Hozzászólások száma: 219
Oldalszám: 11
Témakörök > Droszt Híradó > KESELYŰ ÚR MINDENNAPJAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
r069 2007.08.19. 05:01:50 / # 30639
Szerintem pedig nagyon ott van!
nyaloka 2007.08.18. 21:51:40 / # 30637
Puff a kirakat!!
öcsi 2007.08.18. 21:28:00 / # 30636
Inkább sajnálatot, mint derültséget érzek. Ntm, miért...? Te is lehetsz, ebbe a cipőben..... Akkor......?
öcsi 2007.08.18. 21:23:37 / # 30635
Ezt az írásodat, most valahogy nem élveztem....
csogu 2007.08.18. 12:49:11 / # 30633
Tisztelt keselyű fanok! Az elmúlt hetekben okom volt a hallgatásra, mivel történések voltak és nem szerettük volna lelőni a poént. Keselyű úrra felfigyeltek. Mondjuk elég nehéz őt nem észrevenni, amint rója a város útjait az A2-es Mercijével. A következő történt: Keselyű úr gyanútlanul dolgozgatott, amikor is a Hattomi megkereste csatornán és egy személyes találkozót kért tőle. Ezen a találkozón bizalmasan közölte vele, hogy figyeli és ha még pár hétig ilyen normálisan szolgáltat, akkor felkarolja, segít neki. Szaszánk olyan izgalomba jött, mintha a citromos teája fogyott volna el. Gyorsan be is rohant a központba és mindenkinek elmesélte. Ott nagy volt az öröm, mivel volt arról is szó, hogy Keselyű úr elfoglalja a sasfészket és bemegy a központba diszinek. Sajnos a fizetésen nem tudtak megegyezni, mivel Szasza megijedt az összeg nagyságától. Azt még csak-csak kiharcolta, hogy miközben diszpécser teljes tagdíjat kelljen fizetnie, de ennél tovább nem jutott, így ez egyenlőre egy megvalósulatlan álom maradhat csak. Szóval Hattomi felkarolta Szaszánkat. Az első intézkedései közé tartozott, hogy visszaminősítette Szaszát „B” kategóriába. Sokan ebben nem látják az atyai gondoskodást, de mi átláttunk a szitán. Minden „A” kategóriás cím maga a macera. 1, Messze van és egy csomót kell autókázni mire visszaér az ember a városba. 2, Általában külföldi utasok vannak onnan, akik euróban fizetnek. Ettől mind-mind megkímélte Keselyű urat Hattomi. Eltelt vagy 4 hét, amikor ismét beszélgetésre került sor, ahol Szasza megtudhatta, hogy előléptetésre számíthat, csak tegyen valamit, amire többen is felfigyelnek. Keselyű úr azonnal ráérzett a lényegre, utast kell szerezni. Tamarát megkérte, hogy hozzon ki vagy két nagy dobozzal a raktárból a törzsutas kártyákból. Leporolták a dobozt és vadul osztogatni kezdte a szigeten a jó minőségű, nívós kártyákat a potenciális utasjelölteknek. Tamarát annyira meghatotta Szasza igyekezete, hogy azonnal rohant is ezt jelenteni. Örült neki, hogy végre segíthet Keselyű úrnak, mert eddig nagyon idegesítette hősünk sorsa, olyannyira, hogy néha még a telefonokat is elfelejtette kapkodni egy-egy szombat éjszaka. Sebaj, majd most. Hattomi örömmel fogadta a hírt és azonnal berendelte Szaszánkat. Az irodában mindenki kezet fogott vele majd közölték a számára kedvező hírt. Az EB úgy döntött, hogy tanulmányútra küldik!!! Jesszusom, ezek szerint még igazgató is lehet belőlem, amikor visszatérek – döbbent rá Szasza. Szegény Szasza, nem tudja, hogy ahhoz Hattominak tulajdonossá kell válnia, de ahhoz meg a Palit kellene kimozdítani a pozíciójából, ami szinte lehetetlen. De Hattomi megnyugtatta, semmi sem lehetetlen, csak akarni kell…és Szaszánk akarta. Először ellátogatott a Budataxihoz, de azt nem találta elég nagy kihívásnak, így a Taxi4-nél kötött ki. Az RT vezetősége nagyban segítségére volt Szaszának, és még utána is telefonáltak, hogy ezzel is megkönnyítsék a bekerülését másik céghez. Tegnap volt az első napja. Csak úgy sugárzott az arca a boldogságtól. Reméljük, ez így is marad:-))

