Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2012.04.26. 14:02:09 / # 326996
Kattints a reagom válasz gombjára és lesd le a koreográfiát! :-DD
málna 2012.04.26. 13:59:25 / # 326992
Nem tudom, hogy kell.. Azért kössz. :)
Rocktaxi 2012.04.26. 13:57:57 / # 326991

Rocktaxi 2012.04.26. 13:55:09 / # 326990
[url=http://index.hu/belfold/2012/04/26/turelmi_idot_ad_a_rendorseg_elsosegelykeszlet-ugyben/ ] Mááááálna!! :-) Csinálj már egy rendes linket! :-) [/url]

málna 2012.04.26. 13:33:53 / # 326998
http://index.hu/belfold/2012/04/26/turelmi_idot_ad_a_rendorseg_elsosegelykeszlet-ugyben/ Minden bizonnyal jó üzlet volt valaki(k)nek..
MCCCXCII 2012.04.26. 11:24:43 / # 326997
Mennyi idő elteltével kell „pótolni” a doboz tartalmát? Azonnal, 1 óra, 1 nap? Stb., stb., stb. Milyen alapon büntetnének? Hiszen mi a neve? Tök mindegy. Tulajdonképpen sérült emberek ellátására szolgáló segédeszközöket tartalmazó csomag. Vagyis, ha a rendőr ezért ellenőriz, akkor nyugodtan mondhatod, hogy valakit elsősegélyeztél pár órával ezelőtt, és a friss szavatosságú eszközöket felhasználtad. Az azóta eltelt idő óta pedig még nem volt módod pótolni a hiányzó darabokat. Nos, ha ezek után még mindenáron meg akar büntetni, akkor feljelentheted a rend éber őrét, hogy egy olyan cselekedet következményeként akar megbüntetni, amelyet az emberségesség írott és íratlan szabályai megkövetelnek. Érthetőbben, a törvény és az emberség azt írja elő, hogy a bajbajutott embertársunkon segíteni kell, amennyire lehetséges, ha az nem követel további emberáldozatokat. Ebből kiindulva bármikor segíthetünk egy embertársunkon, aki elsősegélyezésre szorul. Még szerencse, hogy hárman voltunk, mert az Istennek se hagyta magát bekötözni. :))) Na, most ezek után milyen alapon akarnak megbüntetni? Ahogy elnézem a közúti balesetekről készült felvételeket, hogy mennyire roncsolódnak a gépkocsik, meggondolandó, hogy a tartozékok közé fel kell venni egy feszítővasat meg egy kis kaliberű lőfegyvert. Az előbbit azért, hogy a roncsok közé beszorult áldozatot könnyebben ki tudjuk szabadítani. Az utóbbit meg azért, hogyha nem tudjuk kiszabadítani, akkor ne hagyjuk szenvedni, hanem szabadítsuk meg kínjaitól. Tudom, hogy ezen írásom elég nagy hülyeségnek hat, de ez a büntetgetés célzottan az elsősegély doboz miatt legalább akkora hülyeség. Vagy már ennyire benne vagyunk a fekáliában, hogy bármi áron bevételt kell generálni? Tudom ez nem a politikai topic, de valahol azért már mindennek van határa.
bemondó 2012.04.26. 05:44:26 / # 326995
Kedves Málna! Van a VDSZSZ-nek egy szóvivője-bizonyos Gaskó István- aki szinte egyedül szólal meg vasutas ügyben, pedig két szakszervezetet és a dolgozókat képviseli. Ügyesen lavíroz kormányok és minisztériumok között, és igen messzire jutottak érdekeik érvényesítése során. Mindannyian láthattunk-hallhattunk a demonstráción és mondhatom a szívünkből beszéltél. Hidd el ez nem a közösségről kell, hogy szóljon, mert a közösség birka módon bólogat vagy csóválja a fejét. Szóvivőre, vezetőre van szükségünk, aki simogat és odab@sz ha kell. Aki nyilatkozik, fogalmaz, kiáll értünk és álhatatosan megy előre. Mi Benned láttuk ezt. Aztán egyszer csak lelépsz. Értem én, hogy család, gyerekek.... De szükségünk van Rád. Szerintem.
