Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
válaszok 2006.12.22. 19:22:53 / # 310886
Drága Barátom! Nem is szeretnénk és régebben sem szerettük volna, hogy te vagy hasonló kollegáid azonosuljanak velünk. Tomajer fényévekkel előtted vagy előttetek jár gondolkodásban és sokkal reálisabban látja át a helyzetet. Figyelmedbe ajánlanám írásait és próbálj meg inkább vele azonosulni. Hasznodra válhat! Az ilyen kollegákról, mint te csak annyit, hogy régebben még a szerződés előttre gondolok, amikor is a bekerülés még nehezebb volt, mint jelenesetben, a környékbeli benzinkutaknál várakozó taxisok között a legnagyobb hangadók ugyanezt szajkózták, mint most te. Érdekes módon finom ajánlattétel elhangzása után zokszó nélkü léptek volna közénk akkor még mint Tourist taxisnak. Ezekről csak ennyit!
Kempes 2006.12.22. 19:15:08 / # 310882
Baoval értek egyet, én is örülök, hogy szoptok.

válaszok 2006.12.22. 19:12:01 / # 310885
Szia Tomi! Ma ismét lenyűgöztél sokoldalú személyiségeddel. Hogy fértek el ennyien egy ágyban? Vagy egy testben laktok? Ahogy Baot letromfoltátok (teljesen jogosan) egyetértek. Gondolom vágod mire gondolok. Egyszerre pattan ki a szemetek, mint Kérdések,Döncielemér,Gondolkodó. A karácsony is kellemesebb így, hisz sosem vagy egyedül.
Bao, a FŐNÖK! 2006.12.22. 13:23:50 / # 310881
Nem akartalak megbántani titeket. Szerintem a legtöbb városi taxisnak hasonló érzései vannak mint nekem. Remélem rendeződnek majd a dolgok. Boldog karácsonyt,stb nektek !

Gondolkodó 2006.12.22. 12:11:27 / # 310880
Az általad kiszivatásnak nevezett esemény nem más, mint az árak gusztustalan mértékű csökkentése. Amennyiben a Zóna normális viteldíjakkal nyeri a pályázatot, abból a bizonyos százból legalább 90 most is a reptérről dolgozna. Ez a tarifa egyértelműen rontja az összes taxis helyzetét, a Tiédet is!
döncielemér 2006.12.22. 11:51:19 / # 310871
Ennyire sötét azért nem lehetsz!

Kérdések 2006.12.22. 10:49:49 / # 310879
Lehet hogy Magyarországon vagy taxis? Lehet hogy a saját tehened is felborul ha van,utána mehetsz a zónához és végre elmondhatod repteres taxis voltam? Lehet hogy csak kicsit kellene gondolkodnod mielött rádjön a szájmenés?
szempár 2006.12.22. 10:01:18 / # 310866
Sőt Bao, még én is értem.Ez olyan dögöljön meg a szomszéd tehene is.... Gratulálok.Azért neked is boldog karácsonyt.

tomajer 2006.12.22. 08:43:03 / # 310877
Persze hogy értem.
Bao, a FŐNÖK! 2006.12.22. 08:16:23 / # 310876
Én itt arra gondolok,hogy régebben ők minket elkeüldtek (finoman szólva) a reptérről. Most kiszivatták őket ,bár ez lehet ránk nézve is rossz lesz de akkor is bennem van egy kis káröröm! Érted ugye?
tomajer 2006.12.22. 08:13:16 / # 310875
Miért kéne velük azonosulni? Ha én mindig mindenkivel azonosulnék, akivel valamilyen oknál fogva néhány pillanatig egyetértettem, vagy közösek voltak az érdekeim, akkor olyan lennék, mint egy körhinta!:-))) Pillanatnyilag ők azok, akik a legjobban rálátnak arra, mi zajlik a reptéren, hiszen személyes kapcsolataik, több éves tapasztalatuk oda köti őket.
Bao, a FŐNÖK! 2006.12.22. 08:05:22 / # 310874
t(T)omajer! Mindig olvasom ezt a fórumot is. De valahogy nem tudok azonosulni ezzel a 100 emberrel aki repteres volt. Miért van ez?
tomajer 2006.12.22. 07:50:04 / # 310873
Hüjje!:-)))
Gentile 2006.12.22. 07:46:11 / # 310870
2006. december 22., péntek - Zénó. Boldog névnapot ZénóTaxi!