csogu 2007.08.18. 12:48:57 / # 30634
Második Évad

Bbetyár 2007.08.12. 19:47:55 / # 30632
Térképrajzolás, szórólapozás a nyári szünetben Index Az irodai munkák a legnépszerűbbek a diákok között. Csak szerződéssel védett munkahelyeket ajánlanak a szakemberek a nyáron dolgozni akaró diákoknak. Magyarországon évente átlagosan 180 ezer diák vállal alkalmi munkát. Lángossütés, szórólapozás De nem kell ilyen messzire menni egy jó kis lángossütéshez vagy szórólapozáshoz. Karácsony Mihály, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke elmondta, hogy Magyarországon évente átlagosan 180 ezer diák vállal alkalmi munkát, ebből megközelítőleg 120 ezren az iskolaszövetkezeteken belül. Ez a forma több előnnyel is jár. Biztonságos, mert törvényes szerződéssel alkalmazzák a diákokat, ami utólag ellenőrizhető, és kizárja a visszaéléseket. További előny, hogy az állam támogatja a diákmunkát, és ezzel a lehetőséggel csökkenti a feketemunka lehetőségét. Felmérések szerint nagyjából 30-40 ezerre tehető azoknak a fiataloknak a száma, akik feketemunkából élnek. Karácsony Mihály szerint lehetőleg mindenki kerülje az ilyen munkát, mert a tapasztalatlan diákokat sokan kihasználják, vagy átverik. ---------------------------------------- Szórólapozás, Plakátolás Feladó: info@omegahouses.hu 0670/932-2620 Dátum: kedd 7 augusztus 2007 SZÓRÓLAPOZÁSRA ÉS PLAKÁTOLÁSRA KERESÜNK HOSSZÚTÁVÚ MUNKÁRA vagy másod állásba Munkatársakat budapesten! Jelentkezni a 0670/932-2620-as számon lehet! -------------------------------------

csogu 2007.07.22. 21:49:14 / # 30631
Rég frissült már ez a topik. Ennek semmi más oka sincs, minthogy Keselyű úr belevetette magát a munkába és meló után pedig az új hobbijának hódol. Wing Tsun Kung-Fu Nekem feltűnt, hogy komolyabb lett és fegyelmezettebb. Igaz, az is gyanús volt, hogy miért megy le 10 percenként spárgába, de azt hittem, hogy csak egy kicsit szét van hullva. Meghívott engem is az egyik edzésére, ahol készítettem képeket róla. Engedélyt csak egy kép feltételére kaptam és azzal a kikötéssel, hogy az arca ne legyen felismerhető. Íme: A képen barátunk állítása szerint az látszik amint, a földről indít támadást az ellenfele ellen, akit ez meglepetésszerűen ért. Én kicsit kétkedve fogadtam ezt a magyarázatot, de hát ő a majdnem mester, csak jobban tudja nálam. Jaaa…Keselyű úr megszólítása mostantól : MESTER!!!

r069 2007.05.27. 09:39:03 / # 30630
.

csogu 2007.05.20. 07:37:25 / # 30629
Újabb információ a Rádiótaxi kiemelt sofőrjéről! Ma este találkoztunk. Megkért arra, hogy kísérjem el kajálni. Tudja, hogy én nem eszem olyan halandóknak való kaját, de szeretett volna kicsit dumálni, így igent mondtam. Megérkezve a törzshelyünkre azonnal rendelt magának kaját, meg nekem is egy buborékmentes ásványvizet. Miközben elfogyasztotta a levesét, majd a töltött bordát, desszertnek 1 meggyes rétest, elmesélte, hogy már kiheverte a baleset által okozott traumát. Kapott új autót, egy A Mercit. Bizonygatta, hogy nagyon jól gyorsul és a fogyasztása is kedvező, olyannyira, hogy szinte nevetséges az összeg, amiért bérli, de megkért, hogy erről ne beszéljek senkinek. Én megfogadtam neki, így maradt az, hogy leírom. Kissé kétkedve fogadtam a sztorijait, hogy mikre képes az új autójával és ezt sajnos ő is észrevette rajtam. Keselyű úr nem olyan gyerek, aki ezt csak úgy hagyná. Addig-addig piszkált, míg sikerült berángatnia az autóba és elvinni egy próbakörre. Bevallom, nem hitem volna, hogy valóban ennyit ki lehet hozni abból az autóból. Thökölyn 130 km/h óra és alig érezni benne a macskakő által okozott egyenetlenséget. Igaz, a fekvőrendőr 51-el kicsit brutál volt és kissé megdobva az autót picit felfutottunk a járdára, de valóban csak kívülről lehetett hallani az iszonyatos koppanást, bent viszont csendes volt minden. Visszaérkezve a kocsimhoz sok sikert kívántam a további úthoz az autónak és sok szerencsét keselyű úrnak. Viszont a balesete óta szerintem kicsit hazudós lett, így nem csodálkoznék ha az írásom 1-2 momentumát cáfolná…ne higgyetek neki!!!

