Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
iron 2010.12.22. 19:47:30 / # 296258
Igen, emléxem..Te is mindig csinos voltál, olyan, mint a Tom Selleck... :)))
Kérdések 2010.12.22. 18:22:27 / # 295882
Lehet hogy vannak olyan emberek akik kitérdelik a rövid nadrágot amikor meghal a gazdájuk? Lehet hogy ez az egész a Seres halála után kezdődött? Lehet hogy vétek elfelejteni ki honnan jött? Lehet hogy ez majd megbosszulja magát?( nagyon remélem)

Kérdések 2010.12.22. 18:19:00 / # 295746
Lehet hogy az egész rendszert az Airport taxisok találták ki és jól működött mivel nem volt akkor még a színes aki beleszart volna a tányérba? Lehet hogy a baksisra való felhívás és a bőrönd pénzek azért nem igazán etikusak voltak na meg a kirúgottak visszavétele ha kell névvel lesz írva? Lehet hogy holdingon töri a fejét újabban mivel papír repülőt hajtogattak belőle? Lehet hogy Gellér püspököt kéne játszani inkább annak még örülnénk is?
Kérdések 2010.12.22. 18:13:36 / # 295742
8. Most jött el az a pont mikor könnyes lett a szemem még saját kezűleg is raktatok ki tudod mikor a citadelláról leküldted emberedet és bilincsben vitték el amikor táblát szerelt fel a kresz tábla alá. Nem emlékszel csíra? Lehet hogy szeretem a konkrét dolgokat és ezt az embert Komáromi Gábornak hívták akit bilincsben vittek el akkor mert felszerelt egy megállni tilos táblát kivéve tourist taxi? Lehet hogy hiányos a memória kicsit frissíteni kellene?
zona taxi 2010.12.22. 17:40:07 / # 295670
A rendszert ami minöségi szolgáltatást nyujtott azt sajnálom hogy szétverték. Természetes itt is voltak hibák pl a gyorshajtás. Kértük a rendöröket tegyenek ki sebességméröt de nem tettek semmit... A fötaxinak semmilyen koncepciója nincs csak a lehúzás.. Maradni kellett volna a városi taxizásnál..
zona taxi 2010.12.22. 17:35:09 / # 295644
Szerintem nem Árulók csak ugy gondolták a Fötaxinál tudnak majd pénzt keresni.. Ma már látják hogy tévedtek. Ne csodálkozz ilyen sarc mellett hogy ügyeskednek. De a "városi" autok hiresek a kütyüzésröl.. ezt se hallgassuk el. Szégyen amit olvasok hogy a jegyosztó "beszéli le " az utas átvágását, gondolom visszaosztanak neki. Ha mükodne a számitógépes rendszer ez nehezebb lenn mert csak a beprogramozott árat lehet kinyomtatni!! Azt mondják a volt Zónások mellett sok egyébb taxis is vadászik a terminálon belül. Megélnek jól mert nincs elég taxija a Fötaxinak ezért a várakozó utasok közzül könnyü "vadászni" Hogy látná el a szolgáltatást ha az ex Zónások mind kilépnének és Ök is a terminálokról dolgoznának de sarc nélkül??!
Kempes 2010.12.22. 15:18:06 / # 295532
Mit tudsz sajnálni egy évek óta veszteséges vállalkozáson?
LUD-100 2010.12.22. 15:09:23 / # 295419
Látom mindenhol találkozunk.A nyakkendő nem minden, attól még nem jobb az Angol nyelv tudásod. Sokan itt akkor is költenek ruhára ha nem taxiznak /pl.én/.Vagy nézd meg a Lambadát nem akarok pedálozni de akármikor kimegy, mintha a skatujából húzták volna ki.Sokan azért fizettek 500000Ft-ot , /a piros elvtársnak/hogy a reptérről dolgozhassanak.Ez a piros elvtárs ruhapénze volt.
