Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
1978 2011.05.27. 12:37:49 / # 302526
Erröl az egészről mi Taxisok tehetünk!!! Mindenki köpköd a másikra,most a FőTaxi van a porondon! A Sziget fesztiválnál a City csinálja a parádét, az F1-nél a T4 és ki tudja,hogy most ki lesz mellette, a pálinka fesztiválnál a 6x6, a Zónárol nem is beszélve,hogy mit műveltek, az összes pályaudvart a hiénák (nekik nem szól senki érdekes módon),és még lehetne sorolni...! Eggyik cég sem jobb a másiknál! Szóval ha a te céged élvez kiváltságot valahol az nem baj,sőt TERMÉSZETES!!!!!!!

törölt felh. 2011.05.27. 12:33:15 / # 302525
Mossál fogat mielőtt velem beszélsz te csöves senkiházi paraszt!!!Te nagyon hülye én fordulok naponta hatszor többet a reptérről mint te.És előtted legyen,hogy az autóm kevesebbet eszik a gyorsforgalmin mint te repkedsz a 600 forintos címekért a városba.
Egér 2011.05.27. 12:32:24 / # 302524
Sziasztok!ki ez a hardy aki büntetlenül,fröcsögő,mocskos szájával le "hiénázza" a hazai személyszállító vállalkozókat???

baupexim1 2011.05.27. 12:11:58 / # 302523
órával 4500, mínusz 1000, mínusz tagdíjrész akkó' má' csak 3200?:)
nyuszicsiga 2011.05.27. 12:04:42 / # 302522
Te retkes,szàmold ki,hogy te mennyiért fuvarozol? 5100 a belváros,oda-vissza 48 km, az nem szotyi??
Lali 2011.05.27. 11:06:43 / # 302521
Azért jó lenne, ha magatokkal is ilyen kritikát fogalmaznál meg. Vagy normális állapot szerinted, amit csináltok? Rajtatok kívül még van egy pár ezer taxis és legalább olyan jók mint ti. Tényleg nálatok használják a taxamétert vagy csak úgy információs tikettre fuvaroztok?
piszkos fred 2011.05.27. 04:53:12 / # 302518
jogos!!meg kell nézni a Gatwicket vagy a MichelangeloT!!mindkét reptéren csak a szerzödött taxisok állhattak !!!szerencsére volt alkalmam a saját szememmel látni!!!csak mondjuk ott mindkét reptér a városban van és nem a préri közepén!akinek az adott taxi nem tetszett ment bkv-val vagy gyalogolt nem keveset hogy leintsen egy másik aútót!
törölt felh. 2011.05.27. 04:07:40 / # 302517
Moslék a te szolgáltatásod te büdös gyökér!!!Sz@r szag van a kocsitokba mocskos szotyik.Takarodjatok be a városba 184-ért meg 168-ért a csöves alkoholista rasztapofájúkat vinni péntek esténként.Annak az utasnak akinek sok az 5100 ft a belvárosba az húzza a motyóját a réten keresztül a büdös lepusztult autóitokba.Mellékesen megjegyzem,hogy minden külföldi reptéren 1 azaz egy taxitársaság dolgozik illetve aki megvette a chipkártyát a többinek kuss a neve ha tetszik ha nem.
kalandor 2011.05.27. 01:53:23 / # 302516
Szerintem te is elmehetnél már a büdös picsába!! A szar zónásaid pedig elöbb fizessék be az elmaradt járulékaikat és azután jártassák a pofájukat! Olyan ártatlan mind az évi min. 150 ezer kilométerükkel amiből természetesen 120 e. üres volt. Miattatok tart itt ez az ország ahol tart, mert neked (szándékosan nem írtam nagy n-el)és a társaidnak mindent szabad, míg más a pofáját sem nyithatja ki. Álszent rohadt képmutató köcsög vagy, de mentségedre szólva a többi cégvezető is ugyanúgy tesz mint te, Oláhtól a Zengőig. Egy húron pendültök és midnyájan egy sorsot érdemeltek: a bukást! Ostobák vagytok, mert nem fogjátok fel, hogy akiket kizsákmányoltok, az tart el titeket!!
kiscsillag 2011.05.27. 01:47:05 / # 302515
Nekem semmi jogom beleszólni ebbe az egészbe, nem is fogok, csak laikusként elmondanám, hogy én szerettem kijárni a reptérre, órákon át várni egy bizonyos ismerősre és közben nézni a leszálló repülőket, a bejövő autókat, stb... nekem ez tetszett, ez egyfajta nyugalmat adott nekem, és remélem hogy ez az érzés, ez a lehetőség, hogy egy fél órára, órára félreálljak a buszparkolónál, ez megmarad nekem, és remélem Titeket( akik sokszor értetlenül néztek rám, hogy miért állok ott órákat, ahol...) sem zavar :)

