Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
piszkos fred 2011.09.28. 17:00:21 / # 323831
hát igen úgy látszik ebben egyetértünk.A 14 év alatt ez volt az első megmozdulás amelyikben én is részt vettem.jó volt látni"minket" együtt!!hidd el a legközelebbin is ott leszek!!!
nazoli 2011.09.28. 16:45:40 / # 323830
Megjött a válasz Ausztriából is. Nyers fordításban közlöm. "A bécsi Taxi tarifákat a polgármester szabályozza, csak egy tarifa van. A taxi központoknak nincs önálló tarifája. Kamarai ajánláson alapul amivel a munkavállalói kamara is egyetért (Megjegyzés: ez a létszám szabályozásáról szóló kérdésre jött.) Kb. 2 évente vizsgálják Kb. 4500 Taxi van Bécsben Polgármesteri szabályzás több EU városban is van Taxi megállhat 2.-nak ki és beszálláshoz, ha nem akadályoz." Nos ennyi. De ígérem, részletesebb információkat is be fogunk szerezni. Ha ehhez hozzáveszem az Angliából, és a Németországból érkezett válaszokat, megállapítható, hogy azonosak. Biztos nem véletlenül találták ki ezeket a kapitalizmus őshazáinak számító országokban. Meg hát állítólag az ő gazdaságaik, és demokráciáik, fejlettebb szakaszban vannak a mienknél. Lehet fölzárkózni. Ha ezeket el tudjuk érni, akkor rendben lesznek a dolgok. Mert ugye a válasz szerint a fix tarifa, létszám szabályozás, ki és beszálláshoz megállás, ha nem akadályoz, EU tagországok olyan taxi rendszerei, amik működnek. Miért ne lehetne ezeket különösebb fenntartások nélkül átvenni? Ott már évtizede jól elvannak velük. Ezek mellé a rendező elvek mellé kell felsorakoznunk, és ha elég sokan vagyunk, és elég nagy lesz a szavunk, akkor el is tudjuk érni. És tényleg: ne birkázzuk egymást ezentúl. Ha már állat, akkor inkább legyünk farkasok. Híres a közösségi életmódjáról, kitartásáról, intelligenciájáról.

nazoli 2011.09.28. 16:23:53 / # 323829
Ha megkérhetlek tisztelettel, ne birkázd a taxisokat. Különös tekintettel a legutóbbi demonstrációra.
Fantomas 2011.09.28. 16:03:05 / # 323828
Bocsi,nem olvastam el figyelmesen a forrást.
nyuszicsiga 2011.09.28. 14:47:41 / # 323827
Most náluk a gyeplö,mégsem tudják jóirányba hajtani a szekeret!Már tényleg csak olyan módszerekkel lehet ellenük nármit is elérni amilyen módszerekkel ök is kib....ak velünk! "A magyar gazdaság helyzete ma rosszabb, mint a kormányváltáskor volt, nem jók az irányok, zsákutcába kerülhet az ország - fejtette ki Vértes András, a GKI Zrt. elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette, ugyan a világgazdasági és európai helyzet is romlott, de a magyar gazdaság sokkal inkább a kiszámíthatatlan, a jogbiztonságot csökkentő, populista, alapvető jogokat sértő gazdaságpolitika miatt került ilyen helyzetbe, és ez elriasztja a befektetőket."

berci 2011.09.28. 14:34:48 / # 323826
ELNÉZÉST!!!!! Elfelejtettem oda irni,hogy az ominózus igéret a VÁLASZTÁS ELŐTT volt. Te tudod miről beszélek kedves "MÁLNA". Természetes hogy ezekért nem Téged hibáztatlak és úgy gondolom más sem. EZ BIZONY AZ IGAZI POLITIKA mindegy kinek a kezben van a ostor meg a gyeplő.
berci 2011.09.28. 14:25:44 / # 323825
Szép szavak szavak,szavak,szavak. Emlékszel még mit mondtam amikor azzal dicseked- tél,hogy a jelenleg UJPEST NAGYHATALMÚ EMBERE mit mondott,és MIT IGÉRT?????? A Főváros jelenlegi "NAGYSÁGAINAK" nem a TAXI- helyzet rendezése a legfontosabb. (SAJNOS)
málna 2011.09.28. 12:37:37 / # 323824
Ez történik most.. Igazad van, egy tipikusan magyar sajátosságot kell űberelni. Nehéz a dolgunk. De megpróbáljuk. Tiltakozni valami ellen, felemelni a hangod, kinyilvánítani a véleményed, tenni önmagadért EMBERI dolog! Tedd azért, hogy el tudd mondani a gyerekeidnek, az unokáidnak, Te megtetted! Tükörbe tudsz nézni, igen, mert megpróbáltál tenni az ellen, amely veszélybe sodorhatja a családodat! Hogy ezek után más miként számol el a lelkiismeretével, azzal nem szabad foglalkozni. Te megtetted, és ez a lényeg.:)
málna 2011.09.28. 12:14:56 / # 323823
Szerinted?
Fantomas 2011.09.28. 12:07:55 / # 323822
Akkor most 100000 Ft a drosztdij?

