Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
panka 2008.01.06. 02:26:35 / # 314699
Kedves energizer! Embertelenül sokat dolgoznak. A többségre felnézek ezért a hihetetlen szorgalomért. Egy részük viszont túlmegy az ésszerűség határán. És ez azért baj, mert nemcsak maguknak ártatnak vele... Bármelyikünk lehet az áldozat egy ájult taxis őrült ámokfutásánál - és ez már biztosan nem éri meg. De én attól a taxistól is félek, aki nem-zónásként rohan a címre, nem nézve közélekedési lámpát, stoppot, jobbkezet... És attól a "hiénától" is, aki a Westend előtt úgy parkolt, hogy alig lehetett elférni tőle gyalogosként, és amikor a szatyrom (amiben két könyv volt) hozzákoccant a kocsijához, (természetesen semmiféle sérülést nem okozva, még a koszt sem leszedve!), akkor kiugrott és majdnem megütött... Egyábként internetezik a nagy többségük. Az IWIW-en a fele társaság fent van:)
panka 2008.01.06. 02:15:08 / # 314698
Kedves littlevoice! Nagyon örültem annak, hogy azt írtad, nem az emberekkel van problémád!:) Mert én embereknek látom őket: ilyennek is, olyannak is, de semmiképpen nem általánosítható negatívan az egész csapat. Minden cégnél vannak gondok, ez a mai gazdasági helyzetben érthető. Kiszolgáltatott helyzetben vagytok (mind a vállalkozók, mind a "droidok"), nem éltek jogbiztonságban, nincs igazi, működő érdekvédelmetek... Egy gondolattal úgy mondhatnám, hogy semmiféle szociális háló nincs körülöttetek. Pedig fantasztikusan kitartó, jó humorú, segítőkész a legtöbb taxis - még ha nem is mindig engedheti meg, hogy önmaga legyen. Szerintem ahhoz, hogy ebben a szakmában eredményeket tudjatok elérni, egészen rendkívüli alkalmazkodó-képesség, kitartás, és sok-sok olyan tulajdonság kell, ami kiemel Titeket a szürke emberáradatból. Arról, hogy milyen egy taxis, ha épp nem szerepet játszik egy másik taxis előtt, rengeteget tudnék mesélni, mert Közöttetek nőttem fel: a nagyapám is, apukám is taxis volt. (Pontosabban apukám még mindig dolgozik.) Egészen kiváló emberek vagytok. Az az energia, ami csak itt, ebben a fórumban megnyilvánul, az nem hegyeket, hanem földrészeket képes lenne megmozgatni. Kell keresnetek egy embert, akire felnéztek, aki hiteles, aki megszervezi, hogy ezt hihetetlen mennyiségű munka-emergiát, amivel most egymás ellen fordultok, azt a jövőtök érdekében egy közös "építkezésre" használjátok fel. Vannak jó példák, hozzánk egészen közel. Járnak hozzánk európai taxisok nyaralni, akik szívesen megosztják a tapasztalataikat. De bármelyik osztrák vagy német taxiscég is szívesen megmutatja, hogyan működnek. Nem kell kitalálni, ami máshol már bizonyírott. Első lépésnek adoptáljátok a működést egy hirtelen "műtéttel" ide, Magyarországra. Ne hagyjátok, hogy a társadalom dolgozó csöveseivé tegyenek titeket! 200 Ft/km-es (meg még alacsonyabb) tarifákkal max. másfél milliós beruházás a megengedhető, de Titeket 4-6 milliós adósságokba kergetnek bele a cégtulajdonosok. Erről kéne beszélgetni.
littlevoice 2008.01.06. 00:44:05 / # 314691
Panka! amit a zóna művel az kritikán aluli! nem véletlenül nem reagálnak, hanem mert tudják, hogy a fórumon elhangzottaknak van NÉMI igazságalapja. (félreértés ne essék, nekem nem a taxisokkal, mint magánemberekkel van gondom, hanem magával a zónával!)
energizer 2008.01.06. 00:08:54 / # 314689
...azért nem veszik a lapot, mert sokat kell ahhoz dolgozni, hogy vmit haza vigyenek és akkor még kéne internet is ....
panka 2008.01.05. 22:39:44 / # 314682
Végigolvastam. Kis kihagyással 478 oldalt. Először csak nem értettem, miért gyűlölitek ennyire ezeket a fiúkat? Lehet, hogy írígylitek őket? Mert szép autóval suhannak, karakánok, férfiasak ?... Utána leesett: azért pocskondiázzátok őket, mert fel sem veszik a lapot! Nem nagyon válaszolnak a véleményetekre, egyszerűen élik tovább az életüket. Hát... van mit tanulnunk! :)

Szerényke 2008.01.05. 22:00:16 / # 314680
De az ilyen kollega már betolta a tavalyi tb meg szja-t ha meg lizinges kocsin ül már be van tolva a januári sáp
energizer 2008.01.04. 01:22:53 / # 313885
van egy újság a taxisok világa. ott cimlapon (decemberi szám) minden valamire való taxi cég boldog új évet kiván. a zona nincs rajta. "lehet",hogy az is drága?, vagy ők mások?, a vezetöikkel együtt? (buzik!)komolyan mondom Nektek, 1-2 kivétellel, mindegyik egy nagy fajansz.

