Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2011.05.30. 21:08:23 / # 302644
Jobb ha tőlem tudod, hogy az a Zónás aki ott felejtette a kocsiját (mert szarnia még neki is kell, és a ketrecben levő WC-be menjen aki kitalálta) Színes elvtárs 10000-15000.-Ft-os büntetéssel díjazta! Úgyhogy eltekintve ezektől a ritka esetektől, ott meg lehetett állni! Többször láttam azt is, hogy a rendőr a Zónást is büntette, és mellesleg én ahányszor mentem utasért a reptérre, megkértem az ott álló Zónást vagy mást, hogy engedje át a helyet, láss csodát: odaengedett! Lehet, hogy csak ki kellett volna mondani egy két embernek a varázsszót: Légyszíves! Én úgy tapasztaltam, hogy 1-2 főtaxisnak (is) ez hiányzik a szótárából!
törölt felh. 2011.05.30. 20:59:34 / # 302643
Nagyon szívesen! Airport taxisoknak, eszébe nem jutott volna, hogy bekapcsolják a taxiórát, hátha kifizeti a külföldi :-) ez ma manapság nem így van! Akkor ki húz le, és kit? Ki a hiéna? Airport taxisként csak azon bosszankodtak, ha hosszú kanyart húztak, mert sok idő ment el a napból! Senki nem panaszkodott akkor, hogy milyen szar a tranyó, mert nekik az a szar tranyó is jó volt! Ezt a nézetet nagyon sok "régi" taxis osztja: Jó volt az Airport korában, mert kivittem az utast, és nem baszogatott senki, viszont ők meg a városban nem garázdálkodtak! A reptéren meg rend volt, mégha a kedves sajtó néha fel is fújta a dolgot, ami így már az idő és a történések tükrében, lehet, hogy nem is volt véletlen! Ugye Színes Pityu????? Köszönjétek meg ezt az állapotot alapvetően a Kékesi Bélának és a Belesnek!! aki rátok hozta a Színes Pista nevű maffiózó gennyládát!!
1978 2011.05.30. 19:52:18 / # 302642
Ez sajnos így igaz!!!
Egér 2011.05.30. 19:26:54 / # 302641
Sziasztok!kedves leselkedő, köszönöm az elismerő szavaidat az AIRPORT TAXI még meglévő tagjai nevében.
hiénakutya 2011.05.30. 19:23:56 / # 302640
Nem kell megkérned sem szépen, sem csúnyán. Szó szerint ezt írtam: "Nem olyan bonyolult ez, hogy ne értse meg akár még egy 80-as IQ-val rendelkező főtaxis is." Ha én valamennyi főtaxist sértegetni szeretném, akkor megtalálnám a módját. Íme egy példa: "Nem olyan bonyolult ez, hogy ne értse meg az összes, 80-as IQ-val rendelkező főtaxis." Nem hiszem, hogy nektek ez jó. Bubu hiszi, hogy neki ez jó. De ebben is téved. Ha marad a jelenlegi helyzet, akkor biztos, hogy a többi társaság ellehetetlenítése révén szerzett fuvarok kiszolgálására újabb és újabb embereket fognak szerződtetni. A egyes taxisoknak, legyen bármekkora IQ-juk is, nem lesz több fuvarjuk (pénzük). Bubunak sem.
1978 2011.05.30. 19:13:55 / # 302639
Bocsi! Azért szerintem ezt nem kellene így kijelenteni,hogy a Zonánál meg lehetett állni! Elég sürün előfordult,hogy egy-egy zonás autó ott felejtődött a rendelt meg állónál! A haver rendőrök meg már alig várták,hogy büntessenek,vagy jó fej rendőrként csak tovább hessegessenek!!! Ja, én nem a FőTaxit védem bár ennél a cégnél vagyok, és még repteres sem vagyok, de azért én szeretek itt dolgozni,még akkor is ha most engem ezért utálni kell! Tökéletes soha sem lesz a helyzet, a szölő valakinek mindig savanyú lesz!
baupexim1 2011.05.30. 19:08:15 / # 302638
Te degradálsz bárkit is? Te parasztozol? Legalább Arany János nevét tudnád helyesen leírni... Ezt a faszt. Miért szóltok hozzá? Legyen meg a saját tökéletes főtaxis világa, éljen benne boldogan.
Rocktaxi 2011.05.30. 19:07:07 / # 302637
Igen! :-)
baupexim1 2011.05.30. 19:04:31 / # 302636
meg egy ezrest a BA Zrt.-től...
1978 2011.05.30. 19:01:51 / # 302635
Szépen megkérlek,azért mert neked nem szimpi egy cég azért ne sértegessed az ott dolgozókat! Tény,hogy a 80-as IQ sok mindenkire igaz,ilyen esetekben még rád is!!! Ne hidd,hogy minden FőTaxisnak jó ez így! De lehet,hogy meg kell szokni a helyzetet, mert a Taxisok kevesek a változtatásra! Már nincsen összetartás! Cégen belül is ölik a Taxisok egymást, nem, hogy cégen kívül. Még egy-két hétig ez lesz a porondon aztán jön valami más!!!!
hiénakutya 2011.05.30. 18:57:45 / # 302634
Olyan 20 rongy körül van. Főtaxis számlával. :-D
hiénakutya 2011.05.30. 18:56:42 / # 302633
Pontos. :-)
bubu1870 2011.05.30. 18:48:25 / # 302617
nem kell hozza ket oldal a keletinel fosztogat miert izgatja a repter mivel őt senki nem fogja a repterre rendelni?! az utas lerablasa nagyon szep dolog csak gratulalni tudok hozza kijarsz neha lopkodni a repterre nem eleg a keleti? adj egy arajanlatot a nyugatiig: 6000? 7000? 8000? mi most a becsuletes tarifa?

