Hozzászólások száma: 219
Oldalszám: 11
Témakörök > Droszt Híradó > KESELYŰ ÚR MINDENNAPJAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2008.07.15. 08:28:39 / # 30651
Bement a kútra a dolgát végezni és mire kiért ez fogadta,egy szellemes kollégád bűnrészessége miatt! Na megfejtettem?

csogu 2008.07.15. 08:26:40 / # 30653
Mondom, és hidd el, a második fénykép nincs manipulálva, az a valós helyzetet mutatja!!! Az okát én sem értem...igaz, magyarázott valamit, de nem értettem..Azért tettem ezt így be, hogy hátha így kapunk tőle némi magyarázatot erre...

Bao 2008.07.15. 08:17:33 / # 30661
Keselyű nem budás? Kamuzol megint,az t5ös szabadjelző.
csogu 2008.07.15. 08:15:01 / # 30660
Nézd, én kérdeztem tőle, hogy eeez miii, de azt mondta, én még éretlen vagyok arra, hogy ezt megértsem...így azt írtam le, amire gondoltam:-))
Bao 2008.07.15. 08:14:05 / # 30658
Én magyarázzam meg? Neked ,mert te raktad fel a képet,vagy neki mert róla szól a kép(??) kéne megmagyaráznia.

csogu 2008.07.15. 08:11:39 / # 30659
Aszondod ha-ha-ha?? Na ok, igazad van, van az írásomban némi túlzás, besegítettünk neki egy kicsit a photoshoppal...de tessék, akkor itt az eredeti fotó, kérlek akkor ezt magyarázd meg!!!
Bao 2008.07.15. 08:06:14 / # 30657
Ha,ha,ha...
csogu 2008.07.15. 08:03:13 / # 30656
Hihetetlenül nem vagyunk életrevalók. Sírunk itt a lapon, hogy jaaaj így nem megy, úgy nem megy. De tenni azért, hogy jobban, könnyebben menjen, semmit sem teszünk. Igaz, mi úgy érezzük, hogy teszünk, de ez nem igaz. Miért mondom ezt? A napokban összefutottam keselyű úrral. Döbbenten néztem az autójára, majd neki szegeztem a kérdést: - Megörültél? - Miért kérdezed? - Hááát hogy néz ki az autód? - Te ezt nem értheted! - Akkor kérlek avassál be a titokba. - Rájöttem, hogy lehet a legnagyobb kihasználtságra szert tenni. Befizettem egy csomó céghez tagdíjat, így sokkal nagyobb esélyem van arra, hogy ha kivisznek mondjuk Káposztásra, akkor nem üresen fogok bejönni. Hogy ennek a gyereknek mennyi esze van!!! A döbbenettől, vagy talán a felismeréstől szólni sem tudtam. Ő meg beszállt az autójába és bőszen tekergetni kezdte az urh-ját. Majd felkapott egy címet és mosolyogva szólt oda nekem: - Budapest taxis címre megyek, 25 perccel felkaptam egy Lőrincet… …majd nyomot neki egy kövéret és már száguldott is bele az éjszakába….

