Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.02.06. 16:15:47 / # 325219
Engedd meg, hogy tomajert idézzem:-))) [i]Pffff...:-) A legendás oszd meg, és uralkodj:-) [/i]

csogu 2012.02.06. 16:14:04 / # 325298
Tomi ugyanolyan kedves, aranyos ember, mint amilyen volt...(az más kérdés, hogy ez előny, vagy hátrány:DDD)...csak amikor elkapja a harcihév, akkor kicsit zabolátlan...és mindenkibe belerúg, aki nem ért vele egyet....szóval ugyanolyan mint én, csak nekem van önkritikám is :-)))
csogu 2012.02.06. 16:12:06 / # 325280
[i]Nem a hallo-n fog megoldódni a taxis kérdés, és a lényegi dolgokra itt nem is fogsz választ kapni. Miből gondolod, hogy egy akció tervet, bármi is legyen az, itt kellene ki- és meg tárgyalni?[/i] Mert már a cégvezetők a spájzban vannak :-DDDDD Minden "akció terv", csak is titokban, zárt köremail keretén belül fog lezajlani, mert ez biztosítsa azt (101%-osan), hogy a gonosz ellenséget meglepetésszerűen érje a kommandós akció. Istenem....IIIIIIiiiiiiiiiistenem :DDDDDDD Tudjátok mit? Azok bujkáljanak, azok szervezkedjenek titokban, akiknek félni valójuk van. Akik szégyellhetik tettüket....na, én, mint kenyérharcos taxis nem így érzek...és megalázó lenne ebbe a helyzetbe belekényszeríteni...Nyúl Bélákat máshol kell keresni...azokat a GVH büntette eddig. Mi ez b@szki, bújócska, vagy számháború?