válaszok 2006.12.22. 00:55:58 / # 310865
Folyt. Mikor ez a patkány szembesült a valósággal beismerő vallomást tett Veresnek. A "keménykezű" főnök az óriási felháborodás ellenére gondolkodási időt kért és több részletben végül is jan.10-ig felfüggesztette és kényszermunkára ítélte a 2B-n. Más taxisok, akik ezeket olvassátok és színvonalas cégnél dolgoztok kérem írjátok meg, hogy a ti cégeteknél az ilyen férgekkel mit csinálnának!! Samu urat is kérdezem, ha olvassa ezeket az oldalakat, mi a véleménye és miért nincs keményebb fellépés? Hál' istennek az esetek óta a Zóna taxisok szeme kinyílt és ezt az egoista idiótát világgá zavaranák. Az elmúlt egy hétben féreg barátunk mást nem csinált, csak autóból autóba ült magyarázkodni. Röhej tárgyává vált a reptéren majdhogynem lehugyozzák "kollegái". A történet ennyi röviden.
válaszok 2006.12.22. 00:44:11 / # 310872
Kérésed parancs: 20-as "korrekt" taxisofőrt SOROZATOS TOLVAJ, BECSÜLETLEN magatartásáért függesztették fel. Röviden: aug.15-étől folyamatosan a TOM-485-tel nyúlták kollegáikat és a céget. Ez így ment hónapokon keresztül és ezidő alatt a mi Csabikánk VÉRESSZÁJÚ VÁMPÍRKÉNT szívta az emberek vérét és főnöke farkát!!!! A szerencsének köszönhetően elég sokáig tudta hülyének nézni kollegáit és feletteseit. Ám a technika vivmánya keresztül húzta piszkos üzelmeit. Ugyanis a napokban több esetben a sógora által (mint diszpécser) hamis belvárosi jeggyel vidékre fuvarozott. Számonkérésénél gátlástalanul főnökei szemébe hazudott, miközben a GPRS rendszer által lekért bizonyíték a kezükben volt, hogy hol is volt valójában.
válaszok 2006.12.22. 00:30:36 / # 310869
Pazo! Nem éreztem eddig, hogy támadnának bár néha egy-két nickelővel hevesebb vitába keveredtünk. Úgy gondolom nem személyes tapasztalataimról van szó, hanem globális megközelítést szeretnék adni a valós helyzetről. Ha már a 20-as nevezzük "drosztfelügyelőnek", bár rendes nevén Molnár Csaba Levente, a Zóna Taxi FŐLOPÓSÁT felhoztad, akkor elmondom most neked január 10-ig van felfüggesztve. Fotó kollegánk megelőlegezte kirúgását bár Veres, a keménykezű főnök még tétovázik. A döntés nem csak rajta múlik, mert az ő tökét is szorongatják.
válaszok 2006.12.22. 00:17:00 / # 310863
Folytatom: A voucherrel kapcsolatban szintén tájékozatlan vagy, pedig naponta több is át megy a kezeden, de ennek ellenére egy nem Zóna taxis pld.Fotó jobban tudja, hogy rá van írva igaz kis betűkkel, amit te itt tagadsz. Nézz utána!!!!! Egyéniségedről sokat elárul nem saját magad ura vagy távozásodat mások távozásához kötöd. Ez nem vall erős egyéniségre, mit várhatunk tőled?! Sok jót nem ezt itt is megmutattad.
válaszok 2006.12.22. 00:11:10 / # 310868
Eddig barátomnak szólítottalak, de "kollegára" változtatok. Miért? Indokold meg milyen korrekt vezetőkről beszélsz! Kétes elemek???? Beszéljünk nyíltan!!!! Elsősorban: ERDEI LÁSZLÓ - ugye nem kell bemutatnom! ZÁMBÓ GYULA - BÜNTETETT ELŐÉLETŰ (erőszakos bűncslekmények elkövetője) jelenleg próbaidős pártfogó által szabadlábon lévő "ember" Te ezt az "embert" úgy látom istenként tiszteled vagy nagyon be vagy szarva tőle. Ez minősít téged! Az elmúlt napokban megjelent izomagyú HORVÁTH ISTVÁN 3.sz. bűnöző,s így már együtt terrorizálják a saját cégükön belül dolgozó embereket.
válaszok 2006.12.21. 23:59:13 / # 310867
Kedves Barátom! Úgy látom nemcsak itt vagy új, hanem írományod alapján azt is megkérdőjelezem mennyire lehetsz "öreg" Tourist-Zóna taxis. Mindezt mondom azért (SZÉGYELLHETED MAGAD!!!) a sok badarságért, amit itt leírtál. Ha egy kicsit is elgondolkodnál mekkora különbség van egy NBH átvilágítás és egy arcképes igazolvány között, akkor rájönnél milyen egyszerű vagy! Nem akarlak sértegetni, de légy szíves amiről semmi fogalmad nincs ne merülj bele, mert kellemetlen helyzetbe hozod magad, és hiteltelenné válsz!
Oldalszám: 544