Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Kérdések 2011.01.09. 12:39:49 / # 283263
Lehet hogy a zónások azt mondták ők se kaptak mindig szerződést számlát stb? Lehet hogy néha kaptak nyugtát amit a gonosz törpe írt alá?
LUD-100 2011.01.09. 12:39:04 / # 283257
A piros elvtársra mindent lehet mondani csak azt nem hogy úr.Láttam a csere éjszakáján hívott tolmácsot és osztotta az észt a BA főnöknek.Bepisiltem a röhögéstől.
döncielemér 2011.01.09. 12:36:39 / # 283255
El kell tolni a bicajt repülőtérről Zónásoknak és senki nem basztatja egymást utána.Elvégre mit is keresnek a reptéren, el bukták a pályázatot tudomásul kéne végre venni.Igaz hogy csak az urak tudnak veszíteni!

LUD-100 2011.01.09. 12:33:48 / # 283123
zona taxinak üzenem ,nem kellene itt osztani az észt amíg ott lehettél-lehettetek csak az járt a fejedben hogyan tömd a zsebed de ez akkor is így volt mikor tourist néven ment a cég.Ne hülyítsd itt az embereket az lenne a legjobb ha eltünnél mint a tagdíjak az Apeh elöl jó lesz nélküled is!!!

attus 2011.01.09. 12:33:41 / # 283113
"Szoltak hogy a belépéskor aláirt szerzödésböl nem adnak senkinek. Elfogadhatatlan hogy nem is tudják mire szerzödtek a Fötaxinál!" Nekem nagyon nem barátom Dudás Zoli, tehát semmiképp nem védeném, de ezt nem tudom elképzelni róla! Ez szerintem téves infó!
döncielemér 2011.01.09. 12:27:58 / # 283013
Tessék mondani ez a dedó nagycsoport?A kamu címet is be lehet azonosítani te nem normális beteg ember!
zona taxi 2011.01.09. 12:19:09 / # 282754
Szép napot! A repülötéri utsforgalom a 2008 évihez képest kb 15%-al csökkent. Az utasok jelentös része 2010-töl de az idei januári adatokbol még jobban látszik nem taxival mennek el a repülötérröl, kijönnek értük a rokonok barátok. Ezért rohamosan csökken a fuvarszám.Plusz ugy tünik politikai támogatás mellett megjelent a Weekend busz ami miatt további fuvarcsökkenés lesz.Ha továbbra is egymást fogjuk b..ni a repülötéren az utasokat ezzel odatereljük a buszhoz!!!!!!!!! Továbbra is azt mondom nem egymásnak vagyunk az ellenfelei, ott van a minibusz, a fehérrendszámosok, weekend busz stb. Össze kellene fogni és megmutatni hogy közösen is tudunk dolgozni, természetesen a reptérnek fizetendö sarc nélkül! az uj intézkedés miatt a "városi" Fötaxis nem fogja a fuvart felvenni a reptér felé. De a vezetök ezt akarják elérni hogy a volt Zónásoknak legyen valamennyi visszfuvarja. Szoltak hogy a belépéskor aláirt szerzödésböl nem adnak senkinek. Elfogadhatatlan hogy nem is tudják mire szerzödtek a Fötaxinál!
Frankó 2011.01.09. 09:51:20 / # 281476
Borzasztóan hülye vagy!Szerintem hagyd abba nem megy neked inkább rajzolgassál.
lac878 2011.01.09. 09:48:18 / # 281471
Igen, ettől féltem, a cégen belül sikerül egymás ellen fordítani a két csoportot. Még egyszer, hangsúlyozom, _nem_ arról van szó, hogy folyamatosan a reptérről akarok dolgozni, (ezért pl nem is tartom jogosnak hogy dupla óvadékot fizessek) csupán arról, hogy adott esetben ne jöjjek vissza üresen (amiért viszont a leadóban - pontosan úgy mint a többiek - "leperkálom érte a lóvét") Nem gondolom azt, hogy az a szerencsés mentalitás, ha a csoport egyik fele dupla óvadék miatt korlátlan jogokat szerez, a másik fele pedig (akik pontosan ugyanannyi tagdíjat és leadót fizetnek) emiatt korlátozott lehetőségekhez jutnak. Illetve meg lehet fordítani a dolgot, és lehet két teljesen külön kasztot kialakítani a cégen belül - mondom, nem hiszem, hogy ez a szerencsés választás - és a csoport egyik fele fogadja el, hogy nem állhat meg a repülőtéren. A másik meg fogadja el, hogy péntek este 10-től hétfő reggel 6-ig nem vehet fel fuvart a városban URH-ról. (mert akkor "emiatt naponta min. 1 fuvarral kevesebbet tudunk csinálni") Én azt gondolom, hogy mindkét csoport a "mi kutyánk kölyke" és az érdekütközések elkerülése érdekében adott pontokon átfedést kellene létrehozni. Adott esetben pl ha én megállhatnék a reptéren visszafuvarra, akkor a repteres kolléga is megállhatna a szigeten visszafuvarra péntek éjjel (na persze különben nem mehetne oda, hiszen neki (sokat hangoztatott) külön vadászterülete van - komolyan mondom, vicc, hogy egy "normál" főtaxis aki a reptéri nyertes cégnél dolgozik - ugyanannyi tagdíj és leadó mellett - kegyvesztettnek érezheti magát, ha a repülőtérről esik szó - pusztán mert a _kifejezetten_ reptéri alakulatban nincs benne) PS: Ha valakit önérzetében megbántottam elnézést kérek. Ugyanakkor azt is elismerem, hogy napi három repteres fordulóból egyet elveszíteni egy "városi" miatt meglehetősen frusztrált állapotot idézhet elő, persze ez két kérdést is felvet: 1. Vajon a "városi" miatt van-e csak három reptér / nap fuvar januárban (ahogy a kolléga úrtól hallottam) 2. Épeszű "városi" főtaxis beáll-e délelőtt a repülőtérre? Nem hiszem, a kérdésem inkább a késő délutáni, esti órákra vonatkozik. Még egy kérdés eszembe jutott: A címbeolvasó köteles közölni a repteres címet, de mi van a drosztra vonatkozó fuvarkényszerrel? Ott is továbbadhatom a repteres címet? És mi van, ha a drosztból egy "A" kategóriás, kártyalehúzós, idegennyelv-ismerettel bíró kolléga sem veszi fel a fenti okok miatt (80 Ft/km) a fuvart? És ha az utcáról sem? Lesz a főtaxinak is belső repteres-szállodás drosztja kifejezetten a repteres csapatnak? Lehet ragozni ezt a kérdést, de nem hiszem hogy érdemes. Fenntartom, hogy az együttélésre kellene törekedni a megkülönböztetés helyett, és ha a reptérnek rosszul megy a munka, akkor nem a városi taxikat kell ostorozni elsőként. Milyen érdekes, hogy amikor átvette a cég a repteret (és rengeteg fekete autó volt kényszerpihenőn a pufferban) akkor megállás nélkül pörgött a repülőtér, most meg éppen hogy csepeg valami, ahogy hallom. Közben a rengeteg fekete autó meg jön megy, folyamatosan. De biztosan rosszul látom az összefüggéseket.
törölt felh. 2011.01.09. 07:59:41 / # 281087
Nem ottani hiéna volt!!!!! A közkedvelt CIGÁNY utas késelt !! Hogy rohadna meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lali 2011.01.09. 06:58:51 / # 281068
Személyeskedésen túl mást is tudsz? Nyelvtanilag helytelen ahogy fogalmazol vagy szóvivő vagy? Miért nem csak magadról írsz?

