Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Amsel 2012.02.06. 15:48:54 / # 325278
Vegyél fel szemüveget, és úgy olvasd el kérlek a meghivót ! Abban egy szó sem esik a nem tagokról. Már bocsánat.
málna 2012.02.06. 15:48:22 / # 325277
Azért ez kedves Tőled, mint egy igen megbízható kollégától eme rendkívül velős értékelés az eddigi munkámról..:)) Bátran kritizálhatsz, mivel a továbbiakban már nem én látom el ezt a területet. Igazából semmilyen területet nem látok már el. És nem kell egyet érteni velem Ricsi, de azért megfelelő jogalappal kéne valakit számon kérni szerintem. (Mosolygok rajta, nem sértődök meg, már nem az a világ van műsoron nálam) Oszt még valami... 2010 decemberében belenézhettem egy anyagba, amely már akkor tartalmazta az eddig megvalósított cuccokat..Akkor a TGFSZ újjáélesztése még gondolatban sem szerepelt, nemhogy fizikai mivoltjában! Szóval, nem a mi bűnünk, szopni fog mindenki a TGFSZ-el, vagy anélkül, tök mindegy. Tenni ellene lehetne és ezért alakultunk meg, nem pedig a jogszabályok megalkotására! (Azért ennél informálisabbnak ismertelek...) Üdv :)
anyad 2012.02.06. 15:44:37 / # 325276
Szerintem a T4 buli előtt már régen komolyabban kelet volna demonstrálni.Azért a Hősök terén szerintem olyan 7oo-8oo-an biztos,hogy voltunk.Ez a tömeg csak szaporodót volna ha egy komolyabb megmozdulás lett volna.Én nagy elszántságot láttam az emberekben.
csogu 2012.02.06. 15:44:13 / # 325275
NEM!!! Pontosan más teszi ezt...tag, nem tag. Igen, a nem tagoknak (lehetséges későbbi tagoknak) is lehet véleményük...és hangoztassák is, és a tisztelt TGFSZ vezetősége ezt vegye figyelembe. Pontosan ezért ez a zárt email-ben történő kommunikáció, egy halva született ötlet. Vagy jelentse ki: Nekünk csak a tagságot fizető taxisok, "A" taxisok...a többi meg haljon éhen. Mert akkor ez így egyértelmű:-)) De szidták a szotyi taxisokat, miközben a szakma 50% ilyen cégnél van, vagyis olyan emberektől várják el, hogy melléjük álljanak, a tagdíjukkal (érdekes, hogy itt is ez a mára már letisztult ok, és okozat) támogassák, erősítsék a szervezetet...elég furcsa marketing:-)))
tomajer 2012.02.06. 15:32:33 / # 325274
Pffff...:-) A legendás oszd meg, és uralkodj:-)
tomajer 2012.02.06. 15:31:23 / # 325273
"a tagsággal nem rendelkező taxisokra nem úgy tekintenek, mint leendő potenciális tagok, hanem úgy, mint akik egy elítélendő réteg, aki erre sem képes" Én így is érzem.... ne kritizáljon kívülről senki... ha bent lenne, választó, és választható lenne... akár vezethetné is a szervezetet, ha erről meg tudja győzni a tagságot..... A Metál, megsértődött, és bezárkózott, amikor itt leírtuk, hogy be akarunk lépni, és ha nem jól teszik a dolgukat, akkor leváltjuk őket, a...be! Nna a TGFSZ-be be lehet lépni, és az alkalmatlan vezetőket le lehet váltani! .... itt a lehetőség, rajta rajta! ui: úgy láttam, hogy még a taggyűlési meghívóban is benne van, hogy előtte taxisfórumon várják a nem tag kollégákat!!! Ott is el lehet mondani a véleményt... de dönteni, csak a tagok fognak... aztán persze majd lehet tovább fikázni.
anyad 2012.02.06. 15:28:45 / # 325272
Köszönöm,hogy te mint régi sorstárs a gyengén fogalmazót írásomat tudod értelmezni.A Tomcsi már annyira ki nőtte magát,hogy csak a TGFSZ-el tud hasonulni.Szerintem egy ilyen fórum mint a Hallótaxiban dolgozó egyén nem engedheti meg magának,hogy állást foglaljon és ha nem ugy ir,ahogy neki is tetszik akkor le is fikázza.Mint ahogy szokta. Főleg én még emlékezem arra az időre mikor utánad baktatott a fényképezőgéppel és leste minden szavad.Abban az időben valahogy a hozásszolok nem voltak igy le fikázva mint ahogy ö teszi egyes kollégákkal.De hát mint látjuk miből lesz a cserebogár.
Amsel 2012.02.06. 15:28:36 / # 325265
Ámen!
csogu 2012.02.06. 15:20:54 / # 325239
Azért, mert a tagsággal nem rendelkező taxisokra nem úgy tekintenek, mint leendő potenciális tagok, hanem úgy, mint akik egy elítélendő réteg, aki erre sem képes, és ezt hangoztatják is, amivel azt érik csak el, hogy erre ez a réteg úgy reagáljon, hogy akkor kapják be.