csogu 2008.06.08. 10:03:15 / # 30650
Rég írtam már Keselyű úrról. Ennek nem volt különösebb oka, csak az, hogy mostanában igen keveset találkozunk és így nincs információm a ténykedéséről. Viszont nem kell sokat találkoznom vele, hogy legyen azonnal okom az írásra. Így történt ez a minap is. Beálltam az Esso kútra tankolni, ahol már beérkezésemkor láttam, hogy Keselyű úr autója ott parkíroz. Semmi extra. Kiszálltam, tankoltam, majd haladtam befelé, hogy fizessek. Ekkor jött velem szembe Keselyű úr. Köszöntünk egymásnak, de már robogott is tovább. Gyanútlanul álldogálok a pénztárnál, amikor egy csikorgásra figyeltem fel. Szasza autójának a kerekei visítottak fel, a padlógázas indulástól. Döbbenten láttam, hogy a Váci úti Esson életre kelt egy akció film elfogásos jelenete. A következő történt. Keselyű úr beszállt az autójába, amikor is látta, hogy a mellette tankoló motoros hirtelen felugrik a motorjára és menekülőre fogja a dolgot. Szasza nem sokat késlekedett. A gázra taposott és a kocsiját sem kímélve bevágott a motoros elé, ezzel meggátolva, hogy az elhagyhassa a benzinkutat. A motorosnak még feleszmélnie sem volt ideje, keselyű úr már ott is termett és a Chak Noris filmekből ellesett mozdulatokkal lekapta a járgányáról és már hozta is befelé az áldozatát. Szinte belökte szerencsétlen a helyiségbe, akinek közben elmozdult a bukósisak a fején és így elég idétlenül nézett ki, miközben Szasza a karját csavargatta szegénynek, ezzel megelőzve egy esetleges ellentámadást. Beléptek. Elől a kissé megviselt motoros, közvetlenül utána Szasza….szemében harci láz égett és látszott rajta, hogy ő most megtette…megtette azt, amit anno megfogadott magának: Küzdeni fog a bűn ellen! - Fizetett? – tette fel a kérdést Szasza a pénztárosnak és hallatszott a hangjában, hogy igen elszánt. Szinte egyszerre nézett mindenki a pénztárosra…mind a kb. 10 ember, aki a helyiségben tartózkodott. - Igen, persze, fizetett – válaszolta a pénztáros. Döbbent csend lett, csak a motoros sírdogálása hallatszott. Szaszán látszott, hogy nem nagyon hisz a pénztárosnak, lehet arra gondolt, hogy ezek ketten összejátszanak. Ezt a pénztáros is megláthatta, mert gyorsan folyatta: - ….előre fizetett. Szaszánk kissé elkeseredett, majd elengedte a motoros hölgy kicsavart karját és szomorúan megindult kifelé. A benzinkutas srác látta a helyzet drámai kifejlettségét és kirohant Szasza után. - Te tényleg azt hitted, hogy nem fizetett és meg akar lépni? - Igen – jött a kurta válasz. - …és tényleg képes voltál bevágni elé és berángatni? - Igen. - Háááát te kurva jó fej vagy!!! Szaszánk arca felderült. Mert ez volt a lényeg, hogy megértsék mások, nem a végeredmény a lényeg, hanem a szándék! …és a szándék, az nemes volt:-))

csogu 2007.11.19. 16:48:59 / # 30649
Nézd, Keselyű úr egy prominens személyiség, neki jááááárt!!!:-)))
Fox 2007.11.19. 09:30:11 / # 30647
A kis csókos, mi nem választhatunk 100 alatti kódot :(( ;)

