Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kukamarci 2010.04.08. 17:18:39 / # 298518
ui.És van egy ember aki ezt a céget 2-szer talpra álította a Garamszegi és remélem harmadjára is megteszi

kukamarci 2010.04.08. 17:10:45 / # 298517
Kedves Taxisok!Mivel utálok beleszólni bármibe is így személytelenül(eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat)és néha vidultam magamban a sok sületlenségen de sajnos amit a Zoli írt ezek után el kell gondolkodni hogy hogyan tovább ennél a cégnél?Én úgyan 13 éve vagyok a cégnél(itt kezdtem el taxizni)de sajnos rákényszeritenek hogy lépni kell,mert sajnos ez a cég tényleg olyan lett mint a "titanic" csak süllyed és süllyed! Erre tudom ,lehet azt mondani nincs pótolhatatlan ember ami valós is csak amikor azt látomhogy egy droszton beül a kedves utas és a kollégának az az első dolga hogy a villanytérképet nyomogatja mert nem tudja merre induljon, elgondolkodom ez a taxizás jövője amit a Dudás "úr" ennyi eröltett?Senki se úgy született hogy ismeri a várost de még egydrosztos kollégát sem láttam térképpel a kézében (ha nem más maga miatt)hogy tanulja a várost.És ők teszik számunkra nehezebbé a megélhetést az ilyen vezetökkel mint Dudás!És sajnos ilyen emberek távoznak akik közel 30 éve itt vannak!És utóiratként csak megkérdezném a kedves Tescos urat hogy ha már ennyi kódot felsorolt egyenként írja le kivel mi a baja mert nekem hála istennek a 13 év alatt senkivel se volt összetüzésem!Szidni én is tudnék bárkit álarc mögül

ennyi 2010.04.08. 16:53:19 / # 298515
Annyira megható volt! Miért nem írtad távozásod okaihoz azt is amikor a Dudást elárultad és mindig a g.m.-hez jártál panaszkodni, ezért kurtitották meg etikai hatalmadat, amit nem bírsz benyelni még mindig. Vagy leírhatnád azt is amikor "kosarat kaptál ajándékba", ami szintén távozásra ösztökélt. Ne lógasd az orrod elefánt megleszünk nélküled is!:)))))))))))
osztap 2010.04.08. 16:20:29 / # 298514
Akkor leszünk nyugodtak ha a pénzünkért kiszámíthatóan tudunk dolgozni és nem minden héten attól rettegni hogy hol indítanak be megint egy drosztot.
krapek70 2010.04.08. 15:56:18 / # 298513
Nyugodjatok meg olvassák ezt fent is és remélejük, hogy mielőő lépnek oszt báj báj Dudás))))

dadaninó 2010.04.08. 15:27:05 / # 298512
Sajnos igazad van. Azonnal megtorolnák. Nem tudja valaki Nagy Elek email címét? Elküldhetnénk neki Zoli írását. Sokan, minél többen, annál jobb.
osztap 2010.04.08. 15:22:58 / # 298511
Eredménye lehetne de ki merné felválalni a gyüjtést,mert azt rögtön kirúgnák! Ez lenne az eredmény!Amíg maguktól nem lépnek sokat aligha tehetünk itt sem merünk saját néven szerepelni.
killer 2010.04.08. 15:19:24 / # 298475
Dudást ismerve: Nincs

dadaninó 2010.04.08. 15:11:12 / # 298510
Szerintetek lenne eredménye egy aláírásgyűjtésnek, amiben a tulajdonosi érdekcsoportnak jeleznénk?
nyögdíjas 2010.04.08. 15:08:37 / # 298509
Megvetés Düh E két szó mi eszembe jut, a mostani vezetőség hallatán. Regenye, legyen ez egy kis kitérő, ahonnan büszkén térhetsz majd vissza közénk, amikor ezeknek már az emléke sem lesz itt. Többen érzünk veled egyet, mintsem azt gondolnád.
krapek70 2010.04.08. 15:07:53 / # 298500
Öszintén remélem, hogy egy pár celofántszemüvel kevesebb lesz a cégnél.)))

osztap 2010.04.08. 15:04:36 / # 298508
Az a szomorú, hogy az ilyen Kollegáknak kell innen mennie nem azoknak akik hazavágják ezt a céget.
krapek70 2010.04.08. 15:04:19 / # 298507
Urak nem lehetne ezt a "reformert" és népes csapatát mellőzni a cégtől?.A tulajdonosok nem látják, hogy ez a cég a mostani állapotába csak pénznyelő?A "Est Taxi, City, Tele5 Budapest taxi, "ilyen mentalitású vezetésnek köszönhetően hasaltak le. A nagytudásuak csak a szájukat jártatják és a zsebüket tömik de nem tesznek semmit az ellen, hogy a kockást felállitsák egy megfelelő szinvonalra. Sajnos régi kockások is meghasaltak nekik és a langyosig lafatyolnak de reméljük ennek a korszaknak végeszakad.Amit pedig a Zoli37 irt azon elkéne gondolkozni minden szinten, elfogulatlanul olvasni és értelmezni a szövegkörnyezetét az irásnak és akkor másképet festenek a dolgok.Reméljük itt is lesz választás és mi kitárjuk az ajtót akinek mennie kell menjen akinek jönnie kell jöjjön.