Rea 2011.01.09. 05:51:16 / # 280977
Állítólag az ottani hiénák voltak! Korházban van.
piszkos fred 2011.01.09. 04:51:43 / # 280802
valaki esetleg tud valamit szegény kollégánkról akit a keletiben megkéseltek?

piszkos fred 2011.01.09. 04:49:52 / # 280690
mióta igy felpezsdült ezen a topicon az élet izgalmasabb mint a "barátok közt"

jomeo! 2011.01.09. 04:25:47 / # 280338

Taxiboy 2011.01.09. 00:28:44 / # 280089
Hát igen, 12 év után visszatértem, mivel a történelem ismétli önmagát. Láttam a 6x6 felemelkedését, csúcsát, hanyatlását is, és nagyon szomorú dolognak tartom, nem ezt érdemelte volna az a cég. (Nem akartak beszállni az aláígérgetős játékba, végül beadták a derekukat, mert nincs lakossági bázisuk.) Amikor itt kezdtem taxizni, Te még csak a csattogós lepkén cserélted a szárnyat én meg a defektes kereket a Ladán. Majd igyexem megbecsülni magam és rendesen viselkedni, valamint kreatív leszek a címfelvételekkor. Elég nagy fiú vagyok, hogy vigyázzak magamra. Nem fogok visszaköpködni, és elcsatangolni más társaságok topikjaiba, mert nincs miért. Te is kövesd ezt a példát, ha mást nem is!

törölt felh. 2011.01.08. 23:52:07 / # 280040
1. Beállhatsz, ha megfelelsz a kritériumoknak, és megkötötted a repteres szerződést, és Te is leperkáltad érte a lóvét! 2. A címbeolvasó köteles előre közölni a tudomásában lévő repteres fuvart! - Nem muszáj felvenned! 3. Csak félve kérdem, nem diszkriminatív lépés az, hogy boldog - boldogtalan beállhat a reptéri sorba, amikor sokan és sokat áldoztunk erre, és emiatt naponta min. 1 fuvarral kevesebbet tudunk csinálni?
törölt felh. 2011.01.08. 23:41:13 / # 279971
Na most beszartunk!
zónataxis 2011.01.08. 21:50:08 / # 279867
Nagyon hülye vagy és ez már fájó kategória....
MCCCXCII 2011.01.08. 21:45:38 / # 279844
Akkor már hárman vagyunk?
Oldalszám: 1757