bubu1870 2011.05.30. 18:36:25 / # 302616
egy kis mult kezdes 1988, 1996-ig fotaxi,2007-ig city 2009-ig 2millio, megszunesig zona, most fotaxi. tudod en mar akkor is taxiztam amikor meg csak egyes repter volt. de mivel annyi szep nevvel lattatok el es csak 80-as iq-val rendelkezem igy bocs a hianyos tudasomert amibol csak egy idezetre futja talan arany janos talan a toldibol: HELY FIAM BE NAGY KAR APAD PARASZT VOLT TE IS AZ MARADTAL. akinek nem inge ne vegye magara mert azert vannak itt normalis emberek is. en a magam reszerol jol szorakoztam sziasztok!

törölt felh. 2011.05.30. 18:25:51 / # 302632
Szerintem sokan nem tudnak róla semmit! :-) De a kutya ezt pontosan így is tervezte!
nyuszicsiga 2011.05.30. 18:24:34 / # 302631
Szerintem te ezek után ne írjál ide többet! Vagy valamit nem tudunk rólad kutya?
törölt felh. 2011.05.30. 18:23:44 / # 302630
Látod! Jól elbeszélgetsz itt, és beleszólsz a felnőttek dolgába is, de arra nem veszel fáradtságot, hogy visszaolvass, vagy netán gondolkodj egy kicsit! Aki ezen a lapon 2 napnál többet töltött, az teljes mértékben tisztában van azzal, hogy hiénakutya szaktársunk Budapest mely pontját szokta fosztogatni! :-) Olvass barátom, azután rakj fel egy magyar billentyűzetet, és utána írogass! Köszi!
Rocktaxi 2011.05.30. 18:18:24 / # 302629
"de aki a fotaxi bodenal all sorba es onnan nyuljak le az potencionalis utas az mar nem tetszik. " Ha az ott álló utast le tudják nyúlni, akkor nem is akart igazán a főtakáccsal utazni. ... és ha mégis lenyúlták akkor elég ügyesek, nem? :-) ... és igen, a főtakács nem éppen a szívem csücske de remélem ez nem baj! :-)
törölt felh. 2011.05.30. 18:17:18 / # 302628
Szerinted fölfogja?? Hát nem Gyurikám! Először is kinek volt útjában az Airporttaxi?? Senkinek! A városi taxis elfogadta, hogy a reptérre nem tud beállni a sorba, de viszont ha kártyával vagy bármely más módon megszerzi az utast, akkor minden probléma nélkül elviheti az utasát a TERMINÁLRÓL!! nem a szántóföldről! A reptéri taxis cserébe nem pofátlankodott be a városba, és nem nyomkodott címre, és ez így volt jól!Ellopták az antennáját valakinek, vagy kiszúrták a gumiját?? Ez akkor fordult elő, és a taxisok csekély rétegét érintette, de általában mindig ugyanazokat, akik megpróbáltak az Airpotos eszén túljárni, és vadászgatni kezdtek! A repteres pedig nem volt hiéna, mert az esetek 99%-ban !!!! annyiért vitte el az utast amennyi a voucheren volt (azt is ők hozták létre, nem valami nagyeszű cég kötelezte őket) mert nem volt érdeke átverni az utast, mivel még vissza sem ért volna a reptérre, és már ki is lett volna rúgva (ha ennyivel megússza)! Ezekután Színes Pista megneszelte, hogy nem is oly rossz biznic ez a repülőgéptér, tehát hivatalossá kéne tenni, mert így fél hivatalosan nem annyi az annyi, mint amennyi akkor lehetne, ha.... Összeállt tehát Antal Attila és Rényi Vámos Krisztinka, majd kieszelték, hogy miképp lehetne ezt a dolgot megoldani! Antal Attilánk besompolygott az angol mellé tanácsadónak, és tanácsolta, hogy legyen pályázat!! Lett is egy szépen 100 évre titkosított pályázat amit, mit ad isten a mi kis Színes Pityunk nyert meg! Na innentől kezdve a feje tetejére állt a világ, főleg A TAXISVILÁG! Az akkor tele5taxi és TFTSZ színeiben tetszelgő Dudás Zoltán szaladt is fűhöz meg fához, ügyvédhez vagy százhoz, hogy miképpen lehetne megtámadni a Zóna szerződést, de mivel nem tudták támadni, elkussoltak! (Most a főtaxinál nyilatkozik, hogy ez így teljesen szabályos és jogszerű!)A Zóna ideje alatt, volt rendelt taxi tábla, és a céges taxik meg tudtak állni felvenni az utasaikat, senki nem hajtotta el őket a rendelt taxitól, csak ekkor is voltak páran akik nem akartak fizetni azért ami teljesen jogosan az övé is lehet, elkezdődött megint a harc, majd a mai állapot! Na a kedves bebe1870 barátunk, aki ezekben az időkben a papája zacskójában hintázott, és fogalma nem volt arról, hogy merre van ferihegy! Tehát Gyurikám Ő soha az életbe nem fogja megérteni azt amit Te érthetően leírsz neki, mert nem értheti!!
bubu1870 2011.05.30. 18:04:52 / # 302627
fognam de a 80-as iq-val nehez. Hienakutya te melyik ceghez tartozol vagy mezitlabas vagy?
Oldalszám: 1757