Hozzászólások száma: 3679
Oldalszám: 184
Témakörök > Droszt Híradó > Budapest Taxi mi is itt vagyunk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2010.02.19. 17:27:29 / # 320290
Ez azért lehet, mert előre nem tudod, hogy személyzetet kapsz-e vagy valaki mást. Én droszt ellenes vagyok. :-) Annak ellenére, hogy nincs "komoly" rádióm. Az is igaz, hogy "filézek". Ha meg beállsz, akkor fuvarkényszer van. Nem szeretem!! :-)
gumifül 2010.02.19. 15:34:54 / # 320289
Ha az utcai beülős jobb,akkor azt kell csinálni.A személyzet az valóban 1000 alatti,mégis mindig felveszi valaki.Ha látják az "illetékesek",hogy nem megy a droszt,úgy is előbb-utóbb megszüntetik. De inkább utóbb.El nem tudod képzelni hányszor szóltunk,hogy nappal nem megy a Budaörsi úti droszt.Rendelés sincs oda és a kollégák sem állnak be csak nagyon ritkán.Ha a Budaörsi Auchan rendelések (sajnos) nem szűnnek meg,még a mai napig működne a semmire.
Rocktaxi 2010.02.19. 13:17:14 / # 320288
Hát kedves ott van az. (rádióról felvett) Nem csak nézni. Látni és értelmezni!
gumifül 2010.02.19. 10:20:47 / # 320287
M.Manus barátom! Mond,te mit csinálnál?,mert én nem értek hozzá! Ha drosztról dolgozunk az a baj,ha nem akkor meg az,hogy levernek a batyusok.Te is tudod,hogy nem állhat minden taxis mögött egy etikás.Azt hiszem abban is egyetérthetünk,hogy a batyuval felvett cím,fuvar lopás.Emlékszel,hogy mostanában kit rúgtak ki batyu miatt?Annak idején (még a Budába)mi is sorba álltunk,mert ott is annyi batyus volt,hogy nem lehetett tőlük dolgozni.Pedig akkor még cím is volt.Ha beállsz a drosztra és 10 perc múlva lepörögsz,akkor nincs baj a sorral.Csak mikor órákat ott állsz. Úgy gondolom egyébként,hogy 2 lehetőség közül választhatunk.Ha itt megkeressük a pénzünket, maradunk,ha nem tovább állunk.Ha tovább állunk,akkor tök mindegy,nincs miről beszélni.Ha maradunk,akkor meg mindenkinek kicsit át kéne gondolni,mit lehetne jobban csinálni,nem kell mindig valakire (most épp D.G.-re) várni.
gumifül 2010.02.19. 10:00:15 / # 320286
Roky! Ha ahogy írod is:" Nem álltam be soha és nem is fogok",akkor honnan tudod,hogy 1000 Ft.-os fuvcsik vannak?Hozd már le a szintemre légyszi!
törölt felh. 2010.02.18. 19:15:01 / # 320285
SANYI!! NE CSINÁLD!!(MONSTREMA)

törölt felh. 2010.02.18. 17:21:18 / # 320284
monstremanus minimobilos idézete sajnos nem nekem íródott, hanem egy olyan kollegának, aki ezt az ocsmány írást nem érdemelte volna meg(legalább 30 éves taxis múlttal rendelkezik). Írásaival soha senkit nem bántott.E szegény kollega nickneve nazoli. Csak szépeket írjatok.Ha nem így tesztek akkor az elmeháborodott egy idő után nektek is ilyen stílusban fog válaszolni. Nagyon sajnálom monstremanus-t, mert beteg ember-ha lehet legyetek megértőek és kedvében járóan írjatok-hátha meggyógyul. Az OPNI-ba töltötte élete nagy részét, de mivel mint tudjuk bezárt, visszaengedték taxizni.

