Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tele5ös 2012.01.04. 20:30:11 / # 324951
Hát sajnos addig ameddig azt mondja nagyon sok TAXIS hogy előbb azt intézzék el helyette hogy neki jó legyen,Ő járjon jól, és majd utána belép a szakszervezetbe, majd akkor fizet tagdíjat, addig ez nem fog működni.

tom485 2012.01.04. 20:29:43 / # 324950
Itt szerencsére ritkán fordulok elő (mint tudjuk, miért), ha néha néha elnézek ide, CSAK a kutya írásaiért szánok időt az olvasásra, sajnos érdemi dolgok nem történnek, és valós válaszok sem születnek, valós gondokra! Ez van! Tudod tomajer, ebből kéne levonnod némi következtetést!

tom485 2012.01.04. 20:26:46 / # 324949
Köszi! Ezek szerint nekem nem válaszol senki! :( Nem baj, én nem vagyok TGFSZ tag, és szerencsére taxis sem! :) Csak a személyszállításból élek! (jelenleg)
málna 2012.01.04. 19:39:07 / # 324948
Gondolom inkább nekem címezted ... Válaszolok.. November végén, amikor kijöttünk a Tarlóstól elmondtam, hogy decemberben újra leülünk az asztalhoz kidolgozni az alapokat közösen, de csak akkor, amikor a parlament elfogadja a közlekedési törvény módosítását, amely felhatalmazást ad a Főváros számára a teljes szabályozáshoz. Mivel ez 23.-án megtörtént (beszámoltam róla) és idáig az urak a szabadságolásokat élvezték, időpontot ezután kapunk. Ezért nem volt idáig folytatás, nem másért. Semmiféle hajót nem hagyok el! Itt maradok, abban a tíz emberből álló magban, amely létrehozta a szervezetet. Nem lesz titulusom, ennyi. Vannak olyanok, akik szintén alkalmasak egy ilyen feladat ellátására, adni kell másoknak is lehetőséget, hogy kipróbálják magukat, ha akarják.. Köszönöm a gratulációdat! Én úgy gondolom, a TGFSZ így is többet tett a taxisokért mint eddig bárki. Amiért megtörténtek azok a problémás helyzetek, amelyeket már idén tapasztaltok (vagy fogtok), azért tudtak megvalósulni, mert nem vagyunk elegen! Nem hinném, hogy pisztolyt tartva a taxis fejéhez meg tudnám győzni arról, hogy szükséges az érdekvédelem, lépjen be. Ezt érezni, tudni kell mindenkinek. De nem erőszak..Így is maradhat, és lehet utána sopánkodni, kritizálni. A TGFSZ valóban kevés bevételt tudhat a magáévá..Ebből kigazdálkodni azt, amely szükséges az állandó munkához, nagyon nehéz. Véget ért a karitatív munka a taxisokért! Ezt már tényleg nem várhatjátok el tőlünk, hogy ezek után is otthonról hordjuk el a pénzt..És igen, szeretném látni, ahogy felnőnek a srácaim. Én úgy érzem, amit lehetett megtettem (Többed magammal) azért, hogy egy igazán jól működő szervezet legyen a TGFSZ. Tükörbe is tudok nézni azokkal, akik átlátták ezt és csatlakoztak. Ugyanezt fogom tanácsolni a gyerekeimnek is a jövőben, hogy álljanak ki az igazukért..De nagyon nehéz úgy úszni, hogy folyamatosan visszahúznak. Úgy gondolom, ha majd összeáll a taxis társadalom, mert nem lesz mit enni adni a gyereknek, majd akkor lesz fontos valahová tartozni. Ezek szerint addig nem.. Üdv, Tibi
nyuszicsiga 2012.01.04. 18:17:22 / # 324947
Ez egy februári kèp,innen a Hallotaxiról. Sajnos igaznak bizonyult!
nyuszicsiga 2012.01.04. 18:15:22 / # 324946

nyuszicsiga 2012.01.04. 17:52:21 / # 324945
Semmit sem fog tenni a TGFSZ!!! Biztos egyesek megsèrtödnek,de leírom a vèlemènyemet! Azzal kezdenèm,hogy èn is tag vagyok-voltam! Az utolsó tárgyalások után a Tarlóssal úgy vègzödtek,hogy a Málnáèk újjongva közöltèk micsoda nagy elörelèpès törtènt,hogy meghátrált a föváros,mindenbe partner stb. csak ne menjünk az utcára! ( persze,mert az nekik ciki ès nekik plusz költsèg,) Ès minden rendben ès 3 hèt múlva folytatjuk! Na ebböl nem lett semmi ès ha jól belegondolunk semmiböl se lett semmi! Az nem a sz.szervezet hibája,hogy felemeltèk a drosztdíjat,mert ahogy látni a Viktoriánus kormányunkat mindenkèppen felemeltèk volna! Ès azóta csend van! A szakszervezet csendben van! A szóvivönk is elhagyja a hajót! Gratulálok a gyerekekhez,kívánom úgy neveld fel ahogy szeretnèd! De,ezt már tudtad tavasszal ès nyáron is amikor mèg teljes mellszèlessèggel voltál az ügyünk mellett! Nem tudom akkor is lemondtál volna-e ha sikerül valamit is elèrni,mert hogy eddig nekem semmivel nem lett jobb,de szerintem mèg senkinek. Nem szeretnèm ha szemèlyes sèrtèsnek vennèd,nem annak szántam de ez látszik kívülröl. Nagyon sokan èrtèkeljük ès köszönjük az eddigi eröfeszítèsedet,de itt most semmit nem lehet elèrni ennèl a városvezetèsnèl,ès ezt te is beláttad. Sokan pèldálóznak a taxissztrájkkal,de az olyan,hogy "egyszer volt budán kutyavásár"(bocs,kutya) Soha nem lesz akkora megmozdulás mègegyszer egy szakmán belül mint akkor volt!Már túl kèsö! Túl sok a megfáradt,elkeseredett,elszegènyedett taxis aki akár óráról órára èl,ès ezeket már nem tudod az utcára kivinni!Már nem! Már sajnos abban a helyzetben vannak,hogy ha elèrsz nekik valamit,ami jó,csak utána állnak mellèd.De minèl rosszabb nekik annál többet kell felmutatni! De mint említettem ez az èn vèlemènyem! További sok sikert aTGFSZ-nek ès vezetöinek!
hiénakutya 2012.01.04. 17:36:11 / # 324932
Azért ez a Taxisok Világa is furcsa egy újság! A decemberi számban közölnek egy interjút Komáromival. Az vajon véletlen lehet, hogy a cikk második oldalának alján az alábbi vicc olvasható? :-)))