2xp 2010.12.22. 14:03:02 / # 295347
""" 4. Amikor a zóna indult avval az 53 kocsival 40-70 perceket kellett várni vannak képek majd ha folytatódik még a végén felrakom.Könnyen felejtünk! """ Mindig ezzel jöttök, azóta már eltelt több mint 4 év, fejlődni is kéne, nem beszélve arról, hogy a főtaxi, jobb, színvonalasabb, és olcsóbb szolgáltatást ígért mint az elődje, tehát alapból így kellett volna felállnia, nem pedig 30db szedett vetett roncs verdákkal elfoglalni a drosztokat, élén jokerrel azzal a szutyok mercivel. Így lehetne bent a tarminálon, mondjuk fekete fehér junost televízió is, amin néznék az utasok az érkezést, miért is ne, nem érdekes hogy volt egy komoly színvonal, csak most nem 4 évet, hanem legalább 10 évet léptünk vissza! Nem beszélve arról, hogy 4-5 ember végzi el azt a munkát amit nálunk 1 csinált, de majd megfizetik a taxisok, nincs számítógépes rendszer, nincs jegy, a bódé is csak egy dísz :) stb.. .. Mindenki olyan ruhát vesz fel, amit akar, némelyik taxis úgy néz ki, mint aki most jött a hajógyári szigetről. Kocsik állapota, botrányos, látszik 1-2 verdán hogy több napja nem volt mosóba! Hétfő este, valószínű hogy nem sorrendben érkeztek föl a drosztra, ezért megpróbált betolatni a másik elé, nem nagy sikerrel mert nekitolatott, kiszáll, boccs ne haragudj nem látni ki ebből a szarból. Olyan koszos volt, hogy nem is csodálkozom! Mi ezt nem mertük volna megtenni soha, és nem azért mert de parázok, hanem magam, és az utasok miatt! Számomra ez nagyon idegesítő és egyben szomorú. Volt olyan hónap hogy 50,000Ft-ért mosattam, és olyan nap hogy 4000Ft. Hiába voltam reggel 5-kor a podmába, kivittem 1 kanyart, vártam 2-3 órát és kiállítottak a sorból hogy menjek mosni, aztán újra vártam 2-3 órát, csak magamra lehettem ideges, mert míg ott vártam elmehettem volna a mosni. Az évek során a ruházatra is több százezret költöttem, persze nem csak én, hanem még nagyon sok, becsületes kollégám, legalább 1800-2000 kanyart hoztam be a városba, és 1500 körül meg ki a reptérre, soha nem volt utas panaszom, nem voltam letiltva, nagyon sokan nagyon keményen dolgoztunk itt hogy elérjük ezt a színvonalat. Vérlázító hogy most meg ez van!
2xp 2010.12.22. 12:31:41 / # 290179
""" 4, Az utsok még mindig félórákat várakoznak, gratulálok a "minöségi" szolgáltatáshoz """ Ha csak ez lenne a baj, de még le is veszik őket. Tegnap este mesélte az egyik Főtaxis kolléga, hogy a jegyosztó srác mondja neki hogy a keletibe megy, lebeszéltem 6000ft-ra... Végül is már 15 napja itt vannak, lehet ""zsákolni"
kasu 2010.12.22. 12:24:47 / # 290154
T. zona taxi úr!/nem biztos/birálsz minket rendesen, köszi! majd tanulunk belöle.de azért nézz ön magadba és "áruló" társaidba is. szerinted alig két hét "dolgozás" után miért vágtag ki 7-azaz hét darab volt Zonást.
duracell 2010.12.22. 11:06:16 / # 289973
Amikor azt mondják mennyit fizettek a reptérnek elfelejtik mondani mennyit nyúltak le..... és akkor tegyük hozzá mielőtt bárki bármit mondana....ez a mostani állapot köszönhető színesnek amiért lopott azt sajnos az utód fizeti meg jelen esetben a főtaxi és azon belül a taxisok.......! Nem kéne már ragozni itt semmit, el lett bszva mert egy kókler pénzéhes senki házi betette a lábát ahová nem kellett volna! Boldog karácsonyt kivéve a zóna és színtársulata!
