:06 / # 329820
Nézd, mivel itt vagy nálunk...hallasz, látsz, tapasztalsz. Vagyis, Te olyan vagy most nálunk, mint turista, egy idegen országban, az első napokban. Érik ingerek, behatások, ami alapján elkezd véleményt formálni. Ahogy olvaslak, eddig nincs nagy gáz a környezetedben. Sőt, három etikást is felsoroltál, mint példamutató...vannak többen is, csak hallgasd...pl.: a 33-as Laci, csakhogy egy konkrét kódot írjak... Ez az egyik. A másik, hogy vannak olyanok, akik most jöttek, és már hisztiben vannak, mert itt sem az van, ami az álmukban létezik csak, illetve nagyon egyoldalú az ismeretük, így konkrétan egy torz kép van a fejükben. Lehet engem is hallasz tevékenykedni és akkor lehet elképzelésed arról, hogy kb. mire van időm, és mire nincs... Amennyiben van konkrét javaslatod, elképzelésed, nyugodtan keressél meg (ha lehetséges hétköznap) és simán megbeszéljük... Tudod, érvek, ellenérvek... Nincs sajna időm itt hosszan kifejtegetni, hogy mi, miért van...és NEM azért, mert hadititok, hanem mert az egész, sok apró részletből áll össze...és az nem mindig átlátható...és inkább tűnne magyarázkodásnak, mint érvelésnek...és oldalakat kellene hozzá leírni. Köszi a megértést:-))
Csaholó 2012.05.27. 08:41:56 / # 329818
Fönök! Nem olvasod a saját topicot,vagy válaszra sem méltatsz,vagy minden jó ahogy van,fejlődésnek nincs értelme,esetleg ..arunk bele,megy amíg halad?! Javasolnám a mézes droszt-ról munkálkodó kollégák tagdíjának emelését,az urh-ról dolgozó,diszpécser munkáját segítő kollégák tagdíjának csökkentését!!Ez így lenne taxisbarát!Hogy alkalmazzuk a cég szlogenjét!!! Példa mutató cím felvétel,a 77 meg a 25,30,a többiek???Írjál be,húzzál ki!! Korrekt!!!!!

Csaholó 2012.05.23. 08:45:54 / # 329817
Csogu!! Mit szolnál a kötelező számú cím felvételhez!!! Lehet hogy nem kéne a drosztról küldeni,és én is be állhatnék 1-2 fuvar erejéig a drosztra! Nem előznének meg a kollégák,a droszt előtt 100m-re,és be áll elém,nem vágna elém a belső sávból,és felveszi az integetőt!!!

Csaholó 2012.05.23. 08:36:47 / # 329816
Nekem is van elképzelésem,még 1 csati!! Aztán ott lehet össze borítani,kiszálltam kávézni,enni,pukizni!!!! Egyébként nem az a baj,az hogy minden a forgalmazón hallatszik,le halkítani pedig csak 2 pötty-t lehet!!Tudom az utas kérésére is,én inkább mondanám az utas érdekében,vagy a sajátunkba,hogy más ne hallja főleg az utas ne!!!!!! Vagy azt is lehetne,hogy oktatáskor elmondod,minden probléma,segítség,a 2-s csatornán,hétvégén pedig se segítség,se probléma nem lehet!!! Vagy tényleg kell a 3-as!!!!
nagyonkedves 2012.05.19. 13:21:00 / # 329815
:) Hirtelen jött bizony és én még csak be se vagyok zsongva rendesen de majd igyekszek. :) Három hét alatt má csak sikerülni fog. :D Addigra majd Ti is jól megszakadtok. :)
csogu 2012.05.19. 13:01:31 / # 329813
Hirtelen jött a nyitás híre, sokan nem értesültek róla, de így is adott munkát nekünk...azon felül, hogy az egész város zsongott.

Oldalszám: 194