Amsel 2012.02.06. 15:18:01 / # 325270
"...megpróbálok reagálni a leírtakra, Neked és másoknak is.." Ha a mások alatt rám is gondoltál, akkor volna egy két megjegyzésem. Bárki is gondolta, hogy 500 ft-os befizetésekből nyaralni lehet menni, az fogóval született, vagy a villamosból esett ki kiskorában.Azt nem tudom, hogy ki van meghallgatva ki nem. Az mindenképp biztató volt ahogy a demonstrációk követték egymást.A vitát nem is ezek a problémák robbantották ki.Azt gondolom Te sem vitatod,hogy súlyos hiba volt a T4-es ügy intézése.De ezen most már lépjünk túl, mert már lerágtuk ezt a csontot.A friss infókat miért nem lehet kitenni mondjuk erre az oldalra? Mert honnan is lehet tudni pl a tárgyalások jelenlegi állásáról? Miért nem lehet mondjuk havonta egy összegzést adni, hogy azok is lássák a dolgok menetét akik nem feltétlenül értesülnek a tagdij befizetések alkalmával. Te irod, hogy a Holding többek között reklamálja az érdekvédők nem megfelelő fellépését.Ezek szerint máshonnan is érkezik kritika. Én mem savazok ! Véleményt nyilvánitok. Ja, ezt pedig komolyan gondolom: HAJRÁ TGFSZ !! Menjünk nekik minél többször, mert csak igy lesz változás. Köszönettel
csogu 2012.02.06. 15:15:06 / # 325234
No meg a beazonosítás sem lenne olyan könnyű:-) Kit rúgnának ki?:-))) Diszi: - Keresnénk azt a kollégát, akinek kb. 150-155 cm-es a nagymamája és 2012.04.14-én 14 óra körül fejbe verte szeretett cégvezetőnket.
csogu 2012.02.06. 15:12:06 / # 325228
:-DDDDD Nézd, mivel tudjuk, hogy ezt a szakmát igen nehéz mobilizálni egy-egy ilyen eseményre, minden egyes feleslegesen ellőtt patron csak gyengíti annak a lehetőségét, hogy eredményesek legyenek. Különben meg szerintem annak van igaza (nem tudom, hogy ez már eljutott-e a fületekbe), aki azt mondja, nem a taxisoknak kellene menni demonstrálni...tüntetni, hanem a családtagoknak, akiket a mi sorsunk nagyban érint. Szép is lenne, ha tavasszal több száz család, nagymama, anyuka, na meg a gyerkőcök, kivonulnak...azt lehet ellenük kihívni a rendőröket...arra csak beindulnának a srácok is, ha a családjuk ellen mennek...mert egyeseknek igen magasan van az ingerküszöbük...de ez már csak átlépné azt a határt, amit eltűrnek.
csogu 2012.02.06. 15:07:10 / # 325227
Ez nem csak találgatás kedves uram, hanem az elégtelen kommunikáció eredménye lett volna. Remélem Gábor majd egy erősebb, markánsabb vonalat képvisel, amikor megválasztják. Ez a beadvány tologató, mosoly ide-oda, jó pofi mindenki felé, miközben erőt demonstrálunk...hagyjad már :-))

hiénakutya 2012.02.06. 15:07:00 / # 325201
Mondjuk ez igaz. :-)
Bao 2012.02.06. 15:05:06 / # 325200
Csogu nem történész... Belefér! :)

hiénakutya 2012.02.06. 15:01:36 / # 325263
Hát, ez a mi lett volna, ez...
csogu 2012.02.06. 14:57:44 / # 325248
Ne bántsátok már Apukát, egy olyan demonstrációtól határolódott el a TGFSZ részéről, amire senki sem ment volna el, max...10-20 ember... Egy nagy beégéstől menekült meg a szakma, amit most gyorsan Apuka nyakába varr mindenki.
anyad 2012.02.06. 14:51:25 / # 325226
Bocsi,hogy ezt a jelzőt tettem rád,hogy egyformán gondolkodunk.Sajnálom de ezt akkor vissza szívom,és még egyszer bocsi.Szerintem nem neveztelek árulónak.Nem gondolom bukott ügynek a demonstrációt sőt mivel sokan ott voltunk jó lépésnek tartottam.Csak sajnos a gyors folytatást sajnálom.Itt megrekedtünk.Ez egy sajnos rossz döntés volt.Szerintem.

csogu 2012.02.06. 14:51:08 / # 325262
Aki nem a szájízetek szerint ir azt rögtön le hurrogjátok nagyon keményen. Mint csendes megfigyelő, sajnos alá kell hogy ezt támasszam. Vagy azonnal kap arcba az illető, vagy mehet személyes randira apukával...nem is tudom melyik a rosszabb :-)) Málna, ha tetszik, ha nem, a mostani bevezetésre került, és tervezetben lévő szigorításokat könyvelik el a munkátok "gyümölcsének"...és valahogy senki sem akar belőle...így aztán a TGFSZ-ből sem. Fogalmuk sincs a taxisoknak, hogy merre az előre...és figyelj tomajer....azt mondják, hogy szerintük nem is taxisok, akik a mai helyzetben úgy nyilatkoznak, ahogy a TGFSZ teszi... Jó, Málna nem is volt sosem kenyérharcos taxis, így valóban nem tudhatja a szakma eme oldalát, de meg kell érteni, a kommunikáció és annak stílusa, a hangnem...szóval nem taxis hangvételű, hanem inkább olyan kicsit cégvezetőspolitikusmikaksiztukaspanyolviaszt... No, mielőtt megpróbáltok meggyőzni, hogy nem így van, vagy mehetek talizni, esetleg felkérnek, hogy kérjek meg egy taxist, hogy fogalmazzon helyettem...ez nem (egészen) az én véleményem, hanem ilyen innen-onnan gyűjtött tapasztalat a kint lévő hangulatról, ami a TGFSZ felé van. Nem, nem....nem kell hálálkodni érte:-)))

Rocktaxi 2012.02.06. 14:45:37 / # 325233
Ezexerint lesz kétség? :-)

Oldalszám: 321