Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2011.09.16. 15:43:39 / # 323530
Nézd, kicsit komolyabbra fordítva a szót...ha már a kort hoztad fel. János kolléga a TGFSZ egyik tagja (mi csak kölyöknek hívjuk) az egyik agitátorunk...csak az a baj, hogy olyan gyerekes, hogy nem veszi komolyan a küldetését és mindig csak a csajokat kergeti és valószínűleg ezért nem ért el még hozzátok, hogy benneteket is meghallgasson :-)) Ez egy régebbi kép róla
szálka 2011.09.16. 15:37:09 / # 323529
:) Nazolit meg az anyukája kísérte az orvosi rendelőbe. Láttam, csak nehogy megharagudjon amiért elmondtam. :)
törölt felh. 2011.09.16. 15:34:55 / # 323537
Mellesleg tényleg a nazoli korára pont jól illik a leírás, olyan harmincas kis hülye gyerek, akinek fogalma sincs arról, hogy mi volt a blokád!! :-D oregrokker! Tényleg nagy faszságokat tudsz itt összehordani, de ebből is nyilvánvalóan az látszik sajnos amit itt már többször leírtunk, a taxis az már csak ilyen! Sajnos!
csogu 2011.09.16. 15:34:20 / # 323528
Tegnap bementem cigiért, erre személyit kért az eladó csaj, mert nem hitte el, hogy elmúltam már 18:-))
szálka 2011.09.16. 15:32:39 / # 323527
Apám! Neked megvan az a jelenet -talán az első Indiana Jones-ból, amikor a hadakozó-vagdalkozó turbánost egy frappáns mozdulattal lelövi az Indiana, Veled ugyanezt kéne tenni, és nem vitatkozni meg győzködni. Már bocsánat. Ja: én is csatlakozom a többiekhez, 22 éves vagyok, és másfél éve taxizom.
törölt felh. 2011.09.16. 15:26:23 / # 323526
Ez most hogyan jön ide? ehh
Apuka 2011.09.16. 15:26:21 / # 323525
Köszönöm, hogy öregítesz! A nyáron töltöttem a 23-at! Úgy gondolom, az a 2,5 év amióta taxizom elég tapasztalatot adott! Téged olvasva, be is bizonyosodott, teljesen felesleges lett volna várnom még 20 év tapasztalatát összegyűjteni! Egyébként nem nyáron hanem télen és nem vacsorázgatás hanem pizzázás közben született meg a nagy ötlet! :)
csogu 2011.09.16. 15:26:18 / # 323524
Itt szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy mindenkit sok szeretettel meghívjunk tomajer 21. születésnapi bulijára, ami egyben jelmezbál is lesz....szóval mindenki egy kicsit festesse be a haját őszes színezetűre....természetesen ez Nazolira és Hiénakutyára nem vonatkozik, akik a szkinhed irányzatot erősítik majd a bulin:-)
törölt felh. 2011.09.16. 15:21:34 / # 323521
Hát legyünk őszinték, ezt a hazájában Izraelben hiába tette volna, azok nem dolgoznak! :)
hiénakutya 2011.09.16. 14:59:19 / # 323520
A Nazoli? Ő 25.
