Hozzászólások száma: 3679
Oldalszám: 184
Témakörök > Droszt Híradó > Budapest Taxi mi is itt vagyunk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
sipi 2010.02.03. 16:20:59 / # 320065
Nyugi megtörténnek a visszahívások de tényleg vannak hamar reklamálók nem sok de van. Főleg péntek,szombat akkor én is pörögnék szívesen. DE ez egy kísérlet is sok lehetett az utas panasz és nekünk most jobban oda kell figyelni rájuk mert könnyen lelépnek,tudjátok most nem mi vagyunk a legolcsóbbak! Tehát pár hónapig legyünk a legtürelmesebbek. Plusz 3-6 percről van szó és a központ utána engedi majd az órát. És végezzetek számítást nekem kb 20 cím után egyszer kell reklamálnom és kellene órát indítanom. Az utasok jönnek mert tudják hogy ketyegni fog az óra előbb-utóbb. Csak még egy picit várjatok.Majd ha beindul a szekér visszatérhetünk a régi módszerhez. Az olcsóbbaknál nagyobb a pörgés !csak hétvégén ők könnyen indítgatják az órát most élvezik a taxizást,de a drágábbak nálunk is plusz toleranciát fognak alkalmazni!
sipi 2010.02.03. 16:07:39 / # 320064
Ha minden összegyűlik akkor és többen felsorakoznak e mögé! De ezek szakmai dolgok amit a Béla is nagyon tud. És nekem Béla ETALON.Ő bármelyik cégnél három hónap alatt rendet tenne! Itt is,csak nálunk még hiányzik a cégegység. Minimum három irányba húzunk valakinek össze kell rántani a csapatot minél hamarabb!
gumifül 2010.02.02. 18:38:12 / # 320060
Te(Ludas)Matyi! Ha ilyen őszinte vagány srác vagy,akkor menj oda hozzá,oszt mond az arcába.Ne csak itt merd leírni(név,arc nélkül vazze).

törölt felh. 2010.02.02. 17:16:31 / # 320059
Sokan nem tudták, nem értették mi bajom a 18-as alkesszal!! Te monstremanus e remek irásoddal fényt derítettél a titokra.A pszicho terror ez ami nem tetszik! Minden olyan múltbéli etikás akik megalapozták a terrorista etikai szabályzatot azokat igenis gosztustalan seggnyaló csőcseléknek tartom!! A 18-as alkesz is e körhöz tartozik!! Ezért utálom nem másért!!!! A 18 alkesz régi janicsár!!
törölt felh. 2010.02.02. 15:50:23 / # 320058
H Rock... Valóban teljesen igazad van.Tapasztalom,hogy lassan senki nincs visszahíva. Állok a megállni tilosban,kérem,hogy kűldjék ki az utasom,mert el kell mennem innen. Diszpécser közli,hogy oldjam meg valahogy és ott várjam a kedvest.Mit számít az másnak,ha engem büntetnek 30 000ft-ra. Szerintem is a telefonon spórolnak.
kekeckedő 2010.02.02. 12:54:52 / # 320057
Igen igen éppen a múlthéten az álltalános után vettem fel egy fuvart. 12.percben reklamáltam. Válasz a következő:"hívjuk". No ez az ami nem tőrtént meg.Én természetesen indítottam az órát. 21.percben jött az utas. Nem tetszett neki az órában lévő összeg. Nekem sem tetszett az ácsorgás az ajtó előtt,elvégre nem randira jöttem.Kérdeztzem,hogy jelezték az ottlétemet?Válasz,hogy nem.Miért nem??? Utas később megbüntetett,hogy nem adta oda a 60ft aprót jattként.:)))) 8 percet ketyegtem.Ki járt jobban? Erről van itt szó kérem,csakhogy nem mindenki mer élni a jogával és nem követeli ki a neki járó viteldíjat/ munkabért /. Kicsit számolni kellene és bátrabbnak lenni. Minden cégnél autómatikusan 10 perc után indul az óra. üdv
bendzsoo 2010.02.02. 01:40:42 / # 320056
Nézd ha tényleg össze gyűjtöd és le írod amiket jónak találsz.Próbáld meg egyszer tagdíjnál,hogy be mész hozzá és elmondod neki,hogy szerinted ezeket a dolgokat kéne megváltoztatni.Szerintem el olvasná.Miért ne tenné hisz nem szégyen az,hogy még ö tanulja a szakmát.Más nem a Bélával meg vitatná a témát.Esetleg még a Miki véleményét is ki kérheti.Egy próbát szerintem megér.
sipi 2010.02.01. 18:27:20 / # 320055
Ha talán Dióslaky Úrat meginvitáljuk ide a szakmai újságunkba, megtudhatjuk Tőle. Amúgy is jó lenne egy közös gyűlés a Patakyban.
sipi 2010.02.01. 18:12:26 / # 320044
Bocsi a monstre nek írt dobott le, így a 2063 íródott még egyszer.
