Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
válaszok 2006.12.10. 11:29:18 / # 310659
Szia BARÁTOM! Így ismeretlenül is nagyon örülök, hogy legalább maradtak olyan kollegák, akik jelenleg vagy már nem a reptéren dolgozók között vannak és normális emberi módon tudnak kommunikálni. Reálisról annyit, hogy őt sem ismerem, bár a régmúltban böngészve a hozzászólásait a fórumhoz túl sok esetben használta a BAROM szót, amit csak igenkevesen szoktak. Úgy érzem magánéleti válságáról te többet tudsz, bár most lehet, hogy nyomtál egy olyan adagot,mint Londonban az ex orosz kém kapott. Ezzel vigyázz nehogy úgy járjon, s még lelkiismeretedet bűntudat nyomja.
family 2006.12.10. 09:36:26 / # 310658
Alig várom már, hogy a régi és az új reptéri taxisok egymás torkának essenek és miközben háborúznak a répaföldön, végre meg lehet állni a Taxisnak is a reptéren , nem csak annak aki ilyen-olyan kula-bula szerződéseket (vagy vélt szerződéseket) lobogtat.

iron 2006.12.10. 01:24:43 / # 310657
Szia Barátom: Jó,hogy itt vagy, mert már már hiányzott a friss vér. Ez a "reális" már mindenkit leleplezett itt a forumon. Igaz ez otthon ez nem sikerült neki...:DDDD Bocs, de még mindig röhögök............ Na most figyelj! Az nem "DUO" igaz?! Ezt Te is meg a "kérdések". is jól tudja. Az egy TRIO: Portik Tamás, Erdelyi László és az igen népszerű "verespityu" Most már érted, hogy miért irogatnak itt álnéven az emberek............ Mielőtt válaszolsz, gondolkozz: Neked nem a Cavingtonos az ellenfeled!
válaszok 2006.12.09. 23:41:16 / # 310655
A szaftos ügyekről csak annyit, hogy ne nagyon nyomd fel az agyam, mert annyi long-storyt tudnék rólad prezentálni, hogy minden jóérzésű embernek elmenne a kedve ennek a honlapnak az olvasásától és olyan érzése lenne mint akit a Calici vírus fertőzött meg. Kérlek óvd meg őket ettől!!! Bennem emberedre találtál! Ki is vagyok én?! Miket tudok én?! Te mennyi mindent nem tudsz!!!!!!! De csak kérdezz és válaszolok !! UI: Fotónak és neked is ajánlanám a hiénás képeiteken Veres fizimiskáját bemontíroztátok, holott a ti képeitek jobban helyénvalóak lennének. Habár ti mindketten ártatlan báránykák vagytok és világ életetekben a taxis társadalom mintaképei voltatok. Ha ez fedi a valóságot kívánom nektek, hogy maradjatok ebben a hitben!
válaszok 2006.12.09. 23:19:06 / # 310654
Szia Barátom! Szóhasználataid a régiek neked is és amint tapasztalható az idegrendszered is kb. ott mozog, ahol az elmúlt időben. A Cavintonról csak annyit, hogy kinek van rá szüksége: neked nagy tapasztalatod van benne, hogy mennyiszer és hány segget kellett kinyalnod, hogy újra hiéna lehessél a reptéren. Úgy látszik te soha nem tanulsz a múltból és nem gondolkodsz el azon, hogy a rosszindulatú fröcsögéseid helyett a saját magad életével kellene törődnöd. A nagyhangú és sértődött barátaiddal együtt, akikkel ezen oldalakon tökéletesen egy hullámhosszon vagytok ahelyett néha férfi módjára viselkednétek és kimennétek a reptérre megmutatva, hogy nem féltek semmiféle Veres-Erdei duó fenyegetettségétől. De én úgy tudom ez a ti képességeiteket igencsak meghaladja, ezért hát aztán maradt nektek a kis zárkózott világotok, mert az gondoljátok itt nem derül fény kik is vagytok valójában. Sírtok, mint a fürdős kurvák, hogy mit tettek veletek, de tenni ellene egyikőtök sem mer. Szarháziak vagytok!
Kérdések 2006.12.09. 23:04:42 / # 310653
Lehet hogy folytatnod kellene?
Kérdések 2006.12.09. 23:02:31 / # 310649
Lehet hogy a szaftos ügyek lemaradtak pedig beigérted?
Kérdések 2006.12.09. 23:00:13 / # 310652
Lehet hogy nyalni is tudsz de itt nem szokás? Lehet hogy ezt a reptéren kellene erőltetni? Lehet hogy a fonyi barátod is ismerősöd?
Kérdések 2006.12.09. 22:55:46 / # 310648
Lehet hogy most reklamálok? Lehet hogy idáig én voltam a momo? Lehet hogy más is használta a bocsesz szót? Lehet hogy a cavintonért le kellene hajolni? Lehet hogy egér is használta, ugye egér? Lehet hogy senki nem támadt senkit? Lehet hogy nem kerültünk sehová,hová kerültünk szerinted?