oregrokker 2011.09.16. 14:52:19 / # 323519
Köszönöm,hogy reagálsz a gondolataimra.Ti egy szép nyári este vacsorázás közben ki találtátok itt az ideje és lépni kel mert ez igy nem mehet tovább.Ezzel nincs is semmi baj.Gondoltátok a sok öreg be gyepesedet taxis helyet majd ti fiatal titánok cselekedtek.Ez igy helyes.Idáig minden oké itt kelet volna arra gondolni,hogy hívjuk össze a Taxisokat és cselekedjünk végre valamit.Sajnos lehet,hogy igazatok volt és ezt a kört ki hagytátok.Mert itt ugye volt egy taxis sztrájk amit ti csak hírből halottatok ugyan is még akkor fiatalok voltatok,legalább is én igy gondolom ahogy ismerlek benneteket.olyan 30 körüliek vagytok.Ezt nem bántás képen írtam.(Mielőtt ebbe is valaki beleköt).A Sztrájk után nagyon meg nehezítették a Taxis életét.Azóta sok szakszervezet alakult aminek nem is volt több a létszáma 200nál soha.Vajon miét?Mert tudjuk és ezt nektek is mondták ha jók az információim.A fagyi visszafog nyalni.biztos,hogy beszélgettetek Taxisokkal csak ami nektek szerintem nem tetszett azt be söpörtétek az asztal alá. Én ismerem a közvélemény kutatok szisztémáit.És ti?Minden korosztályt és minden csoportot.Igen ti a Taxisok 0.0002%kérdeztétek meg ez körülbelül egyezik a baráti létszámmal.Lehet,hogy baromság amiket írok De a jelen állás szerint megint szívni fognak a Taxisok Ne sajnáld én sem sajnálom ezt az időt amit ezzel el töltöttem.De én híd el azért írok mert a más problémáit is át látom amit még ti sajnos nem.Nagyon sok kolléga csődbe fog menni ha be hozzák a 10évet híd el.És azoknak mit mondasz,hogy sajnálom de az elveimmel nem egyezett az hogy meghallgassalak benneteket.
Apuka 2011.09.16. 14:44:59 / # 323518
A dinamikus IP címet is a szolgáltató ossza ki. A hatóság részére meg kiadható.

Apuka 2011.09.16. 14:43:15 / # 323517
Az egyik felvetésedre reagáltam. most vegyük sorra a többit! 2.)Droszt kérdés:Ki a francot érdekel hisz mind annyian a tutiban állunk Majd januártól rájössz! Amikor odamegy hozzád az ellenőr és megbüntet/feljelent (amelyik tetszik) a droszt szabályok megsértéséért! mert fent van a szabadjelződ és világít. Az idevonatkozó szabály (nem szó szerint)utasfelvétel céljából csak a kijelölt taxiállomáson lehet várakozni! (mielőtt belekötnél, évek óta érvényben van) Ha fent van a szabadjelződ de a taxi órád kikapcsolt állapotban van (és te benne ülsz a kocsiban) megbüntet/feljelent (amelyik tetszik) a droszt szabályok megsértéséért! Ugyanis, ha a csillár fent van, függetlenül, hogy világít vagy nem, hogy az óra szabadot mutat vagy foglatra (kikapcsolva) van téve, szolgáltatásra késznek minősülsz, tehát utasra vársz! ez új elképzelés, és alkalmazva lesz. (akkor mentesülsz ez alól, ha letakarod, vagy leveszed a csillárt, illetve ha ketyeg az óra! AZ NKH azért vonta vissza az engedélyeket a vizsga állomásoktól, mert Komáromi Úr kérvényezte! Ezt le ellenőrizheted a kamara által digitálisan rögzített jegyzőkönyve alapján. Kérd ki, neked biztosan odafogják adni! Mindezt azért, hogy legyen lehetőség a nulláspapír kérésére! Egyébként ez ellen tiltakozott a TGFSZ és az OTSZ is az NKH-nál. ha bogarászol egy kicsit a hallo-n, meg is találod ezt a dokumentumot.
