Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mimóza 2009.12.11. 06:45:15 / # 295911
Ez szép , biztos reprezentatív volt mind. Mármint ami a főtaxit illeti.
trubadur 2009.12.11. 06:44:27 / # 295910
Szeva Kasu :-)) Mostanában ritkán látlak ?
mimóza 2009.12.11. 06:43:26 / # 295909
Érdekes , nem sok olyan kollégát ismertem meg a főtaxinál aki ilyen mélységesen lenézte volna a nőket és azt ehhez hasonló stílusban adta volna mások tudtára. De mesélj nekem mikor gonoszkodtam? Mikor volt inkorrekt a mérésem? Mert vádaskodni , sértegetni , megalázni ott , a főtaxinál mindenki tudott még a "nagy barátaim" is csak éppen bizonyítani nem tudtak semmit. Te is csak vádaskodsz , neved és a tények nélkülözésével. csak tisztáznám , hogy időmérőként egy alkalommal sem mértem senkit szabálytalanul . Nem is tudom , de te a Miklós távozásának köszönheted azt hogy úgymond senki vagy? Mert mintha ezt sugallnád. Ezzel kapcsolatban annyit , hogy azt hiszem nem vagy tisztában néhány dologgal. Nézz utána hány címet vettem fel az elmúlt néhány évben és rájössz , hogy én kizárólag azokból a felvett címekből éltem meg. Nem szólt a telefonom , nem támogatott senki semmilyen segítséggel . Nem is tartottam rá igényt. Bár ehhez sincs túl sok közöd. Ha a továbbiakban a tőled megszokott stílusban szeretnél sértegetni , légyszíves tedd hozzá a neved , mert jelenleg épp te lettél hiteltelen annak ellenére , hogy engem próbálsz bemocskolni .
kasu 2009.12.11. 06:31:53 / # 295908
Szeva Laci Bá!!/ezé kapni fogok/Szasz Fiatal Úr!! Köszi a jó kivánságot.
newave 2009.12.11. 06:28:44 / # 295907
Nem kell,hogy eb. ülésre menj.Hallgasd a beszámolót a csövön,kit miért csavartak le,és mit kapott érte. Pl kifogásolható magatartás az utassal szemben-egy nap vagy a közlekedésben való szabálytalan részvétel-figyelmeztetés.:-) Háááát,ilyenek..
trubadur 2009.12.11. 06:23:52 / # 295906
Ja csak még egy csomó minden kellet rá, papa:-))
TOMLA 2009.12.11. 06:19:12 / # 295905
Szia. Te meg váltsál nick nevet, oszt simán legyél "trubad" Merhogy idejöttél üres kézzel. Egyébként műxik a dolog?
trubadur 2009.12.11. 06:13:09 / # 295904
Jó reggelt szasztok ! Olvasom amit itt irogat egy két jó képességű kolléga ,nekem egy valami nem fér a fejembe,ez nem a Főtaxi Honlapja szerény tudásom szerint,a Főtaxi saját honlapja www.fotaxi.hu!!! Tesó (utolsó senki) kapís:-))ez itt egy főtaxis blog, ide az ír aki akar,taxis nem taxis mindegy,de lehet hogy a jó képességű kollégák csak ezt ismerik :-))