kalandor 2011.05.27. 01:32:48 / # 302514
Na mi van főtaxisok büszkék vagytok a moslék szolgáltatásotokra? Miattatok nem lehet európai módon megállni a reptéren! Dudás és a kitűnő brigádja elintézte, hogy balkáni besorolásra számíthatunk! Büszkék lehettek a Dudásra meg a többi korrupt buzira! Amikor kiviszek egy utast a reptérre, akkor mindig rámutatok egy pepitára, hogy miatt kell menet közben kiszállnia az autóból. Útban a reptér felé pedig mindig megmutatom a fekete zónás pepitát, akitöl tartani kell a balesetek miatt!

duracell 2011.05.26. 23:48:49 / # 302513
"A Zóna szerzödése alatt a rendelt taxi közvetlenül az érkezési szinten allhatott meg." Miért kell hazudni meg a szart kavarni!? Akkor volt hely ha a zónások nem állták el de ez igen ritka volt. Nosztalgiázunk?
Lali 2011.05.26. 23:08:58 / # 302512
Valamiről le maradtam? A BA ZRT hatósági jogosítványt kapott? Esetleg a droszt KFT valamilyen hatósági jogosítványt adott a BA ZRT-nek (jogtalanul)? Esetleg a Verseny hivataltól kapott valami menteséget? Vagy esetleg egyenesen törvényen felülivé helyezte a közgyűlés? Tehát követeljük, hogy a folyamatos hitelrontást fejezze be. Meg azt is, hogy ne sértse meg a Magyar jogszabályokat. Azt is követeljük, hogy Antal Attila mondjon le, mert teljesen alkalmatlan a Kamara tisztségre. Hozzá nem értését jelen helyzet is mutatja. És a legfontosabb a Főváros vegye vissza a droszt kezelését.

málna 2011.05.26. 22:43:27 / # 302380

tomajer 2011.05.26. 22:28:37 / # 302507

művészúr 2011.05.26. 22:20:35 / # 302511
Én ezt a problémát NEM a reptérrel kapcsolatban közelíteném meg: Hála a Magyar Taxisokkal szemben elhintett kedves "ejrópai" kampánynak, az utóbbi időben igen csak elharapódzott az "áfás - számla íratás". Nem elég a "tarisznyaráknak", hogy kinyomtatod a slejnit... Tök jó, hogy mivel ezek általában a "belben" laknak, vagy oda mennek, a sz@r kis 1000 - Ft - ot el sem érő számlájuk megírásáért kaphatod a 30 rugós büntetést. Ezért is, meg az éjszakai sebességátlépésért( enyhe - max.5 - 10 km/h )és annak "lesipuskázásáért" UTÁLOM A RENDŐRÖKET ÉS SOSEM FOGOK NEKIK SEGÍTENI SEMMIBEN! Sajnálom, hogy kiabáltam, elnézést Mindenkitől!
superbakker 2011.05.26. 21:33:55 / # 302510
A "legszebb" az egészben, hogy a betartatást a RENDŐRSÉGGEL biztosítják!!!Ha nekem is lesz egy zrt-m én is ugráltathatom a rendőrőket?Minden egyes alkalommal egyre negyobbat csalódom ebben a Magyarország nevű diktatúrában. Nem véletlen, hogy amikor Angliában élő barátom hazajött és szembesült a kialakult helyzettel úgy nyitott:"Gyere ki te is, hagyd itt Magyarisztánt!" és nevetett. HÁNYNOM KELL!!!