nazoli 2011.09.16. 13:02:47 / # 323516
Kívánságodra megpróbálok reagálni az általad írottakra. Azt írod, hogy a véleményedre várod a cáfolatokat. Egy véleményt nem lehet cáfolni. Cáfolni állítást, állításokat lehet. A 1816-ban te állításokat tettél, amit a 1829-ben véleménnyé próbálsz szelídíteni. El kellene döntened, hogy ez most a véleményed, vagy ezeket állítod. Szerintem. Eddig, amit írtam, vélemény volt. Most fölteszek neked egy kérdést. Szerinted hogyan kellene meghallgatni 6000 ember véleményét? Következtetés. A gondolatod logikáját követve valószínűleg úgy véled, hogy összeterelni 6000 taxist egy karámba, ahol aztán mindenkit meghallgatunk. Elárulom, hogy ez nem fog menni. Több objektív ok miatt sem, de ezeket szerintem rajtad kívül mindenki érti. De mi van akkor, ha több taxis van, mint 6000? Akkor meg azt fogod mondani, hogy miért nem hallgattuk meg az összeset. Az alábbiakban tényeket fogok közölni. Elmondom neked, hogy hogyan hallgatjuk meg a taxisokat. Úgy, hogy beszélgetünk velük. Tudod: utcán, droszton (bár mondjuk ilyen ma már nincs), tutiban, benn a cégnél, címen állva, és a többi, és a többi. Az lehet, hogy mind a 6000-nek a véleményére nem lehet adni, mert sajnos van egy pár hozzád hasonló, akikkel alapból nem igazán lehet mit kezdeni. Akkora baromságokat mondanak. Ne felejtsd el, ez is tény. Ezen nem szabad megsértődni. A tények, azok makacs dolgok. Mint ahogy az is tény, hogy fogalmad sincs arról, hogy kikből tevődik össze a szakszervezet. Közlöm veled, hogy mindegyik vezetőségi tag aktív taxis. Valamint a tagok is aktív taxisok. Ez is tény. A fix tarifáról is meg tudtunk egyezni, esetleg a mértéke tekintetében vannak véleménykülönbségek. Tehát ezek, amiket fölsoroltál, nem a gyengéink. Vannak olyanok is szép számmal, de azokat mi is tudjuk. Megismétlem: ezek tények, és tényeket közöltem. Azzal az állításoddal nem tudok mit kezdeni, hogy a Hallot csak a taxisok 5%-a olvassa. Kérdezd a Tomacsekit. Van viszont egy mondás, nem hiszem, hogy érted, de azért leírom. Cseppben a tenger. Ha egy közvéleménykutató intézet felmérést végez egy fontos , országos ügyben, ezt 1500-2000 ember megkérdezésével teszi. Általában elég pontos eredményeket szoktak kapni. 3% körüli pontossággal bejön nekik. A 2000 megkérdezett ember az összlakosság 0.0002 %-a. Ha ebből indulunk ki, akkor sokkal pontosabb a mi eredményünk, amely a taxisok szerinted 5 %-ának a véleményén alapul. Remélem, most már érted a mondást. Remélem, hogy sikerült meggyőző cáfolatot írnom az állításaidra. Az előzmények ismeretében azonban ne nagyon várd, hogy a továbbiakban bárki is foglalkozni fog a baromságaiddal. Sajnálom, hogy elveimmel ellenkezően ilyen terminológiát kell használnom, de sajnos azt kell mondjam, nem érdemelsz, és nem is értesz meg mást. Ez is tény.
tele5ös 2011.09.16. 12:58:31 / # 323515
SZÓRÓLAP ? SENKINEK ?

szálka 2011.09.16. 12:52:49 / # 323514
:))) Még ez is! Nem elég, hogy flotta tulajdonos, biztosítási kufár. Bűnöző embercsempészt, és politikust csináltok belőle. ( ja, az ugyanaz ) :-D
tomajer 2011.09.16. 12:50:15 / # 323513
Hááát .... nincs előttetek titok:-)

málna 2011.09.16. 12:42:13 / # 323512
Sőt! A minap jött haza Kabulból, hogy az ottani lakosság mereven muzulmán egyedei között válogassa ki a jövő taxis generációját. Cserébe, mint a TGFSZ Utazó Nagyköveteként, indulhat a Tisztújító Gyűlésen az - új üzleti terv megalkotójaként - az Üzemeltetési és Logisztikai Felelős tisztségéért.
szálka 2011.09.16. 12:24:33 / # 323511
Mekkora zsivány!:)) Ezek szerint nekem felárral kínálgatta az egész csomagot.
rosszqtya 2011.09.16. 12:18:20 / # 323510
Ezt már jóideje tudjuk tomajerről, de a dáciákat is ő rendelte, csak a TGFSZ nevén fut, hogy megkapja a flotta kedvezményt a kötelezőre és a cascora! ;)
Oldalszám: 321