törölt felh. 2009.12.11. 05:20:10 / # 295903
Te a másokdik bekezdésed kicsit furcsa. Nekeünk nincs bajunk az orális szexxel. Olyan mint ha azt mondanád 4 éven keresztül csak ezt csinálta volna. :) A valódi gonoszkodásaival, az inkorrekt méréseivel, és a jellemtelen hazudozással van problémánk. Ha erre megint azzal jössz, hogy te ilyet nem tapasztaltál, azt elfogadom. Csak akkor értsd meg te is azok problémáját akik szembesültek az előbb felsoroltakkal. És látod a végén jogos a felháborodásunk. Amíg a naiv és butuska garamszegi itt volt, tudott érvényesülni. Mióta nincs azóta ő is senki lett akárcsak mi. Na ezt nem bírja megemészteni. Rá is vonatkoznak a szabályok mindjárt dőlés lett. Mindjárt nem tudott megélni. Úgyhogy megmérhetik őt is és le is tilthatják, mindjárt nem könnyű annyi címet felvenni. És mi nem kérünk mást ezek ellenére, hogy ilyen volt (megjegyzzem a garamszegi hibája mert ő engedte ezt, neki és a hozzá hasonlóknak, csak mert elhitte, hogy így főnők meg úgy főnők, meg ostoba is volt hozzá )csak azt hagyjon minket békén. Szerintem ez egy érthető korrekt kérés, ha nem teljesíti és valaki megint kiossza, azt nem ér elítélni. Persze csak a főtaxis részre értem.
csogu 2009.12.11. 04:25:21 / # 295900
Én is ezt javasoltam neki a mai napon, amikor értesültem róla, hogy itt megint áll a bál. Örüljön neki, hogy megszabadult attól a közegtől és dolgozzon...ennyi.
csogu 2009.12.11. 04:23:45 / # 295902
Rendben, nem törlöm...álljon itt örökre, hogy milyen derék gyerekek vagytok, ahogy egy nőt kicsináltok. 4 év gonoszkodásai...erről nem olvastam, csak arról, hogy mikor és mivel volt tele a szája. Amennyiben az orális szex gonoszkodás, akkor elég sok nő gonosz (szerencsére) ezen a földön... Mint írtam, nekem nem az volt a bajom ezzel kifejezetten, hogy obszcénok voltatok, bár Móni átlépte rendesen a határt ( de a tehetetlen düh már csak ezt hozza ki az emberből), hanem az, ahogy egy nővel bántatok, mind itt a fórumon, mind kint az utcán, majd bent a központban. Rendben srácok, akkor maradjon itt, hagy okuljanak a leendő kolléganők, akik 30 alattiak, hogy mi várhat rájuk, ha közétek lép be. tomajerrel értek egyet, sem ez a stílus, sem az, amikor egy férfi veri a nőt, nekem nem jön be...ha ez miatt megorrolsz rám, vagy megorroltok, akkor vállalom. Basszus, tényleg csak minket kettőnket (tomajer és én) zavar az a boszorkányüldözés, amit Ti itt csináltok?
törölt felh. 2009.12.11. 04:16:45 / # 295898
Bocsi de itt valami félreértés lesz: -Egyszer láttad a mónit. :( -Hihetetlen mit engedünk meg egy nővel szemben.:( -Mert nekünk nem jött össze ezért savanyú a szőlő. :( Ezt csak azért mondod, mert biztos, hogy te nem a mónit láttad! :)
törölt felh. 2009.12.11. 03:57:26 / # 295897
Kedves Mónika Lewinski! Kénytelen vagyok veled szépen beszélni. Légyszíves tedd túl magadat a dolgokon és vedd tudomásul, hogy a Főtaxi nem neked való hely. Ha jól tudom a másik cégnél megtaláltad a számításodat, örölünk neki. (néhány 2000-es nem) Tudom nehéz elhinni, de nagyon nem hiányzol nekünk! Ezért megkérlek szépen (mert több ezren olvassák ezt by: csogu) ne írj negatív dolgokat az itt dolgozó emberekről, ne terjeszd rossz hírünket. Azok után végképp ne, hogy utoljára 2x4 napra tiltottak, mert annyira betartottad az etikai szabályokat. 4 év alatt megtanulhattad volna, hisz sok időt töltöttél olyan ember társaságában aki etikás volt. Ráadásul ő ismerte is, az egészet (kirázza a kisujjából). Ez alatt az idő alatt volt időd magadba szívni ezt a tudást, nem értem miért használtad fel. Akkor nem lettél volna ilyen sokszor tiltva. Mindenesetre kérlek szépen hagyj minket békén!
törölt felh. 2009.12.11. 03:43:38 / # 295896
Csogu! Itt már semmit nem lehet leírni? Nincs semmi konkrét, esetleg obszcén kifejezés az általam leírtakban. Rossz az aki rosszra gondol! Ez már röhejes nem lehet írni semmit a Mónika (a vezeték nevét nem tudom azt hiszem Lewinski) nevű már nem taxis kolléganőnkről, anélkül, hogy valaki közületek nem tetszését fejezné ki. Pedig ez főtaxis részleg, tudom hogy a tiétek, de hadd írjam már le 4 év gonoszkodásai után a véleményem egy olyan kollégáról akinek már nem ez az oldala. Jobb lenne ha én is egész éjszaka, kód nélkül üvöltözném amit itt nem írhatok le. Nem lehet cigányozni, csúnyán beszélni ez rendben van, de azért nem kéne ennyire cenzúrázni.

csogu 2009.12.11. 03:21:33 / # 295895
Törlésre kerülő hozzászólások: (22319) (22322) (22330) (22331) (22332) (22333) (22334) (22337) Nem minden hozzászólás tartalmaz olyan szavakat, ami miatt indokolt lenne a törlése, de sem a személyek, sem a Főtaxi nevéhez nem méltó, ami itt zajlott pár hozzászólás erejéig...vagy éppenséggel az előzmények nélkül értelmét veszíti. Ne feledjétek, ezt nagyon sokan olvassák. Mielőtt egy-egy hozzászólást elengedtek, fusson át a fejetekben, hogy több ezer ember olvashatja el, amit ti itt leírtok, ezzel magatokat és az egész szakmát minősítve!!! Természetesen ez a hozzászólásom is törölve lesz, mivel az előzmények nélkül értelmezhetetlen.

csogu 2009.12.11. 03:04:45 / # 295894
Szeretnél? :-)
csogu 2009.12.11. 03:04:08 / # 295893
ÚÚÚÚúúú Hmmm.... Szóval... Na, picit elszabadultak az obszcén kifejezések... Reggel takarítás lesz ebben a topikban...ha valaki le szeretne magának valamit menteni, az tegye meg, azt reppennek a dolgok. A továbbiakban meg azonnal repül az egész hozzászólás. Picit elszaladt a ló gyerekek...ezt azért ne, ha kérhetem.

Dodi 2009.12.11. 00:48:53 / # 295892
Lélekben "kockás" maradt. Azzé! :)))
Dodi 2009.12.11. 00:45:16 / # 295891
Ha azt akarod,hogy szakvéleményezzünk akkor oszd meg velünk is. Nem voltam kedden Eb.ülésen. :))
törölt felh. 2009.12.11. 00:14:56 / # 295890
ott még nincs kit szopkodjon...azé:)
Oldalszám: 1757