törölt felh. 2010.02.18. 17:02:22 / # 320282
Én vagyok a támadó??Én írok szemét módon?Te Mona Lisa? Hány Éned van? Miért bántasz meg embereket, akik nem bántotak? Engem bánthatsz, mert én utállak téged. Mindig is tudtam, hogy a nyálas, segnyaló beszéded mögött más ember(állat) rejtőzik. A LENTI IDÉZET monstremanus-TÓL SZÁRMAZIK. OLVASHATÓ A MINIMOBIL OLDALON. "A legutolsó sorod téged minősít! Ha te Urh előtti időkben, esetleg CB--ről, vagy utcáról dolgoztál, akkor régi taxisnak kell lenned,( kötve hiszem aki ilyen luzer szöveget, ennyire hisztisen lead, mint te) Neked nem jön át, hogy az öregrokker és én a saját tapasztalatainkat írjuk le! Te megkérdezted: - hogy van ez? Mi válaszoltunk, -és alapvetően segítő szándékkal! Senki nem oktatott, senki nem mondta rád, hogy irigy vagy! És! Most a te stílusodban írok! Figyelj ide hisztis hímringyó! Te gorillában fogant vakegér! Ha anyád (ha volt egyáltalán!)nem tanított meg a jó modorra, itt megkaphatod! Tiszteld mások véleményét, mint ahogy én tiszteltem eddig, de látva mongol idióta fejedet igen sorvadt agyad által termelt mondataidat, csak annyit írok: Menj a picsába, és húzzál ki a taxisok világából!"

törölt felh. 2010.02.17. 14:48:10 / # 320280
Szimpatikusak a soraid, még ha nem is nekem írtad! Amit leírtál azt mi átéltük már! ( legalább is én) Klasszul fogalmaztad meg, le a kalappal előtted! Maradok tisztelettel. Várjuk hát a csodát... ( de, ha tucc valami "okosságot" hívj fel telon!.) :))
törölt felh. 2010.02.17. 14:42:15 / # 320279
D.G. a kellemest a hasznossal akarta összekötni amikor kitalálta a Corvin drosztot, és onnan ki a címeket stb. D.G. a taxis szakmában egy kókler... Ez olyan, mintha én a taxis bemennék a tőzsdére, és elkezdeném osztani az észt! Biztos körberöhögnének!
üvegtigris 2010.02.17. 14:29:07 / # 320278
Barátom Hidd el valamennyien éreztük és érezzük,amit leírtál.Érezzük a szégyent az utcán a kollégák előtt,vagy újabban az utasok előtt. DE! A legrosszabb az amikor az ember azt érzi,hogy már a családja is furcsán néz rá,mert nem hiszik el,hogy órákat üldögélsz az utcán. Rossz hallgatni amikor a fiam az osztálytársa apjával példálózik,hogy ők milyen jól élnek és megvan mindenük.Tudom,hogy az az ember tőrvénytelen dolgokat tesz és azért megy jól,de mégis a kűlvilág csak pénzzel mér.Persze a fiam tizenöt éves,tehát még nem mérlegeli,hogy nekem is fáj azt mondani,hogy most nincs,később jobb lesz.Én is mentem úgy haza sok reggelen,hogy azt mondtam -soha többet nem jövök ki-és mégis mindennap este az utcán vagyok és várom a csodát.Egyszer talán még bejöhet. Nyugodj meg ez mindenkivel előfordúl nem csak veled. Üdv
Rocktaxi 2010.02.17. 14:06:16 / # 320277
"a Corvin tető megszerzése, nyugodtan lehet a cég szégyene, ha a Blahás hiénák simán leuralkodnak! " Nem álltam be soha és nem is fogok, mert onnan még 1000 Ft feletti fuvcsim még nem volt! :-( (rádióról felvett) Nem beszélve arról, hogy onnan küldik a kocsikat az eddigi 2-3 perces autókból 5-8 perces autók lettek!! :-( Mi a f@sznak kell erőltetni a drosztokat? Aki akar az álljon oda, de NE onnan küldjék az autókat!!
törölt felh. 2010.02.17. 13:50:24 / # 320276
Nem csak veled fordul elő! Velem is, bár olyan helyen "drosztolok", ahol elégé sok a "beülős". Ha néha mond is a környékemre azt a felhúzott rádiók úgy viszik el, olyan wattal nyomnak, hogy a mikrofonom leugrik a helyéről... Sok a batyus!, de a d.g. nem foglalkozik vele! Talán itt jön ki az ő szakmai fogyatékossága... Figyú! kb 2 éve, amikor még nem volt válság már akkor is nagyon hirtelen eltűntek a címek! Te mire tippelsz? D.G. reorganizál!,egyre többen úgy veszik észre, kapkod, össze vissza rendelkezik, a Corvin tető megszerzése, nyugodtan lehet a cég szégyene, ha a Blahás hiénák simán leuralkodnak! Reklám semmi! (elmúlt 3 hó-ban) Most vasárnap lesz valami "össznépiröfögés" Erősen gondolkodom, - van értelme? - elmenni?? Nem neked kéne szégyellni magad! A vezetés, mindegy hogy a régi vagy az új, kiherélt transzvesztita stílusban szórják az igét. Magyarázzák a bizonyítványt, hogy te közben éhen döglesz arra azt mondják, - egyéni szociális probléma! Őszinte soraidat én személy szerint díjazom! írnám, hogy kitartás4 De én sem tudom meddig...
Rocktaxi 2010.02.17. 13:36:49 / # 320275
Nem, nem csak Veled fordul elő! :-( Mikor én írtam ilyeneket, megkaptam, hogy csak sírok és keressek más melót. Ezért nem írok ilyeneket csak átélem mindennap! :-(
törölt felh. 2010.02.17. 13:01:47 / # 320274
Remek estéken/éjszakákon/vagyunk túl. Gyakorlatilag nem tőrtént semmi.Szó szerint nemmi!Állok egy droszton,-mindegy hol-,de az nem mindegy,hogy valamennyi ott lévő cég taxija mind lepőrgött rólam.Én csak úgy lazán pislogtam,mint akit ez nem érdekel,hogy miért nem minket rendelnek.Az idegtől nem láttam ki a fejemből.Végül úgy tettem úgy másfélóra után,mintha én is címet vettem volna fel és nagy gázzal ezerrel elndúltam egy újabb helyre,hogy ott várjam a csodát.Ugyanis szégyeltem magam a többi visszapőrgő előtt,hogy én még mindég ott állok. 50 000 ft-ért ez kissé gázos,hogy már bujkálni is kelljen. Végül azért sikerűlt 10 óra alatt négy azaz 4 fuvart felvennem.Volt közöttük kemény 1000ft-os is.Bár erre rágurúltam vagy hat km-ert.Azon gondolkodtam,hogy mit mondjak az asszonynak reggel,ha meg kell magyaráznom,miért fizetek ötvenezret a semmiért.Miért nem megyünk vásárolni egy kis kaját?Szerencsém volt az asszony aludt így megúsztam a kérdőrevonást. Vajon ez,csak velem fordul elő?