Fotó 2010.12.22. 09:33:48 / # 289689
Utoljára fussunk neki de azért tartok tőle hogy most se fog menni a projekt megértése. 1. Minden pályáztatás előtt vannak egyeztetések vélemény kikérések.(Tudomásom szerint az is elhangzott hány fuvar lehet havonta a reptérről)Mert ugye ebben is hazudtak a színesék!Havi 8 milla már amikor fizettek.Könnyen ki lehet számolni mennyi pénz lett lenyúlva.Amikor azt mondják mennyit fizettek a reptérnek elfelejtik mondani mennyit nyúltak le..... 2. Igen a zóna a Petrányitól ingyért vett autókat a többit lizingbe amit a taxisok bőségesen kifizettek legalább 3x. 3. Elmebajos nem a vidéki emberekkel van a bajunk hanem avval hogy Budapestre csábítottad mert őket letudtátok húzni!Ezáltal a vadász több lett mint az fóka. Rohadjál meg!Ezt a cserben hagyott vidéki emberek üzenete! 4. Amikor a zóna indult avval az 53 kocsival 40-70 perceket kellett várni vannak képek majd ha folytatódik még a végén felrakom.Könnyen felejtünk! 5. A táblákat bizonyos színes pista nevű senki bulizta ki akkor . Milyen érdekes most már más szemszögből nézegetjük a menetet. 6. Azért ennyiszer nem kell szembe köpni magadat csíra fajzat!Biztos nem atrocitások voltak csak mi túloztuk el a kocsi felgyújtásokat rongálásokat és egyéb nem várt eseményeket. 7.Nem minden áron azt azért sejted padlóváza! 8. Most jött el az a pont mikor könnyes lett a szemem még saját kezűleg is raktatok ki tudod mikor a citadelláról leküldted emberedet és bilincsben vitték el amikor táblát szerelt fel a kresz tábla alá. Nem emlékszel csíra? 9. Szerintünk a te és zóna taxid volt egy szemétdomb, megszóltad a hosteseket is....emlékszel arra a kínai fekete hajú lányra aki nálatok hosteskedet? Na azért lépett ki mert nem jelentettétek be meg csak 4 órára volt bejelentve mert ugye spórolni kell mindenkin,akit érdekel az Vecsésen megtalálja! Kihagytam valamit?
zona taxi 2010.12.22. 09:19:21 / # 289673
Jó reggelt! Mai cikk az Indexen http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/22/a_csod_szelere_sodrodott_a_vegyepszer/ A Fötaxi "Tökeerös" tulajdonosáról, érdemes elolvasni. Igy érthetö miért nincs semmilyen fejlesztés csak a fuvaronkénti 1000Ft sarc

informátor 2010.12.22. 08:40:01 / # 289671
vesződségek helyett! Merthogy a reptéri marakodás napi rutinja mellett az életben sokkal fontosabb feladatai vannak a természetkedvelő taxistáknak:-) 2010. december 22. szerda, Zénó napja, Címkék: madáretető, madáreleség, pinty, feketerigó, harkály Még nem késő: készítsünk madáretetőt! Orpheus Állatvédő Egyesület Beköszöntött a zord, igen fagyos idő, reptéri taxisbarátaink nem találnak maguknak elegendő eleséget – ezért be kell avatkoznunk. Mindhárom terminál körül van sok praktika, amivel a pufferban telelő taxisok túlélését segíthetjük. Amikor beköszönt a hideg tél, és leesik az összefüggő hótakaró, érdemes körülnézni a reptéri pufferparkolóban, vajon hogyan jutnak bevételhet a reptéri taxisok, mi tudja megvédeni őket a hidegtől. Ilyenkor felerősödik a tűlevelű és örökzöld növények szerepe: a tobozok, magvak élelmet, a növények búvóhelyet biztosítanak számukra. Jó, ha a puffer környékének olyan része is van, ahol a sűrű bozót a lombkorona szintjéig ér. A talajt takaró növények, a fás, bokros ligetek is a reptéri taxisok búvóhelyéül szolgálnak, ezért ne takarítsuk teljesen tisztára a parkolót – az elszóródott magvakat hagyjuk meg a taxisoknak. A füvet se nyírjuk le mindenütt. Hadd húzódjanak meg a rovarok, teleljenek át a lárvák, téli táplálékot szolgáltatva „szárnyas” barátainknak. A kertészeti szakboltokban, bevásárlóközpontokban kaphatók különféle alakú fából készült etetők, kis munkával azonban mi is készíthetünk a célnak ugyanúgy megfelelő etetőt. Miután kitettük, ne hagyjuk egyetlen napra sem kiürülni, az oda szokott taxisok ugyanis inkább éheznek, mintsem másik helyet keresnének. Folyamatos figyelmet igényel Az etető kihelyezése csak az első lépés. Azokat rendszeresen tölteni kell élelemmel is. Tanácsos a megvásárolt magvakat száraz helyen, jól zárható edényben tárolni. A dögevő hiénatípus számára a legmegfelelőbb a marhafaggyú, amely magvakkal gazdagítható. Etető „kis ház” nem lévén célszerű az eledelt hálóba helyezni, majd a környező bokrokra, fákra függeszteni, esetleg kisebb farönkök üregeibe rejteni. További búvóhelyet készíthetünk, ha a már „gazdátlan” susnyás részeket fenyőgallyakkal takarjuk be. A beteg, rothadó leveleket, ágakat azonban feltétlenül gyűjtsük össze! A napraforgó-magvak sok vándorló taxist életben tartanak. A vércsék és verebek kedvelt téli csemegéje a kukoricadara, amelyet a földről szeretnek felcsipegetni. Az eledel a lehető legszárazabb helyekre kerüljön. Az etetőtálkát tartsuk tisztán. Ne készítsünk etetőt furnérból, mert a taxisok megehetik az összeillesztésnél használt ragasztót! Kerüljük a sózott, cukrozott magvakat. - Zóna Zénó Linkek A cikk elérhetősége: http://www.nana.hu/hazitunder/meg-nem-keso-keszitsunk-madaretetot-104875.html?