sipi 2010.02.01. 18:07:25 / # 320043
Jegyzetelek,felviszem,de. De bent is tudják mi kell nekünk csak nincs aki ezt összefogja és bizalmat kapna. Fél évig,egy évig szabad kezet kapna és fokozatos paraméter ellenőrzés mellett megvalósítani egy nagy nevek által is elfogadható szakmai tervezetet. Az elmúlt húsz évben sok cégnél sok kolléga próbálkozott. Nincs adatom de nem sok valósult meg belőle. Miért mert mindig mindenhol tudták hogy ezek jó dolgok és ők is ezen vannak csak mindig közbejön valami. Amíg a cégalapító kollégák nincsenek egy véleményen a tulajdonossal régi-új mindegy, amíg az új belépőknek nincsenek egyenlőhöz közelítő joguk addig csak kiakadnak az újításainkon. Én túl ismeretlen vagyok nekik hogy elfogadjanak,de mivel már hetek óta tervezek egy levelet a tulajdonosnak és mivel sok hasonló írás van a júniusi hallo-belépésem óta ,és mivel bízom hogy a nagy nevek is tárgyaló asztalhoz ülnek és egy közös szakmai program mellett leteszik a voksukat,szép lassan adagolva,ha nem ütközik a paraméter-könyvbe beépíthető lenne ötleteink.
bendzsoo 2010.02.01. 17:34:35 / # 320054
Miért kockáztatná a pénzét ha a tiedével tud manipulálni.
bendzsoo 2010.02.01. 17:26:53 / # 320053
Hát persze. Hányszor van,hogy azt mondja,telefonál aztán meg kérdezed az utast ö meg azt mondja,hogy nem telefonált senki.
Rocktaxi 2010.02.01. 17:25:33 / # 320052
Írj egy pozitív dolgot ami miatt lelkesedni lehet!! Nem írtad le, hogy miért nem a saját pénzét kockáztatja a tulaj. Az "Ua. mint alább" az kevés indok! :-)
bendzsoo 2010.02.01. 17:22:43 / # 320051
Sajnos az a baj ,hogy az érdekeink nem közelítenek egymáshoz hanem távolodik egymástól.Tudod az a fránya pénz mindennek az oka.
Rocktaxi 2010.02.01. 17:21:51 / # 320050
"Neked azt mondja,hogy felhívta közben esze ágában sem volt." Ha létezik a diszpécser félrevezetése, akkor ez mi?? :-( Az időre játszanak hátha addig lejön a "kedves". :-(
bendzsoo 2010.02.01. 17:14:57 / # 320049
Itt már sajnos senkit nem érdekel a másik.Előkerült az önös érdek.Engem úgy tanítottak az öregek,hogy élni és élni-hagyni.De hát ezt mi rontottuk el ugy,hogy ez van uraim.

sipi 2010.02.01. 17:11:08 / # 320048
Igen jegyzetelek,de. Az elmúlt húsz évben már sok cégnél sok alkotó ötlettel keresték már meg a vezetőket. Nincs adatom de nem hiszem hogy nagyon változtattak volna. Az ok hogy a központban dolgozók is ugyan azt tudják mint mi. Azért lettek vezetők mert fogékonyak taxis kérdésekre. DE a kérdés az mi valósítható meg ezekből. Amíg a nagy nevek nem fognak össze nem ülnek le tárgyalni és nem jelölnek ki egy járhatónak vélt utat addig hiába ostromoljuk őket nem fogadóképesek. Több gondjuk is van mint a mi ötletelésünk. Ennek ellenére mivel hetek óta akarok írni egy levelet a tulajdonosnak,és mivel sok a közös írásainkban építő jellegű és mivel lehet hogy tárgyalnak a nagy nevek a járható út paramétereiről,jegyzetelés mellett fokozatosan adagolva ha fogadókész lesz a tulaj vállalható a megkeresésük.
bendzsoo 2010.02.01. 17:09:05 / # 320047
Hogy miért a diszpi ad engedélyt rá:Hát sajnos ebben nincs igazad mert ezt nem a diszpi találja ki hanem a tulaj.Mert ki adja utasításba,hogy le kel faragni a telefon számlát mert túl sok.Szerinted,hogy tudja le faragni a számlát.Neked azt mondja,hogy felhívta közben esze ágában sem volt.
sipi 2010.02.01. 16:55:43 / # 320046
Ua. mint alább. Persze hogy elég,nehéz időkben az egyik lehetőség lenne. Nincs pozitív d... De van pozitív hozzáállás,lelkesedés.
sipi 2010.02.01. 16:52:36 / # 320045
Sértődésnek helye nincs mert a cél a jövőnk építése! Kash nincs, akkor majd előteremtődik máshonnan. Utas kérdés, érzékeny terület sokkal többet kellett engednünk az utóbbi években. De ezt tudja az Eb. és taxis barát a végletekig. A kellemetlen címek: valóban több ilyen is van,lehet. Kellene egy panaszos tsz. nekünk is és az info alapján lehetne az ügyfelet megfelelően kezelni. Az időmérő ha nem mozog túl sokat akkor a saját körzetében fog mérni mivel az ott dolgozok mozgását hetek óta ismeri az oda tévedőt fogja mérni ez nem diszkrimináció. Elég toleráns velünk a rendőrség bár a szabályokat be kell tartanunk nekünk is. A cég tulajnak a mi érdekünkre is figyelnie kell különben nem lesz élhető a cége! A levillogást,a gyorsulást,a batyúzást/ utóbb már nem lesz rá szükség/ egységes szemlélettel kezelni lehet.
Oldalszám: 184