csogu 2012.04.26. 02:37:47 / # 326994
WoooW, szeretem, amikor magát az embert is látni egy-egy hozzászólás mögött!
málna 2012.04.25. 21:36:33 / # 326993
Kedves Tőled! Jól esnek a szavaid, de mint korábban írtam, egy szervezetnek szerintem nem egy emberről kell szólnia. Jó dolog a bizalom, hogy tudja az ember fia, miatta vagy legalábbis az érintettsége miatt csatlakoznak a szervezethez.. Ebben fontos mindenki! Így indultunk..hatalmas elánnal, megszervezve minden egyes lépésünket, külsős segítőkkel karöltve (köszönet érte). Közösségi vásárlás kiépítése, minden hónapban hírt adva az érdekvédelemről és szinte egy második család (ha lehet ezt mondani) felépítése.. A hatalom nem minden..Felelősséggel jár a kollégáid munkakörülményeinek javítása, legalábbis annak szándéka is. És ez iszonyú fontos! Tetszelegni egy képben, élvezni a kellő megszólítást, az csak egy illúzió..Amikor sikerül elérni valami fontosat és az általad védett személyek a szemedbe néznek, abban láthatod a visszajelzést, a köszönetet. Nem mondom, élveztem a nyilatkozást.:) Szerettem megírni a nyílt leveleket, szívesen fogadtam a kritikákat, klassz dolog volt egy sajtóközleményt megfabrikálni..Tanultam. Imádtam zakót húzni és jobb színben feltüntetni a taxisok leegyszerűsített és általánosított képét. Csak amikor már ebbe a munkádba is "beleokoskodnak", minden megnyilvánulásodat tiltó szó korlátozza, tanácsaid nem érnek célba, akkor bizony barátom, el kell azon gondolkozni, vajon tényleg szükséged van erre... Természetesen a családom is mérvadó egy ilyen döntésben, de mivel szakmai szervezetként indultunk, szakmai szemmel kell megközelíteni ezt is elsősorban. Még egyszer köszönöm a szavaid, de hidd el, ez nem csak egyes személyekről kell szólnia, hanem a közösségünkről. Ha ez szétesik teljesen, az pont annak lesz köszönhető, hogy ez így ebben a formában nem jöhetett létre..és azt csak sajnálni lehet a továbbiakban. Üdv, Tibi
pálcika 2012.04.25. 06:13:57 / # 326988
Bocs, MMMMMMálna...
pálcika 2012.04.25. 06:13:06 / # 326987
Évek óta hallgatom, látom... Miféle elszámoltatás? Ki, Hogyan? Minek alapján? Milyen felhatalmazással? Hülyék vagytok, ostoba hülyékként viselkedünk. Nem véletlen, hogy aki csak akar, aláz minket, és levesz bennünket. málna, Te voltál talán az egyetlen, akiben bízni lehet, és most felálltál. Most azok képviselnek, akiknek éppen azok adják a fizetésüket, akikkel szemben cselekedniük kellene. Mintha a Széles Gábor lenne a vasipari dolgozók szakszervezetének vezetője. Akkor meg, milyen elszámoltatás????? Más: belegondolt abba valaki is, hogy szinte azonos minden számottevő "fuvszervező" cég tagdíja, mérettől, piaci jelentőségtől függetlenül? Belegondolt-e abba valaki is, hogy a havi tagdíj az életbiztosításodnál, törlesztőrészletednél, havi kötelező járulékaidnál is jóval több, DE arányos teljesítés nincs mögötte? Mert sztem először saját házunk táján kellene rendet tenni.
törölt felh. 2012.04.25. 06:02:14 / # 326986
Én azért írtam azt amit mert a topiktárs azt hangoztatja, hogy ha a helyszínen nem tudsz fizetni 50000.- ot akkor feljelent és az már csilió ft. Akkor szólj, ha a helyszínen valaki is ki tudja fizetni a sárga csekket :)
Amsel 2012.04.25. 02:06:10 / # 326985
Kössz Tomajer! Gyógyuljon meg,és természetesen visszavárjuk.

