Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
duracell 2006.08.07. 00:19:23 / # 308654
hi!olvastam a termést.that's going beyond a jok.összemostak szegénnyel.szellemi mocsárban vagytok!:D:D:Dilyenek a taxisok?nem csak 1esek.örülök a gondolkodásra késztető ilyen-olyan korrekt hozzászólásnak.:-)igaza volt az egérnek mikor elköszönt ez tragédia.úgy láttam más is.:D:D:D nivószint?kevés az olaj

nemkar 2006.08.07. 00:09:07 / # 308585
Kedves gondolkodtató /azért kis betű, mert a nick névben is kicsi/...! Az 1318. hozzászólásodban van egy pici hiba. Az egyetértek szó az csak egy "gy", mint az egyik, egyet, együtt...stb, nem úgy, ahogy Te /ez megszólítás, azért "T"/ írtad két "gy"-vel.

tomajer 2006.08.06. 22:35:57 / # 308593

tomajer 2006.08.06. 22:12:37 / # 308706
T. Urak! Öreg fórumozóként, rengetegszer végigjártam már ezeket a stádiumokat. Minden fórumban, ahol kicsit melegebb lesz a helyzet, felüti a fejét, a ki-kicsoda nevű gyermekbetegség, és az egymás helyesírásának boncolgatása. (érvek híjján! Habár ez inkább a Nők Lapja fórumaira a jellemző:-)) Jó lenne, ha hamar kilábalnánk belőle. Először is, mert a ki-kicsodát soha nem lehet száz százalékban bizonyítani, és már itt a lapon is láttunk ebből pár buktát! Vesztette már el ember az állását, mert a főnöke meg volt győződve arról, hogy ő valaki! Pedig ő egy.. nna komolyra, szóval ő nem az volt, akinek gondolták) A másik az, hogy meg kéne érteni, nem az számít, hogy ki van egy nick mögött, hanem hogy mit mond! Már, ha nem bosszút állni akarunk rajta:-(

reális 2006.08.06. 21:59:18 / # 308659
Hi! Egyetértek az itt leirtakkal. Nekem az a gondolkodtató,hogy hová tünt ily hirtelen a Taxi48 és evvel egyidőben mennyi új nick lett, vagy szorul a hurok?

HOT07 2006.08.06. 21:45:36 / # 308705
Kedves gondolkodtató! Kristálytiszta a kép előttem. Tisztában vagyok azzal, hogy ki vagy és mi a célod. Olvastam az általad feltett törvényeket és egyértelmű, hogy te így akarod ezt a nyertes társaságot megbuktatni. Miért? Ahogy elkezdted Taxi48-ként a sárdobálást,a személyeskedést, média felhajtást követelve, a nyertes társaságot folyamatosan alázva, megkérdőjelezve a tender hitelességét elég szánalmas volt. Nem hiszem, hogy ezek után a taxis szakmában megtalálod a helyed, ahogy eddig sem találtad meg sehol. Lett volna esélyed, de az utolsó pillanatban hátra arcot csináltál. Szerintem van neked most mivel foglalkoznod, nem más megélhetési gondjaival kellene törődnöd. Ezt megoldják azok akiknek ez a problémájuk. Ez már nem a te problémád! Mindenki a maga háza előtt söprögessen!! Nem a témát terelem, de vedd már észre magad! Törődj a saját adósságaiddal és keress új megélhetési forrást! De ne vállalkozz! Az neked nem megy! Nagy fiúk vagyunk már, önállóan is megélünk! Ha éhen halunk nem kérünk tőled segítséget!

szfinx06 2006.08.06. 21:43:02 / # 308702
Kedves Csogu! Nem kell ehhez diploma, ha valaki végiggondolja a történéseket. Mit lehet itt tenni, vagy választja az egyik bizonytalant, vagy a másikat. Ez az eseménysorozat /pályázat/ sok olyan másikat indított el, ami nem kedvező a taxisokra nézve. Ha nem fognak össze és nem próbálnak meg tenni a jobb érdekében, mi lesz velük. Felmerült-e már valamelyikben a jövőkép? Hol fognak dolgozni, mennyi pénzt fognak keresni? Gondolkodtatonak írom, köszönjük a témafelvetést, valamint a napi közreműködését a fórumban. Szerintem teljesen korrekt, lényegretörő hozzászólásai voltak. Még annyit Neki. Jézus Mária Jó éjszakát mindenkinek. Jó pocskondiázást, mást úgysem tesztek.
zuzimo 2006.08.06. 21:41:31 / # 308701
Köszönöm a jó kívánságokat....jólesik egy számomra ismeretlen ember együttérzese! Köszönöm ismeretlenül is!
Csumi 2006.08.06. 21:33:12 / # 308700
...most mi történt? Mindenki a jogszabályokat bújja?....netán a helyesírási szótárt?... :-)))

gondolkodtató 2006.08.06. 21:32:04 / # 308699
Mára befejezem a hozzászólásaim közkincsé tételét,mivel elfáradtam abban, hogy nem igazán érdekel (tisztelet a kivételeknek)a valós problematikája és a helyzetnek elemzése. Sajnálattal vettem tudomásul,hogy vannak emberek akik a finom célirányos nagyon halk kultúrált és visszafogott felhívásom ellenére erőltetik a zagyvaságukat és nem a saját problémájukat, hanem a rágalmazó hazug uninteligens stílusukat erőltetik. Azt sem értem miért hagyjátok, hiszen rólatok és családotokról,megélhetésetekről lenne szó. Én csak jót akartam, akit megbántottam, attól elnézést kérek! Tiszteletem ,kézcsók !