csogu 2007.05.13. 13:41:47 / # 30628
Keselyű úrral tegnap este beszéltem. Kint van, ahogy azt említettem és kezd nagyjából rendbe jönni. Még van egy kis it fáj, ott fáj, de nem veszélyes. Úgy nézki, hog yaz autó gazdájának még nem ingott meg benne a bizalma és hétfőn már másik autóval jön is ki a pályára.
elégedetlen 2007.05.12. 07:02:59 / # 30627
az előző nem a tagnapinak szólt, remélem nincs baja. mert ugye az hogy kiengedték még nem biztos hogy azt jelenti. nem lehet hogy betolta a caligulába az egész sebész teamot, egy hordágyon?
csogu 2007.05.11. 15:40:41 / # 30626
Állítólag Keselyű úrat kiengedték a kórházból, de még lábadozik...na meg persze a kórház személyzete is a mai éjszaka után:-)))
elégedetlen 2007.04.20. 15:53:24 / # 30624
de még ebből is képes jój kijönni majd fizet a bizti hacsak nem mávos vagy köbés vagy póstás az okozó

r069 2007.04.20. 13:25:26 / # 30625
Tegnap éjjel Keselyű urat sajnálatos baleset érte, összetörték. A telefonos riasztás után miszerint azonnal siessek a helyszínre rögtön elrohantam pezsgőt vásárolni, mivel,mióta Szasza taxizik ez az első alkalom hogy nem ő volt a hibás hanem az ellenfél,gondoltam ezt meg kell ünnepelni. Mire azonban odaértem már minden lezajlott így nem volt miért ott maradnom tovább álltam és a bázis felé vettem az irányt, ahol éppen a Keselyű Úr fan klub tartotta tanácskozását, hogy most vajon mi lesz? Elbeszélésükből megtudtam hogy Szasza segélykérésére több száz kollega indult meg segíteni,de látták hogy Szasza a helyzet magaslatán van ezért inkább a további megoldásokon törik a fejüket,hiszen Szaszának most pár napig nem lesz autója így keresni sem tud majd. Egy igen nagyvonalú és szerény kollega javaslata az volt hogy adják neki minden 30másodpercel felvett cím 50százalékának a 10százalékát,ha az esetleg az Opera lenne akkor 20-at de a többiek leszavazták mondván ne kicsinyeskedjen már. Volt aki a saját kocsiját adta volna oda hogy Szasza ne szenvedjen hiányt de a többiek szerint nem tetszene a színe, így ezt is elvetették. Ebben a pillanatban befutott Keselyű Úr személyesen elmaradhatatlan napszemüvegében és vakondbőr kabátjában. Mikor a csapat feltápászkodott a kötelező tisztelet adásból rájöttem neki nem lesznek gondjai hiszen csak rá kell nézni ő már a "nagyok" közé tartozik. Ekkor sajnos csörgött a telefonom és lenyúlt fuvarba kellett mennem,miközben irigykedve néztem Szaszát ahogy próbálta elutasítani azt a rengeteg kávé és üdítő meghívást amit a többiek ajánlottak fel neki.

csogu 2007.04.16. 14:26:47 / # 30623
Kajálni voltatok piszkok?:-)))
r069 2007.04.16. 11:50:34 / # 30622
Mi a helyzet Keselyű urral?Örömmel tudatom mindenkivel Szasza végre igazi TAXIS lett!!Tulajdonosa minden olyan tünetnek ami a taxist jellemzi:Kedélybeteg,depressziós,mogorva,napi gondokkal küzdő,megoldást nem találó.Amugy minden rendben van vele.Néha feltünik valahol:
elégedetlen 2007.04.13. 21:50:46 / # 30621
lába 46-os stb
sziszka 2007.04.13. 21:30:19 / # 30620
Hát mi a helyzet ezzel a gyerekkel ? Valaki írjon már róla vmit !

r069 2007.04.05. 14:08:35 / # 30619
Találtam egy csokor virágot!Csak Keselyű úrnak!

Oldalszám: 11