Hamlet 2010.12.22. 05:05:50 / # 289601
bla-bla-bla...továbra is mellébeszélés hazudozás vádaskodás.Meg a kopasz féle hü exzonások ámitgatása. "Majd január 6-án meglátjuk" meg így meg úgy.szánalmas vergődés ez semmi másA kényes kérdésekre továbra se válaszolsz,de már nem is érdekel.
nazoli 2010.12.22. 04:17:56 / # 289550
Miért nem hagyjátok a fenébe? Hadd vergődjön. Nevetséges.
kopasz 2010.12.21. 22:44:32 / # 289403
Menjenek a fenébe a Főtaxi vezetői. fejetlenség és zűrzavar! Ez van a reptéren.Tőlem kérdezi a jegyosztó csajszi, hogy " hányas körzet " ddd utca? Mikor lesz itt rend? Mindenféle szedett-vedett Főtaxiáll a terminálokon. Erre megyünk, visszafelé? Hát nem jobb volt a Veres genya taxi projektje?

zona taxi 2010.12.21. 22:21:38 / # 289401
Sötétség a fejetekben: Hamlet, Kérdések, Müvész ur. 1., A GVH 2napja megirta hogy a négy meghivottal a BA a pályázat kiirása elött egyeztetéseket folytatott. 2, A Zóna az induláskor már vett uj autokat 3, A vidéki emberekkel nem tudom mi bajotok valószinüleg a Ti teljes rokonságotok panel proli... 4, Az utsok még mindig félórákat várakoznak, gratulálok a "minöségi" szolgáltatáshoz 5, A "várakozni tilos" táblához bárki megállhat 6,Nem volt atrocitás mert hagytuk hogy az eröszakos, önbiráskodók kiéljék magukat.Majd járnak a rendörségre. 7, A taxis oda megy ahól fuvart kap, ez látszik egy egy nagyobb cég váltásnál 8, Nem rakattunk ki semmilyen táblát, folyamatosan kértük a BA-t a hatályos forgalomtechnikai tervek átadására 9, Nem savanyu a szöllö de tény hogy sajnálom hogy egy ma már jól és egységes képet mutató cég helyett egy szemét domb van most kint a repülötéren. Ha valóban jobbat és szebbet alkottak volna nem kritizálnám.
Kérdések 2010.12.21. 13:24:18 / # 289199
2, A Zónából a régi airportos capat lépett át!! Lehet hogy ez is hazugság mint a többi beírása,egy egyenes őszinte gondolatot nem tud leírni? Lehet hogy Vajda Zoltán Erdei csicskája nem volt régi airportos, Ahmed sem volt a citadella hiéna ugye? Lehet hogy nem sorolom de nagyon kevesen vannak a régiek közül és azokkal nem lesz baj ellenben az új hullámos jaszkari csávókkal? "A mai fötaxinak semmi köze az "eredetihez" ott mindenki alkalmazott volt és a cégé volt az autó. Egy nagy állami vállalat volt. Ma semmivel nem ad vagy tud többet mint a többi fuvarközvetitö!!!" Lehet hogy még apu zacsijában berregtél amikor ez így volt biztos olvastad a taxisok világában?
Oldalszám: 1757