osztap 2010.04.08. 14:57:33 / # 298506
Köszönjük irásodat szívünkből szóltál.Minden betűje fedi a valóságot! Az utcán előre fogok köszönni ezért Neked.Sok Taxisoför problemáját foglaltad össze.Itt már sok vezetést túl éltem talán ezt sikerülni fog.Az után talán nem csak drosztkutyaként kell élnünk.
dadaninó 2010.04.08. 14:43:50 / # 298505
Hosszú idő óta ez egy olyan komment, amire büszke lehet egy taxis, aki ezt a közel 100 éves céget támogatja. Zoli, visszavárunk téged is, Garamszegivel együtt.
Zoli 37 2010.04.08. 14:29:30 / # 298504
Ez nem NICK-név! Úgy döntöttem, hogy életemben először (és utoljára) megszólalok ezen a fórumon, hogy ne csak az árokparti filozófusok és hordószónokok, valamint "fizetett" bér-tollnokok firkáljanak rólam baromságokat névtelenül, arctalanul és ártó szándékkal! Aki igazán ismer, tudja rólam, hogy soha nem voltam hatalomvágyó, soha nem voltam megélhetési etikás, soha nem voltam "túlélő"! Ami elveimmel és meggyőződésemmel ellentétes, soha nem vállaltam! Szálltam már ki EB-ból a dicső Végh-Veszlényi korszakban 4 hónap után, amint rájöttem, hogy az ottani tevékenység nem a FŐTAXI-ról szól, hanem egyéni érdekekről, saját kis pecsenyesütögetésről, valamint intézményesített fuvarlenyúlásról, kézivezérlésről! Most hasonló (ha nem súlyosabb) mélyrepülés előtt áll a cég, hála a NAGY REFORMER-nek (D.Z.) és a rendkívül motivált, a FŐTAXI iránt maximálisan elkötelezett és lojális új managementjének, akik ennél a cégnél még életükben 2 percet sem dolgoztak! Szájukból a "HAGYOMÁNYOK HŰ ŐRZŐI" szlogen nagyon képmutatóan és hiteltelenül hangzik! Gondolkodtatok már azon, hogy a 2009. májusában még 800 főnél nagyobb létszámú, piacvezető (egyesek szerint 2.), "éjszaka királya" FŐTAXI mára miként pusztulhatott így le? Ezt nem lehet kizárólag a recesszióra fogni! Végiggondoltátok, hogy hány céget, mennyi szerződött partnert, szórakozóhelyet veszítettünk el? Tudjátok hány régi, ízig-vérig "KOCKÁS" ment el innen eddig, akik az előző "mélyrepülés" idején még kitartottak, de most kilátástalannak és elkeserítőnek ítélik meg a helyzetet? És mennyien megyünk még? Valóban mi vagyunk azok, akiknek menni kell? Hányan szavazzunk még valaki, valami ellen a LÁBUNK-kal? Nem tűnik fel senkinek, hogy minden eddiginél súlyosabbak a bajok a FŐTAXI-nál? Nem gondolja senki, hogy NEM idióta jövőképeket kell festegetni és saját sikertelenségünk, alkalmatlanságunk alátámasztására "alkalmazott" statisztikákat kell gyártani, hanem sűrgősen TENNI KELL valamit a VILÁG egyik LEGRÉGEBBI taxicége megmentése érdekében??? 2009. május elején megindult valami az előző vezetés támogatásával... Aki akkor ott volt, tudja, miről beszélek! Az EB-elnöki megbízást bizonyos (nem anyagi jellegű!) feltételekkel vállaltam el. Elkezdődött egy megtisztulási folyamat, ami ismert okok miatt nem fejeződhetett be... Amit az EB zászlajára tűztem: 1.) TISZTESSÉG; 2.) KORREKTSÉG; 3.) PÉLDAMUTATÁS; 4.) EMBERSÉG; 5.) FEDDHETETLENSÉG. Ezek szellemében kezdtem el a munkát, aztán elveszett a hátterem... Egyre jobban kiszorultam, mígnem lehetetlenné vált a további működésem. Novemberben, amikor a NAGY REFORMER (D.Z.) az etikai munkából is "obligón kívülre" helyezett, abba is akartam hagyni az egészet, de figyelmeztetett(?) (mintegy "atyailag"), hogy minden megbízatást addig KELL csinálni, amíg azt a megbízó vissza nem vonja! Becsületből kitartottam, nem is tehettem mást, a megbízás visszavonását követő napon pedig kiléptem! Úgy érzem, hogy ennél az arculatát, hagyományait folyamatosan elveszítő, jellegtelenné váló, kommercializálódó FŐTAXI-nál nincs helyem! Ez a vezetés szakadékba viszi a céget, amit csinálnak, az BUNGEE JUMPING KÖTÉL NÉLKÜL! Remélem, rajtam kívül ezt más is észreveszi, aki tehet valamit annak érdekében, hogy ez NE folytatódjon!! A "kísérletnek" legyen vége, GAME OVER! Én mindig kockás voltam (közel 30 évig), lélekben az is maradok, de ennek a cégnek, ahonnan a NAGY REFORMER és kis csapata is fizetést kap, nem óhajtok tagdíjat fizetni! Köszönöm a türelmeteket, szervusztok, a MIELŐBBI viszontlátásra!

csogu 2010.04.08. 14:11:36 / # 298503
Született 2 hozzászólás ismét, amiben valakik egyik kollégájukat arra kérik fel, hogy anyukájával egészségtelen kapcsolatot ápoljon. Kérlek benneteket, hogy az ennyire színvonaltalan írásokat mellőzzétek. Ezek még a fika nickekhez sem illők.

bemondó 2010.04.08. 06:09:47 / # 298487
Mer' még a gyereket be kell adni a megőrzőbe:)
Surda 2010.04.08. 06:01:02 / # 298486
Ménem alszol Bandi ?
bemondó 2010.04.08. 01:58:14 / # 298485
De, egy picit felelősnek érzem magam, mert hagytam elfajulni a dolgokat az öcsémnél. Így járt(unk). Szenteknek meg itt a New Orleans Saints!!:))
Oldalszám: 1757