tomajer 2012.04.24. 22:01:30 / # 326989
Én beszéltem Nazolival (igen haragosan) és elnézést kért, de erősen megrendült az egészségi állapota, amit megpróbál karban tartani, de nincs energiája, és ereje most netezni. Teszi a dolgát, próbál megfelelni az elvárásoknak....
hiénakutya 2012.04.24. 19:53:35 / # 326983
De miért kellene egy taxist bármiről is meggyőzni? Az egyik cégnél prütty-prütty, majd "küldjetek az utasomnak egy autót, mert rendőri ellenőrzés alatt állok, nem tudom továbbvinni. Itt állok két rendőrautó között". Küldik az autót, majd valaki megkérdezi az áldozatot, hogy mit követett el, de már nyilván a rendőrökkel van elfoglalva, mert nem válaszol. Ekkor viszont jön illetékes elvtárs, aki az érdeklődőt áthívja a másikra és tájékoztatást ad, miközben pont annyit tud a konkrét esetről, mint maga az érdeklődő, hiszen egyikőjük sincs ott. Nem is tudjuk meg, hogy mit követett el az emberünk, csak azt, hogy ki van adva a rendőröknek, hogy basztassák a taxisokat, különösen hétvégén. Rá vannak állítva a taxisokra. :-D Valaki bátortalanul bepróbálkozik, hogy a rendszámfelismerővel felszerelt autók szoktak párban járni és a kollégának nyilván nincs rendben valamije, például kötelező biztosítás, vagy teljesítményadó, de illetékes elvtárs jobban tudja és csak hajtja a hülyeségét; rá vannak állítva a taxisokra. Jön még valaki, aki finoman próbálja rávezetni, hogy ez nem feltétlenül igaz, de emberünk tántoríthatatlan. Szóval, tudjál róla te is: ránk vannak állítva a rendőrök! :-D (A 240 meg több mint a 150.)
Amsel 2012.04.24. 19:40:08 / # 326982
Kedves csogu ! Málna TGFSZ-ből való távozásakor magasztaltad nazolit. Többször is kifejezésre juttattad, hogy mennyire bizol benne, és hogy sokat vársz tőle. Nos a tárgyalásokkal kapcsolatban igen mély hallgatásba vonult nazoli.Vajon most is ugyanolyan véleménnyel vagy-e róla, vagy esetleg már másképp látod nazoli tevékenységét a jövőt illetően?

csogu 2012.04.24. 19:24:57 / # 326981
Eme cikk szerint, az én válaszom is hülyeség. Mind1, ma próbáltam az egyik srácnak érvelni, de felesleges volt, mert Ő már látott dobozt is meg rendőrt is, így én nem tudtam meggyőzni:-)
csogu 2012.04.24. 19:18:47 / # 326980
De kiállíthat egy csekket erről az összegről és azt nevezik helyszíni bírságnak.
törölt felh. 2012.04.24. 15:22:52 / # 326979
Hány éve van, hogy a rendör nem nyúlhat kézpénzhez? Söt szolgálatban nem is lehet nálla csak minimális kp.
anyad 2012.04.24. 14:21:50 / # 326978
Bocsi még azt szeretném mondani a kollégáknak,hogy mindenki nézze meg a mentőládája szavatossági lejárták mert ugy halottam,hogy most a rendőrök ere mennek rá hej szini bírság 50000Ft ha nem tudod kifizetni akkor feljelent és az már 100000Ft.

Oldalszám: 321