csogu 2007.11.19. 01:40:13 / # 30648
Na, újra előkerült ez a topik, hiszen aktualitása van. Talán annyi is elég lenne a régebbi olvasóknak, hogy itt a tél, Keselyű úr ismét rodeózik a hegyekben, de ennél sokkal több történt kedvenc barátunkkal. Kezdeném, illetve folytatnám ott, hogy Keselyű urat a Rádiótaxitól eltanácsolták. Ő eljött, de megjósolta, hogy ez a cég életében igen negatívan fog visszaütni. Puff neki. Ami történt arra azért senki sem számított. Szasza nem keseredett el (az újonnan érkezett olvasóknak egy kis segítség: Szasza = Keselyű úr). Napokig fárasztott engem és a Csabát, hogy most melyik céghez menjen, hol kamatoztassa szakmai tudását?!!! A kérdés jogos és időszerű volt. Több céget is megkerestünk és mivel a Buda Kft. volt az egyedüli, aki elzárkózott a megvesztegetésünktől, így Szaszának megszületett a válasz: BUDATAXI!! Szasza fel is pörgött – ami azt jelenti, hogy a vérnyomása felszaladt olyan 90-re, a pulzusa meg olyan 35-40 között leledzett – és beindult, hogy belőle Budataxis legyen. Mi a Csabával mindent elkövettünk, hogy barátunknak ez sikerüljön. Reif Zolit és a Dudás Zolit is egyaránt győzködtük, hogy szinte egy főnyereménnyel felér a fiú. Már majdnem sikerült is, amikor ez az állat tomajer is beszállt mellénk, hogy majd ő segít. Fogta magát és a Dudás Zolit erre a topikra irányította, hogy olvassa el az elejétől, jó gyerek ez a Szasza. Gondolom senkit sem lep meg, hogy Szaszából nem lett Budás. Pedig ő sem adta könnyen a bőrét, személyesen kereste fel a Dudás Zolit. Egyik nap fogta magát és kiöltözött: Zsebes nadrág – egyesek esküsznek rá, hogy 32 zseb van azon a gatyán-, póló, kapucnis pulóver, sál és napszemüveg. Zoli ezt az augusztusi napot szerintem még él nem felejti:-))) Sajnos a személyes megkeresés sem járt nagyobb sikerrel, de legalább egy ígéretet sikerült kicsikarnia: Amennyiben a Taxi4-nél eltölt egy kis időd a mi barátunk és a cég nem megy tönkre, akkor bánja-kánya, jöhet a Budához. Keselyű úr Taxi4-es lett!!! Lassan teltek a hónapok, és Szaszánk is egyre jobban megért arra, hogy a tanulócsoportból előlépjen a haladó kategóriába. Ismét kiöltözött, de most már hallgatott ránk és a napszemüveg kivételével minden rendben volt vele. Zolinak egy gyengébb napja lehetett, így rábólintott: Gyere fiam, légy Budás. Keselyű úr Budás lett!!! Volt ám nagy öröm, fellélegzés stb…a Taxi4-nél!!! Azért persze mi is örültünk, hogy egy kis emberi élet, aki azért sosem ártott senkinek és mégis galád mód elkaszálták, rendbe jönni látszik. Szaszán is látszik az elmúlt 3 hét igyekezete amióta Budás lett, sőt, ma azt mondta, hogy hétfőn már a szerződést is visszaviszi, nehogy eszükbe jusson ott bent és ezért megfedjék. Meg is kért minket a szolidaritásunkra Csabával, hogy ezt senkinek sem mondjuk. Mi kemények vagyunk, és tőlünk ezt senki sem fogja hallani!!! Szóval emberek, Keselyű úr a Buda taxi állományát erősíti, a 079-es kódon!!! Kérnénk minden Budást, hogy legyen vele kicsit elnézőbb, amíg beilleszkedik és beletanul a nálatok lévő elvárásokba. Köszönettel: Szasza barátai!!!:-)))

Bao, a FŐNÖK! 2007.08.20. 03:28:31 / # 30646
Szia. Értem,kösz.
r069 2007.08.20. 03:20:40 / # 30645
Szia.Az eredeti igaz történetet csakis kizárolag Keselyű úr tudja elmondani neked,én erre nem kaptam tőle felhatalmazást.Egyébbként amit az utcán hallani ez ügyben hát közel sincs a valosághoz.
r069 2007.08.20. 03:17:52 / # 30644
Azt hiszem nem vagy képben teljesen.Természetesen nekem sem tetszik hogy ez történt de mig neked ő egy kollega nekem "csak" barátom.Azért ne vess meg minket hoy megprobáljuk a dolog humorosabb oldalát nézni.
legendas 2007.08.19. 20:33:40 / # 30643
csak az a baj ezzel hogy ráfogták hogy kidobta a rt tőrzsutas kártyáit és ezzel alendűlletel a Tamara drága kirugatta ésmég az egyik ismerősőm barátnőjének fizetésébe is belenyulhat bűntetlenűl abarátját kiirugták mert felmert venni naponta 5-6 cimet az ismert rt -nél mert valakit zavart

öcsi 2007.08.19. 08:01:30 / # 30642
Igen?! És miért? Mert megkértek egy kollégát, hogy matricázzon le?
öcsi 2007.08.19. 07:55:20 / # 30641
Jó reggelt.
csogu 2007.08.19. 07:45:36 / # 30640
Engedelmeddel nem magyarázkodm.
Bao, a FŐNÖK! 2007.08.19. 06:47:48 / # 30638
Nem értem,hogy véletlen,vagy szándékos volt.

Oldalszám: 11