törölt felh. 2011.09.28. 08:25:28 / # 323821
Most komolyan ezen keseregtek, hogy letagadja? Miért ne tagadná le,mikor a kutya már régen leírta, hogy ez az egész szar, amit ránk zúdítottak, egy szereplőre van írva! Egyetlen megoldás van erre csak, tüntetni,tüntetni és tüntetni,minél többen, és akkor beszarik a gatyájába ez a sok senkiházi korrupt banda! A tüntetést pedig csakis úgy csinálni ahogyan azt a szabályok engedik: KRESZ, BTK stb... és akkor nem tudnak oszlatni,és büntetéseket kiszabni! Ébredjünk már fel végre! A tárgyalóasztal mellett meg lett próbálva, nem ment... Most jön a hétköznapi valóság,az utca! Gyerünk birkák, ki az utcára, nincs más lehetőségetek, ha nem akartok éhen dögleni!!!
nagyonkedves 2011.09.28. 07:42:04 / # 323820
Ugyan! Ennyire már csak nem borzasztó a helyzet! :) Láttad az 500 autót legalább 10 féle szabadjelzővel békés egymás mellet állásban? A 20243as képecskét a poltopikban? Egyébként meg ajnározzátok csak egymást! (Ne má mindig nekem kelljen! :D ) Eredet [ajnároz < ősmagyar: ajnál (kényeztet) Jééé! Végre egy magyar szó! :) Egyébként te mit értettél alatta?
Apuka 2011.09.28. 07:23:42 / # 323819
519 millió veszteség havonta! 2011-09-27 17:55:59 [i]Ezért tüntettetünk múlt kedden. Nem én számoltam ki. Egy vaskos anyagban szerepelt ez a szám, amit közgazdászok készítettek és a TGFSZ szóvivője Fárbás Tibor bocsájtott a rendelkezésemre. Ez az az anyag, aminek a létezését Dr. Komáromi Endre a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. vezetője, egy közleményében nemes egyszerűséggel letagadott...[/i]
Apuka 2011.09.28. 07:20:49 / # 323818

piszkos fred 2011.09.28. 04:06:49 / # 323817
ez a baj, mi is ahányan vagyunk majdnem annyi felé húzunk,mert mindenki azt hiszi az ő baja a legnagyobb.Ezzel nem is lenne probléma,de egy bizonyos cél érdekében össze kellene fogni és nem egymást ajnározni!!!remélem ez mihamarabb megtörténik és nem leszünk ennyire kiszolgáltatva azoknak akiket tulajdonképen mi tartunk el

bendzsoo 2011.09.28. 00:05:30 / # 323816
Sajnos ahogy mondod nagyon sokan belőlünk élnek nem is akárhogyan.Mi meg kínlódunk.Dolgozunk mint az állat.De hát sajnos ezeket is mi rontottuk el így vagy úgy.
tomajer 2011.09.27. 20:55:05 / # 323815
Még mindig nem értem, hogy kerül a csizma az asztalra.... ha ezt a Pentás topicban vitatjuk meg, ok. De itt? Tényleg kell még törésvonalakat huzigálni? Dörgöljük egymás orra alá, a Pásztorokat, Horváthokat, Szenciket, Oláhkat??? Nekünk Sipekink van. A mi dolgunk. Pillanatnyilag, nincs más aki megcsinálja helyette ingyen a munkát....
tomajer 2011.09.27. 20:52:40 / # 323814
Attól én nem tartok, hogy akár a Sipeki, akár bárki más innen szerepet kapna a BKK-ban. Hidd el találnak minden szerepre saját kutyájuk kölkit.... ... akinek esélye lenne, (A.A.) az most nem aktuális... nem az a ciklus van.
ata8 2011.09.27. 20:49:28 / # 323813
Az ig sz:0159. Ezt én sem venném magamra.
hiénakutya 2011.09.27. 18:24:41 / # 323812
Tamás, az említett figura hosszú évek óta a taxisokból él. Ők tartják el. Majd, előáll azzal az ötlettel, amivel. Erre egy normális, számomra elfogadható reakció van: mostantól gondoskodj magadról, öcsém, mert én a nullás papíromra gyűjtök. És ez még akkor sem a Pentádról szól, ha nem akarod érteni, hogy miről szól. Ha mi magunk nem tudjuk lerázni ezeket magunkról, akkor hiába szerveződünk. Ugyanis akkor sem leszünk többek, mint azok jó nagy csoportja, akik képtelenek voltak lerázni ezeket magukról.
Oldalszám: 321