A Sírköves 2006.12.09. 22:02:43 / # 310651

válaszok 2006.12.09. 21:38:31 / # 310647
Tomajer! Igaz, hogy nem ismerlek, csak írásaidat szoktam olvasni, de nagyobb intelligenciával rendelkező ember lévén a helyedben nem is reagáltam volna a Fonyi által leírt hamis történetre, mert tisztán látszik, hogy nagyon kezdő az ember. Nem hízelegni akarok, de nem vagytok egy színvonalon, ez tisztán látszik! Ja! És a továbbiakban vigyázz az ilyen gyerek és név és helyzet változatokkal, mert véletlenül megkavarod Fonyi barátunk hiányos észjárását. Üdv
válaszok 2006.12.09. 21:17:16 / # 310650
Na ide figyelj Fotó!!!!! Mostanáig csöndben voltam, de nem bírtam tovább írnom kell,hogy a többiekkel is megoszthassam ki is vagy te valójában. Kezdjük a partit!! A reptéren csak a MOMO és a Habverő kedvenc szóhasználata volt a bocsesz. Ez a két név egy "embert" bújtat. Igaz Fotó?! A felsorolásból kifelejtetted Major Sanyit, de ezen nem csodálkozom, mert a memóriáddal mindig is zavarok voltak, mint az agyad környékén. Zuzit nem a kislánya miatt nem vádolod, hanem azért, mert Ő tisztában van vele, hogy valójában ki van regisztrálva Fotó néven és őt nem szeretnéd támadni kapcsolatotok miatt. Bár nagyon zavar, hogy Zónás lett. Balázst szemtől-szembe nevezd trottyosnak, ám aki ismer mindenki tudja, hogy valójában az igazi trottyos te vagy!! BKV-s Gyurinak egy kicsit több gyerekről kell gondoskodnia mint neked, ezért ne szapuld! Penyánál hasonló a helyzet és az ő csekkjeit sem te fogod befizetni hónapról-hónapra. Az a nagy bajod neked és még a fórumon egy-két barátodnak, hogy mindig csak mocskolódni tudtatok. Ezért kerültetek oda ahol jelenleg vagytok. Folyt.köv. később
Fotó 2006.12.09. 14:48:37 / # 310646
Hiénáknak behajtani tilos ezt a táblát kellene felraknod buzernya! De a belső körre!

Kérdések 2006.12.09. 14:43:33 / # 310645
Először olyan KRESZ-táblát szerettünk volna, amelyen egy hiéna jelzi hiénáknak behajtani tilos - mondta az Indexnek Szollár Domokos, a Budapest Airport Rt. szóvivője, érzékeltetve, a másfél napja kitett, elismerten szabálytalan taxival behajtani tilos tábla részükről már egyfajta kompromisszum. Lehet hogy az anyukád a hiéna meg a haverod Szollárkám?

Kérdések 2006.12.09. 14:41:07 / # 310644
Lehet hogy az elmebeteg nyilatkozata miatt? Lehet hogy az indexen el kellene olvasni?http://index.hu/index.html
Fotó 2006.12.09. 14:36:18 / # 310643
Szollár úr úgy döntöttem hogy én magát beperelem!

Fotó 2006.12.09. 14:35:10 / # 310642
Ebből az említett három személyből az egyik interpool körözés alatt állt.Legalábbis az újságokban ez állt.
Fotó 2006.12.09. 14:19:26 / # 310641
Valóban a Lázárt kihagytam.Bocsesz. A hiénázás jelen esetben az amikor az abszolutt magyar nyelvtudással nem dolgozhatott valaki a reptéren tökéletes suzukijával. Gyerekek ez a lemez már régen lejárt fel van osztva Budapest tessék észre venni.
tizedes 2006.12.09. 14:11:10 / # 310640
Azt amit ő csinál csak céges formában.
Gondolkodó 2006.12.09. 14:09:34 / # 310639
L. Misit kihagytátok a felsorolásból. Szeretném tudni, mit jelent a hiénázás! JWT elmondanád?

Oldalszám: 544