málna 2012.02.06. 16:08:28 / # 325297
Szóhoz sem jutok.
málna 2012.02.06. 16:07:50 / # 325296
Ugye most nem fogsz mártírt faragni magadból?
málna 2012.02.06. 16:06:54 / # 325295
Merítsen belőle az utódom, vagy éppen Te is megteheted. Hajrá Ricsi!
anyad 2012.02.06. 16:06:39 / # 325294
Igen tényleg csodálatosak voltak azok az idők.valahogy barátibb volt a Taxis társadalom.Tomicsi is valahogy más volt lehet,hogy ö is belefáradt dolgokba.Ezért nem veszi észre,hogy akarva akaratlanul megbánt embereket.
málna 2012.02.06. 16:05:28 / # 325293
Egyébként a Közgyűlésen egy nem tag, hogy tud szavazni és miért értesüljön csak a tagokra vonatkozó dolgokról? (Pénzügy és egyéb megvalósítási tervek) Ha belépett volna, ott lenne a helye. Ha be akar lépni, azt megteheti bárhol, bármikor. Ha nekem nem hiszel, olvasd el az Egyesülési Törvényt, illetve a Közgyűlésekre vonatkozó szakszervezeti szabályokat.
csogu 2012.02.06. 16:05:05 / # 325292
Jól aludtam, ebédeltem is, csak szeretném, ha az a sok infó, ami vagy nem jut el hozzátok, vagy nem veszitek figyelembe, meghallgatásra találna, ha már kollégák vették a fáradtságot és engem feltartva a melóban, megosztottak velem:-)
csogu 2012.02.06. 16:03:14 / # 325291
[i]Tehát...Hívj vagy írj. Ennyi. [/i] Hááát most nem írunk? Azt akkor most mi a baj?:-) Kritika is van, építőjellegű, tessék belőle meríteni:-)
csogu 2012.02.06. 16:01:32 / # 325290
[i] Senki sem tekint a nem tgfsz-es tagra mint elítélendő valakire.[/i] Cáfolnám, de itt is olvashatsz több tucat erre utaló hozzászólást...sajnos. A probléma ott van, hogy mindenki csak a sült galambra vár, hogy valaki megoldja a problémákat. Maximálisan igazad van. Van egy nem törődöm réteg, van egy elfásult réteg és egy hezitáló réteg...na, ezeket kellene megmozdítani a TGFSZ felé, de az módszer nem megfelelő. Ott siklott el a dolog, amit a Málna is leírt...egyesek szándékosan ügyesen összemosták azt a sok negatívot, ami most van terítéken, a TGFSZ nevével és nem történt meg ennek ellensúlyozása...igaz Apuka 111 emberrel személyesen beszélgetett, de ez kevés, bár erről nem Ő tehet.
málna 2012.02.06. 16:01:17 / # 325289
Még mindig nem érted, ugye? Nem a kritikával van a baj, hanem nem érzékelitek mivel építitek és mivel romboljátok az egységet. Hívj, írj, javasolj, érvelj, szavazz! Na de itt egy nicknévvel ártatlan arccal "ezígykurváranemjó meg azígykurváranemjó és egyébkéntleszartok" semmire sem vezet, ebből nem tudunk meríteni. Tehát...Hívj vagy írj. Ennyi.
Apuka 2012.02.06. 16:00:33 / # 325288
az előző hozzászólásomban már leírtam amit kellett. Nem a hallo-n fog megoldódni a taxis kérdés, és a lényegi dolgokra itt nem is fogsz választ kapni. Miből gondolod, hogy egy akció tervet, bármi is legyen az, itt kellene ki- és meg tárgyalni? És mint már leírtuk ezerszer, a negatív kritika is lehet építő jellegű. ezen egyikünk sem fog meg sértődni.
málna 2012.02.06. 15:57:04 / # 325287
Pont leszarom, hogy mi tetszik a fuvarszervezőnek az érdekvédelmek terén, így azt nem nevezem kritikának.
csogu 2012.02.06. 15:56:51 / # 325286
Kedves málna, tünci virágszálam, én meg azt hittem értelmezési problémával legalább Te nem rendelkezel:-)) Azért megismételném írásom egyik pici, de nem elhanyagolandó részét, kiemelve a fontosabb részt: No, mielőtt megpróbáltok meggyőzni, hogy nem így van, vagy mehetek talizni, esetleg felkérnek, hogy kérjek meg egy taxist, hogy fogalmazzon helyettem...ez nem (egészen) az én véleményem, hanem ilyen innen-onnan gyűjtött tapasztalat a kint lévő hangulatról, ami a TGFSZ felé van.
anyad 2012.02.06. 15:56:01 / # 325285
Az a baj,hogy te is és a TGFSZ is minden hozászolást támadásnak vesztek. Igazából fel sem merül bennetek,hogy az a marha hátha okos dolgot mond amin elkelletne gondolkodni.Én személy szerint nagyon sok megmozduláson ott voltam.szándékomban volt elmenni a fórumra de ezek után ahogy neki támadtok az embernek mert elmeri mondani gondolatát hát nem megyek.A válaszotokat már meg is irom:ilyen embere nincs szükségünk.Köszi. Túltárgyaltuk.
málna 2012.02.06. 15:54:08 / # 325284
Mert rossz a megfogalmazás... Nem én írtam, azért kritizálom.:) De. A Közgyűlés a tagokra vonatkozik. Lehet mellette egy "nyílt napot" is tartani, ha erre gondoltál, most ez kifejezetten nem erről szól. Viszont csatlakozni, belépni ott helyben is lehet.
Apuka 2012.02.06. 15:53:08 / # 325282
Csogu! Senki sem tekint a nem tgfsz-es tagra mint elítélendő valakire. A probléma ott van, hogy mindenki csak a sült galambra vár, hogy valaki megoldja a problémákat. jelen esetben a tgfsz. Igen ám, de a tgfsz nem 1 taxis hanem egy taxisokból álló érdekvédelmi szervezet. és itt a taxisokból álló-n van a lényeg. Ha nincs taxis, nincs érdekvédelem. Ebben az esetben az azt jelenti ahhoz, hogy egy erős érdekvédelem legyen, ahhoz bizony taxis kell. Taxis nélkül nincs semmi. És ha a taxis változást, változtatást szeretne, azért bizony tenni kellene. minimum annyit, hogy tömörül. Jelenleg azonban az a nagy helyzet, hogy sokan szeretnének változást, de ezért nem szeretne egy szalmaszálat sem keresztbe tenni. A Főváros hozzá állása a TGFSZ-hez azzal kezdődik, hány %-át képviseli a taxis társadalomnak? Hm.. csak 10%-át? akkor a véleményét, akaratát is csak ennyire veszik figyelembe. Ehhez nem kell matematikai végzettség. Nem a kritikával van bajunk. a negatív kritikai és építő jellegű mert abból (is) letudjuk mérni, mennyire jó (vagy nem) az irány amerre megyünk. De akár mennyire is szeretnénk jó irányba menni, tagság nélkül semmit sem tudunk tenni. Ameddig az egy taxis hozzáállása a kérdéshez, hogy először tegyünk le valamit az asztalra, azután majd (talán) belépek, addig a büdös életbe nem lesz itt változás. Mi az amit ebből nem lehet megérteni? A Főváros, vagy a minisztérium felé tagságot kell felmutatnunk az eredmény elérése érdekében. ha jogi útra akarjuk terelni a dolgokat ahhoz meg pénz kell(ene). Az ugye meg megint csak a tagság által befizetett tagdíjakból lehetséges. Ez az amiért annyit jártatjuk a szánkat. Idáig az volt a probléma, hogy nincs egy szervezetünk. Most már van, már csak ehhez kellene csatlakozni. Itt tartunk jelenleg. Ha bárki az elégtelen információra hivatkozik annak lehetősége van levélben vagy személyesen (telefonon is) informálódni. miért is nem történik ilyen? Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb társaságnál szinte minden napos az urh-n való tájékoztatás. Mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem tudunk minden egyes kollégához személyesen elmenni és így tájékoztatni. De ez is csak azt mutatja amit fentebb kifejtettem. Erre csak azt tudom mondani, Golyó szavaival élve: Mindegy mi van, a lényeg hogy az urh szóljon.
málna 2012.02.06. 15:51:25 / # 325279
És ismét hasznosak a mondataid, mint csendes szemlélődőnek, mint a TGFSZ Max Taxi-n belüli kapcsolattartójának. (Rosszul aludtál?)
csogu 2012.02.06. 15:49:16 / # 325249
Főleg én még emlékezem arra az időre mikor utánad baktatott a fényképezőgéppel és leste minden szavad. :DDDDDD Kívülről ez látszott, miközben ez történt: - Csogu, Te barom, itt felejtetted a fényképezőgépet! - mondta tomajer, miközben idegesen figyelte, hogy mit mondok és kinek, mert ismer, tudja...ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni :DDDD Aki nem érti, az előbb említett írásom, az nézze meg ezt: Ha én egyszer kinyitom a számat... Különben meg csodálatos idők voltak azok...tele voltunk lelkesedéssel, ambícióval...hittel...aztán felébredtünk....

Oldalszám: 321