Szerényke 2008.01.03. 16:53:36 / # 314690
DE annyi hüje eszük nem volt hogy levegye a matricát ja hogy ragasztva van és pénzbe kerül az uj kollekcio a Citán
Szerényke 2008.01.03. 16:46:20 / # 314688
Igen bizonyára de sok közülük gondolom azért ment ki hogy most sirdogáljon a forumon és a Market Centrál kajáldájába hangosan szidja a Veress mamáját:):):)
zónataxis 2008.01.03. 12:19:04 / # 314499
BÚÉK! Igazad van gusztustalan nem elég a reptér nekik és ha kijönnek a városból akkor biztos hogy szólnak nem éppen finoman hogy el lehet takarodni a reptérről. Bementek kaszálni volt olyan aki fennhangon mondta 5000ft alatt nem engedte beszállni az utast szilveszterkor.Zóna reklámnak jó volt

Nikolaus 2008.01.02. 19:23:09 / # 314495
Sziasztok! Először is boldog újévet és szerencsésebb ezstendőt szeretnék kívánni minden kedves kollégának Másodszor szeretném megkérdezni, ha valaki egyáltalán tudja rá a választ: Ugyan mi járatban volt szilveszter éjjelén annyi zónás "kolléga" a városban és miért nem kint a placcukon szobroztak szokás szerint??? Ezt nem tiltja a veres féle ideológia?? Csak azt, hogy senki más ne vehessen fel fuvart befelé a városba a reptér területén? Voltam olyan bátor és megkérdeztem egy zónást a belvárosban mi járatban van errefelé. A válasza kielégítő volt: Fuvart keres. Mikor bátorkodtam felajánlani neki a reptéri sort vérig volt sértve. Hm! érdekes anomália, nemde? Én nem küldhetem el a belvárosból, de ő elküldhet a reptérről. Szerintem ez finoman fogalmazva is GUSZTUSTALAN. Sajnos mi vagyunk a birkák, hogy idáig fajulhatott a dolog. Bár ha mi nem tettünk ellene semmit, tehetett volna pár "fuvarszervező". De nem tett és ez roppant érdekes dolog. Vajon miért? Netán megint pénzszagot érzek? Vagy csak a rosszindulat beszél belőlem? További balesetmentest, ahogyan régen szokás volt mondani. Sziasztok.

kasu 2008.01.01. 06:17:15 / # 314893
ÉS?!? Van AGYA ez a fontos!!
csogu 2007.12.31. 11:58:37 / # 314500
Kasu, de ő nem is Zónás:-))
törölt felh. 2007.12.31. 11:44:05 / # 314498
A 70%a az ott dolgozóknak 3 perccel a sapkáját tudná felvenni. Köztük sok tizen-huszon éve "taxis".
kasu 2007.12.31. 07:36:54 / # 314385
Végre!!!! EGY AGY!!!! csak igy tovább!
Szerényke 2007.12.30. 17:37:01 / # 314449
Én nem értem neked kötelező ott dolgozni nincsen maásik taxis cég a fövárosban ahol tudnál dolgozni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
energizer 2007.12.29. 23:05:46 / # 307351
neked is búék! lizingmenteset! (nem a kocsidra) :)

gera 2007.12.29. 18:23:09 / # 314956
Szeva zónás./ha az vagy/Meddig türitek,hogy ez a kis pöcs terroroskodjon?B.Ú.É.K.!!!
zónataxis 2007.12.29. 10:24:32 / # 314651
Sajnos ezt hiába kéred sosem fogják megtenni. Azért mert taxisok, a másik része meg pizzafutár asztfaltozó munkás stb volt. A harmadik amit most hallottam mi történt a Csilla anyjának házával december 23-án.Az egész ketrec a Godzsák féle dologról is susmotól.Miért nem írja meg valaki mi történt! Boldog Új Évet
törölt felh. 2007.12.28. 11:39:15 / # 314384
Ne fizessetek tagdíjat zóna taxisok!Utána nektek is jobb lesz!Eltakarodna ez a két szemét!

Oldalszám: 544