törölt felh. 2010.02.16. 16:25:40 / # 320273
CSÁ sanyibá! Hiányzok MANYIKA!!
gumifül 2010.02.16. 13:55:06 / # 320272
Fletókám! (bár ez nem az a Topic)Remélem nem az elmúlt 8 évre gondolsz?
gumifül 2010.02.16. 13:53:28 / # 320271
Kedves M.Manus barátom! Annak igazán örülök,hogy ezért a kis "apróságért" nincs harag köztünk,remélem másért sem. A "házisárkány" kérdés nem egyszerű dolog.Akinek van az a baj,akinek meg nincs,annak az.De lássuk be,nem könnyű a helyzetük szegény sárkányoknak,még most a tigris évében sem.Régebben kicsit több idő jutott a családra,nem kellett 16 órákat az autóban ülni.Ez a mostani "nyugodt" élet,már sokunk családját tette tönkre.Ahogy egy kedves barátom szokta volt mondani:"ez a nehéz,nem a hajózás,pedig ott a vas úszik a vízen". Vidám napot Neked:G.F.
Gyurcsányi 2010.02.16. 12:13:54 / # 320270
Az utóbbi 2-3 oldal igazán magasröptű és szakmai előretörést adott nekünk. Tényleg,csak kár volt az időért. Á,na mind 1.

Rocktaxi 2010.02.16. 11:39:59 / # 320222
Te is látod előre a jövőt? :-))

Oldalszám: 184