Csumi 2006.08.06. 21:09:34 / # 308698
...akkor nézz utána alaposabban, én nem fogok ezen vitatkozni, de nem is ez a lényeg....A lényeg az, hogy nem értem: ezek az emberek akik itt "társalognak" egymással, idáig ,hogy tudtak együtt dolgozni, kávézni, "jópofizni".... Most mintha nem szeretnék egymást annyira... Itt valaki tálcán kínálta a megoldást, hogy mivel lehetne megtámadni a nyertes beadott pályázatát.. A jogszabályokkal!! ...amiket "átléptek"!...de úgylátszik itt fontosabb, hogy ki kivel, és hogyan élt nemi életet, mert erre érdemi reagálás nem volt.Mint ahogy tomajer kérdésére sem volt válasz....
gondolkodtató 2006.08.06. 21:08:44 / # 308697
Kezeitcsókolom! Zavarba tetszik hozni ennyi dícsérő szóval! Azért köszönöm, a hideg meleg után jól esik. Elnézést, hogy a férfiak után válaszolok de csak most olvastam hozzászólását. Azért a nevet rövidítettem volna (V.István)
gondolkodtató 2006.08.06. 20:57:03 / # 308685
Egyaltalán nem okításnak szántam. Csak az értelme teljesen más volt, mint ahogyan leírtad. Megértem a kimerültségedet, olvastam róla! Engedd meg, ha már írtál (inteligensen) mielöbbi gyógyulást kívánjak innen a lányodnak. Annak meg végképp örülök, hogy írásaimat figyelmesen elolvastad és a szemelvényeken is csemegéztél. Első ember, aki ezt a "bűnt" bevallotta.
kádárjános 2006.08.06. 20:56:25 / # 308696
Köszi!!! Mégint tanultam valamit, már megérte idelátogatni. :)))
HOT07 2006.08.06. 20:53:46 / # 308695
Helló Csumi! Sajna rosszul tudod. Mivel az és kötőszó nem kell elé vessző, az és helyettesíti a vesszőt. Vesszőt teszünk a következő esetekben: - felsorolásnál - ha egy összetett mondatnál a főmondathoz több almondat tartozik azt vesszővel választjuk el egymástól Semmi gond! Üdv
kádárjános 2006.08.06. 20:48:08 / # 308694
Hello Mindenki! Az Erdei kiszámolta hogy mennyit fognak keresni. Nem akarom számszerűsiteni, de elég nevetséges összeg jött ki. Egyébként azzal vakitják őket, hogy csak 120 napot kell kibirni. De ez felvet ujabb kérdéseket: Mi lesz utána??? A 35000ft-os tagdij mit fedez??? (A reptéren min. 28 alkalmazottat kell foglalkoztatni. Ennek van ''némi" járulékvonzata...) Mennyi lesz a tagdij, az ominozus 120 nap után? (Mert "verespista" nem fogja a 120 napot saját zsebből finanszirozni!!!) Igaza volt tomajernek, hogy a két szótól (reptéri taxis),a Burger King-ben mindenki felült az "illetékes elvtárs" nagyképernyős VETITÉSÉRE!!!!!!!!!!! Ne szoljatok meg a helyesirás miatt, csak 1 taxis vagyok...:(

gondolkodtató 2006.08.06. 20:47:57 / # 308693
Tisztelt HOT07! Sem nevet, sem stílust,nem változtattam: Amennyiben tényleg tudod szerény személyem nevét, úgy megkérlek és felhatalmazlak, hogy írd le és tedd közkincsé. Azt garantálni viszont nem tudom akit név és lakcím szerint említettél (volt példa rá) az esetlegesen hatóságilag megkeresteti becses, igen kérdéses személyedet.Tudni illik úgy láttam voltak történések ami az általános emberi normákat meghaladják és felháborítónak tartok. Szerintem Te abba a katgóriába tartozól akinek az érdeke, hogy itt ne a témához, hanem a kavalkádot, sárdobálást stb. csinálja. Ilyen hangnemű írásodra reagálni nem vagyok hajlandó többet. Ismered?: ez is csak egy taxis (szólás)
Csumi 2006.08.06. 20:46:21 / # 308562
Kedves Gondolkodtató! Ajánlom szíves figyelmedbe, hogy az "és" elé mindíg vesszőt kell tenni....:-)))

HOT07 2006.08.06. 20:45:52 / # 308682
Nem írsz gondolkodtató? Gondolkodjunk együtt!!! Ne gondolj ki mást nick nevet, FELESLEGES!!!

zuzimo 2006.08.06. 20:42:34 / # 308681
ja-ja erre gondolok én is:))
Oldalszám: 544