Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
sz.d.lelkiismerete 2006.08.28. 21:16:09 / # 310038
Jé,nekem is hasonló levélváltásom volt Sz.D.-sal: From: .... Sent: Sunday, August 27, 2006 4:50 PM To: Szollár Domokos Subject: [b]Nem szégyenli magát, maga szemét gazember, amikor kiáll a közvélemény elé, és azt hazudja, hogy minden a legnagyobb rendben a repülőtéri taxiszolgáltatással kapcsolatban? Nem sűl le a bőr a képéről, azt meri mondani, hogy naponta többször végeznek próbautazásokat, és eddig nem merült fel probléma? A 20-50 perces várakozások a taxira? Az a rengeteg panasz? A tulszámlázások? Az eurós fizetések? Az összeültetések? Az autópark? A nyertes pályázatban vállalt létszám,típus,évjárat,szín,sofőrök,nyelvtudás,nemdohányzás,max 12 óra/nap, 5 munkanap/hét,multimédia??? Erre van pofája azt válaszolni egy újságírói kérdésre, hogy miért kéne önöknek szemlét tartaniuk? Az a vicc, hogy ezekről mindenki tud, és csak a maguk nem akarásának köszönhatő, hogy ezek közűl semmit sem bizonyítanak, pedig játszi könnyedséggel lehetne. Talán megvásárolták?Mondja, mennyibe került a becsülete? Esetleg megfenyegették? Netán felső utasításra hazudik az utazóközönségük arcába nap mint nap? Kíváncsi lennék, hogy a londoni központjukban tudnak e róla, hogy Budapesten milyen gané, jellemtelen, hazug emberek vezetik a nemzetközi repülőteret? Nem jósolok se magának, sem pedig Lévay úrnak nagy karriert, maguk ebbe bele fognak bukni, mert sem az angol, sem a spanyol nem fogja elvinni a balhét. Már most gondolkodjanak valami hihető mesén,és azon, hogy mit fognak a bukás után csinálni? Csak nem taxizni fognak? a lelkiismerete[/b] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ a válasz: Feladó: Szollár Domokos Címzett: ... Tárgy: RE: Érkezett: 09:26 [b] Tisztelt ...! Először is sajnálom, hogy nem írta alá a levelet, így egy névtelen "valakivel" kell leveleznem. De nem baj, így is válaszolok. Minden észrevételnek örülök: ha jót mondanak azért, ha rosszat, akkor meg azért, mert mérlegre tudom tenni teljesítményemet. Ha igaz a negatív kritika, akkor változtatok, ha nem igaz, örülök, hogy mindent jól csinálok. Levele az utóbbit erősíti. A reptéri taxikkal (legalábbis a Zónával) minden rendben. Elképesztő alacsony áron, igen magas színvonalon tud bármelyikünk a városba jutni. Bár elismerem, van még mit javítani. Valóban, van, amikor sokat kell várni. Ez egyáltalán nem jó, de dolgozunk rajta: a Zóna megígérte, hogy augusztus végére 220 autóra bővíti a flottát a jelenlegi 180-ról. Nincs rengeteg panasz. Ami beérkezett, azt mind kivizsgáljuk. Csütörtökön két panasz érkezett, melynek eredményeképp pénteken a Zóna két sofőrtől megvált. Szerintem ilyen gyors eljárásra még nem volt példa itthon. Arra kérem, gondolja végig, amikor Önt valahol átvágták, vagy nem a megfelelő módon viselkedtek Önnel, boltokban, hivatalban, tömegközlekedési eszközön, bárhol, történt valami utána? Most egy nap alatt intézkedett a Zóna. Szerintem ez forradalmi jelentőségű a fogyasztóvédelem területén. Nagyon szigorú szerződést kötöttünk a nyertessel. Ha nem teljesít, fizet, mint a katonatiszt. Ha nagyon nem teljesít, elmehet. Egyébként pedig egy éve van arra, hogy kiteljesítse a szolgáltatást. Szóval, Ferihegyen egyelőre minden rendben. Arra kérem, hasonlítsa össze a hátunk mögött hagyott 16 év ferihegyi taxiszolgáltatásával. A mostani olcsó, magas színvonalú, rendszeresen ellenőrzött és kontrollált. Nagyon sajnálom magát, ha ön nosztalgiát érez a régi baseball-ütős, túl-áras, botrányos taxizás iránt. Ha további észrevétele van, ne tartsa magában, bár arra kérem, legalább a nevét adja hozzá. Üdv.: Szollár Domokos BA szóvivő[/b] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hát sikeresen kikerűlte a választ az euróval az összeültetésekkel stb. kapcsolatban. Meddig hagyják ezt?

frodo 2006.08.28. 21:12:56 / # 310037
Ja, és sziasztok én új vagyok még itt, bár egy ideje már olvasgatlak titeket, de a Tomajer csak most küldte el nekem a jelszavam. Jó sokat vártam rá

frodo 2006.08.28. 21:04:44 / # 310029
Jó, csak akkor minek kell az átvilágítás. A taxiengedélyhez alapból kell az erkölcsi. bÁR TUDOM TÚL NAÍV VAGYOK :-)

janchip 2006.08.28. 20:47:43 / # 310035
Én 7 évig dolgoztam a reptéren az akkori LRI-nél(a BA elődje). a sárga belépőkártyára 2 hetet kellett várni, egy csomó papír, még oltási bizonyítvány is kellett, hogy kiadják. Mondjuk nekik nem kell belépő, szerintem csak erkölcsi. Ezt hívják átvilágításnak, csak így jobban hangzik.