Rocktaxi 2012.01.04. 17:15:50 / # 324944
Valami dereng. :-)
hiénakutya 2012.01.04. 17:11:58 / # 324943
Te, nem tudod, ez a Komáromi nem volt valamikor rendőr? Mert pont annyi esze van.
Rocktaxi 2012.01.04. 17:08:44 / # 324942
Igen! :-))
hiénakutya 2012.01.04. 16:43:30 / # 324941
Egyépként meg ez volt a kérdés: "Mit szándékozik tenni a TGFSZ az agglomerációból bejáró kollégák védelmében?" Asztán eszt írta: "A kutya ne válaszoljon erre, mert érintett!" Nem vagyok érintve. :-Dp
hiénakutya 2012.01.04. 16:38:58 / # 324940
Nem füzetek. És amiko' itten volt a vállalkozásom telephelye, akkó' se füzettem, mer' nem értem el az összeghatártot. Érdett viszont nincsen limitt, tehát egy forintos árbevétell utánn is füzetel. Mostan majd általteszem a székhelyemet Pöstre, oszt nem füzetek sehol se nem egy forintot se. Oszt kiszophatják.
Rocktaxi 2012.01.04. 16:30:07 / # 324939
Budapesten "füzetsze" iparűzési "adóte"? He? :-)
hiénakutya 2012.01.04. 13:51:40 / # 324938
Én??? Én miért vagyok érintett? Nem vagyok TGFSZ-tag. :-D
666666 2012.01.04. 13:44:31 / # 324937
Emelkedik a benzin ára.Ki tudja meddig? Egy biztos,hogy a tarifakérdés soha nem lesz megoldva,amíg a telszámtulajokat nem tudjuk sarokba szorítani.Nekik addig jó,amíg mi a lehető legkisebb tarifával dolgozunk és lépkedünk a biztos tönkremeneés felé. Addig tudnak diktálni és sakkban tartani.Ez a cél vezérli és irányítja őket. DE!!!!A TGFSZ elérné esetleg azt,hogy egy pénteken,csak egy azaz 1 órára mindenki kikapcsolná a rádiót és nem venne fel címet,onnantól biztosan más lenne a tárgyalási alap. Sikerűlt a demonstrációt is megszervezni,akkor miért ne lehetne ezt is? Akarni kell és kiközösíteni azt,aki ekkor címre nyomna.Nincs más út,mert a maximumot most is lehetne használni,csak ezt most tíltják a telszám urak. Térdre kell őket kényszeríteni,mert ha nem akkor itt nagyon sok tönkrement taxis lesz rövidesen.

WinstonWolf 2012.01.04. 12:44:00 / # 324936
És így a közterületesek már büntethetnek is, mert nem ülsz a droszton a taxidban! Jól jön a lóvé a fővárosnak. Ennél sokkal többet húzhatnának rajtunk a reptéri droszton, de azt oda kellett adni egy külföldi tulajdonú cégnek!?
alelölülő 2012.01.04. 10:42:15 / # 324935
Ennek a bohócnak leginkább fingja sincs semmiről, és nyilatkozik hülyeségeket. Új helyre költöznek, és azt mondta, hogy ott is kialakítanak taxiállomást, hogy a drosztengedély intézésekor meg tudjanak állni a taxisok. Taxiállomás működéséről lövése sincs.
törölt felh. 2012.01.04. 10:07:31 / # 324934
www.taxiallomas.hu
kertestaxi 2012.01.04. 09:17:34 / # 324931
A megoldás egyszerű és igazi "magyaros" Csinálsz egy kft egy székhelyszolgáltatóval. Megkapod az engedélyt és ezután autócseréig se tb se hipa se adó se drosztpénz.Az igy megspórolt pénzt félreteszed nyugdíjra. Viccet félretéve Kell szólni a Komárominak, hogy akadályozzák a drosztdíj befizetését. Garantálom, hogy személyessen borítja rájuk az asztalt.
Oldalszám: 321