zona taxi 2011.05.26. 20:24:40 / # 302509
"Majdnem kitört a taxisháború Ferihegyen A reptér tegnap leszerződött a fővárossal a drosztok használatáról, s még éjjel korlátozta a nem főtaxis fuvarozók behajtását. Délután csaknem háborúba torkollt az intézkedés. V.G.G.| NOL| 2011. május 26. |nincs komment Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez! KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz! HIRDETÉS Gyülekeznek a tiltakozó taxisok. A játszmának még nincs vége Népszabadság - Reviczky ZsoltAlig állapodott meg a Budapest Airport Zrt. a Budapesti közlekedési Központtal (a Fővárosi közgyűlés engedélye alapján) a reptéri drosztok hasznosításáról szerdán, már aznap éjjel korlátozták a velük nem szerződött - azaz nem főtaxis - kocsik behajtását. Az érkezési szintnél megszűnt a rendelt taxi tábla, pontosabban lekerült a fizető parkolóba (legalább egy fedett várakozó helyet kialakítottak az utasoknak). Itt viszont a taxisoknak öt ingyen percet hagytak arra, hogy felsétáljanak az utasokért, s levigyék őket, ami szinte lehetetlen - az öt perc után pedig hétszáz forintos díjat kellett fizetni a sofőröknek a parkolásért.Ez több pénz, mint amit a Főtaxi egy fuvarért fizet. Eltekintve attól, hogy ez a változás az utasoknak jelentős kényelmetlenséget okoz, még jó időben is, esőben, hóban télen pedig különösen, tegnap gyakorlatilag meg is bénult a parkoló, ezért hatalmas sorok alakultak ki. Délután vita volt arról is, hogy a taxisok behajthatnak-e az indulási szintre lerakni az utasokat. Lapunknak több taxis állította, hogy nem engedték be, míg Hardy Mihály, a reptér szóvivője szerint ezen a szinten nem rendeltek el korlátozást. Ez különben fura is lenne, mert a reptér útjai közútnak minősülnek. A kialakult helyzet miatt délután több száz taxis tiltakozott a Liszt ferenc repülőtéren. Az intézkedés miatt a parkoló megbénult, a reptér körül óriási sorok alakultak ki. Az áthajtási időt végül kora este 10 percre módosították, 2 perc türelmi idővel. A BA Zrt. a lépést a hiénák elleni harccal indokolja. Úgy vélik, a 12 perc elég idő egy taxisnak, hogy felvegye az utasát, ha rendelésre jött, ugyanakkor kevés a hiénáknak ahhoz, hogy olyan utast találjanak, akit át lehet verni." Veletek mindent megtehetnek. A Zóna szerzödése alatt a rendelt taxi közvetlenül az érkezési szinten allhatott meg. A City Taxi és a többiek parlamenti képviseköket, babakocsiket, idöseket stb majd rángathatják a parkolóba... Ha nem szaladnak mág 750Ft fizethetnek. Gratulálok!!

Olsen 2011.05.26. 18:28:57 / # 302508
Az utasodat az indulási oldalon ki tudod e rakni szabályosan? -Míg a számlát írom már jön is az okos tojás és b@szog@t. Normális? Az utasod érkezéséig ingyen tudsz e parkolni a Neked kijelölt helyen? -Ja,5 percig, ez viccnek is rossz pláne annak függvényében, hogy hová száműzték a rendelt taxi táblát. No comment... Ha az utasod megérkezett a rövidtávú parkolóban fel tudod e venni ingyen 5 perc alatt? -Nem b'meg, nem tudom az esetek 95%-ában, elég ha szimplán kettőnél többen állnak az automatánál! Az 5 perc is gyanús, egyszer lemérem esküszöm. Én is kérdezhetek? Akiért táblával megyek be az is rendelte a taxit, miért kell ezért irreálisan magas parkolási díjat fizetnem, és átrángatnom a holmiját fél Ferihegyen??? Tényleg nem értitek meg, hogy nem jár minden utas alanyi jogon a főtaxinak???
alelölülő 2011.05.26. 18:13:52 / # 302506
Drágajó Főszerkesztő Úr! Le szabad itt írni, hogy a jelenlegi fityeszes városvezetés épp olyan hígfos, mint a maszopp-szadeszes volt, vagy az már politika?
Oldalszám: 1757