Csumi 2006.08.28. 20:38:04 / # 310036
"Leellenőriztük az autókat. Az első nap megvolt mind a 150, öt évnél fiatalabb. Persze, fenn áll annak a lehetősége is, hogy kevesebb és idősebb gépjárművekkel működik a szolgáltatás, de ez szerződésszegés." Jaaa! A fiatal autókat meg azóta eldugták, ne kopjanak mi? A tulajdonosaik meg csak nézik, hogy az 5 évnél idösebb kocsik gazdái meg pörögnek, míg ők kímélik a vasakat... DDD Hihetetlen...Honnan tudja, hogy megvolt, (meggyőződésem, hogy tudja(!), hogy nem volt meg) ha nem is látta őket, állítólag csak forgalmikat látott. Az átvilágítás meg...nevetséges... Abban az egyben igazat adok neki, hogy akit a bíróság ártatlannak talált, vagy még nem mondott ítéletet, addig senkit nem lehet diszkriminálni! (az ártatlanság vélelme)
indi50 2006.08.28. 19:50:01 / # 310034
Ez a Szollár nem semmi. Hazudni már megtanult. Lehet, hogy politikai pályára készül?

Csumi 2006.08.28. 19:16:57 / # 310033
....ez is csak egy újabb "Hungarikum"? Itt tényleg mindent lehet? Tudja valaki ,hogy lehetne "vastagabb bőrt" növeszteni az arcomra? (akkor talán én is jobban élnék)

törölt felh. 2006.08.28. 18:14:58 / # 310031
Megmondta Gyurcsány...tessék, már van is látszata:-))
Kérdések 2006.08.28. 18:13:11 / # 310030
Erősödik a forint?
törölt felh. 2006.08.28. 18:04:55 / # 310028
Ez jóóó:-DDDDDD
indi50 2006.08.28. 17:37:56 / # 310027
"Vidék: 1 km = 180HUF = 1 EURO" Mi a gond? Valamelyik vezetőjük úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné látni, hogy 200ft.-ért váltják az eurót. Csak ezt tartják be.:)
oldstaff 2006.08.28. 16:07:10 / # 310026
26. A szolgáltatás megkezdésének időpontjában a flotta a következő követelményeknek kell, hogy megfeleljen: a. A reptéri szolgáltatás ellátásában résztvevő flotta valamennyi tagja díjfizető készülékkel ellátott személygépkocsi, azaz személytaxi b. A reptéri szolgáltatás ellátásában résztvevő autók paraméterei a következők: .. Magasság minimum: 1452 mm .. Tengelytáv minimum: 2670 mm .. Nyomtáv elől minimum: 1515 mm .. Nyomtáv hátul minimum: 1521 mm .. Csomagtér űrtartalom minimum: 460 liter .. Férőhelyek száma minimum: 5 db .. Férőhelyek száma maximum: 7 db c. 5 évnél idősebb autó a flottában nem lehet d. valamennyi autó légkondicionált e. A flotta minimum 30%-a kombi, ezen belül a flotta minimum 15%-a egyterű autókból álljon
Kérdések 2006.08.28. 12:07:24 / # 310025
Matchbox taxi Várjuk a Suzuki alto,VW lupo,Daewoo Matiz, gépkocsi márkákkal rendelkező taxisokat.

Kérdések 2006.08.28. 11:42:01 / # 310024
A biztost a bizonytalanra? Ennyire éhesek vagy csak nem tudnak számolni?
Kérdések 2006.08.28. 11:40:52 / # 310023
Lehet hogy ezt is eltűrik az illetékesek? Meddig lehet elmenni? Most már kiváncsiak lennénk kik tűrik név szerint!
kovi_ubi 2006.08.28. 09:44:06 / # 310022
Ha nem veszíted el a fejedet, miközben a többiek elveszítik,nem érzed a problémát.
oldstaff 2006.08.28. 09:27:36 / # 310021
Megtört a jég.Két Marriott-os kollega is zónás lett! Talán ez a motiváció: -hivatalos árlista a terminálok pultjain: 3500HUF = 16 EURO 3600HUF = 17 EURO És a legszebb: Vidék: 1 km = 180HUF = 1 EURO Kicsit erősödött a forint!

törölt felh. 2006.08.28. 06:07:39 / # 310020
indi50 2006.08.28. 02:47:35 / # 309985
Tiranában nincs Zóna Taxi. Írd csak ki nyugodtan. Isten hozta Budapesten!

indi50 2006.08.28. 02:24:24 / # 310019
Szevasz! Igen Füreden dolgozom. Számlaügyekben nem szívesen foglalok állást, mert nem tudom az egész történetet. Alapesetben nálam nem ennyi a fuvardíj. De, ha többen voltatok mint 4 fő, vagy a taxisnak várakoznia kellett, akkor lehetséges. Balatonfüreden 2 csapat dolgozik és van kb 10 csapaton kívüli.A tarifáink nem egyformák.Ezért érdemes megnézni a tarifatáblát. Viszonyítás képpen itt a honlapunk. http://www.balatonfured-taxi.hu/
Oldalszám: 544